Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fefe
Nah megyek nyitok egy circuit szobát Fefe néven és egy nyengébb kocsival kezdek

Fefe
De nyomhatunk egy kemény kocsival is

Sonajk @:o)
Nekm mindegy, ahogy gondolod 😊

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Fefe
Felõlem kezdhetjük gyengébbel is. Csak ne sokáig mert lassan kifolyik a szemem 😊 Mellesleg nem vagyok egy nagy versenyzõ. Drag vagy Circuit-ba menjünk

Bandee
holnap lehet próbálok új win-t =\

Fefe!
Én is fent vagyok. Sikerült. Te tényleg nagy vagy.
A neten te milyen autóval kezdtél ?
Ugye nem baj, ha csak egy gyenge kis Golfot választok és majd azt tuningolom. Esetleg ez mégis hátrány lenne? Válasszak valamierõsebb gépet?

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Fefe
Megyek lassan én is

Bandee
no fexem

IMYke2.0.0.0
SRE6-KFCU-GJS4-DQSQ-YDEV

------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bandee
GPGG-SPJF-4EQJ-HJG6-8DEV
JR7X-ZGCQ-4YWE-W64G-UDEV
2GSS-DWQ6-A6JS-8QY4-ADEV

Bandee
Inkább fexem. Nem szenvedek =(

Bandee
Aham. És mégis mi?

bzoley
vodafone gprs

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

Fefe
Nem biztos,hogy az Ea a hibás mivel még egy pár emberkének megy. Tehát a hiba az öngépében van.

Bandee
FOGGALMAM SINCS MI A BAJ! De tehet 1 szívességet az EA : le***phat!

Bandee
na én mára feladom és fexem. bye all

Fefe
1x ûen nem jövök rá,hogy mi lehet a gáz mikor még a verzsön számunk is egyforma,tûzfal nyema stb...

gyraph
Akkor még ez sem lehet a gond, mert bár nekem is axeleo, de kábel...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Bandee
faxelero adsl

Bandee
elhiszem. nekem is ez van. és single megy.

Fefe
De itt a kép hogy mûxik

Ugyan nem tudom hogy számíte-e de ez a verzó számom

gyraph
Egyébként milyen neted van és melyik szolgáltatónál?

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

KG21
a hdc warez egy nagy sux
Még jó hogy nem fizettem be, hanem kölcsön kóddal próbáltam szedni. Inkább visszatérek DC-hez.. ingyé van és mégis megbízhatóbb bazz. De mostmár 3 óra múlva biztos lent lesz.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Bandee
végre 1 ember ugyanezzel a problémával 😄 már bocs...

Devil_Gy
Ja és miért van az hogy kiírta hogy megkapom a visual tuning leve 2-öt és mégsem engedi felrakni azokat??
+ nem kaptam meg a 2-es csillagot!

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

gyraph
Nekem sem mûkõdik a játék online...én sem tudom miért, természetessen a tûzfalak le vannak kapcsolva és elvileg mindenek okésnak kéne lennie, de sajnos mégsem oké. Egyébként nekem a DEMO szintén nem mûködött online. Ja és csak ezzel a gémmel van ilyen gondom, mert másik 3gémet szoktam játszani neten. Nemtudom, hogy kiket érint ez a probléma és miért, de remélem lesz rá megoldás.

Bandee
én is tudom. feltelepítettem (full) és rámásoltam v peccseltem (mind1) az exet és 1.2.51733 verziójú. A single mód megy ugyanúgy de online...

Devil_Gy
Sry egy kicsit elmaradtam!!
Miért is kell a patch??

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Fefe
azt tudom de én amit adtam linket az már patchelt exe ezért nem futtatam a Dev-Rtp-exe-t

Bandee
Ha nem megy a net azt észleli, de ha megy akkor meg úgymarad. nem értem...

bzoley
dev-rtp.exe futtatt(akárhonnan), mellete lévõ speed.exe overwrite.

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

Bandee
én értem, csak nem bírok rájönni miért marad úgy 😄

Bandee
amúgy az csak annyit csinál h az exet peccseli

Fefe
JA és amikor feltelepítettem akkor nem másoltam át a cd-n lévõ cracket hanem egybõl az 1.1 exe-t. ennél jobban nem tudom elmondani

Fefe
Igen

Fefe
Én nem patcheltem semmit hanem feltelepít fullba a game majd átmásolom az 1.1 exe-t ennyi. Én nem futtatam semi DEV-RTP.exe-t

Bandee
Ez jó kérdés 😄

Bandee
Mellesleg patch-et a könyvtárba másolva futtassam?

FEFE:
Te itt fel is patchelted vagy a DEV-RTP.exe-t el se inditottad csak a speed.exet másoltad át?

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Bandee
URL http://free.cjb.hu/r/u/rudee/NEED.FOR.SPEED.UNDERGROUND.PATCH.1.CRACKED-DEViANCE.rar

^^^^ Ez 5412Kb?

Milyen VGA kártyád van?
Nekem ATI , és a Cat.3.9-el fagyott , a 3.7-el viszont nincs semmi gond.

"vessetek a mókusok közé" :)

Bandee
Ja. Csak startmenü gombb, vagy alttab segít, néha ez se, mert úgymarad 😞

PsychoStarfish
És hogy megy online neked bzoley?

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Fefe
Az egér is kifagy amúgy?

na megyek megnézem mûködi-e

Bandee
vírusírtó nincs, regisztráció kitakarítva

bzoley
Uninstall, Mappa és maradék fájlok töröl, majd reinstall. Esetleg elõtte registry.

Fefe
#4541 ezt probáld meg ahogy leírtam mert Bzoley-nak is müxik

Bandee

Fefe
Igen a FULL kell felrakni

Bandee:Vírusirtó nincs akcióba, stb.. de az is lehet,hogy a sygate beirt a regbe és még onnan szívat,esetleg már rossz a rendszer