22257
  • Pyx #9009
    neménvoltam! :D
  • karikusz
    Nagyon sokan érdeklődnek hogy Patch-okat merre lehet találni a game-hoz...itt a fontosabbakat megtalálja mindenki...köztük egy fényképező progit is...

Need For Speed Underground [HUN]
  • M@TriX
    Érdemes elnézni a Gamestar.hu -ra, gmiki oldala jön be, úgy tűnik felülírták az index-et. ;)
  • RacerZsu
    Nemsokára lesze egy supra, vagy egy eclipse!
    Suprát nem javallom, az Eclipse jól húz.
    Skyline kábé a 79-nél jön! vagyis nem kábé, hanem ott kapod meg!
  • magus
    hanyadik versenytol lehet mar menni jobb autokkal? en meg mindig egy mazda miataval nyomulok, mert nincs jobb nala. az 53. versenynel tartok. mikor nyerek skyline.t meg ilyeneket? most van perfomancebol level 2 van mindenbol
  • Pyx #9003
    #8999; #9000 :D
  • Árnyvadász
    mennyei örömök!
  • Árnyvadász
    Yessssssss!
  • CSOCSO
    enyém jobbbbbbbb:)
  • Random_
    A játék zenéiről van valakinek egy listája?
    Előadó plusz szám.

Lusta vagyok végig leírni a játékból. :(
  • RacerZsu
    Bammmeg...komoly!
  • Pyx #8996
    off:
    Ez alapmű! :D
    on:
  • CSOCSO
    hja de azok a csíkok semit se érnek!... a suprám handlingje jobb volt mint a skyline handlingje.. és a skylinemégis jobban kanyarodott... most a suprámnál nincs jobb auto az nfs ben..mármint ugyanolyan az van.. pl a skyline csont ugyanolyan és mégis jobban meg...ppffff
  • Random_
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\NFS Underground\
    vagy
    C:\Documents and Settings\All Users.WINNT\Application Data\NFS Underground
  • jugen
    Köszi!
  • PLaci #8990
    Logitek FF kormány 17e forint realsys.tk
  • robotnyk
    nézd meg, hány betűsnek kell lennie a jelszónak. asszem nem lehet kevesebb mint 4 vagy 5
  • Random_
    Jugen:
    Van az a rész ahol lehet kocsit cserélni ha enterrel kiválasztasz egy kocsit akkor fent kiírja 3 jellemzővel milyen a jelenlegi kocsid (gyorsulás, végsebesség, stabilitás) ha nyomsz még egy entert akkor kiírja, hogy csere után milyen értékeket vesznek fel ezek.
    Én pl első 50 versenyemet Mazda Miatával mentem mert nem találtam jobbat. Amikor meglett az RSX arra tértem át most szerintem újra váltok 80 verseny után.

Gugger:
    A nehézségi szintekkel soha nem variáltam az ugye egy dolog, hogy kevesebbet kasz ha nyersz. Szerintem az ellenfelek is gyengébbek vagy könnyebb irányítani a kocsidat? Próbáld ki és megtudod. Kipróbálod ugyanazt a versenyt 3 szinten és észreveszed.
  • zaki
    sztem nem számít, hogy hogy tolod végig, ugyanazokat a dolgokat kapod meg, csak kevesebb zsetont nyersz
  • Gugger
    hozzászólás? senki nem tudja a választ?
  • jugen
    Hol látszik, hogy jobb az a kocsi amire le akarom cserélni az enyémet?
  • zaki
    mindjárt elérjük a 9000. hozzászólást :)
  • richárdkirály
    ja és kösz a segítséget de nem fog menn isztem
  • richárdkirály
    egyébként sikerült már neketek az a másik autó felett átugratós trükk ami a 2Fast2Fouriousben is volt az elején?NEkem igen:)nagyon örültem is a fejemnek milyen ügyes vagyok. Aztán jött ez a nyavalyás 7 körös pálya...
  • richárdkirály
    van aki tud kódot a játékhoz?
    már nem idegeskedem... de sírni tudnék ezeken a hülyeségeken kibaszásokon ami9t agép művel na mind1 szal légyszi vagy kódot vagy tippet írjatok hogy a szarba játszam kia 103-as versenyt a 7 köröset
  • robotnyk
    skyline, de korán van
  • robotnyk
    nekem tetszik, amúgy az én wide body-s skilineom is leszólták :-)
  • DJ Skyline
    egyikse jó...nem teccik a widebody
  • Gugger
    számít az valamit ha a játékban a versenyeket easy, medium, vagy hard fokozaton csinálom? Több cuccot ad vagy gyorsabban vagy akármi?
  • CSOCSO
    bal alul... képek mind a két fajta wide bodis suprámrol.. melyik a jobb???
    +lessétek meg az XMOD suprát!!
  • CSOCSO
    hááát ez csak annak fog tetszeni aki már ismerte:
    gyk: én csináltam:
    ennek már az ötletén is könnyesre röhögtem magam!!:
    Fántáá sokáátááá
  • M@TriX
    jó, szépen csúszik...
  • M@TriX
    akkor jól emléxem, onnan lehet tudni, hogy itt a tél, hogy te téli avatarra váltassz. ;)
  • CSOCSO
    feldobtam a tavalyit kissé feltúrbózva:))) ( mozognak a havacska pihécskék)
  • Dzsega #8968
    nem jöttök gamezni?
  • zaki
    milyen az új vas?
  • M@TriX
    na itt tél, CSOCSO lecserélte a logóját. ;)
  • M@TriX
    Na megjött az új konfig.
    A Motion Blur nagyon ütős lett, Nitróval meg méginkább, de minden highon az autókon sincs kivetni való... Vannak hibái a játéknak, de a látvány nem az. ;)
  • Dzsega #8964
    Bercy: Ha fenn vagy gyere!
  • CSOCSO
    jaaa mostmár értem..mnjetek gyorsan a Garage topicba és lessétek meg a Suprás hozzászolásomat mert az az auto überbrutál