22257
  • Fefe23
    Sziasztok!
    Nekem azt mondja meg valaki, hogy ha neten nyomom (még nem nyomtam), akkor lényegesen nagy a kocsik közt sebességre a különbség, vagy ugyan úgy van mint a gép ellen? Mert gondolom nem mindenki tart ugyan ott a játékban, és ebből adódóan a kocsik sem egyforma tudásuak. Tehát a Kérdés, ez érezhető neten vagy sem?
  • Geeryy
    hi!
    egyik haveromnak is megvan a gém de mivel neki win98 van nekem meg xp nem tudom hol lehet beallitani azt a UNICODE-ot.kérlek irjatok le(reszletesen).thx
  • kisficege
    hol lehet benne zenét berakni?nem akarok 7000 üzit visszaolvasni
  • Dzsega #7564
    ja egyetértek
    de nincs sok különbség a szintek között
  • richárdkirály
    a nehézségi szintet sztem egy kicst elcseszték mert hol rohadt nehéz hol rohadt könnyű még a hard is
  • Nonoo
    Nem tudja valaki hova a f****a tünt 800 megnyert pontom at onlineban??Kicsit idegeítő!!!!!!!!!!
  • Dzsega #7561
    Szerintem is de sajna egy nagy kalap kaki lett.
    Az NFS viszont király
  • Danny
    Street Legal jobb lenne, ha lehetne vele jatszani is :), de mivel nem lehet....
  • CSOCSO
    huhh ez jo kérdés..irányíthatóság meg ilyenek az NFS jobb völt.. és még szebb is.. több dolog van benne.. a tuningolás nagyon zsír.. szal szvsz az NFS a jobb.. bár ugy emléxem nekem 1000szer jobban tetszett az MC kettő onloneja.. mert az NFS onlineja szvsz hatalmas FIKA
  • CSOCSO
    vicilekel:))))))) szal civilekkel
  • CSOCSO
    ugy néz ki nincs:( talán azért mert akkor tök láthatnád hogy mennyire csal a gép a vicilekkel és az ellenflekkel...
  • draki
    Üdv! Az NSFU-ban nincs Replay?
  • Kurty
    Nektek a Midnight Club 2 vagy az NFSU teccet jobban?
  • Lacc
    Az nfs. :P
  • Dzsega #7552
    Tutti Verda!
    Más: Valaki akinek sikerült megcsinálnia a gamet mármint kiakasztotta az megmondaná hogy az intróban lévő eclipse felfestése megnyerhető??? Nagyon bejön és kellene. Lehet hogy már kérdezték de nincs kedvem ennyit végigolvasni.
    Előre is kösz!
  • tomsolo
    mármint a játék szerint lassab...
  • tomsolo
    szerintem úgy (bár még nem tartok ott) miután megkapod a vinyl-be a body matricázhatóságot...

állandóan váltogatni kell a kocsikat, és ne vedd figyelembe a tulajdonságaikat, mer kurvára nem veszi figyelem be a program illetve igen de másképp... pl. supra elvbe lassab mint a lancer pedig nem...
  • bb
    motion blur: elmosódás, a grafikánál tudod bekapcsolni, annyit jelent, hogy ha gyorsan mész akkor elmosódott lesz a kép (sebességérzet nő)

drift: kör pályán kell menni, és csúszkálni, farolgatni kell.
  • bb
    Jó reggelt!
    Mikor lehet úgy festeni, hogy pl. az alsó része az autónak más szinű? Vagy ez valami level 3-as vinyl okosság?

