22257
  • donpedro
    Ja, a vége elég érdekes volt, az utolsó 5 vagy 6 versenyt kivétel nélkül elsőre nyertem, és egyedül Melissa tudott megszorítani, mivel az utsó kör elején elém mászott valami agybeteg civil.

El is fogyott a nitrom, mire a csajt utolértem, pont annyi volt, hogy be tudtam állni mőgé szélárnyékba az ugrató előtt, aztán az utolsó kanyarban bevágtam mellé belső ívre, és végül 0.04-el megvertem. :))
  • CSOCSO
    nekem az utcso skyline volt a lol... mentemmentem..melyik kanyrban kicsit falhoz értem az meg megelőzött.. erre FULL megáltt a start elött.. azt hittem rendesen szopat a játék és hogymajd begurul az auto.. erre csak arra eszmélek fel hogy első vagyok...a térképenmeg a skyline állt a célvonal elött 1 cm re...hm...
  • donpedro
    Más kérdés, hogy az a hét kör aztán tényleg hibátlan volt. A 3. és 4. helyezettet 25, illetve 27 másodperccel vertem a végén, csak egy köcsög tapadt folyton, de szerencsére végig magam mögött bírtam tartani.

:))))
  • donpedro
    Viszont ELSŐRE MEGCSINÁLTAM A 7 KÖRÖST!!!! JIHHHÁÁÁÁ!!
  • donpedro
    Nagyon sok kis buzi van a neten az tény. Délután én is dühromat kaptam, aztán persze rájöttem milyen hülyén nézhetek ki, amint fejhallgatóval a fejemen ugrálok, és üvöltözök a monitorral.
  • CSOCSO
    az a baj a nettel hogy soxor látom azt a feliratot hogy kevés a framerate a játékhoz.. és elég gáz lehet ha 15 fps nél alig megy többet a gamez
  • CSOCSO
    :(
  • KG21
    az! tisztára mint a 7 körös kecsapolós szarakodásban. Csakhogy én naívan azt gondoltam online több észt látok majd az ellenfelem manővereiben
  • CSOCSO
    most megy?
  • fm
    1000 thx ..
  • CSOCSO
    ez olyan mintha a gép ellen nyomnád:)))tök retro feeling
  • G_ArchAngel #7418
    Aloha,

estétől lenyomtam 20 futamot, hatvan körül járok, de a kezem, mint egy 70évesé...
    Ha holnap nem tudok dolgozni (épületek tervezése CAD-del), akkor kit pereljek az EA Games-t vagy a Logitech-et???:)))

