22257
-
#8270 10 000 Ft
:D -
sylas #8269 Hi!Ahoz hogy multiban tudjam nyomni be kell registrálnom magam a ea.comhoz? -
#8268 Írtam neked 1 mailt....olvasd el.....és cselekedj úgy....akkor minden okés lesz...De csak 20.00-ig muxik a dolog...ha nem jött össze írj..... -
#8265 Huh, már vagy egy hónappal ezelőtt próbáltam de nem ment. Hátha msot. -
#8264 Nincs........MSN messengert hasznaalok....... -
#8262 Már nem emlékszem. Valami fizetős Ftp-ről aszem..... -
#8260 Sajna nem, mert kövérke..kb 5 MB....de ha fel tudom ftp-zni neked vhogy...áttolom....csak mailben küldj egy accot..vagy mondj más ötletet -
#8257 Belee=BaLeeX ..... Bocs...... -
#8256 Figy Belee !!! Kéne help... A szitu:
Konfig: P4 3.0, ATI 8500(C3.9),512 DDR,ABIT IS7,Live!
SW: WinXP Prof ENG SP1 (minden szükséges peccs),DX 9.0b
Game: Full install Daemon Toolz-ból, a gyári deviance-os töréssel, és kóddal......
És ami a gáz....
Először becumtam a Collect Reward bug-ot, mert a Non-Unicode program nem volt Englis(US)-ra állítva, de miután ezt átállítottam ment a game, végig is nyomtam, semmi hiba, jó volt. Most szeretnék online nyomulni, de az istennek se jön össze. Először még nem változtattama verziószámon (semmi peccs), és nyomtam online gombot,de az eredmény csak az lett, hogy a Chello-s modem send, és receive ledje kiakadt, elnémult a hangja a gaménak, és annyi.... nem csinált semmit....Fagyi nem volt, mert a task managerrel ki tudtam lőni a processzt, de mindíg ezt csinálta.
Ja....Semmi tűzfal.....minden olyan progi kilőve, ami a nettel kapcsolatos....még a NAV-ot is letiltottam...
Utána feltettem az 1.1-es patchot, felülírtam az exe-t stb... de semmi... ugyan az a szitu....
Aztán teljesen leszedtem, majd vissza...... És elsőnek a gyári netes update-et raktam fel, amit a CD1 elindulásakor megjelenő ablakból indítottam. Kiírta, hogy még nekem nics frissítve, majd ő meg is tette. Azután kiírta, hogy most már jó. Természetesen ezután nem indul el a game, de az 1.1-es patchot utána rátettem, és utána már a game elindult, de az online game, még mindíg ugyanazt csinálja...
MÁR NINCS TÖBB 5LETEM.....
SEGÍTSEN VALAKI !!! -
Dj gaga #8254 bocsika nem ezt akartam!!!
de ha már itt van akkor ezek a cheatok. -
Dj gaga #8253 Skyline -
Focus -
Mazda Miata -
Mitsubishi Lancer -
Golf -
Nissan 350Z -
Impreza -
Tiburon GT -
Mazda RX7 -
Peugeot -
Dodge Neon -
Eclipse -
Sentra -
? car -
Civic -
Supra -
? car -
Integra -
Celica -
? car -
Petey Pablo -
Az összes Circuits pálya -
Az összes Drag pálya -
Az összes Sprint pálya -
Rob zombie -
Mystikal -
Lost Prophets -
? -
? -
? -
? -
? -
? -
111skyline
119focus
221miata
222lancer
334mygolf
350350z
371impreza
667tiburon
777rx7
77peugeot
893neon
899eclipsen
922sentra
2000s2000
889civic
228supra
240240sx
342integra
239celica
973rsx777
gimmeppablo
gimmesomecircuits
gimmesomedrag
gimmesomesprints
gotcharobzombie
havyamystikal
needmylostprophets
allmylvloneparts
allmylvl2parts
seemylvl2parts
driftdriftbaby
slidingwithstyle
givemenismo
A Cheat-eket úgy kell aktiválni hogy a kezdõmenü statisztika részére bemész, aztán nyomsz egy vissza gombot, beírod amit szeretnél és nyomsz egy bal egeret...és mehet a menet!!!
