22257
-
#7619 Visszavettem 640*480-ra, így tudok játszani.
Sajna a minőség kb c64 színtre esett, de legalább megy gyorsan. kb 5 verseny után kidobott a windowsba. ez gondolom azért van, mert drágán vettem a játékot!!! :) -
#7618 nem lehet, ugy tudom. slow motion camera mikor ugratsz és mutatja szemből meg minden... -
gonosz #7617 hogy lehet replayezni?? -
#7616 Nagy a gond. Eddig tökéletesen futott a játék de most hirtelen indításnál kivág az asztalra és a tálcán ott virít maga az ikon jelezve, hogy fut a gém és ha ujra ráklikkelek, akkor egy pillanatra felhozza de rögtön vágja is kifelé. Reinstall se segített. Vmi ötlet? -
#7615 eddigi legnagyobb csalás amivel találkoztam: ugraton lenézek senki előttem, repülök abban a tudatban hogy tisztán érek földet, slow motion camerábol mikor visszavált, ott terem előtem egy auto, szopjon le -
#7612 Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy nagyon szaggat a game.
Ennyire azért nem gázos a gépem.(ASUS A7V-333, AMD 1600XP, 512 MB RAM, Geforce 2 64 MB) A hang is nagyon szaggat, de a játék hang nélkül is élvezhetetlen. Pedig nagyon jó lenne...
Minden szaggat. Ha valaki tud, légyszi segítsen! Köszi
-
GeGab #7611 Akinek kilép XP-n:
http://bravenet.uw.hu/nfs/NFS-patch.zip -
#7610 Most éppen 55.pályánál járok, és úgy hozta a sors, hogy Drag pályát kaptam.Eddig is tapasztaltam már, hogy alig lehet kanyarodni a kocsival, de most aztán már egyáltalán nem.Hiába akarom kikerülni a szembejövő forgalmat, egyszeűen nem reagál a "kormánymozdulatra".Joystick-al játszok egyébként.A többi versenyen jól müxik a joy.
Másnak is van ilyen irányú tapasztalata? -
#7609 nem -
#7606 ne lépj ki a progiból :PPP -
#7605 én is azzal nyomtam sokáig, nagyon kúl verda -
#7604 asszem a 80. után -
#7603 Egy ATI Radeon 9000pro van benne!!!! -
#7602 már egy haveromnál is előfordult a dolog, megoldást egyenlőre nem talált rá... -
#7601 Valaki segitsen!!!Bocs hogy nem olvasom vissza a forumot de orulok hogy annyi idom van hogy bekapcsoljam a gepet!!!PLizzz!!!! -
#7600 Én meg még az Honda S2000 nél vagyok -
#7599 Jól van! Akkor annyira én sem vagyok elmaradva. Én is még csak az Acura-val zúzok! -
#7598 Lehet tudják,hogy nem legális a játékod és ezzel szívatnak :)) -
#7596 Nem tudjátok nem lehet majd valahogy ezzel lanban is nyomni? Valami lanpatch jó lenne hozzá! Végre egy frankó game multi nélkül...na tessék -
Nonoo #7595 ja dél kötül lenyomtam két 4000 pontos srácot, nyertem 800 pontot. Még mindig nem irták jóvá. Az is furcsa hogy valamiért állandóan levon pontoka, ha vesztek ha nyerek. -
#7594 Miert van az hogy XP-n ha kilepek a gamebol lefagy a gep?????Fekete a kepernyo es nem tok mit tenni!!!Legyszi segitsetek!!!! -
#7593 És akkor még, ha nyersz is, vagy megkapod a pontokat, vagy nem. -
Nonoo #7592 Szar mert végtelen nitroval és felrobbanthatatlan motorral jönnek. Nekem 20.40 a legjobb időm a 14th and vine-on de ez legalább lehetséges, ha ilyen 20 körüli vagy alatti időket latsz akkor tuti kamu a verseny. Főleg ha egyetlen perfect shiftje se volt. -
Nonoo #7591 én kiszoktam a pntok függvényében. De inkább mondom hogy unrankedbe menjünk!! szoksor segítek is ha tudok! -
#7590 Ennyire szar a helyzet Online?
