22257
-
#8154 -
#8153 én már végig vittem az egészet,,, -
sylas #8152 Dj Skyline vannak elmentéseid úgy 90.race után?légyszi írj -
#8151 a legjobb szerintem ez a gamezból:
Nate Dogg - Keep it coming... CSOCSO szereted a Blank & Jonest? igaz nem zenei topic de egy kérdés erejéig... -
#8150 inkább trance.. de nem hájperszpész féle szart.. pl a kezdő zene nekem is tetszik.. a rapek bejönnek a gamezbol -
#8149 szvsz azé a static-x száma is nagyon fasza. -
#8148 nekem csak 1-2 rap song teccik, de egyébként télleg szarok...miér CSOCSO te milyen zenét hallgatsz? -
#8147 hopp 2x....na nem baj...hétfő van -
#8146 meg a zene vazz.. ennyire szar zenéket NFS be még nem tettek..... második végigjátszásomnál immáron kikapcsoltam a zenét mert hányingerem volt tőle -
#8145 minek az neked....hol tartasz hogy ennyire nem megy? -
#8144 minek az neked....hol tartasz hogy ennyire nem megy? -
RacerZsu #8142 Nacsak azért... :) -
#8141 Neked is köszi Zsu... -
RacerZsu #8140 Én még a legelején megmondtam... :( -
#8139 Sziasztok! Aki tud vmilyen progit, vagy akármilyen módszert arra, hogy kimentsem a zenéket a játékból, az ne kiméljen:) Vagy ha vki tud helyet ahonnan letölthetném, nagyon megköszönném. Mert biztos van annál jobb megoldás, minthogy kazával szedegessem őket, vagy mégse?? -
#8138 Kösz az elismerést, meg, hogy megmondtad mi az-az E.C.U. + a másik... -
#8137 Esetleg: http://7wrz.warez.hu -
RacerZsu #8136 Nem jutott még a 90 pálya környékére.
Énis így voltam ezzel még az elején (86-ig) -
#8135 sevenwarez.hu
szerintem -
#8134 Dobhatnál 1 kódot a rar-hoz, mert nem nagyon tudom kicsumizni...... -
#8132 ja, by the way az iylen sebesseg rekordokhoz melyik palya a standard?? vagy mindenki ott csinalja ahol tudja ?:) -
#8131 A te cikked azé egy fokkal realisabb szerencsere, nem az a hit gyülekezete style rajongas amit a bepésztelt cikk szerzöje müvelt. Jo a játék sztorijanak zanzasitott leirása ("csicskás suttyoként indulsz... :D")
Amugy az E.C.U az kb. elektronik kontrollin junit szerintem, magyarul szabalyzo elektronika,a weight reduction kit meg a kocsi sulyat csökkentö cuccok -
#8130 nincs benne LAN -
#8129 Háloba nem lehet nyomni? -
#8128 Helo!Egyik haveromnak olyan problémája van hogy elindítja a telepítést,és 1%-nál kiírja hogy :win32 alkalmazás ...valami ilyesmit.Tud valaki segíteni? -
#8127 Ez ide szól: #8125 -
#8126 Vazzeg ezt az oldalt kellett volna visszaolvasnod egy kicsit.
De segítek:#8076 hozzászólást nézegesd -
Nagyon kikészített idegíleg ez játék -
#8123 én a combomat szoktam ütni idegességemben, lassan tolókocsis leszek :P -
#8122 -
#8121 kb az első 10 versenyt nyomhatta le az író, vagy még annyit sem -
#8120 Én is itt tartok már lassan,hogy a lakást verem szét. -
#8119 Ilyen nincs vazzeg. Kibas..ottul csal ez a tetves szemét AI. Már vagy másfél órája ugyan azon a pályán vagyok. 6 körös futamon végig 1 helyen állok a 2-ik kb 15 sec-el lemaradva és az utolsó körben rámver mint a szar. Ez a játék már megevett 1 billt nálam de nagyon ugy néz ki,hogy a mostanit és széttöröm mérgemben.
Ja és végig hibátlanul megyek. -
#8116 olvassátok el az enyémet az én oldalamon...
http://www.gportal.hu/djskyline
cikkek alatt van az én NFS értékelésem.... -
#8115 Szánalmas iromány.... -
#8114 vazz én nem tudom ki irta de ilyen lófasz fogalmazást még az életbe nem olvastam és nem is akarok.
CSAK EGY PÁR ÖRÖKBECSŰ SORT HADD IDÉZZEK:
"Sok programban van Motion Blur. Főleg az autós játékokra jellemző ez az effekt, ami tulajdonképpen a valós életben (!!!!!!) megfigyelhető optikai törvényt írja le, jeleníti meg"
"Bődületesen dögös effektek tárháza ami a fülünkbe olvad. Szinte olvad! "
"Amikor a grafika hollószerűen kivájja az ember szemét..."
"Ez pedig a Nitro nevű szerkezethez társuló grafikai effekthalmaz. "
"800*600 csak. " EZT HONNAN VETTE?
"Ami viszont a pozítív oldalhoz tartozik, az nem egyéb, mint az AI valami tetrabrutális megvalósítása. Ugyanis minden egyes versenyszám előtt választhatunk nehézségi fokozatot, ami egy kiváló ötlet!" -
#8113 Árnyvadász, ez a Te szüleményed?
Remélem nem... -
#8112 ki rta ezt? nem akarok anyázni.. hátha valami havert sértenék meg.. Az AI-n kívűl igaz az egész.. de az AI dolog AZ LOLLLLLLLLLLLLLLL -
#8111 Nyah .. akinek beszarik állandóan az probálja ki ezt:
HIBA lesz az oldalon .. de közvetlen alatta olvasd el a szöveget!
ha müxik szoljatok mert akkor be kéne tenni a fejlécbe -
#8110 A program ezen része, amit az AI nyújt: Kolosszálisan tetszett! Annyira élen táncoló versenyeket játszottam így, hogy lassan azt kezdtem hinni, egyik barátom kapcsolódott rá a gépemre és ő az ellenfél...
okooooos