22257
-
#7389 nah megcsinálkodom a 111 es-t:) miután meglestem a cant take my eyes off you zenét a tv2-n..... áj láv jú bééébbbiii:))))))))))))) -
#7388 honnan szedted le ? -
#7387 nemtom. én leszedtem a topikol egy patchet.. azota nekem a gamez 1.2 es.. de mindegy... -
#7386 lehet hogy 1 láma vagyok de lécci mondjátok már L nekem hogy hogy tudnék online játszani. ha csinál v.mi patch féleséget utána kérné a cd-t akkor visszaírom a crack speedet és újra 1.1 és tartok ott ahol előtte pls. step to step thx -
#7385 jaja, így már megvan thx :) -
#7384 ???
nem nagyon vágom miről beszélsz.. ha ugyan azok a képeid megvannak neked mint nekem akkora gratula.. vagy lementetted a képeimet vagy te is ültél pár honapot a google felett beírva a toyota supra picture szócskával -
#7383 köszike:) eddig jobbat nem láttam !:)))( csak azt hogy mindenki másol -
t. Füly #7382 egyébként kösssz a helpet srácok:) -
t. Füly #7381 kis nyamvadék hogy elbujt:) -
t. Füly #7380 Zaki ott a documents and setting/all users allatt nyomj egy eszközök-->mappa beállitásai-->nézet és ott legalul hogy rejtett mappák megjelenitése -
t. Füly #7379 megvan hallod rohadt rejtett mapaa mint állat -
t. Füly #7378 khm...bocccs csak este van és fáradok -
#7377 nyugi, én se találom + az elmentéseimet :) -
t. Füly #7376 lehet hogy naon hülyén hangzik de mintha nekem nem lenne az a mappa amit mondtatok:)ez szinte lehetettlen -
t. Füly #7375 kössz hogy segitettetek de nekem a zall users alatt nics application data:( -
#7374 Ti kormánnyal nyomjátok, vagy bill.-el?
Most szeretnék venni valami normálisabb kormányt a cucchoz, most nálam van kipróbálásra egy momo kormány, egész jó :D -
#7372 kössz tesó! -
#7371 amikor undergroundban mentem a fullos skylinenal, akkor kb 1 seccel gyorsabbat mentem dragon mint quick raceben, és gyorsabbnak is tünik a kocsi, ez miért van? a 3.-as nál nem lehet tovább turbózni? Mindegy hogy milyen sportdob van a kocsin, mindegyiknek ugyanolyan a hangja? -
#7370 Ranked-Drag-enyém -
#7369 melyik szoba?
-
#7368 Helló Fefe! -
#7367 Az underground móddal végeztem. Most te jössz!!! -
#7366 Szasz Bzoley -
#7365 Halihó!:) -
#7364 Van egy kis gond!!!
Telepítés közben megállt és ezt írta ki:
"Please keep your ticket till the end of the trip, becouse our controllers may chack them of the whole territory of the UNDERGROUND!!!!"
Mi ez?:)) -
#7363 bzoley....na melyik részét fogod látni legtöbbször a kocsimnak???? segítek : -
deore #7362 Honnan tudok végigjátszást letölteni?Légyszi segítsetek. -
#7361 Documents and settings/Allusers/Application data -
#7360 nem tudom
-
#7359 wáháá :)) olvass vissza
XP: Doc & Settings\all user\Application data\nfs u...
w98 meg windows\application data\ -
t. Füly #7358 haljátok hova menti a saveket? -
#7357 Kezdek belejönni, hol a 113.?:) -
#7356 köszi!;) -
#7355 innen is -
#7354 nekem mindig 640-ben van -
#7353 Hogyan lehet rávenni, hogy mentse el a grafikai beállításaimat?
Restart után 640*480-ban indul mindig -
#7352 rámész hogy online game és letölti -
#7351 sziasztok! a patch-et az online játkéhoz honnan tudom letölteni??? -
t. Füly #7349 Haljátok srácok az nfs hova menti a saveket mert ujra akarom rakni de nem akarom elöről kezdeni:) -
#7347 NFS Underground