22257
  • maxius
    Az a dolog nyitja, hogy ott nincs auto-váltó, és ajánlom a quick race-nél elhelyezkedő tutorial videót
  • RYAN MCKEAN
    nfsan hogy mentél át a dragon!!!!!!!!!
  • RYAN MCKEAN
    segítsetek már!!!!!!!!!!!
  • RYAN MCKEAN
    hogy mentek át a drag pályán!!!!!!!!!!
  • Pyx #9175
    én még jáccanék onlájn, de a csíter elleni pecsnél elvileg nullázzák majd a szervert, elölröl meg nem fogom kezdeni (volt valamikó' 700k pontom)....->uninstall
  • IMYke2.0.0.0
    Én ezt már 8 ezer hozzászólással előbb tudtam.
    Nem nagy játék ez. Sőt!

------------------------------------------
    .:i2k:.
    ------------------------------------------
  • CSOCSO
    én nem is nyommom online....
    1) az autok ugyis szarok.. tök nem ugy megy ahogy elvárjuk tőle
    2) sok a csíter
    3)akadozik ez offline is.. nemhogy online
  • DJ Skyline
    ki tudja....engem idegesít a sok csíter...a bugok........érted....
  • Bercy #9171
    kár h letörlöd, pedig azért tegnap jót nyomtunk online-ban. Én is meguntam már 1* de az online mód visszahozta a kedvemet a játékhoz. Sztem neked is megtetszene. Akkor lessz jó amikor már összeszenvedsz 10000-15000 pontot (amit másnap el is buksz aztán kezded előről). Remélem 1 utolsó online versenyt majd még játszhatunk.
  • PEPESZŐKE
    hát nem tudom,én tegnap délután kezdtem ujra és má az 58 ik pályánál vagyok!
  • robotnyk
    "azér egy spoiler meg küszöb meg minden optikai geci is hayg nyomot a menettulajdonságokban elégrendesen" ... arcade
    LAN: nagy hiba, de mondom tiszteletben tartom a véleményed, de nem értek vele egyet :)
  • DJ Skyline
    igen de azér arra odafigyelhettek volna pl..:LAN, azér egy spoiler meg küszöb meg minden optikai geci is ahyg nyomot a menettulajdonságokban elégrendesen
  • robotnyk
    az a baj hogy sokan keverik a szezont a fazonnal. ez nem egy szimulátor, ahol a motor mindenegyes csavarját le lehet cserélni, ez nem erről szól, ez egy arcade játék, mindenben, tuningolási lehetőségekben, fizikában, AIban (catch-up script). nem kötelező játszani vele, de egy biztos, esélye van az év játéka címre a kategóriájában, ami nem az autószimulátor, hanem az arcade autóverseny.
  • DJ Skyline
    egy időután mindenki megunja de figy ez is egy idézet...:
    ezt a magazin intézte a készítőkhöz:
    "mi lesz a sorozattal a jövőben?
    Talán nem árulok el nagy titkot azzal,hogy igen, már készül a folytatás. De egyelőre még semmit sem mondanék róla,hiszen el tudjátok képzelni,jelen pillanatban milyen képlékeny minden..."
    ezt nem én találtam ki...meglehet venni azt a magazint és ott van benne feketén-fehéren,fehéren-feketén...
  • Gugger
    jó ok akkor nem egy nap, de max 2, én tegnap kerdtem újra, és nem játszottam egész nap, és túl vagyok a felén!
  • Árnyvadász
    Ha felkelsz hajnali 1:00-kor és még aznap este 23:00-ig nyomod szerintem akkor sem végzel vele. Nézd én szombat-vasárnap nyomtam egyenként napi 8-8 órát és a felénél tartottam kb.
  • Gugger
    hát nézd, valóban szép a játék, valóban egész élvezetes, de vajon meddig?
  • Gugger
    hát igen, ha nem lesz hozzá valami update akkor valóban felejtős a game !
  • DJ Skyline
    én nem is itenítettem a játékot---szép volt-jó volt de számomra nem több...kész...uninstall...
  • DJ Skyline
    emléxem ezt a játékot is úgyvártam hogy most nem mesélem el mert hosszú..és ez lett a vége..4-5 nap alatt kész voltam vele..még 3-4 napot elszórakoztam vele...volt kb. 2 nap online játék, volt 1-2 szünet...és ennyi volt az NFS Underground
  • DJ Skyline
    pedig jó játéknak igérkezett...(nem tom lehet visszamegyek GTA-zni igaz ott nincs NOS meg gyorsulás de ott legalább törik az autó stb...)Emléxem az NFS első részére...mekkora fless volt...bejelentették hogy jön a második rész, mindenki tűkönülve várta, megjött,és lófasz se volt...mindenki akkorát csalódott hogy az csak na..legalábbis én igen...aztán jött a III ami valamivel jobb volt..aztán stb...
  • Gugger
    hát igen szomorú, hogy így elbasznak egy egy szép lehetőséget!
  • DJ Skyline
    hát ezekután gondolkozzon el mindenki hogy mennyire is sikeres és jó az Underground....
