22257
-
#7968 Menj fel a gamecopyworld-re és töltsd le....az 1.2-est -
#7967 Még egy kérdésem lenne...
Mikor tudom a matricákat kiszinezni?
Eddig csak fehér és fekete-fehér van. -
#7966 Akkor 61-nél nem kezdek még reménykedni... :( -
#7965 tud valaki valami patchot ahoz hogy tudjak a neten játszani? -
#7964 Veled vagyok!
Mocskos csaló játék!! -
#7962 Versenyeket... -
#7960 A 95-ös race k***a nehéz!!!! ( Kurt's Killer Ride )
-
#7959 itt vannak a kocsiaimról képek.... -
#7958 Jól van na.....tudom, hogy a képek nem ide kellenek, de már csak a Mehet! gomb után olvastam a topic alcímét...
-
#7957 Ne Underground módban keresd, amúgy ott van az autók között, asszem egy egyedi festésű Focus. -
maxius #7956 Miért van az, hogy csak a drag és a drift mode muxik, a többinél kilép? -
#7955 amúgy van egy jó sor a savegame alkönyvtárban található cfg-ben: Damage 0 ;)
Átírtam 1-re de sajna semmi sem változott, úgy tűnik nincs mit meghívnia a beírásnak.. sajna.. -
maxius #7954 Miért van az, hogy csak a drag és a drift mode muxik, a többinél kilép? -
#7953 Nyerek olyasmit pl, hogy "Mystikal Car". Az mi? ;) Nem találtam...
Amúgy azt hittem csak bénáztok, de tényleg krva idegesítőek sok verseny után az ellenfelek. Valami fokozatos nehezítést akartam sztem bele rakni, de szerintem nagyon elcseszték... -
#7952 köszi
zaki nekd is -
#7951 legalább is xp-nél itt van...másnál nemtom! -
#7950 #7798 -
#7949 documents and settings/all users/application data/nfs underground -
#7948 üdv
kicsit hülye kérdés de melyik mappába vanna ka mentések?
mert formáztam és nem akarom elöröl kezdeni:) -
richárdkirály #7947 NYERtEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MEgvertem végre azt a rohadt csalót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))nem is őőőőrültem bele,,,.............:()()99 -
richárdkirály #7946 hol van acatch up? hol lehet kikapcsolni? -
#7945 Ott van hogy kép a törlés gomb alatt! De ha kocsiról akarsz képet beilleszteni azt a másik topicba tedd! -
#7944 bocs, de nincs időm visszaolvasni, képet hogy lehet beilleszteni? kösz -
#7943 Igen, nekem is fagyott a patch előtt! Patch után is, de kikapcsoltam a tűzfalat, és most már megy! Nemtok akkor mi lehet nálad...:( -
#7942 el tudod olvasni a topic alcímét? -
#7941 ez nagyon jó volt, majd megszakadtam!!! -
#7940 Ja és van patcham is! -
#7938 Segítsetek!
Az első tournamentnél megnyerem az első versenyt és mikor a második verseny előtt van a kis intro akkor az intronak az első képe be fagy de hallom hogy a játék meg megy szóval rendesen elindul a futam csak a kép nemváltozik!!! -
Sonic13 #7937 Be se volt kapcsolva sajna. Mielőtt Ti felraktátok a peccset nektek is ez volt a baja hogy lefagyottaz online mód? -
#7936 ÉLmény volt elolvasni:DD -
#7935 majd +próbálom. 1ébként átállítottam a területi beállításokat is, de nekem az sem segített -
#7934 #7798 -
#7933 Te is próbáld ki, hogy kikapcsolod a tűzfalat... -
#7932 Kapcsold ki a tűzfalat...nekem is az volt a gond! Egy próbát megér, hátha... -
#7931 nálam is... -
Sonic13 #7930 Mi a francért van az hogy nem működik az a qrva online mód mikor már fennt van a qrva peccs!!!!!!
Lefagy az a rohadék!!! -
richárdkirály #7928 eleinte én is mosolyogtam, de vhogy most már nincs kedvem -
#7926 ja, hogy nem hozza be az elmentéseket... akkor passz, ne mvágom mi lehet a gond -
#7924 én most a 91-nél tartok és még nem kaptam 3-as nitrót -
#7923 van benne valami,velem is ugyanilyen dolgok történtek de csak mosolyogtam,nyugi:)