22257
-
wizso #8477 huh, passz. fogalmam sincs -
#8476 miután megnyerted a versenyt, restartot nyomsz, és az új versenynél meg egyből kilépsz, ennyi -
ON3 #8475 pls ha valaki tud segítsen mindig ki lép a windowsba ez a tetű játék ha collect awards-hoz érek kell patchelni vagy valami már 2 fajtát probáltam mindegyik szar -
#8474 kész van az összes küldestes az underground mode-ban!
van audio cuccos vhol? ha igen hol? vagy ez csak kamU?
-
wizso #8473 Tudom -
#8472 azt nem lenézés ként mondtam... -
#8471 dehogynem -
#8469 Központi szerver van, magától kapcsolódik. Ha bejutottál, utána szobák közt válogathatsz. -
wizso #8467 rohadt,rohadt,rohadt gép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ELÁRULNÁTOK HOGY MITŐL OLYAN ERŐS?????????????????????? -
#8466 Igen. És ott kell regelni magad ha még nem vagy. -
wizso #8465 pfffffffffffff, egyszerűen rohadtnehéz ez a pálya, nekem!!úgy felidegesítettem magamat rajta... -
wizso #8463 nekem nagyon gyorsan küldte -
#8461 Igen, Te tudsz Online játszani, ők nem. Csak a patch letöltése után. -
wizso #8459 hát, én asszem valahol 75 körül tartok, és nekem már 6 sebességes!
de valahol az 50. körül nekem se volt, csak 5 sebesség... -
wizso #8457 héé, azé ne nézzé le, hééé!
mi az hogy MÉG CSAK? :-)
én is láttam, na. Elfelejtettem:-) Gondoltam, hogy amúgy is itt annyi kép van, de ha úgy jobb, akkor persze a Garage-ba rakom:) -
ON3 #8455 help lps valami bak van az NFSU mal kile'p bizonyos collect award na'l valaki tud segiteni
-
#8454 Dragni szoktál?
Mert tegnap újra voltak rendezve a szobák circuitba és volt két magyar is, a kettőbe összesen voltak 15-20-an.
Igaz, ebből 10-nek 100 pontja volt 5nek meg 500 alatti.
És akkor nem értik, miért nem állok ki a 4000 pontommal 1v1-re egy 100-as ellen. Pont a lagos geci miatt, mert ha ilyen lesz a futam alatt és vesztek, az -800 pont kb... -
RacerZsu #8453 DaveMC szokott csítelni! 700-al ment ő is! :(
Meg a haverja, valami Bata vagymi! Tegnap velük nyomtam. -
RacerZsu #8452 Ilyen nekem is volt!
Megyek nagyban, aszittem nyertem (előttem mögöttem senki) egyszercsak áll egy autó előttem, nekirohanok, mindketten borulunk és kiderült, hogy csak én törtem össze!
Jó a játék na!!! :) -
#8451 Vigyázz, nem mindenki csíter aki annak látszik.
Mondjuk a 704km/h top speedes emberkék igen de aki mondjuk végig ott áll a rajton és mégis nyer hihető idővel az nem csíter, csak a lag miatt van. Tegnap egyik gyerek ugyanígy járt, azaz ő ment, a gép számolta az idejét csak annyira gáz volt az elérése, hogy nem bírta kirajzolni a játék, hogy merre megy. Azaz ő ment rendesen de csak az eredményét számolta a gép.
A másik (ISDNről nyomom) és csomószor ha kreálok játékot el sem tudom indítani, néha jó de néha ha elindul iszonyat lagos. Nos emiatt megkaptam énis, hogy csiter vagyok pedig teljesen hihető idővel nyertem.
