22257
  • DJ Skyline
    én se cserélgetem.....én a Honda Civicnél maradok...igaz minden Skyline-os otthagy az online partykon...de nem baj...Honda S2000-et meg állt. Drag & Driftben használom...
  • Random_
    Nekem tegnap volt RSX-el egy nagyon szoros drag futamom. A második helyezett 0,01 századdal volt mögöttem. Van is tóla kép. :)

Szerintem visszatérek a Miatára mert nekem szimpi nem cserélgetem az autót versenytípusonként. Hű vagyok egy márkához.
  • DJ Skyline
    nem tom én a dragben a Highway1-en 372-el mentem Honda S2000-el...vagy 370...valahol benn is van az a kép...vagy itt vagy a NFS U Garage-ban...!
  • zaki
    collect reward után?
  • Random_
    Én Miatával nyomtam elejétől kezdve és nekem is úgy tűnt az a legjobb most RSX van de csak mert nagyobb a végsebessége a Miatánál.
  • DJ Skyline
    a-a...
    Honda S2000...
    az az Isten király driftbe...
  • Hmuda
    Draftingre a Miata a legjobb szvsz.
  • al1234
    köszi!

ti hogy csináljátok: a különböző versenytipusokra mindig cserélgetitek a kocsikat, vagy egyfajtával csináltok mindent?

tegnap kipróbáltam a draft-ot Mazdával, az egy állatl. már elinduláskor elmegy vmerre az orra, és ha akarnám sem tudnám egyenesben tartani :)

meg furcsa, hogy kapok egy új autót, de a cserélésnél azt írja, hogy rosszabb lenne, mint a régi.

úgyhogy most Acura RSX-el nyomom (asszem így kell írni), elég jól bevált, bár draftolni nem túl jó.
  • DJ Skyline
    Nem,
    de nem vesztesz sokat,mert sokkal szarabbak mint amiket építesz...csak külsőleg néz ki úgy ahogy...
  • al1234
    köszi!

akkor underground módban ezekkel nem is játszhatok?
  • DJ Skyline
    a bónusz kocsik ott vannak a quick race-ban és ott is a végénél vannak....
  • al1234
    erre tudtok mondani vmit?

ez már a második autó, amit elvileg megkaptam, (előtte már volt vmi név + autó, amit szintén meg kellett volna kapnom) de nem látom sehol.
  • RacerZsu
    Van egy olyan az Advancedben, hogy crowds. Azt On-ra!
  • BaziJoe
    A Grafikát kell felnyomni hozzá!
  • Wanted
    Hi!
    Hogyan lehet a "starter" csajokat előhozni? A demoban benne voltak, a lentebb beszúrt képen is látszanak.
    (G4ti4200 a vidkártyám)
  • lokista12
  • adamadam
    megtudná mondani valaki hogy ezt honnan lehet leszedni?:
    NEED.FOR.SPEED.UNDERGROUND.PATCH.1.CRACKED-DEViANCE
    megnéztem a gamecopyworld.com -on de ott nem találtam.
    esetleg más ötlet?
  • DJ Skyline
    egy kérdés nálam is....hogya francba lehet a bónusz "lyunik vinileket" megszerezni???
  • RacerZsu
    Jajj, fiúknak:
    Ha végigviszed a játékot, akkor ugye kapsz magazin címlapokat!
    Én kétszer vittem végig és a csajos magazinokon más lányok vannak (bár van egy kettő, amin ugyanaz, de ott az autó beállítása más!)

