22257
  • robotnyk
    onlineban olyan szobába kell menni
  • Gugger
    szal hogy lehet?
  • Gugger
    tényleg?
  • DJ Skyline
    vagy mind a kettő legyen vagy egyikse..szerintem
  • DJ Skyline
    aha...
  • robotnyk
    circuit, sprint, drift, drag
  • Gugger
    lenne egy lama kérdésem! lehet? no mindegy szal: hogy lehet online drag, drift versenyt menni?
  • DJ Skyline
    nem
  • sohrking
    Lanos játékot nem lehet sehogy megoldani?????
  • DJ Skyline
    szerintem nincsen...gyerekek ennyire nem kell még előre gondolkozni hiszen nem rég jött még csak ki a játék...majd 1-2 hónap múlva lehet róla szó...de még nem---egyenlőre elégejünk meg azzal ami van...
  • sohrking
    Köszi..
    Ettől nem fog kidobálni a programból???
    Esetleg lehet lanban játszani????
    Mit csinál a patch???
  • K@LoZ
    http://www.nfsunderground.ini.hu
    innejd lehet tőtteni okosságokat
    peccset is...online peccs a neve
  • sohrking
    A patchek tényleg jól jönnének... engem is érdekel... Szegény net nélküli gamerek....
  • zaki
    K@loz: sajnos nem tok segíteni, mivel nem nyomtam a porsche unleashed-del
  • K@LoZ
    köszi srácok,de nem a futtatás a gáz, hanem a online game, mint az undergandban...arra kéne valami +oldás, mert van annyirra jó game mint ez, és nosztalgiáznék:)
  • balcooo
    én is anno valamelyik külföldi forumban talaltam rá a megoldasra. sztem google-ben rakeresel hogy "porsche unleashed XP" akko kidob valami resultot ahol le van irva.
  • balcooo
    törölni kell egy .dll file-t hogy mennyen porsche unleashed xp alol, de sajna mar nemvagom melyiket :D
  • K@LoZ
    Zakiiii!!
    Nem tod honnan lehet leszedni valami okosságot NFS 5 höz, hogy lehessen nyomni neten??
    thx előre is
  • RacerZsu
    nem lehet!
  • sohrking
    Azért ez genyaság... megint csak a net... mint a motorcity online... ha nem lesz lan, ez is be fog fuccsolni...
    Nem próbáltad átbaszni, ip okossággal, mintha servert indítanál, és a többie belépnének?
  • sohrking
    Bízzunk benne.. azért köszi....
  • RacerZsu
    Még nincs LAn, csak NET.
    Talán egy peccsel kijön a LAN rész is!
  • sohrking
    KÖSZI... KIPRÓBÁLOM...
    MIT TUDSZ A MULTIPLAYERRŐL. nEM LEHET LANBAN, CSAK NETEN????
  • sohrking
    Hello Valaki segítsen nekem. KIDOB AZ UNDERGROUND. Underground mode-ban, ha megnyerem a 4.-ik versenyt ha be akarom gyűjteni a pénzt, kidob a programból, és ha nem save-eltem, mindent elfelejt, kezdhetem előről az egészet. Ez már a második program, mert az első undergroundom kis kidobott. Tegnap megszereztem máshonnan, de este kiderült, hogy nem ez volt a gond. Visszavettem a tuningból is, de az sem segített. Okosok azt mondják, hogy ha nem kap elég áramot a gép, kicsi a táp akkor szokott kidobálni a programból, de nekem egy 460W-os tápom van. Ha az nem elég akkor semmi. Szóval ez sem gond... MI LEHET A PROBLÉMA??????? HHHEEELLLLPPP....
    nINCS OTTHON NETEM, ÚGYHOGY NEM FRISSÍTI MAGÁT AZ UNDERGROUND. VAN VALAMI PATCH AMI SEGÍTENE ESETLEG....
    lEHET HÁLÓBAN (LAN) JÁTSZANI NET NÉLKÜL, VAGY CSAK ONLINE.??..
  • RacerZsu

• sohrking
    Ja meg 1 másik... Multi csak a neten van? Hálóban nem lehet játszani??? Ha lehet, hol, hogyan....
  • sohrking
    Hello Valaki segítsen nekem. KIDOB AZ UNDERGROUND. Underground mode-ban, ha megnyerem a 4.-ik versenyt ha be akarom gyűjteni a pénzt, kidob a programból, és ha nem save-eltem, mindent elfelejt, kezdhetem előről az egészet. Ez már a második program, mert az első undergroundom kis kidobott. Tegnap megszereztem máshonnan, de este kiderült, hogy nem ez volt a gond. Visszavettem a tuningból is, de az sem segített. Okosok azt mondják, hogy ha nem kap elég áramot a gép, kicsi a táp akkor szokott kidobálni a programból, de nekem egy 460W-os tápom van. Ha az nem elég akkor semmi. Szóval ez sem gond... MI LEHET A PROBLÉMA??????? HHHEEELLLLPPP
  • Bercy #9107
    Itt van néhány példa

• Bercy #9106
    tnap kérdezted h online hogyan ad az nfs címlapokat. mindenféle módban kell menni (drag, drift stb) jól teljesíteni és akkor kapsz külömböző új címlapokat
  • Bercy #9105
    jah hát azok a srácok nagyon készen vannak
  • RacerZsu
    :)
    Nekem is bejön.
    Komoly arca van a srácoknak! :)
  • CSOCSO
    hát.. nemtom.. szvsz szánalmas
  • Bercy #9101
    mail ment
  • richárdkirály
    Jézus ez nagyon komoly volT! RAcerzsu ezt honnan kapírgáltad elő? Szét röhögtem magam rajta:)
  • Bercy #9098
    áááá, én magamtol elkeztem lenullázni a pontjaimat. Már csak 6000 körüli pontom van. Kellett nekem kiállnom Zsuval.
  • zaki
    gondolom ez a hír rossz oldala
  • Bercy #9096
    jaja, meg le is nullázzák a pontokat
  • zaki
    és még váltani sem tud normálisan
  • Bercy #9094
    gondolom nem egész végig ment 700 al, eleinte én vezettem aztán a vége fele húzott ell csúnyán
  • zaki
    én vmit ilyesmit olvastam, hogy a köv patch-ben lesz majd valami ilyesmi benne