ha végzek a maradék 50-futammal elégetem a CD-t és csak logikai játékokkal fogok játszani...
  • zaki
    :PPPPPPP
  • KG21
    bazz de utálom az olyan kis szarháziakat akik úgy akarnak nyerni, hogy rálöknek az oszlopra
    Bassza meg az ilyen köcsög, rögtön szét is kapcsoltam egy ilyen után.
  • donpedro
    Haha, végre megvan a 95. Kb. 20-adjára.
  • CSOCSO
    mindegy... már megvan....mivel visszacsinálkodtam
  • donpedro
    Ja, látom bevált. Remek.
  • donpedro
    Szivesen. Bevált?
  • KG21
    nem veszi el, online módban választható, viszont quick raceben nem.
  • CSOCSO
    ahoz képest hogy igy is 30 at vertem magamra...
  • CSOCSO
    van. le kell szedni egy patchet.. nézz fel a gamecopyworld re vagy nemtom
  • CSOCSO
    uhhh.. ezt nem akartam..
  • CSOCSO
    http://iaro.srv.hu/kep/nfssuprawide1.jpg
  • fm
    szóval VAN VAGY NINCS MULTI? thx..ha válaszol vki
  • CSOCSO
    jut eszembe.. VÉGIGVITTEEEEEEEEM!:)))))))))))))) de elég szemét hogy elveszi az autodat....vagy nem veszi el??... nem nagyon lestem meg..mindenesetre underground modba nem tudtam menni.. ugyhogy be is tettem a 111 es mentést.. szal megmaradt az a suprám amin van három Unicue motor upgrade... mivel az erősebb a másik fullos supránál... igy utolag zsír volt.. sajnáloma civiles és az Ai-s dolgot.. amuy fasza gamez volt.. talán majd most neten is nyomom.. nemtom.. kéne sok framerate
  • KG21
    Ez még mindig messze van az enyémtől:)
  • KG21
    hol lehet azt megnézni melyik kocsi hátsókerekes meghajtású, melyik 4kerék stb..? Mert én Eclipse-el csinálok 100ezer fölötti csúszásokat és az még csak nem is optimális választás?
  • t. Füly
    Beszarás azt mondjátok eg hogy mért van hogy az NFS ha nem rakom fel a pecset akor fagy ha meg felrakom akkor meg mentés közben szarik be..ILYEN NINCSEN CSAK VELEM TÖRTÉNIK MEG AZ ILYEN összehugyozom magam itt a fotelben....nincs vmi 5letetek??már uninstalláltam meg minden(érdekes uninstall után megvoltak ugyanazok a beállitások nah de mind1).A gépem nem szar mert minden más megy rajta csak eza gány nem:)
  • I.C.ram
    kapcsold ki az automatikus stabilizátort a CAR optionsben. Meg előnyös Driftet hátsókerekes kocsival csinálni.
  • richárdkirály
    És még valami: Vki írja nekem le legyen szíves hogy a francba lehet 40ezres csúszásokat csinálni driftben???????
    nekem 7ezer a max és ilyen 60-70ezer a hiscore
    segítsetek légyszi mert látom egy rakás stílepontot lehet ott kapni meg matricákat
    bár nem tom mire jók a style pontok
  • [NST]Cifu
    Ezért játszom csak ismerősökkel neten ;)
  • piRAnNya
    Örömmel közlöm aki még nem tudná ranked gamekban eléggé elterjedtek a csiterek: végtelen nitro, teleportalas ( nem lagg ) köszönjük hogy kellemesebbé teszik napjainkat
  • ÁjjLe BoBBi
    na de persze full alap geppel
  • ÁjjLe BoBBi
    na végre jo lett :) mar csak ha online gamera kattintok akkor fagy le :)) drift nagyon tetszik! valami 40 ezer valamennyit mentem vele 3 restart utan :)
  • I.C.ram
    Meg majd késöbb lehet lapozni ott fönt a szinek felett, ahol a Gloss Paint van a kacsacsőrökkel. Gloss az a sima fényezéses, Metallic az a metálfény, és a harmadik, aminek a neve nem jut eszembe, az a gyöngház effektes.
  • pluhi
    A glossy felirat melletti nyillal váltod. Van még metal, meg ez a fura szinjátszós.
  • SkunkliX
    valahogy úgy ott van a színek alatt nekem is lelockolva 4 szín 1been aztán még több azokkal lehet majd variálni ha kinyitottunk :)
  • richárdkirály
    izé lehet hogy már feltettem itt ezt a kérdést de asszem nem válaszolt rá senki és ha már úgy is 500-an kérdezték a peccset akkor itt egy peccses kérdés: NA én feltettem a patchet és hozzá a cracket majd a játék elindítása után a futam töltésekor kifagy, ha online játszanék akkor is, bármikor. Na most ugye a kérdésem az: Tud e vki megoldást, vagy egy új cracket és/vagy patchet amivel én is felmehetnék végre a netre bár a single player is elég élvezetes, igaz kicsit levagyok maradva, vhol az 50. verseny körül járok( 50-60 között)
    +kérdés, ezeket a színváltós hatást keltő festéseket hogyan lehet az autómra varázsolni? vagy mjad megdob vele a gép később?
  • I.C.ram
    Beraktam a garázs topikba az új verdám nézzétek meg. :)
  • CSOCSO
    NEED.FOR.SPEED.UNDERGROUND.PATCH.1.CRACKED-DEViANCE
    ez volt a neve