Én is ki tudok akarni, amikor megyek valaki után, a gép dobálja faltól falig és egyszer tutira elémrakja, felborulok de ő már ott sincs (nem is volt, csal a lag miatt jelent meg ott) és meg kulloghatok a többiek után -15mp-el, na ilyenkor én is ki szoktam lépni, mert ez qrvára felhúz... -
#8450 hadjad már....még csak 12 éves...honnan tudja hogy hova kell rakni...jó igaz hogy kivan írva fönn hogy "Saját autókról szóló képeket a NFS - Underground Garage topicba kérjük beszúrni, ellenkező esetben azok törlődnek
[ Házigazda: zaki ]"..... -
#8449 Hmm ennek nem a Garage-ben lenne a helye? :) -
#8447 OK-OK.
Holnap próba. Holnapután-után meg poszt...(fákkin 48) :)
Sajna nem rakom föl a régebbi drájvereket(pláne 3.4), mert az meg tutira hoz valami bugot 120 játékon... :(
csákó
-
#8446 köszi, most vihetem végig ismét a játékot mert én ott a turbo tuningot választottam. -
RacerZsu #8445 Akkor ez tárgytalan, sorry!
Jó éjt mindenkinek! -
RacerZsu #8444 Keress rá a C: -n a mentésed nevére! -
RacerZsu #8443 Ilyen nálam az alagutakban az oszlopoknál fordul elő... :)) -
RacerZsu #8442 Nos, végigtoltam a játékot és néha tudod TJ ad ilyen unique ugrade cuccot. Ez a NOS upgrade. Több (jóval) NOS-os lesz a 3-as upgrade-nél és egy ilyen kis bónusz látványt is kapsz!
Értelme nem sok, de jól néz ki... :)
(Csak induláskor (üresben) csinálja ezt) -
#8441 Ok megvan... köszönöm! -
Colby #8440 Üdv.
Valaki segíthetne nekem hogy hogyan tudok 30-40 fölé driftelni:) Eddig neten játszom , ott szereztem kb 450000 rep pontot , de mindig csak ugy hogy végigdrifteltem 25-30 ezrenként. Láttam egyik gyerek 300 fölé nyomta 1 drift alatt. ehh :) -
#8439 kapcsold be h mutassa a rejtett fájlokat, ..document and settings\all users\application data\nfs underground -
#8438 Komoly nem találom hova menzi az elmentett állást... pedig holnap gép cserém lesz és nagyon kéne a save!
Valaki tudja segítsen!
Kereső sem találja... -
#8437 Ja van, de a deviance cd-n is rajta van. -
#8436 izé, tárgytalan -
#8435 van valakinek key genetator? -
Borg #8434 Nekem patch nélkül minden királyul megy benne, még egyszer nem volt gond a grafikával.
Catalyst 3.4 asszem (vagy 3.2? már régen néztem...), meg 8500. -
richárdkirály #8433 Nincs esetleg még valamelyikőtöknek olyan problémája, hogy nem tud dönteni elágazásoknál merre menjen és ezért 300-al neki hajt az elválasztó falnak, aminek eredményeként(ez nálam általában utolsó körben fordul elő, amikor nbem tudom hogya biztonságost vagy a rövidebb utat válasszam) elvesztem a vezető pozíciót, mivel olyan hogy előnyszerzés nem létezik a játékban csak olyan ritka és kivételes esetben ha a gép hibázik, de azt a röpke kis egérutat is félkörön belül vissza hozza
Tehát most nem tudom mit szidjak a játékot hogy nem lehet előnyt szerezni -ez által nálam a három nehézségi fokozat egybe olvad- vagy magamat hogy balfasz vagyok? -
#8432 Hi Zsu. A #8179 hozzászólásodban h csináltad azt az fnf-es füstöt a skyline elején(patch v képszerkesztés)? Ja és tetszenek a skyline-os képek? -
RacerZsu #8431 Egyszerűen csalódás ez az online játék a sok csiter miatt!!! Felháborít!!!
Meginn' nem nyúlok a játékhoz szerintem hetekig! -
RacerZsu #8430 Megerősítem!
Dobál lefelé!
Alig lehet játszani!
Sok a csíter, magyarok közt is! :((((
Elegem van!