22257
-
#8014 számomra az volt a legidegesitőbb az egész játékban hogy rohadtul nem lehet néha érezni melyik a kocsi is a jobb... kicsit olyan mintha minden verseny győzelmét a készítők elgondolása által választott kocsival lehet csak könnyedén megynyerni... volt olyan pálya (85-86?) ahol a supra és a skyline is csak erőlködni bírt mig egy honda civic!!!!-kel könnyedén vertem a mezőnyt... most jelenleg (95 körül) egy mx5-el (!!!) verem könnyedén a mezőnyt...arról meg ne is beszéljünk, hogy minden tunning állításnál nélkül egyik versenyről a másikra néha megváltozik az addig vezettet autó tulajdonságai... én a skyline-nal jártam így mikor először megnyertem farolás nékül tudtam vele startolni meg mindenkit szarrá vertem .. rá egy olyan 3 versenyre már ez is farolt és kurva lassú lett...
azt is nagy baromságnak tartom hogy driftelés közben (ahogy csocsó csinálta) elég hamar össze lehet szedni az összes megnyerhető cuccot... én is olyan három millió körül járok style pointban... -
#8013 #8006-ra kérnék szépen 1 választ... -
#8012 menj föl az oldalamra és nézd meg a kocsiaimat.,..
-
#8011 Na meg a másik...mi az hogy az egyik kocsiról átmegy a másikra a tuning amikor trade in-elek...???áááá----ilyet...
de megnyugtat hogy ha végig vitted a játékot akkor szanaszét tuningolhatsz azt amit akarsz és még elis tárolhatod...meg a másik...sztem kicsit egyhangú volt már a vége felé a város...ugy untam röviden és tömören hogy "na már megint az autópálya"..."itt se tudták kihagyni az alagutat".........sztem kicsit lehetett volna nagyobb is ez a "város"........ -
#8010 Supráról nem tudok nyilatkozni az valahogy kimaradt az életemből de azt vettem észre, hogy neten teljesen mindegy melyik kocsival mész, szinte mindegyik ugyanúgy viselkedik, csak az upgrade-ktől függ a sebessége meg a többi tulajdonsága.
Tegnap pl. egy 206-ossal vert szarrá a gyerek 3x és ebből 2x olyan pályán ahol előtte más meg sem nagyon tudott közelíteni. Én is Integrával megyek, kinézetre az jött be legjobban, meg mondjuk az RSX is szép meg a Civic. -
#8009 figy...én is végig vittem már és tudod volt egy 7 körös pálya a végén...na azt és íziben toltam és kb. a 10-dik próbára sikerült is és nem is akárhogy...a startnál van a kapu az egyenes végén...na az egyik verdát belelöktem a kapu oszlopába...egy kész...a másikat a következő körben...a harmadikat meg nem tudtam lerázni..ahol elvileg fékezni kéne ott ő úgy megy mint az állat....nekem fékezni kell hogy bevegyem a kanyart, őmeg még NOS-t is tol rá...hát hogy van ez...azt hittem ízi ben minimum 30 másodperc lesz a hátrányuk...közben örültem ha a 2 másodperc megvolt...de azért teccik a game nem az a gond...csak annyi hogy ez igy elég szar hogy az egyik percben még térképen sincs a másikban megmár a kipufogódat nyalja... -
#8008 Tipp, ha csítel a játék: Kutyaharapást szőrivel!
90. pálya felett csítelj vissza!!! :) -
#8007 Jó a szó Tesó! -
#8006 valaki mondja meg honnan tudok leszedni patchot az NFS-hez hogy tudjak a NET-en is játszani....
köszi... -
#8005 A7AJ-23NQ-GWA6-JNAW-SDEV or H9CC-23EM-2L3K-LC98-5DEV -
#8004 Hi!
Valaki tud adni egy CD keyt vagy nemtom mien kódot kér az elején de itt szopok pls!! -
#8003 nah. szal ez a várva-várt gamétok:))))) mondjuk én is végig toltam, de tényleg elmehet az ea lassan a vérbe -
#8002 az emberünknek FULLOSAN igaza van.. tök egyet értek vele.. ennél én sokkal idegesebb voltam!!!
easyban ugyanugy csítel a gamez össze vissza.. a catch up nak SEMMI HASZNA... mivel ugyis csak akkor megyek végig a pályán ha TÖKÉLETESEN megyek.. ha már borulok.. hiába tundám visszahozni magam.. inkább restart...ezek a buzik akkor is utolérnek ha 30 mp lemaradásuk van.. de fura az volt amikor mentem.. és a térképen csak én voltam.. hosszu utszakasz...NOS mint atom. majd kicsi fék hogy be tudjam venni.. ..kanyarban kicsit zoomolt a térkép.. mikor visszazoomolt az ember ott volt mögöttem.. ..nah ezt hogy a picsbe csinálhatta azt nemtom.. de még sugárhajtással se tudta volna megtenni a valoságban.. oké hogy gamez nade ennyire ne legyen nevetséges...
és az még viccesebb hogy ugyis az utcso körben a pálya utcso felén történik vmi.. és ilyenkor kecsáp már semmit nem ér... -
#8001 Hááát.. igy hogy szinte megenn végigtoltam.. mondanékpár észrevételt...
