Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Goliath
Sziasztok! Nekem a kurva elsõ tournament utsó versenyén állandóan szétesik a kép és szaggat mint állat. Van már valami megoldás? Feltettem a patchet is és úgy is szar mint állat. Kurva életbe teljesen elveszi a kedvem pedig jó kis stuff.

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Hotdog GO!
Azért adtam 😊
és kösz a gratot 😊

60000 - SiX!

Neked is! 😊

nekem is. a patch elött rewardnál lépett ki, peccs után meg nem lehet menteni

zaki
igazad van, szar a játék, ne is játssz vele. VISZLÁT

zaki
vazze, a nocdcrack-kel is kilép 😞

zoli80
asszem megvan,valaki felpakolta.

bzoley
HDC-n hibátlan.

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

zoli80
bazze!ftpn hiányzik a 2es cdbõl a 18as rar😞 honnan tudnám lekapni?fájlcserélõk sajna kilöve.

ez crack ! a fenébe bocs 😞
Viszont a #4218-ban utalt rá Sonajk

60000 - SiX!

Stotoo
Kurvajo ez a game 😊 alig birtam fel kellni elõle.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

bzoley
Még nem próbáltam, úgyhogy ne hibáztass lécci. Sonajknak állítólag bejött.

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

PsychoStarfish
Van valakinek megfejtése online játékra esetleg?

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

zaki
kösz szépen

zaki
francba 😞

bzoley
GPRS-en nem sorry. No cd Crack

jaja 😊
nekem is csak ez van:
link neve 😊

60000 - SiX!

zaki
mail?

60000 - SiX!

zaki
jaja, megvolt thx 😊

Sonajk @:o)
Neked sem tudok mást mondani.
#4298 pedig most van tesztelés alatt.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Hotdog priv ment 😊

60000 - SiX!

zaki
tudnátok adni egy nocdcrack-et? thx

bzoley
Hello mindenki! Hazaértem. Mindjárt install, csak elolvastam az elmúlt 20 óra történéseit. Látom RacerZsu-nak is sikerült, mert egy ideje eltûnt. Zaki remélem kialudtad magad.

zaki
nem értem. már másodszorra lép ki az asztalra, miután megnyertem a 10. versenyt, amikor rányomok a Collect Reward-ra...

Kinek a Pap, kinek a paplan, nekem a NFSU

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Pempő
Milyen a game? Nagyon bugyuta? Tuning kimerül a matricázásban/spoilerezésben, vagy futómûvet, motort komolyabban lehet változtatni? Irányítás nagyon kamu? Valami sim rajongó rábólinthatna, akkor kipróbálom.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Most ugrik az a bizonyos majom a vízbe. Feltettem a másik gépre is a játékot (AMD Duron 1,2, Gef2 MX, 640 MB SDRAM)
Alapból szépen megy (persze 640x480 kissé butítva), de igazán most az izgat, hogy elkezd-e hülyülni. Erre nem tettem fel a NoCD patchet, csak a saját CD-n lévõ törést. Most kiderül, hogy ez a verzió ennyire jó, esetleg a konfig (lásd #4180 hozzászólás) és még a NoCD patch is teheti, de jeleneleg sincs semmi gond vele. Nem fagy, ment, nem lép ki, tovább enged. Szóval mejd elválik.

Na el kell mennem, a hiba ügyben reggel tudok konzultálni, addigra azért pár tippet bedobhatnátok ide! 😊 Kösz!
Egész jó kis game. Azért Arcade rendesen ami engem irányításban nem zavar (fõleg hogy nem akar menni a kormány), de a tuning cuccokban kicsit igen.

Nincs nagyon tapasztalatom a kormányokkal -nemrég kértem kölcsön egyet- és nem tudom miért nem akar menni. Valami noname kormány, kalibráció megtörtént windóz alól de egyik játékban sem mûködik. Mi lehet a hiba?
Sziasztok!

Hotdog,nekem a hdc-rõl jött.érdekel? priv.

60000 - SiX!

Behalok, feltettem azt a peccset, és most verseny után nem fagyott, de most nem lehet menteni 😞(

bodesz
k*rva lassú

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

zaki
Direct Connect

bodesz
honnan lehet letölteni a gamet mert nekem még nincs meg 😞
valami ingyenes hely kéne vagy smsweb hez kód vagy ftphez is jó és csak addik kell amíg le nem jön
PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

zaki
váááá kib*szott az asztalra az 1ik verseny után

gyraph

Beteszem ide is a kicsikét... 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Tufa16
nekem a 2es driften 101ezer pont... nem rossz

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

CSOCSO
nyah itt a legjobb driftem.. tudtam hogy lehet ezt cifrázni..sõõt 38 ezret is tudtam de hozzáértm a falhoz és azonnal elvette😞((((( és már megint csak 8 féle festést nyertem. no mindegy😊))))))
traXion
Srácok, feladom... mentek és kilép ez nonsense, már ujra is installáltam de nem megy...

traXion
4279

traXion
Úgy hogy mész, kanyart kicsit élesebben veszed, és mész így kanyarodva, az a lényeg hogy minél tovább, és ne menj neki a falnak, és ne nyomd meg a handbraket.

Hali!
Ennek a drift racingnek van vmi trükkje? Már a másodikat nem birom megcsinálni. Segítcsetek pls hogy mi a titka. köszi
zaki
na így néz ki a szekerem jelenleg, de folyamatosan tuningolom 😊

Olvastad a #4270-et. Hát ott a cím.

DJ Skyline
Ja-ja pls egy oldalt ahonnnan letudom szedni a cuccot...a fullt

traXion
Esküszöm nem értem mért, most se akarja elmenteni, ti hogy csináltátok?
Kicsomagolás, kicsomagoltam az 1. rart, akkor elindítottam azt a pecser szart, és crackeltem. Vmi nem jó?

Mondjatok már lécci egy warez oldalt vagy FTP-t vagy bármit ahonnan le tudom tölteni... A dc++-al már a tököm kivan, mindenki kilép letöltés közben... Csak az 1.-es cd kéne!
Elõre is kösz

zaki
ha küldök egy képet mail-ben belinkeled ide? szeretném megmutatni, hogy fest most a szekerem 😊

Az alábbi neked szólt. Bocs.