22257
  • loser
    szépen elsergett a kicsike :DDD
  • zaki
    collect reward-os probléma?
  • robotnyk
    www.serials.ws
  • Rookie
    Valaki nincs most épp neten? Mármint nem játszik online gamet?
  • Rookie
    Szerintem nem lehet átalakítani...
  • reaper4
    kiváncsi voltál a véleményemre, mégsem reagáltál rá (na mindegy). egyébként meg azt vettem észre, h néha többet hibázik hard-on, mint easy-n, de hogy miért?
  • gonosz
    de azt honnan tudjatok hogy unlimited nos? lehet valahogy spectelni a gepet? es nem ertem egyaltalan mi ertelme van hogy csal is az ai, es emellett nevetseges hibakat kovet el rendszeresen. (frontalis utkozes stb)

Az egyetlen csalas amit lattam az nfs online-ban volt, vki gyanusan gyorsan elhuzott mellettem (nem is lattam). Megneztem kor vegen a statisticet: 440 merfold volt a max sebessege, asszem egy golffal csinalta, "ugyes" nem? :)
  • Stranger
    Íííííjjjjjjjj, hogy szakadna meg! Jó kis Diablot így összetörni Ezt még nézni is rossz.
  • RacerZsu
    Nézz át a Garage-ba!
  • RacerZsu
    Szia!
  • AirborneRanger
    szvsz ide illik a legjobban ez :D
  • examinee
    ok már ott van:)))
  • Bercy #8825
    De az is jó csak ajánlottam 1et. A kocsidról készült képeket pedig ne ide hanem az GARAGE topicba tedd, innen törölni fogják.
  • examinee
    ok köszi!
    Rage3d-vel probálom az nem jó?
  • Bercy #8821
    VPU:400 RAM:300 h meddig lehet húzni az minden típusnál más, próbálgatni kell. Ajánlom a rivatuner nevü kis programot.
  • examinee
    Amugy hány crack vagy patch van már? mit tudnak?
    Az online patch-ig tudom:))) az megvan...
  • examinee
    Mennyi egy Ati Radeon Saphire 9600Pro 128mb -os gyári órajelei kb?
    És meddig lehet húzni?
  • RacerZsu
    Megcsinálhatnák már normálisra a szervereket, hogy ne akaggyon le 10 percenként!
  • RacerZsu
    Nem tudok neten játszani!!!
    Paraszt EA nem enged fel... :(
  • olasz
    Ezt a képet látom kilépés elött!
  • olasz
    Mindig kilép a 94 futamnál, de mi a fa**ért!HEEEEELLLLLLLP!
  • CSOCSO
  • CSOCSO
    aloban jobbra balra csal a gép nevetséges modon.. ott kezdődik hogy unlimited NOS ja van.. jobb a fizikája..stb... civilek mindíg rád utaznak...
  • olasz
    Talán most jó lesz!Ezt Írta ki:HIBA
  • olasz
    Bocsi igen béna vagyok de amikor bejön, kiválasztom a képet és rákattintok hogy töltse be!
  • RacerZsu
    Csalás már megszokott a single playerben is! :)
  • zaki
    ide töltsd fel a képet
  • reaper4
    nos MR. KURVAKIRÁLYVAGYOK. nem mondom, hogy tökéletesen nyomom a pályákat, DE amikor a szemem láttára megy neki az ellen az egyik sarkon lévő oszlopnak és lepattan róla szinte sebesség csökkenés nélkül, csak néztem. Ja és ez a csalás dolog nem csak az én fejem szüleménye, a fórumozók jó része is ezen a véleményen van (ha eddig követted a fórumot) , meg még 1-2 haverom is aki játszott vele. Ne is mond tudom mi mind lamerok vagyunk.
  • Davidsned
    Hi all! Miért van az hogy a 107-ik verseny betöltésekor fogja magát aztán kidob a windowsba? Reméltem, hogy ha már eddig eljutottam akkor végig tudom vinni, de most egy kicsit ideges lettem 4 versennyel a vége előtt. Van valami megoldás rá? Please help...valaki...
  • olasz
    Légyszi segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • olasz
    Nem tok képet berakni!Tiszta lamer vagyok!
  • olasz
    Ezt írja ki:
  • olasz
    Nagy gondom van!Töltöttem le patchet(1.1), de nem működik!Eddig semmi gond nem volt a játékkal, de most jön a 94 pályán a sprint és amikor elindittom a futamot kilép!Mit csináljak?Please help!

• gonosz
    legyszives tisztelj meg a valaszoddal.. (ui: ha megint a divatos looser nyavajgas jon, hogy milyen csalo a gep, akkor kihagyhatod.. most csinaltam meg az elobb az utolso versenyt, a gep kb 4x falazott/utkozott civillel hard fokozaton, nevetseges volt.)
  • PEPESZŐKE
    de ott minden maxon vam
  • robotnyk
    advanced.
  • PEPESZŐKE
    azon hol tudok állítani?me nekem displaybe minden maxon van.
  • robotnyk
    paint, paintbrush, mondom, csak ha xp-d van

emberek a kocsi körül, fényszóró grafikai részletesség kérdése
  • PEPESZŐKE
    pbrush? az meik????
  • PEPESZŐKE
    Gyerekek!mért van az h nekem nincsenek emberek a kocsim körül?És nincsen a kocsim elött a xenonlámpa fénye??? minden display beállítás maxon van!!!!