22257
-
#8962 ha rákattintasz a linkedre akkor az jelenik meg, mer a link a végén van vmi jel -
#8961 hogy értitek? -
#8960 nekem is -
#8959 ???? -
RacerZsu #8958 Nekem csak az jön be, hogy nincs ilyen téma! -
#8957 Hi!
Olvastam, hogy kijott egy uj patch.Azzal lehet mar LAN-ban jaccani?? -
#8955 Komoly -
#8954 #1929" TARGET=_fnew>EZT LESSÉÉÉTEEEK!!! -
#8953 Úgy lesz jó ahogy Zsu írta. Ja és kapcsolj ki mindenféle tűzfalat antivírus progit stb... mert csak így fog felengedni. Ja és az eredeti .exe-re rakd rá a patchet ne valami crackelt .exe-re. Megyek tv-zek mert asszony nyomja az NFS:U-t -
RacerZsu #8950 Nekem jól működött!!!!! -
RacerZsu #8949 2cd-s ISO ???
Ugye az "eredeti" speed.exe-d van és nem holmi crack-elt!
Ha nem, uninstall, Install, patch fel, crack fel, játszik.
Megyek barátokköszt nézni! -
RacerZsu #8947 patch 1.1 & crack -
RacerZsu #8946 Várj! -
#8944 Nincs véletlen valakinek egy mentése kb az Underground felénél (50 körül kéne). Ha van pls rakja fel valahová, nagyon megköszönném. -
RacerZsu #8943 Ez kurva jó!!!
Én is épp ma vettem meg!!! -
RacerZsu #8942 Nekem is megvan. Kell link? -
RYAN MCKEAN #8938 BIZTOS!!!!! -
RYAN MCKEAN #8932 ma vettem meg az uondergroundot és nem tették bele a másolási kódját írjátok már meg létszives!!!!!
-
#8931 Nekem is ilyen problemam lett de egy uninstallaltam es ujra raktam es segitett!!!!! -
#8930 Nincs mit.............! -
#8928 fordulj itt a Fórumon Feféhez...én is tőle szereztem meg a paccsot....A Need for Speed Underground Garage fórumban most megtalálod...! -
#8926 Szerintem manapság win98 alatt játszani már nem egészen okos dolog.
Ha valakinek elmegy agépén egy NSFU akkor azon megy win2k is vagy XP. Sok hibát megoldna. -
#8925 tudok ajánlani 1 számgépemagazint...írj nekik...
[email protected] -
#8924 Elpoénkodtam egy kicsit online ba.. :)
Legalább az importtunner megvan.. :) -
#8923 próbálj meg vga drivert frissíteni -
#8922 Bocs de én nemtok segíteni.. -
#8921 valaki? -
#8920 az a poén hogy tényleg nincsen benne multy -
#8917 hozzászólás? -
#8916 na hi, újra itt vagyok,
csak azért nem jeletkeztem, mert nagyon le voltam foglalva a 86.pálya megoldásával (na meg a Prince of Persia- SoT-val:-), és nem sikerült. Aztán átvettem Mediumba, akkor kb. a 4.próbálkozásra sikerült!!!
úgyhogy most majd néha-néha az NFS-U-t is előveszem:-)) -
#8915 Este játszunk, Bacardi???????????? -
#8914 én most nem...de ranked drift,drag amit szoktam....djskylinehun,vagy HUNDJSkyline néven szoktam lenni... -
#8913 Van valaki most neten? :) Mármint online gamel valaki most? -
#8912 RacerZsu, BaziJoe: Thanks! kipróbálom este -
#8911 biztos fog működni, nem csak nálad van ez a probléma. nekem mentés után is kidibott a desktop-ra, de legalább elmentett a dolgot, szal... ez van -
#8910 HELP! Egy cimborámnál nem megy a játék, win98, dx9, gef4mx440. indítás után fekete képernyő, aztán visszadobja a desktop-ra! volt valakinek ilyen, vagy van valakinek valami ötlete miért lehet ez? -
#8909 Halli
Nagyon bejon nekem is a NFSU
MOstanában gyorsulgatok
Nekem edig ez a legjob de szeorgalmasan gyakorlok
kép -
#8908 én a legújabb (nem tom hogy azóta jött ki e új) Nvidia drivert használom...ezt: 52.16_win2kxp_international_whql -
#8906 nem tom...de figy ez érdekes:
haveromnak és nekem ugyanaz az NFS U-van mármint úgy értve hogy tőle szereztem meg...és az van hogy Collect Reward-nál nála is kilép...de nálam nem..!!!!????pedig ugyanaz a téma -
#8905 nálam is ez volt a probléma... :) na szóval, mikor megnyered a versenyt, nyomsz egy restart race-t, és amikor az új verseny elkezdődik gyorsan nyomsz egy leave race-t