1)easyban végigtolva..össze visza vásárolgatva is marad 30 ezer dolcsid... ( mediumban végigtolva 100 ezer maradt)
szal szvsz bőven lehetett volna negyed annyi ár mindenhol...hogy néha kelljen versenyezni azért hogymeg tudj venni valamit...
2)easyben nem könnyeb semmivel sem...szerintem...
3)és számomra az egyik legidegesítőbb dolog.. a Supra kormányozhatósága.. a legnevetségesebb az hogy a skyline 2 es upgradekkel jobban kanyarodik mint a Supra 3 as upgradeokkal.. tehát a handling csk kisebb a skylinenál de ugyanugy sokkal joban megy.. azért ez elég nevetségesnek tartom... ahhoz képest hogy a gamez egyik legjobban kezelhető autojának kéne lennie.. vhogy nemaz.. és ez számomra azért xar mert ahelyett hogy ÉLVEZETESEn furikáznék, félpercenként anyázhatok mert csak 3 asban vesz be kanyarokat és nem 4 sben ( mint a többi) jo abba ne is menjün bele hogy hogyan a picsába lesz a SUprábol 4 kerék meghajtású auto a gamez végére.. de mindegy... -
#8000 Nissan Skyline R-34 GTR V-Spec
8000.-nek tökéletes... -
#7999 most mér izéled? nekem qrvára bejött, majd mexakadtam a röhögéstől! -
#7998 mit értesz ez alatt? -
#7997 Ja. meg talán a chrome... -
#7996 Kissé sok dolgom volt, nomeg felbaszák az agyan h 1 csomószor nem adták meg a pár ezer pontot amit nyertem, de holnap majd nyomulok ;) -
#7995 nyomsz 1 print screen-t, aztán pl a paintbe bemásolod (control+v), elmented, és ide feltöltöd, és onnan beszúrod ide, ill ha a verdáról akarsz képet beszúrni, akkor ide -
sylas #7993 nézzetek át a másik topicsba(Most nyomtam fel két képet) -
#7992 Undorítóak a skyline-hoz a lámpatartozékok...
Előre még haggyán de a gyári pilács még ígyis szebb...de hátul??? Az valami katasztrófa a gyári lámpája a legeslegjobb... -
#7991 Hi! Nincs vkinek fent egy full mentése? Gipszes az egyik kezem és szeretném látni miért is szenvegek egy kézzel!? Légyszi vki rakja fel, mert a 87. pályánál nem bírok tovább jutni. Elég idegesítő így a game, de tecccik!
Előre is köszi!!! -
Sonic13 #7989 Akinek működik az online mód és peccselve van a játéka az írja már meg légyszi a verziószámot amit kiír az elején! -
Nonoo #7987 Nem látlak jatszani, Mivan??? -
Nonoo #7986 Gyerekek!!
Mi a legjobb Unique Tuning Párosítás!!!!
Ki mit tud??????
-
#7985 Kidühöngted magad? Van benne valami, de szerintem nem ebben a formában kellet volna ezt így leírni, biztos meg tudtad volna oldani kultúráltabb módon is... -
#7984 Lol ez tenyleg csit pff max speed 718kmh... -
#7983 helloka -
#7981 csapasd mint atom.. pénzed gondolom kifogyhatatlan.. ha skyline elött bajod van akkor veled van a baj.. ha utánna ...(80-90. pálya) akkor meg cserélj egy kicsit skylinera... -
#7980 Abból is az angol verzió -
#7979 Bocs..1.1-es.....de csak full installnál működik!!! -
#7978 Hű. Nem sokára meglesz a 8000. hozzászólás :D -
Sonic13 #7976 Hogy lehet egy ilyen játékot elkúrni??
Mi a fa**é nem megy az a qrwa online játék?!!
Lefagy mint a **ar!! -
#7975 Viktor77 név alatt versenyző topiclátogató?
Végre megmutatta valaki, hogy nem vagyok olyan verhetetlen a kedvenc mapomon, mint amilyennek gondoltam.
De a külföldiek elég lámák sajna, mivel +4-5e-s reputationos embert is vertem már sima +16mp-el de amikor magyarok ellen mentem ért már párszor meglepetés. -
Sonic13 #7974 Milyen 1.2-est? Én csak 1.1-est láttam ott és nekem az se működik!
Miért fagy le nekem a játék ha rákattantok az online gémre?!! -
#7973 Húú.....megvan a 95-ös.......vért izzadtam!!!!!!!! -
#7972 Hova tünt Damon ( BZOLEY ) Hill ????? -
Davidsned #7971 Lenne egy nagyon hülye kérdésem (biztos sokszor leírtátok már, akkor mondjátok meg hogy hova légyszi): a játékban hogyan lehet előhozni a multi módot? (nem jön be vmi patchet kér) Meg olyat amiben lehet hálózaton is játszani (nem csak interneten)? A patch-nek mi a neve? Letölteni honnan lehet? -
#7970 Hi! Nincs vkinek fent egy full mentése? Gipszes az egyik kezem és szeretném látni miért is szenvegek egy kézzel!? Légyszi vki rakja fel, mert a 87. pályánál nem bírok tovább jutni. Elég idegesítő így a game, de tecccik!
Előre is köszi!!!