22257
-
richárdkirály #7877 nektek is feltűnt hogy nincs sok különbség a nehézségi szintek között? sőt van olyan pálya ami easyn nem megy hardon simán végig viszem. Egyébként nem tudom miért istenítik néhányan a skyline-t én most szereztem meg és abszolút nem kezelhető annyira mint mondjuk az Acura RSX ami legaláb ugyanilyen gyors(tuningok után persze)csak a gyorsulása rosszabb, viszont az efféle hiányosságát az irányíthatósága(még stability kontroll kikapcsolása után is) kompenzálja, valamint a pontosan belőhető váltások amik az én szememben előbbre helyezik ezt az autót, bár néha előkell vennem a skílinet, mert egyes futamok sajnos csak azzal mennek :tnx EA AI szakembereinek -
#7876 nah ez még mé van bent?...
az én kocsimat azonnal törlitek de ezt ami még szét is baszta topikot az maradhat?? no mindegy.. amuyg anynit hogy fekete nem jo mert alig látszik az auto:( -
Sonic13 #7875 Nézz be a másik topicba!Ott van az enyém is! :) -
#7874 1334-es hozzászólás
Vagy egy kép mint EZ! -
#7873 Hát leteszteltem a sky-om A végeredményhez klikk IDE
Igaz eccer volt 364, de hát az isz szégyen ... :( -
#7872 hát erre kíváncsi vagyok ... megnézem mit húz a sky ... -
Sonic13 #7871 Azon a pályán ami a demoba volt csak az a változata ahol nem jön a vonat meg persze leveszem a forgalmat :)
A 390,37-eshez az idő 24,88mp (mert ugye a végsebességre megyek) -
#7870 Na ez engem is érdekelne! Amúgy azt hallottam, hogy késik a jóváírás ... én eleinte 5-6-ot mentem úgy hogy nyertem és mégis 0-0 volt a statom ... -
#7869 Kérdés: feltesze az gamét, elkezdek játtszani SINGLE UNDERGOUND-ban és a 1x pályánál kilép???
Van erre valami ötlete valakinek??? -
#7868 Hát sok sikert ... nem tom, hogy megvannak e hozzá a cuccok a gaméban! Az szép darab volt ha jól emlékszem ... kár, hogy a másik gépemen van a film gyorsan megsasolnám, hogy is néz ki pontosan! :) -
#7866 Jah! Es a kerdes meg mindig adott! Hogy a picsbe nyomod? Mert ha ekkora király vagy onlineba megfőzöl mindenkit ... -
#7865 Mindezt dragen? Melyik pályán? Mennyi volt a hozzá tartozó idő? -
Sonic13 #7864 Most mentem 390,37 km/h úgy, ohgy nem főt meg! :)
Bandee, a Skyline-al én is próbáltam nekem azzal úgy 378 km/h volt a rekordom, ha jól emléxem.
Ezt Rx-7-el csináltam! -
#7863 Sonic!
Nem kép kell hanem a tudás! Hogy csinálod?
Bandeee!
20,3-20,6? Az nem semmi ... én élőben 21.4-et láttam 6 perf váltással ... -
#7862 én ezt nem vágom. nekem skylineom 360nál már megfő, de miért? így csak 20,3-20,6 körüli időket tudok menni... -
#7861 jó kérdés, de velem is párszor már megesett. Ha tucc rá megoldást tudasd ;) -
Sonic13 #7860 Képem is van, ha kell!!! :) -
#7859 nem sok az a 390 egy kicsit? -
Sonic13 #7858 Helloka!
Nem szoktátok mérni a végsebességeteket?
Nekem 389.88 km/h és itt még nem főtt meg a motor!
De a legnagyobb az 390,60 km/h csak itt már a cél előtt megfőtt :(
A másik topicban van egy frankó kis Suprám #1288 nézzétek meg!
-
#7857 Na az a BestOfHUN-t azt én csinaltam! :) Jó móka volt csak kár, hogy a magyar srácok repje még elég kezdeti stádiumban van! :) -
mustar #7855 Mikortól elérhető az a kaszni szélesítés amiről itt valaki írt? Én már végigtortam a gémet de nem kaptam vagy csak nem találtam meg. Milyen menüpont alatt található? -
gonosz #7854 640 az miert lenne c64 szint, a dvd felbontasa is kb ott van :) -
Nonoo #7853 Mentem ma online-on és az ehez hasonlo nyert versenyek pontjait nem irjak jóvá. Tudja valaki miért???
-
#7852 Kibaszott szép ez a civic, csak az NFS - Underground Garage topicba kellett volna beszúrnod a képeket... -
#7851 Na, most próbáltam ki először neten. (a fagyások miatt vártam vele amíg végignyomom)
Pozitívan csalódtam. Azt hittem, hogy a sok kis Skyline-os majd szarráver mindenkit aztán mégsem, max kicsit az jobban irányítható de csak attól függ a kocsid sebessége, hogy miket pakoltál bele. Egy integrával voltam és végülis meg tudtam verni általában bárkit (jó azért kaptam ki is párszor) meg volt éppan magyar csati BestOfHUNs - vagy micsoda - néven és 1-2 versenyt magyarokkal is nyomtam.
Szóval király. -
#7849 mind az 5 kör alatt ugyanott a forgalom, mindig az alagutnál és a kereszteződésben, Slow, ez azért már tul megy az arcade-on :) -
#7848 Drag rekord: 20:38 -
#7845 mid van? -
#7844 Sziasztok! Én most írattam meg a játékot és nem tudnátok leírni milyen gépigény kell neki? -
#7843 3. azert fagy le, mert nincs fonn a patch
2. az online jatekot
1. keress vissza a forumon, be volt linkelve -
#7842 nemtom honnan lehet leszedni .. majd más segít.. a másik kettőre meg legyen annyi elég.. hogy javítja amit kell -
Sonic13 #7841 Hello mindenkinek!
Lenne három kérdésem:
1. Honnan lehet letölteni a peccset?
2. Mit javít ki?
3. Miért fagy le nekem amikor az on-line opcióra megyek?
Valaki plz segítsen mert szeretnék neten jáccani!!!!! -
#7840 csak kettő közül lehet választani.. -
#7838 nemtom hogy cisnáltad én a 60 as pálya körül vagyok és idáig MINDENT megcsináltam elsőre.. eddig még semmi nehéz.. arra a pályára emléxem.. 3 asban be lehet venni...csak azért mert arcade a gamez.. néhol azé kő fékezni -
#7837 van olyan trainer vagy cheat, amivel az összes full body upgradeet megkapjuk? -
#7836 Direct Connect -
#7835 a legvégén kapsz asszem, de lehet hogy utolsó előtt, már nem tudom -
#7833 Valaki meg tudná mondani, hogy mikor adja a gép a wide bodyt, mert már a vége fele tartok, asszem a 7 körös endurance versenynél, és még mindig nem találkoztam vele. Vagy már rég megvan, csak nem tudok róla?? :))) -
#7832 nekem a drag rekorom offline a 14th and vine pályán 20:46 Mondjatok már valami eredményt milyeneket mentek, hogy tudjam valahova sorolni magam -
Nonoo #7831 nincs ez meg wallpaper 1024x768 -as méretben???