Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Én is fent vagyok. Sikerült. Te tényleg nagy vagy.
A neten te milyen autóval kezdtél ?
Ugye nem baj, ha csak egy gyenge kis Golfot választok és majd azt tuningolom. Esetleg ez mégis hátrány lenne? Válasszak valamierõsebb gépet?
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Még jó hogy nem fizettem be, hanem kölcsön kóddal próbáltam szedni. Inkább visszatérek DC-hez.. ingyé van és mégis megbízhatóbb bazz. De mostmár 3 óra múlva biztos lent lesz.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
+ nem kaptam meg a 2-es csillagot!
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Miért is kell a patch??
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help
Te itt fel is patchelted vagy a DEV-RTP.exe-t el se inditottad csak a speed.exet másoltad át?
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
^^^^ Ez 5412Kb?
Nekem ATI , és a Cat.3.9-el fagyott , a 3.7-el viszont nincs semmi gond.
"vessetek a mókusok közé" :)
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help