Kédés: a 17-18-19 újság címlapot mivel lehet megszerezni?
    24-25-26-27 asszem online játéknál jön elő (500-100-2500-???) presztizspontnál!
  • RacerZsu
    :(
  • zaki
    engem a 86. pálya készített ki idegileg... azóta hál istennek túl vagyok az egész játékon, sajnos nem megy nálam a multi, így nem láttam értelmét, hogy tovább fent legyen a gépemen a játék...
  • Mészy
    Jó neked...
    Én elvesztettem a türelmem, amikor már 3 napig szenvedtem egy vacak pályával, pedig nem ma kezdtem autós játékokkal játszani.
  • zaki
    én se csaltam, soha nem is használtam cheat-eket semmilyen játékhoz sem, nem tom, mi abban a jó, segítséggel végigtolni a játékot
  • CSOCSO
    hát.. nem gáz annyira.. de én megcsináltam naturálban
  • Mészy
    Végre befejeztem ezt is...
    a 96. versenynél elvesztettem a türelmem, de találtam egy jó kis cheat progit. Örök nitro. Nagyon jó.Nem vagyok híve a csalásnak, de itt már muszály volt. csaló játékot csalással legyőzni nem szégyen... vagy igen?
  • CSOCSO
    ehhe. én végre online ba tök jot mentem...lehet hogy csak azé tetszett mert dragban 6 szor nyertem.. tömeges driftbe meg 2 szer.. és 1 szer leégett a mocik mert a mögöttem lévőket sasoltam:(
  • zaki
    gamecopyworld.com-on lesd meg, sztem lesz ott
  • adamadam
    megtudná mondani valaki hogy ezt honnan lehet leszedni?:
    NEED.FOR.SPEED.UNDERGROUND.PATCH.1.CRACKED-DEViANCE
  • Gugger
    Hi!

Ha végigvittem a játékot akkor mi van? Vége és kész? Semmi extra tuning? Vannak még amiket nem lokkoltam ki, azt nem lehet valahogy? Nincs valami új patch, ami új dolgokat tartalmaz? Adjatok valami tanácsot, hogy most mi legyen? Játszak online? És azt hogy kell? Szal valami tapasztalt NFS-es elmesélhetné, milyen lehetőségek vannak ezután!? Köszi!
  • Jonny87
    Hi az lenne a kérdésem, hogy a gammából a soundtrackeket hogy lehet elöcsalni ? Mer dc-n ezt a "jerk - sucked in" számot nem igazán találom, és nagyon kéne. Thx
  • al1234
    amikor megkapom a Mystical cart, hol kéne változnia vminek?

az autók között nem láttam változást.
  • karikusz
    Szegasztok már nem egy kanyart róttam a game-val online de baromira felidegesít hogy valaki cheat-el játszik ellenem...azt még megértem ha single-ben használja mert valami oknál fogva nem tud nyerni és anélkül nem tud a következő pályára átmenni..no de hogy egy olyan játékban ahol az ügyesség számít...
    Pl:Drift-be elöttem van az ipse utána meg köddé válik...sehol nem látom az útvonal mutatóba se....no meg megyek mint állat le van maradva pontszámilag 50e ponttal én csinálok egy 20e kanyart és amikor megnézem a pontszámokat neki már 50e-rel több van...na menjenek a [email protected] ezt nem nevezik fairplay-nek.....

Csak ennyit akartam...mert b@szottul idegesít...

Need For Speed Underground [HUN]
  • olasz
    Valami gond lehet a patchel!Bemásolom a patch fájlt az NFSU mappába, futtatom,ilyenkor kirak 2db dll. fájlt,utánna crackeltem a patchez tartozó crackel,de ilyenkor eltűnik a 2db dll. fájl!Jól csináltam a patchelést?De akkor miért lép ki 94-nél?Please help!!
  • DJ Skyline
    nemáár...mutasd..
  • DJ Skyline
    oda sehogy----még egyenlőre....
    úristen
  • DJ Skyline
    már mint hogy értve??a játékba vagy valójában?
  • Roby
    Hi!

Esetleg nem tud valaki olyan modszerrol, amivel ki lehetne cserelni a jatek alatt a zenet?
  • RacerZsu
    Énis!
  • Imremagdi
    nekem is ez kéne,de crack együtt !!!!!!!
  • MerlinW
    Le akarom zúzni a pach#2-őt melóhelyen, ahol nincs telepítve nfs. Lehet ilyet? Aszongya 1. Check Pach, 2. Install patch, 3. Pach installed...
    Nade hová???:)))))

Nincs belőle valami emberi tömörített formátum?

Törném el a kezét aki kitalálta ezt az automatikus online bohóckodást...