22257
  • Bercy #9226
    na de most komolyan. tegyél fel új vga drivert és direct x et. milyen vga kártyád van?
  • Bercy #9225
    próbáld meg a 2-es CD-t
  • Bercy #9223
    tedd be a CD-t a meghajtóba
  • Bercy #9221
    úgy hallottam h lessz az nfsu-hoz törés patch. ti hallottatok vmit erről és ha igen mikor lessz kész?
  • Fefe
    Jaja ez valóban így van ezért is hagytam abba a 99. versenynél mert már elegem volt az ellenfelekből. Most írok én valamit amit kiváncsiságból kipróbáltam.
    Tehát: Letöltöttem egy trainert amibe volt unlimited nitró,mondom bekapcsolom és megnézem az AI ,hogy mit reagál. Hát mit ne mondjak a 6 kör alatt végig nitroztam és még így is a seggembe volt,sőt még meg is előzőtt az utolsó körben. Ja és egyszer hibáztam csak.
  • zaki
    vki írta a fórumban régebben, hogy 80. verseny után az ellenfelek már "sínen" mennek, szal nem hibáznak, úgy kanyarodnak, hogy nem hibáznak, tökéletes szögben mindig 300-al, és ez tényleg így van
  • Gugger
    Az tény, hogy elég geci a gép! Nekem többek között az nem tetszik, hogy már szinte full tuning van az autómon, és amiket meg megnerek azok sokkal rosszabbak mint az enyém! Kérdem én akkor, hogy tudnak olyan jól gyorsúlni, meg olyan jól kanyarodni, meg végsebesség ... ???
  • Borg
    A fogalmazásgátlót legközelebb csak fórumozás után vedd be:)
  • Bercy #9214
    azért nézd meg a grafikain külömbséget is ha geforce 400mx-el, v radeon 9700 nyomod.
  • csum666
    ATI 9700 AKAD ILYEN VGA-VAL AKAD VALAKINÉL?

NÁLMA 1200ON 1,7 ES PROCI PENTI
    AKAD MIÉRT??

MIKOR 1,5 AMD ÉS GEF 400MX EL IMÁN MEGY
  • olasz
    Nekem 2szorra sikerült Subaruval!Nem volt gyönge!
  • M@TriX
    elméletileg a köv hétre ígérték...
  • olasz
    Nem tudjátok hogy mik a fejlemények a multiplayer patchről?Kijön még karácsony elött?
  • KtOMEe
    Próbáld meg itt
  • adamadam
    tudna mondani valaki egy serial-t a játékhoz?
  • KtOMEe
    Igazad van. Ebből vettem észre hogy az utolsó körben csal a legjobban. Mivel minden körben ugyanott jelennek meg a civilek ezért be lehet tanulni őket. De ne mondja nekem senki hogy 4 körös versenyből 3x-or úgy megcsinálom hogy minden körben én vagyok a Jani de az uccsón meg boukom az egészet. (ez a számtan természetesen 1 versenynél van tehát vesztesz akkor a gyakorolt körök száma is nő) Tehát ha én vagyok a béna akkor azt jelenti hogy 10 próbálkozásra levetítve 31x csinálok jó köröket és 9x vagyok lámer. 9-ből 7 tuti hogy az utolsó körben.
    Most akkor hogy van ez? Ha nincs igazam szóljatok. (Idáig az NFS sorozat összes tagját végigtoltam kivéve a II SE-t.)
  • zaki
    ja, én billel nyomtam, még nincs gamepadom, irányítással nem volt gond. a game nagyon tetszett, mondjuk az 50-60. versenyig, utána már amikor kezdett keményebb lenni a játék, én már nem élveztem annyira a dolgot. még jó, hogy lehetett tuningolni a verdát, különben nem lett volna vmi izgalmas a játék
  • zaki
    tényleg ilyen rohadt szemét csaló a játék. nitro-t az utolsó körre kll tartogatni, annak is a végére, mert ha ellövöd előtte, akkor az annyit ér, mint halottnak a csók. a civil járművekről nem írtál, pedig az is nevetséges, mindig ugyanott jelennek meg, pl amikor az alagút előtti jobbos kanyarban mindig előtted van vmi, meg amikor bemész az alagútba, akkor ott jön veled szembe. lehet tudni már előre i, mikor jön a civil veled szembe, én legalábbis már tudtam előre.
  • Random_
    Azt észrevettem, hogy mikor mindketten ütköztünk géppel ő gyorsabban kilőtt mint én pedig egyszerre kerültünk pályára holott induláskor mindig első vagyok.
  • KtOMEe
    Sziasztok!

