Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Egy HDC kód amirõl letöltheted ami nincs meg vagy ami hibás!
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
#3887, #3894

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Ok?

Tudtok mondani egy oldalt, /lehet fizetõs is/ ahonnan le tudom tölteni?
Elõre is kösz!
500Ftom bánta, mert tegnap elfelejtettem vezetékesrõl aktiválni.
Copjanak le.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Ja és a winem magyar.
Motorola Defy
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
szal szerintem az nfs legjobb része eddig 😊
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Bazinga!
Bazinga!
1-2 dolgo viszont ami nem teccet.Hiába választhatsz kcosit már az elején a leggyorsabbak kelelne szaros neon vagy mit ami nem teccik.IVes golffal kezdtem mert imádom.4 pálya perfekt shift ugye tuningolni még csak optikailag lehet a kocsit.Nos szinte bármelyik autó legyorsúlja a golfot és nem lehet azt megcsinállni hoyg elkezded 1 kcosival és azt szépen építgeted.El kellet adnom😞Perfekt shiftet is csak úgy tudtam megcsinállni golffal hoyg leszorítotam a meletem lévõket azaz knock out^.^Az azért miylen már?Méregdrága fényezés szép autó és derby módra kell leszórítanom õket.Mind1 amúgy a game maga a tökély!