-
#8252 Szia, nem lehet más zenét hallgatni. -
#8248 Még nem is lesz egy darabig. -
#8247 Rákattintasz az Online game menüpontra.
Bejön egy ablak (IE) ott le tudod tölteni a patchet. Ha lejött azt kiírja. Majd a www.gamecopyworld.com-ról töltsd le a crakcelt patchet, tedd fel és mehetsz.
Ha a demóban nem csináltál accountot akkor azt is kell. -
#8246 Tudja vki, hogy mit kell csinálnom, hogy neten is menjen? -
#8245 te. ott csak sávot váltasz, nem kormányzol. ahhot nagy az érzékenység??? -
#8244 111 -
#8243 Sajna nem jó a pass....van esetleg másik? -
#8242 Nah, 92. palya... eddig birtam mindent mediumon, meg a sprinteket és a drifteket hardon, de má' elöre félek attol ami még hátravan Deeeeee még mindig nincsen kaszni szélesités visual upgradem!! -
#8240 Köszike! -
#8239 miután megnyerted a versenyt azután lép ki a játék? -
#8237 próbáltad azt a megoldást, mint a collect reward-snál? -
#8234 hanyas verzsön a gamezod? lesd meg -
#8230 segg:)))))))))) -
#8229 sztem ez azért van, mert ezek a csákók az NFS-ekkel játszottak ahol ugye 300km/h-nál is csak a motorház görbül meg (ebben a részben még az sem) és azt hitték az a való élet. (Ezért is szeretem inkább a szimulátorokat. ;)) -
#8228 Hi all!
Lenne egy olyan gondom,hogy a 19. pálya után mindig kilép a game
Több módot is kipróbáltam már a dolog orvoslása érdekében de semmi.
Leszedtem a gamecopyworld-ről egy másik cracket, átállitottam a földrajzi régiókat, próbáltam a játék mellé adott crack-el de semmi hatás.
Tudom hogy sokan kérdezték már ezt a témát de már teljesen kifujtam.
Adjatok még valami uj tanácsot amivel meg lehetne javitani.
Thx -
#8227 lol, mi az, fészket rakott a verdájának a csávó? -
#8226 -
#8225 Van 1-2 ügyi ember
-
#8223 nem tudom, de Skyline-t a 80. után kapsz :) -
#8221 akkor sajna nem tom, sorry... -
sylas #8220 Caby vagy az vagy beírod a számcímeket vagy előadókat!nincs mit! -
#8218 akkor passz... esetleg nyomd fel a patch-et, vagy nem tudom -
#8216 collect reward-os probléma? -
#8214 Én így játszok neten:
#7355-ön lévő rar-t letöltöttem, a Game-t Full-ban Installáltam,a rar-ban lévő 2db file-t "dev-rtp.exe" és a "nfsu.rtp" játék fő mappájába raktam, elindítottan az
dev-rtp.exe-t ami felrakta a patcet.
Ezután a RAR-ban lévő crack-es Speed.exe-vel felülírtam az eredetit.Ezután már tudtam regisztrálni magam az E.A-on -
#8213 Köszi sylas! csak annyit írjak be hogy OST - NFS Underground? -
#8211 én Win MX-el szedtem le már 1 párat... -
sylas #8210 Van Kazaa-d na onnan lelehet szedni! -
#8208 Sziasztok!
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nagyon rákattantam az NFS Underground zenéire. Szerintem ez az eddigi játékok közül az, aminek a legjobban eltalálták a zenéit. Nem tud valaki oldalt, FTP-t vagy valamit ahonnan viszonylag jó minőségben le lehetne tölteni? Minden megoldás érdekel. Köszi előre is a segítséget. -
RacerZsu #8207 A statisztikám: kábé 450x álltam rajthoz, ebből 250x nyertem, 50x vesztettem. Magyarul legalább 150x kezdtem újra egy-egy pályát. 86-os rekord, mert nem volt trénerem és vagy 25x ugrottam neki!
(ezek kábé adatok!)