Más. Furcsák az autók tulajdonságai, semmi logika nincs benne, és a "pöckökkel" sincs összhangban. Celicám volt, de iszonyat gagyin driftel és már máshol is bajom volt vele. Lecseréltem egy akkor kilockolt Suprára. Drifttel kezdtem, furcsa volt, nem is kellett a kézifék, mindig keresztbeállt, sőt teljesen megpördült. Aztán versenyen alig bírtam bevenni a kanyarokat. Ezt is lecseréltem egy Integrára amelyik már régóta ki volt lockolva. Döbbentem egy nagyot. Úgy megy mint az állat, és rohadt jól kanyarodik. Minden versenyen kb. 6-7 mp-t vertem az ellenre. Szóval nem értem. De keraa a játék!
  • Spenser
    Nah én is végig nyomtam majdnem mindent Hardon.
    Nagyo kafa kis gém bár néha anyáztam én is:).
  • donpedro
    Most nézem, hogy az overral lista első 18 helyén csak driftesek vannak...
  • donpedro
    Úgy látszik a driftes srácok nem szoktak disconnectelni. Bementem 100-as reputationnel, lenyomtam 3 menetet, megvertem néhány olyan srácot, akiknek többezer pontjuk volt, és nem léptek ki, így aztán 16353 ponttal jöttem ki! :)))
  • donpedro
    Na, már 600. vagyok, köszönhetően a driftelésemnek.
  • zaki
    gratula :)
  • donpedro
    Viccelsz, végre bekerültem az első 1000-be overallban!!!!
  • zaki
    nincs mit :)))
  • [HUN]Crassus
    nah de sötét vagyok visszaolvashattam volna picit:((
    KÖSZÖNÖM!!!
  • zaki
  • [HUN]Crassus
    hali! srácok hova kell másolni(meylik mappába??)savegame mappám nincs:(( a savegamekat??
  • zaki
    ne nfs-ezz, irány a cm
  • CSOCSO
    ehhhe
  • KG21
    az a legrosszabb amikor tudatosan próbálnak kilökni/megpörgedíteni/palánkra taszítani... én ezek miatt már csak unranked módban megyek, mert az ilyen szemét pontvadászokhoz nincs kedvem:(
  • donpedro
    Viszont van egy jó sztorim is: délután megmutattam a barátnőmnek a motion blur-t, és véletlenül bekapcsolva felejtettem, így az online meccsre is bekapcsolva maradt. Rajt után az egyik csávó erősen lökdösött, de valahogy előtte maradtam, ő meg beállt mögém draftolni. Igen ám, csakhogy a motion blur miatt én szinte semmit nem láttam, így csak az utolsó pillanatban vettem észre, hogy kb. 250-el száguldok a villamos felé. Egy reflexmozdulattal elrántottam az autót, és abban a pillanatban már hallottam is, ahogy a srác ezerrel belecsapódik a villamosba. :)))

El tudom képzelni, hogy miket gondolhatott rólam. (Szegény anyám, biztos csuklik álmában.)
  • donpedro
    Hihetetlen, hogy a mai fiatalok mennyire nem érzik fontosnak a fair play-t. Játszottam négy online meccset, abból 3-at megnyertem (volna), egyszer viszont csak második lettem 4 indulóból, mert a győztes egy kör alatt valami 20 másodpercet vert rám úgy, hogy hozzá se értem a falhoz, mentem, mint az állat. A 3 győzelemből 2-szer azért nem lett semmi, mert nem sokkal a cél előtt a host nyomott egy laza disconnectet, így egyedül az utolsó győzelemnek sikerült igazán örülnöm, mert ezért végre REP pontokat is kaptam.

Elkeserítő ez az egész, pláne, hogy tudom, ezek a kis 12 éves pöcsök élvezik így is, leszarják, hogy csaltak, mert nekik a győzelem sokkal fontosabb... :(((
  • CSOCSO
    lol.. nekem az volt a leggázabb .. amikor 4 sávbol 3 sáv lesz AZONNAL a start után..persze engem rak be a halott sávba.. szal 20 bol 5 ször indultam ugy hogy a fán kötöttemki mert megpöckölt a másik auto.. aztán még 10 szer azért mert elém jöt tvalami a 120 civil közül. és még 5 azért mert hiába nyomtam balrát nem ment be a sávba. hanem neki egyenesen a sávok közti elválasztóba...
  • ullrich
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\NFS Underground\
  • Crazyn
    Bocs, hogy lusta vagyok visszakeresni, de hol tárolódnak az elmentések?
  • Tikal #7524
    nem javit az semmit :)
  • reaper4
    hááát nemtom nyolcvan valahánynál tartok, de nem tudom megszokni és egyre szarabb lesz. most már csak nepi 1-2-t csinálok meg így kerülöm el a végső idegösszeomlást.
  • Bandee
    jaja mire végigvittem már mexoktam...