22257
  • DJ Skyline
    lennék ha lennem paccsom meg krekkem hozzá...neked nincs..?
  • DJ Skyline
    várom a képet...az ilyen elektronikus zenét nem szereted?
  • DJ Skyline
    én ott mindíg borulni szoktam ha a lépcsőn megyek de csak a reptér felé...ha a másik oldaláról ugratok akkor sima landen van.....
  • zaki
    azzal a résszel a pöcsöm ki van. a gép mindig hibátlanul jön ki az ugratásból, én meg inkább megyek tovább az úton, mert gyakorlatilag lehetetlen hibátlanul átugratni a lépcsőn. rohadt egy szemét gecc tud lenni a gép
  • DJ Skyline
    az munka...ja kicsit bugos a játék...
  • Borg
    Én most buktattam le az AIt éppen. Van egy olyan pályarész, ahol kanyarog, és le lehet vágni egy lépcsőn való ugratással. Namost te ebből az ugratásból gyakorlatilag nem tudsz normálisan kijönni, mert ha belespeedelsz a szemközti falnak basz. Én levágtam a kanyart, de tök lassan, mert koccantam, és éppen csak átbuckáztam a lépcsőn, persze egy ellenfél máris ott termett 600kmh-val, akkorát ugratott mint az állat MAJD LELASSULT ÉS KANYARODOTT A LEVEGŐBEN ÉS CSONT NÉLKÜL FOLYTATTA ÚTJÁT. (88 körül járok)
  • DJ Skyline
    ok...egyébkénnt milyen zenét szeretsz?
  • DJ Skyline
    majd szólj ha elment...
  • DJ Skyline
    ok...
  • DJ Skyline
    oh...12 éves vagy???...és hol lax???..hehe...na jó nem...
  • DJ Skyline
    hali....
  • Fefe
    Nem menti sehova hanem megnyit pl.: paint majd szerekesztés menu majd ott hogy beillesztés.
    Amúgy
  • DJ Skyline
    nem tom...az majdnem úgy néz ki mint a Honda S2000...(az MX-5)
  • Pyx #8305
    MX-5 ;)))
  • DJ Skyline
    nyomsz 1 "Print Screen" billentyűt...azt hogy az hova menti azt nem tom...valahova a játékba...vagy nyomsz 1 F12-t...de az F12 nem biztos...
    semmi baj...nem lehet mindneki zseni...
  • zaki
    printscreen-nel
  • DJ Skyline
    ez az én oldalam és itt vannak a kocsiaim a Need for Speed Underground/Saját képek alatt....
    a Cikkek alatt meg vannak cikkek az NFS Undergroundról,amiket szintúgy én csináltam....tessék megtekinteni
    nem tud valaki spanyolul?----ezek mit jelentenek...Nombre,Apellidos
  • DJ Skyline
    tess: itt vannak az én autóim...
  • DJ Skyline
    küldjél róla képet....
  • Asmodeus84
    A "catch up" azaz "felzárkózás" a beépített rémálom. Lényegében e Underground módban kikapcsolhatatlan opció miatt dolgozza le a gép iszonyú gyorsan a hátrányait. Egyszerűen nem tudod "nagyon otthagyni". Bármit csinálsz, mindeképp utolér. Egyedüli ellenszere, ha az éppen előző gépet nekikened valaminek :).
  • DJ Skyline
    nem tud valaki egy patchot adni,hogy tudjak a neten játszani?
  • DJ Skyline
    azon a versenyen én is kész voltam...legszivesebbben szétvertem volna valamit...pedig én is türelmes vagyok...
  • DJ Skyline
    130.000???---gratula...milyen kocsival tolod???én nekem összdriftbe a rekordom kb. 180.000-200.000 volt...
  • DJ Skyline
    Mi az a catch up???....tanulok angolt de ez most..???
  • Amse
    Én eclipse-vel mentem a végén.Simán nyertem.
  • Asmodeus84
    Azon a versenyen szabályosan dührohamot kaptam, pedig nagyon nyugodt ember vagyok. Easy-n a catch up miatt állandóan kikaptam, de még úgy hogy az utolsó körben a cél előtti métereken szabályosan állva hagyott a gép. Akkor pár napig szüneteltettem, majd mazochista kedvemben nekiálltam hardon, és úgy elsőre sikerült.
  • DJ Skyline
    asszem,hogy én nissan Skyline-al vittem végig azt.figyelj: Easy-n csináltam de csak 10x-re sikerült...pedig ízin volt...és semmi nem történt az egész 6 kör alatt csak a 7-ben neki mentem a falnak és behoztak...........
  • zaki
    nincs mit :)
  • Caby
    KÖSZ ZAKI ISTEN VAAAGY
  • zaki
  • Caby
    Bocs! de nem megy keresem, de nem találom. Már a gépemen is kerestem keresővel, de úgy se adja ki. HOL VAAAAAN
  • zaki
    olvass vissza
  • Caby
    Hova rakja az NFS a mentésekeeeet?
  • Caby
    HELLOOOO NAGYON FONTOS LENNNEEEE légyszi segítseteeek
  • Caby
    Sziasztok nem tudja valaki hova rakja ki a mentéseket az NFS? előre is köszi.
  • Lacc
    Most tartok a 101- versenynél. De már megint tép az ideg, hogy egymás után jönnek a 6-7 körök maratoni körversenyek :PP Mekkora szopatások vannak itt a végén is... Nem mintha másra számítottam volna, de lehetett volna kicsit változatosabb is.
  • Shep
    Srácok akkor mi van ha felpakolom a gamet crackelt exe miegymás de ME alatt nem indul el azt írja hogy a speed hibát okozott a speed.exe fileban, stb stb.. Van vmi gyógyír?
  • zaki
    én nem tudok róla. de minek ilyen játékhoz magyarítás? elakadtál benne, vagy mi a pöcs?
  • GeGab
    Fordítás (magyarítás) készül a játékhoz? Vagy esetleg már van is?
  • robotnyk
    igen, simán megy ingyen warezzal is