Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
ööö...ez a #3946-ra ment :)

Bazinga!

precision
Ezt speciel én találtam ki, de asszem a www.vicckiraly.hu oldalon vannak ilyen egysoros kis szövegecskék...nézz szét :)))

Bazinga!

[Walaki]D`Lair
NEM HISZEM EL BAZMEG!!!! REGELRE LEJÖTT VOLNA MIND A KETTÕ CD, ERRE APÁM KIHÚZTA A FENTI HUBOT A HÁLÓZATBÓL!!!!!!!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Segítsetek légyszi... letöltöttem és telepítettem a deviance-os verziót, lecseréltem az eredeti exét a crack-re, de amikor rákattintok, csak a fõ képernyõ jön be iszonyúan villogva, és semmi nem történik. Nem tölt a vinyóról, és még az egér sem mozdítható. Alt-F4-gyel ki tudok lépni a Windows-ba. P4-es rendszerem van Abit IC7-tel, ATI 9700 pro, legújabb driver, Directx. Köszi a segítséget.
Sonajk @:o)
BAromian tetszika az idézeted :))))
Hol lehet tatálni ehhez hasonlókat?

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]

precision
Meg meg :) THX!

Bazinga!

precision
Ok, megvan...pedig majd kiverte a szemem, mégsem vettem észre...:) Thx, mégegyszer!:)

Bazinga!

Na most tényleg megyek és futok pár kört.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]

Meg van?

Az a pontos LINK. Ott találod a fõablak alsó nagy keretében.

precision

Bazinga!

precision
Gamecopyworld-rõl szedted? Mert én ott nem találtam...tudnál adni egy pontos linket?

Bazinga!

Nem tudja nem látod hogy láma?

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Srácok!
Kicsit vissza kéne olvasgatn (legalább úgy 2-3 lapo). Mindenre ott van a +oldás.

Nekem van hozzá.

Olovasta a #3842-es hozzászólásom? Szóval tényleg van kis bibi. Nagyon sajnálom, de szerintem nem kirívó. A crackelt játékokkal ez szokott történni. Ezen felûl nekem a játékkal semmi bajom. Nem véletlenûl nyomtam úgy 4 óráig :)))

precision
Tudom, van az egyes cd-n crack, de nekem NOCD crack kell! Tudod, az olyan, hogy nem kéri a cd-t ha bemásolod...na nekem olyan kell! :)))

Bazinga!

Grave Digger
rajta van az elsõ cd-n minden crack ami kell a játékhoz:D
Nagyon baba egyébként sztm, minden maxon van és húz mint állat, egyáltalán nem szaggat:D

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Nuke-olták = általában akkor csinálják ha a kijött iso-ban valami nem stimmel. Az ok itt a not region free volt. Többen azt mondták, hogy majd nem lehet pl. telepíteni, csak ha a wined usa regionra van rakva, vagy valami ilyesmi.
De lehet,h csak multinál lesz gond.

precision
Senkinek nincs nocd crack-je???

Bazinga!

Nálam folyamatosan tép mint egy állat :)))

Válaszodra a kérdés.
hdc.atw.hu

XeeN
Az normális ha a pályák egyes szakaszain begyorsul a játék? Kicsit idegesítõ így játszani. :(

Pill, agy kicsit visszaolvasok. A belépési kódot és a tippet Zakitól kaptam az éjszaka során.

Remélem akkor a wco-s jó! Nagyon remélem!!!

Mit csináltak?? Nuke-olták ??? Az +mi?

Király, akkor a warezcenteresek megszívták?
Szar lenne!
Honnan lehet leszedni a jó 28-ast?

precision
Vki pls. dobjon már meg egy noCD crack-el. THX!

Bazinga!

Push Warezrõl letöltöttnek

Nemtudjátok mi van a warezcenterrõl szedem és a 2cd 18,filet nem lehet letölteni
Magyar win-ed van? Még mindig nem értem miért nuke-olták tegnap.

NA most megyek, és meghallgatom, hogy hogy is néz ki a dolog a hangfalakon megszólalt hangokkal. Az éjszaka ugyanis csak fejhalgatóval lehetett :).
2 kör és jövök.

Hehe...megy a mókázás!
Melyik verziónak szar a 2cd 28-as file-ja?
Warezcenteres deviancénak jó?

Én??? Téged??? Megölni???
Ugyan!!!
Ahhoz még tú álmos vagyok :))))
Illetve még a mai kv-m sem ittam meg.
Kv. nélkül???
Szó sem lehet róla.
Majd utána :))))))
Csak vicceltem, nehogy komolyra ved a figurát :))))

Na jól van, azért ne ölj meg :)). Neked akkor már megvan és megy. Grat. Nekem még otthon figyel a 2cd, majd csak délután tudom megnézni.

Elõször is talán szép jó reggelt mindenkinek!
Másodszor pedig talán kicsit venni kéne azt a bizonyos fáradtságot, hogy visszaolvass egy kicsit. (#3842)

írjon má valaki, hogy milyen a játék! Játszatok sokat, és írjatok sok szépet!

Hihi nekem van úgy néha, hogy két hétig ki se kapcsolom a masinát. Ahogy látom most is ez lesz.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Énis remélem!

Mayday
En is utalok ugy aludni, ha megy a gep.
Ugyhogy most megyek meloba, addig meg zuzza lefele a XIII-at :) Aztan johet a K.O.T.O.R. is... Durva... Mondjuk ugyis NFSU-zok mostansag majd...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Rajta leszunk az ugyon!
De remelhetoleg lesz valami private server patch, vagy ilyesmi...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ÉN most folytatom tegnap este után... :)
Nemtok gépzaj mellett aludni! :)
Estére lennelsz! Az elsõ cd fel már lennvan!
Aztán kitapasztalni ám nekem a net-es részt!!!

Tufa16
Lent van! Most kicsomagolom oszt kipróbálom. van minderre ugy 45perc max! :)

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Tufa16
Na végre! én is 2 hibás fájl hijján leszedtem a game-t! Civic jól néz ki a játékban? vki dobhatna be képet róla! köszke

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Mu*][*h4pHu|{4
ahh ne tessék: zsiguli powahhhhh

Mu*][*h4pHu|{4
http://sztomi.uw.hu/
haverom zsigája!
1,5misiben volt 1 éve mikor kérdeztem és akkor még nem volt kész!Ráadásul zabál mint 1 dög(ahogy kell neki!),mondjuk megy is¢.¢
szal mivel jár jobban?

Azt hiszem megyek en is aludni.4 ora eleg is lesz,aztan folyt.kov.:)
Az tényleg nem kizárt,hogy valami hiba csúszott be :((
Hát egyenlõre ennyi (nem momóndom, hogy mára, met már ma van) :)))
Szóval nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek.
Sziasztok.
Akkor majd ma találkozunk még :)))

Valami hiba lehet.Probald ujrainstallalni.
505thZajcev[PT]
Ha most nezd meg:

Style 200000 es 1-es csillag ,igaz mar nem kell sok a 2eshez ,de mivel nincs mas valaszthato verseny mint az az egy(amit nem enged jatsznai) igy nemtom mi van!!!