22257
  • Pyx #7346
    Valaki online drag, vagy drift most? ^.^
  • bzoley
    A vicc csak az, hogy ritkán kapcsoltam negyedik fölé. Ráérztem a gép csalására:)
  • bzoley
    azután 98, és ráadásnak +7 kör(103). Épp most végeztem vele.
  • donpedro
    Skyline-al próbáltam eredetileg is.
  • donpedro
    95, ahogy Bzoley is mondja.
  • [Walaki]D`Lair
  • DJ Skyline
    CSOCSO...most minek raklam be ugyanazokat a képeket amik nekem is megvannak?(Már mint a Toyota Supráról)
  • bzoley
    Tetszik a verdád Csocso:)
  • CSOCSO
    ÍGY!!!
    amugy nincs sehova leírva.. más: szvsz ha értesz az autokhoz egy kicsit is akkor tudnod kéne.. de probáld ki mert kitudja...
  • CSOCSO
    Tufa oldala.. jobb oldalt a Suprás részlegem.....
  • CSOCSO
    én ennél idegesebb voltam.. azhem olvashattad:)))))))) majd sikeülr hidd el.. cserélj autot.. skylinera..én is igy csináltam.. aztán cseréltem vissza a Suprára:) ne idegeskedj.. majd sikerül ahogy nekem is
  • CSOCSO
    nyah itt a saját wide Suprám!:)))
    107 ediknél vagyok azhem.. nemsokára készen van a game:))))))))))
    ja és ugy néz ki kétféle wide bodi van...

Nah milyen?
  • Legion
    Ja de hogy csinálod meg hogy ne legyen elötted senki?
    Reggel óta emiatt tépem a hajam(már nem sok van)
  • bzoley
    Nem tudom mentek-e vele valamire, de pl. a 6 körös vresenynél nálam bejött az, hogy nem mentem padlógázzal. Csak annyira nyomtam, hogy ne legyen elóttem senki. Az utolsó mérföldön aztán, ami a csövön kifér. A gép felvette a tempómat, néha próbált csak meg legyorsulni. Persz hibázni itt nem lehet.
  • Fefe
    Ja az jó lenne ha valak meg tdná mondan
  • KG21
    Én fullra tuningolt Eclipse-el mentem a 2-es pályán. Bár a többit nem is próbáltam, meg nem próbáltam olyan soxor, de simán lehet ennél jobbat, mert egymás után több kört is meg lehet oldani végig driftelve, uhogy a határ az, ha 10 körön át driftelsz. A 48mp-es driftem 3 és fél körös volt kb.
  • bzoley
    a 95.?
  • Claptonic
    Na én is ezért hagytam abba 89-nél. Kurt versenye hányadik?
  • Borg
    Most akkor szerintetek melyik autó miben jobb a másiknál?
    Egyik azt mondja, hogy a csikoknak nem lehet hinni, a másik hogy nem mindegy hogy első vagy hátsókerekes...

Szal akkor most mit érdemes venni, mire?
  • KisKolok
    nekem a patch csinált ilyet. felraktam és ez. leszedtem és most megy...
  • donpedro
    Mellesleg most járok Kurt 6 körös versenyénél, illetve az uninstall határán. Kb. 20 másodpercenként mondogattam magamnak, hogy ennyire már nem lehet geci.

De még ezt is tudja fokozni!!!!

320-al száguldok, 3 másodperc az előnyöm, tűélesen veszem a kanyarokat, hiba nélkül nyomom, aztán egyszercsak a kanyar közepén belémszáll hátulról az, aki 10 másodperccel ezelőtt még 3 másodperc hátrányban volt (Pont úgy, ahogy Csocso is írta). Ennyire nem lehet geci, mondtam ekkor, ám ahogy próbálom megfogni a csúszkáló kocsit, a bukkanó mögött felbukkan 2!! tejeskocsi, akik keresztben haladva teljesen elzárják az utat. Én beléjük csapódok, anyázok, 15 másodperc alatt sikerült a 3 másodperces előnyömből 8 másodpercces hátrányt csinálni.

Ha nem adnak ki egy patch-et, amiben ki lehet majd kapcsolni a catch-upot, akkor asszem sose fogom végigjátszani.

• bzoley
    Jó estét mindenkinek!
  • Claptonic
    Kösz. Csak azt hittem azért a játék is esetleg kiírja. A Supra tényleg hátsókerekes. Erre miért nem figyeltek?
  • Fefe
    Helló
  • Claptonic
    Főleg a Supras képek:)
  • zaki
    elég guszta képek :P
  • donpedro
    Magyarul nekem csak full installnál működik a patch, egyébként ugyanúgy fagyott, mint neked.
  • CSOCSO
    simán. menj egy free run ra.. amelyik autorol tuni akarod hogy milyen.. nyomd be a sima féket és a gázt.. válts üresbe majdha felpörgött akkor egyesbe...
    ha elkezd burnoutolni akkor hátsokerekes.. nyomd be a kéziféket..és gázt... pörgesd fel.. üresben.. majd 1 es és ha pörög akkor első kerék is megy.. ha mind a két dolognál pörög akkor 4 kerék.. a többit ki tudod találni... amgy már magamsemtudom hogy megy ez a dolog. hisz a supra is 4 kerékkel megy.. miközben baromira hátsó kerekes a kocsika..
  • zaki
    cool kis oldal :)
  • donpedro
    Ugyanezt csinálta nekem is, miután felraktam az online patch-et. A megoldás nálam uninstall, full install, online patch, crack sorrend volt.
  • Fam
    tv outos
  • Sonajk @:o)
    Sziasztok all!

Ezt kukkoljátok + és jól vigyázzatok a gépetekre, mert kitudja mi lakozik benne.
  • Pyx #7310
    :)
  • DJ Skyline
    itt tudtok egy két ötletet szeretni a kocsitokhoz...Toyota..Nissan fanok előnyben...
  • DJ Skyline
    Need for Speed Underground
  • Claptonic
    Gondolom hátsókerékhajtásúak előnyben. A játékban meg lehet vhol tudni melyik milyen hajtású?
  • TTomi
    Hali! Van egy kis problem...
    A game elindul faszán, de amint versenyezni szeretnék a verseny töltése közben kivág a desktopra. Mitől lehet? Bocs, hogy nem olvasok vissza, de az uccso 2 oldalon nem találtam semmit. A vas asusp4p800, 512ddr, shappire 9600pro, 80gb sata maxtor. A válaszokat előre is köszi...
  • CSOCSO
    igen a második a legjobb és közepes tuningolt autoval megyek.. sebességre nem is gyurok.. közepesen gyorsuljon és a handling is közepes legyen.. a végsebességhez nem szabad nyulni
  • CSOCSO
    nah most ennyi elég.. viszont 8 millio styl pontom van:))))))))))))))
  • Claptonic
    Császtok! Szerintem is a 2. driftelős pálya legjobb. Valahogy kézreáll. Ti sem teljesen tunigolt verdákkal drifteztek? Szvsz túl erősek az agyontuningoltak.