Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mu*][*h4pHu|{4
van benne.

BlackShadow
van mar megoldas a COLLECT REWARD problémára??

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Srácok nem igazán tudok helyet a neten ahová feltehetném az autómat. Valaki feltenné nekem és be is linkelné ha szépen megkérném.

Elõre is köszi

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

senki nemtud kodokat?
Pukkandur
Üdv!
Aki teheti nyomás online-ra!
NAgyon tuti.
Jókat nyomtunk Fefével és Sonajkkal:-)
Zsu,Dave,KFeri!Hol vagytok?

traXion
VW Corrado kell ide 😊

M@TriX
nem, max az urljét adod meg...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Na szedem a gémet és rápiillantok, az autók jól néznek ki. Ha a "fizika" lesz legalább NFS6, akkor egy ideig elszórakozok vele. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bzoley
Fefe merre vagytok? Nem látlak sehol!

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

nyet, a maxet kod nélkül vittem végig de itt a drag részt nemtom megcsinálni...
Gery1980
Remélem lesz benne Integra is, arra vágyom ám nagyon😄

atii te vagy mar egy fasz eddig minden forumba csak kodokat kertel nemtom minek jaccol ha kodozol mindig ugy semmi ertelme

Gery1980

No itt van a kis drágaság😊

kodakat a gamehez pls...pc re kéne...
bzoley
Bocsi, ma nem igazán van kedvem játszani, sok volt ma a kilométer, fáradt vagyok kicsit, de nektek jó játékot. Van még egy kis munkám, aztán valószínû megyek álomerdõbe.

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

Gery1980
Civic rulez, én is azzal nyomatom😄
Mindjárt be is illesztek egy képecskét😄

traXion
Nah, itt a Civicem... Ütõs darab lesz belõle úgyhogy rettegjetek! 😊

CSOCSO
az elmult 10 oldalon semmi más nincs csak hogy kinek hogy müxik.. a játékrol meg egy szó se...no mindegy...sehol egy auto kép vagy valami... látogassátok az underround garage-t és linkeljétek a legszebb autoitokat! hamár itt csak az van hogy kinek nem megy
Hi ALL! Az Unicodos terület beállítás müködik a collect rewardra!! NEM LÉP KI!!!!!!!!RULEZ!!! Javaslom akinek ez a gondja állítsa át Englis US-re!!

Fefe
Gyere multizni. Rx7 esekell vagyunk

bzoley
Összehasonlításhoz: cel950mhz, Geforce2 mx400, 384Mb RAM, WinXP Prof Hun SP0, Det.45.23, Dx9b(új), Underground - Patchexe( lejjebb többször említették. Soha semmilyen gond vele.

BlackShadow
en uezzel a problémával küzködök 2 havernál is megy csak itt nem...

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

bzoley
Kíváncsiságból megnéztem, de nálam magyarra van állítva.

zaki
szinte csak ezt fejtegetjük folyamatosan a topicban, nem ártana, ha visszaolvasnál talán, esetleg

zaki
nem, mert most próbáltam ki, és nem változott semmi 😞

Pogacsa--
En nem peccseltem semmit es igy siman lehet menteni.

Most akkor az #5295-os terulet beallitas tenyleg a tokeletes megoldas lenne?
Megoldotta valakinek?
bzoley
Jó estét mindenkinek!Benéztem egy pillanatra (2 óra amíg végig olvastam a nap eseményeit, Colby neked is ajánlom). Csak azért egy pillanatra, mert két napja nem aludtam az Unregrond, Fefe és Sonajk miatt és melózni is voltam. Már nem látom a betûket a tasztatúrán. Látom még sokan szenvedtek a game-mel - sok szerencsét nektek.

Mayday
SKACOK!
Milyen szerveren vagytok?
Ranked vagy Unranked?
Mi a neve???

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

CSOCSO
lassan rohadt erõs lesz a kis mx 5 ösöm😊))

katt ide!
no meg lessétek meg a pontokat😊 nah .. kajaaaaaaaaaaaaa
Eisenhower
azt mondja meg vki hol lehet kikapcsolni azt az opciot hogy mikor ugrat az auto akkor ne váltson át oldalso nézetbe hanem maradjon az eredeti kameraállás. mert nem látom hogy mi jön velem szembe... és ugye a béna civil pilóták mind luezrkednek az uton^>^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

zaki
jó? istenkirály lenne

Smuggler
És annak amugy mi értelme hogy underground modban lecserélem az aktuális automat? Meg látom hogy csak gyülik a style pontom..de az miért jo?

Fefe
össztkolnád=összetákolnád

Fefe
Zaki: jó lenne ha össztkolnád a multi 😊

zaki
megpróbálom, köszi

Sonajk @:o)
ok. vettem az adást 😊
megyek már 😊

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Fefe
Akkor elõbb Circuit utána Drag valamint Drift így okés

Mazda Rx7 alap. Nem fontos ezzel lenned csak ne tuningoltal legyél

Szoba:Ferkoka12

Olvasd #4791 talán van benne valami, amit használni tudsz.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Ami neked szimpatikus. Én kormánnyal vagyok, most mindegy. Az autó típusát is válaszd ki és én is azzal leszek. (Fõ az eslyegyenlõség.)

Fefe
Circuit vagy Drag vagy Drift Melyik?

Balépek onlineba.

Miattam jöhet 😊

Most? 😊)
Miattam mehetünk 😊)

Fefe
nekem 8
Weyland?

Mikor szeretnél ?

Ha visszaolvasol, nem kizárt, hogy megtalálod a megoldást. A kérdés csupán csak az, hogy mennyire kell visszaolvasnod 😊)).

Fefe
Akkor nem sokkal vagy elõttem 😊) Mikor multizunk? gyári vs gyári

Bocs, de most jöttem egy fantasztikus driftrõl 😊))

Ha mond neked ez valamit, nekem ez jön.

Mu*][*h4pHu|{4
Á nem igazz.Mikor lesz már vége?????????azaz Skyline-t akarok!!!!!!!!!'1szerüen nem igaz mikor megyek azokon a pályákon ahol az a feladat hoyg végig szinte keresztbe menj a kocsival,és skyline pálya mellet szórakoztatja a nagyérdemüt ,üvölt,hörrög,a turbó vísít,beszarás.!!!!

Ventire nem jösz hogy közbe dumálhassunk ? .)) ICQ ? Aztán egyeztetünk