  • DJ Skyline
    a másik:
    "A tuningolás béna.Gyakorlatilag szósincs tuningról,csak ha elérsz egy bizonyos szintet,akkor feltehetsz teljesítményfokozó bigyókat.A különböző csomagok között nincs különbség csak a gyártók nevében térnek el. Ezeket is csak akkor látni, amikor kiválasztjuk őket.Be kell, hogy lássam,hogy A MOTOR CITY "rengeteg alkatrésszel azt csinálsz amit akarsz" világa talán túl bonyolult a többségnek,de annak, aki imádta,ez kiábrándító.Fáj,hogy Underground módban nem lehet több autóm,pedig szívesen tartanék más-más autót a pályaversenyekre, egyet a draghoz, egyet pedig a csapatáshoz. pénzem annyi,mint a pelyva,csak éppen elkölteni nincs mire. Kifejezetten bosszant,hogy hatalmas mázlifaktor van a játékban,mert a forgalom időnként kikerülhetetlenül veti magát eléd, beláthatatlan helyekről. Sajna egy idő után unalmas a játék,hiszen gyakorlatileag háromféle játékmód van.Ha lehetne aprólékosabban tuningolni,akkor ödítően érdekes lenne a piszkálgatás eredményét újra és újra összemérni a többiekkel."
  • DJ Skyline
    és jöjjön a másik
  • DJ Skyline
    Engedjétek meg hogy idézzek az egyik decemberi magazinból...nem mondom a nevét csak annnyit,hogy Game*, és ezzel már sokat mondtam...még pedig azt a 2 véleményt szeretném leírni amit a szerkesztők írtak az nfs u-ról, és amin illik elgondolkozni:
    "Aztán ahogy haladtam egyre tovább,és rájöttem a tuningolás olyannyira lineáris,hogy szinte semmi beleszólásunk nincs,mit csinálunk (a megnyert versenyek után egyszerűen csak feltesszük a legutóbbi "unlockolt" extrát), alig van értelme új kocsit vásárolni, mert csak a lülalak változik, a belső értékek nem, illetve a versenyek elvesztése gyakorlatilag semmyilenhátránnyal nem jár, világossá vált,hogy a játékértékelés nem mehet 90% fölé. Hiába ebben a legjobb a versenyélmény az eddigi NFS-ek közt, a hatalmas újításként beharangozott tuningolásban sokkal,de sokkal több lehetőség volt ennél..."
    ez volt az egyik....
  • Gugger
    Ezt a gamát egy nap alatt ki lehet végezni, és ez itt a baj, ezért hamar meg lehet unni! Ha nem jött össze, újra meg újra tét nélkül lehet menni, ez itt az egyik nagy hiba a játékban!
  • Gugger
    Mint már asszem írtam aztat, nekem negyon tetszett annó a Street Road, mert abban volt mit bütykölni, többféle motor, meg minden, és számított, hogy ki milyen ügyes, itt meg simán restart, annyi lóvég van mint állat, szal eccerű egy kicsit... SR-ban volt min parázni, ha nem sikerült a verseny kevesebb lett a lé, volt ám kakirelé!
  • DJ Skyline
    Honda Civiccel is ugyanez volt...
  • Gugger
    tegnap elkezdtem nyomni a golf-al, hát szerintem egy GTI golf alapba sokkal jobban megy mint ez itt a játékban, lol, hogy 200-at alig lehet belőle kihozni az elején!
  • Gugger
    szart sem ér a szép autó, tele matricával, amiknek a 80%-a tok bután néz ki, ha nincs benne lóerő!
  • Gugger
    hát ja szerintem nagyon a festésre meg a matricákra mentek rá, pedig ha ezt az energiát a motor tuningba meg a menettulajdonságok sokszinűsítésébe fektetik sokkal überfaszább lenne a game.
  • DJ Skyline
    én nem a lan miatt szedtem le hanem úgy alapba véve...
  • robotnyk
    ahogy érzed, én nem t'om abbahagyni
  • Gugger
    meg remélem olyan patch is lesz, hogy több tuning cucc lesz! pl.: tök szak hogy a Skyline-ra van kiélezve a játék, és az a leggyorsabb meg a legjobban gyorsúl, pedig szerintem tök bután néz ki a autó!
  • DJ Skyline
    meguntam magát a játékot és az online-t is...nem nyújt már semmi újjat nekem...
    rájöttem hogy nem egy nagy cucc maga a játék...max annyiban hogy lehet egykicsikét tuningolgatni...és ez a kicsikét kifejezés még sok is...
  • Gugger
    én is sajnálom, hogy nincs LAN! De ennyire azért nem! Reménykedem, hogy lesz majd hozzá valami patch!
  • Gugger
    köszi, közben rájöttem már!
  • robotnyk
    miért?
  • DJ Skyline
    nekem ennyi volt az NFS..letöröltem...köszönök minden segítséget ötletet stb...
    búcsúzom az NFS Fórumtól...
    Üdv,
    DJ Skyline