Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atika :o)
de jo eggyeseknek nekem is kell mar a jatek :o(

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Sonajk @:o)
Szerintem egy autót természetesen a kora is +határoz, de az állapota sokkal inkább. Nem láttál még 2-3 éves autót, ami (bocsánat) okádék módon nézett ki és nekem biztosan nem kellett volna? Ezért mondtam (így látatlanúl), hogy ezt nehéz így eldönteni.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

jaja...

Grave Digger
pfffffffff, nekem már csak 88

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
és állítólag mingyá jön a KOTOr is, nyami, nyami, lesz mit csinálni az elkövetkezendõ napokban, csak dolgozni is kell😄DDD

Na még 14 állomány és lent van a 2. CD is.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Grave Digger
Ma töltöttem fel a telkártyát, jeeee😄DDD

Nem túl öreg egy kicsit?

Grave Digger
nekem csak 42k😞 mofo adsl, ebbõl már csak holnap lesz játék😞

Nekem warez oldalról ugyan, de FlashGettel stabilan 75-80 Kb/s-al jön.

Szerintem ezt neked kell eldöntened. Nekem nem ér ennyit, mert nem akarom +venni, de attól még neked lehet egy jó vásár.

Stranger
OFF
Nem ide tartozik de azért megkérdezem: 1991 Ford Scorpio 2.0i 120LE 180e km, szép külsõ és belsõ állapot, ABS, szervó, alufelni, rádiósmagnó megér-e 240e Ft-ot?

Akinek volt hasonló, vagy ismeri az autót valamennyire az írjon légyszi.THX

ON

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Stranger
jee nekem most dc-rõl 43k-val jön😊 Azért bánom hogy nem töltöttem fel a mobilt ma estére😞

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Látom mindenki tölt 1000-el!

Na már 41K... X)
Azért privát FTP-rõl is csak 38K val jön. Ennyire izzanak a vonalak? Még sose lassult be mióta (majd egy éve) innen szedek...
zaki
ok, thx

Jó neked!
Nekem dög lassú, most meg ki is van lõve!

Mayday
HOGY KELL ELMENTENI A DISPLAY BEALLITASOKAT???
BRUHUHUHUHU 😞((

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Köszi Sonajk!

Es nem osztod meg nekem valahol?

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Leszedni azt nem tudod, mert CD-n van.

Ez nem téma, hanem a WindowBlinds program a GT2 skinnel.

Csekkolom!

Es es meg van osztva neked valahol?? Vagy hogyan tudom toled leszedni?Ja magyar vagyok csak a progikban angolt hasznalok ez nalam mania

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Mayday
Egyebkent meg multiplayernel rogton egy peccs letolteset akarja... 😞

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mailok mentek.

Nekem véletlenûl van egy WindowsXP SP1 eng verzióm 😊, csak nem használom, hisz magyarok vagyunk. Nem de bár?

Mayday
1 kerdes: hogy a fenebe kell a configot apply-zni, elfogadtatni??? Beallitom a grafikat, de semmi APPLY gom vagy ilyesmi!
Nagyon lamanak erzem magam, de segitsetek mar!

en meg angolt szeretnek szerezni sp1-este mert progikbol csak angolt hasznalok de meg nem talaltam nekem valot 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Énis!

Csak kerdeztem 😉))

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

zaki
ja, és milyen témát használsz?

zaki
ok thx

küldtem egy mail-t

Miért kérdezed?

XP hun SP1 de SP2-vel frissítve.

Milyen wint hasznalsz?

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Természetesen.
Gyere ide.
Küldj egy e-mailt nekem és visszaküldöm a képet.

Monnd a mail címedet, vagy gyere ide és dobj egy e-mailt te. A címedre elküldöm.

zaki
nekem is elküldöd a hátteret? 😊

bzoley
Yooo!

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

Thx.
Na még a végén barátok leszünk.

Fefe
LOL

Dj Csaba
OK!!!

Szép dextop!
A háttérképet elküldhetnéd nekem!

Fefe
Tudom olvastam de az sajna nem kell.Mert innen még van egy pár cucc amit le akarok tölteni

zaki
milyen féregtõl? már nincs itt a HELPDISK

Dj Csaba
Van cserébe érte egy HDC-s

Fefe
Ok már olvastam. Bocsi