Még nem nagyon mentem a NET-en, mert a kocsim még gyenge.
UnRanked-ben mozgplödtam kicsit.
Ezt a CHEAT-et a programozók rakják bele a játékba, vagy valamit átkell írni a config-ban?
Egyébként nagyon nem szeretem az ilyen játékosokat.
Tegnap mentem egy külföldi ellen, és haladunk együtt szépen, mikor az utolsó kör 3. harmadában "megtáltosodott", és rámvert 15mp-et.Ennyire azért nem hinném, hogy bikásabb a gépe.De az is lehet, hogy szopatott -
Nonoo #7588 Igaz, csak honfitarstól elvenni pontot nem szeretek. Inkább alázom a külföldieket. de unranked-be szivesen megyek a honi banda ellen is. Hajrá magyarok!! -
#7587 Így van ezért jobb ismerőssel jáccani:)
Amúgy -
#7586 az első junik performance-t 8 és a 26 odik mecs után ( utcsot még nemtom.. még nem jutottam oda) -
#7585 Az ilyenek ellen nem tudom lehetne-e valamit is tenni. Nem szabad közel engedni senkit:) Nem sokat versenyeztem, jó ha 3-400 pontot összeszedtem, de egy pillanat alatt el is vesztettem mind, mert az ellenfél kétszer gyorsabb nálam. Ezért inkább csak ismerőssel játszom. -
#7584 Nincs, mert nekem semmilyen hibám nem volt még a game-mel. -
Nonoo #7583 Ebben sajnos teljesen igazad van! De ha minden igaz a cheaterek ip-jét ban-nolni fogják az elkövetkezőkben. Remélem az unfair kilökdösős, mellete elmenii nem hagyós emberek is kapnak valami szankciót mert utálok azért 100-200 pontokat veszteni mert valaki nem tudja elviselni hogy valaki jobb. Én is már túlvagyok több mint 200 versenyen, az a pár pontomat nem igy gyüjtöttem össze.
-
#7581 Nov.19-22. között láttam több ilyen hibát asszem, de ennek nincs köze a beállításokhoz. -
#7578 Menj vissza 32 hozzászólást, megtalálod. De ha ott nem találod, kb minden harmincadikban le van írva. Legalább egy kicsit legyetek önnállóak. Kérlek! Amúgy jó estét mindenkinek! Úgy látom, ahogy lassan mindenki letudta az underground módot, online, csalókkal játszani nem nagyon akar senki, a topic is kezd alásűllyedni. -
Smoke #7576 Hi skacok! Nem tudjatok hogy mi a hiba a játékkal, nálam azt csinálja hogy amikor elindítom a versenyt csak egy homályos barna képernyőt ad be! Videókártya driverrel van gond, amúgy egy abit gef ti4200-asom van. -
#7575 ilyen 98 alatt nincs de xp-n valoban igy kell.azért thx. -
#7574 Vezérlőpult-->Területi és nyelvi beállítások-->Speciális -
mustar #7573 Milyen patch-et kell felraknom hogy tudjak neten játszani? És milyen sorrenbe kell ujra felraknom ha kell? -
#7572 Hi nem tudja vki , hogy miért akad a game?
Meg a zene is akad rendesen, meg az a zene is akad amit pl winampba berakok és a játék hangerejét leveszem.
a Config: 1700mhz PIV, 768md ddr, ASUS GeForce Ti4200 128md ddr,
És ez nagyon zavaró sőőt.
Pls help.
Előre is kössz. -
#7571 pedig ott van benne, de csak akkor látod, ha bekapcsolod, azt hogy látszódjanak a rejtett file-ok -
#7569 Hali!
Nem tudjátok, h. hova menti a játék a SAVE-ket?
Mert nem talállom, pedig fontos lenne, mert Windows-t telepitenék, és nem akarom hagyni a mentéseket. Sem a játék, sem a Doc. and Settings könyvtárban nem találtam hasonló fileket. Köszi, Dani