Be kellett hogy írjak mert bírtam már ki :)
    Szerintetek is egy rohadt csaló ez a játék?
    Mert:

- Ha valamelyik ellenfelet neki lököm 1 oszlopnak vagy autónak kb 10 sec. és már útól is ért.Én meg ha nekimegyek valaminek kezdhetem elölről mert rohadt nehéz már behozni.( főleg knock out)

- Egyenesben van olyan hogy hiába nyomom a nitrót egyetlen árva centivel sem jutok hozzájuk közelebb

- Az utolsó körben mintha az autó menetstabilitása megváltozna?

Ti tényleg kormánnyal küldtétek? Én inkább nem akartam ezért szétküldeni a kormányom és ráadásul nehezebb is vele játszani. (kivétel Drag mert ott a pedál jól jön induláskor)
    Azér a Game király!!! Sőt hangulatban szerintem a legjobb!
  • zaki
    a 7 köröst én is izibe toltam le, meg azt a "bizonyos 86-os race-t is, amit állítok, hogy a leggázosabb volt, ki is hozta belőlem az állatot az a pálya
  • DJ Skyline
    persze de a7 köröst easyn csapattam...és tudod milyen az NFS MI-je....pocsék...olyan az ízi fokozat mint a hard....köcsög a 180 fokos szűk kanyarban nitrózik ahol fékezni kéne
  • [Walaki]D`Lair
    De most mondtad, hogy te easy-n meg mediumon nyomtad...
  • DJ Skyline
    ja...ez pontosan így van ahogy mondod
  • zaki
    ezt (is) nagyon elqrták a készítők... tök mind1, hogy tolod végig, cuccokat ugyanúgy megkapod, játékmenetet nem befolyásolja, csak a zsetonod lesz kevesebb, ami szinte tök felesleges, mert úgyis megtudsz bármit venni
  • DJ Skyline
    20x-ra...hehe...lol nekem elsőre...na jó az a 7 körös szarság 10x-re sikerült
  • zaki
    na ja...
  • [Walaki]D`Lair
    Én mindet, és csak 3 versennyel szívtam...de azok is megvoltak 20x-ra...:D
  • DJ Skyline
    tök mind1 nem változtat a végén----a pénz úgyis elszáll a végén...azt meg nem összesíti hogy hány volt easy,medium,hard...
  • zaki
    én is, asszem 3 verseny kivételével
  • DJ Skyline
    az munka...én max 5 küldetésbe mentem bele hardba..medium az egész--na jó volt 1-2 easy is...
  • [Walaki]D`Lair
    Én az egészet Hardon nyomtam végig....:)
  • DJ Skyline
    ez a topik is büszkélkedhet arról hogy mennyire él...más fél óra alatt ez a negyedik hozzászólás..
  • DJ Skyline
    minek kód elment az eszed...egyszerűen csak akkor válts amikor zöld lesz a pötty a monitoron...kész nem kell ide kód..NOS meg kb medium fokozaton ráér 4-5-6-os fokozatban is,,,startnál meg csak ügyesség med szerencse kell hogy eltaláld a perfekt shitet
  • RYAN MCKEAN
    MI A NYITJA A DRAG PÁLYÁK VÉGIGVIVÉSÉHEZ!!!!!!!!!
    A KÓDOKBÓL MELYIK KEL
  • RYAN MCKEAN
    HOL AZ A TUTORIAL
  • Mayday
    Sorry, kozben mar meg is talaltam. Nem volt beepitve valami extra, ami mar "megnyilt"...
  • Mayday
    Sziasztok,
    Visszaolvastam, de nem vegig, a valaszt nem talaltam;
    Mit kell tenni akkor az Underground Mode-ban, amikor nem enged a kovetkezo Tournamentre, mivel nincs elegendo csillagom (Reputation) Hogyan szerezzek???
  • balcooo
    nfsFAN, ez engem is érdekel! Szal nemtujja valaki hogy mi a nyitja a maradék magazine covereknek? Nekem is maradt vagy 5 unlocked a végére
  • balcooo
    "A" dragpajan? Ne legyél mar lollasztikus. kb 50 drag paja van. Ja és minimal "reakcioidó-tehetséggel" max ötödikre meglehet csinalni az összeset :P