22257
-
#9369 innen...keresd meg az NFS undergroundot -
#9368 nekem KELL! -
#9366 két exe file-t tartalmaz(nfsuclient.exe nfsuserver.exe) -
#9365 még nem próbáltam, mak kövőhétn lessz hálóparty akkor beteszteljük -
#9364 és milyen??? -
#9363 kössz de már megvan:) -
#9362 háháháháháháhháháháháháháhháháháháh
találtam az Undergroundhoz LAN Beta verziót!
kinek kell? -
#9361 hopp...
na akkor mond meg légyszi melyik a legjobb Suprás oldal.! -
#9360 ezt most mégegyszer pls:)))))))))) -
#9359 akkor mind meg melyik az amelyik a legjobb.- -
#9358 ?? nemis csináltam még supra linkeket...
amugy nem az a legjobb supra oldal...elég jo.. de van egy gyűjtemény.. nomindegy majd megcsinálome gyszer... amugy nem kell mutogatni az oldalakat.. a google ba beírtam hogy toyota supra video
toyota supra
meg hasonlo dolgok és végiglestem az oldalakat...
szal sokat ismere,k -
#9356 te hány éves vag? De most őszintén -
#9355 én ja...kivittem az egész gamet...sőt már le is töröltem! -
RYAN MCKEAN #9354 MÉG MINDIG NEHÉZ A DRAG!!!!
ITT MÁR MINDENKI ÁT VITTE!!! -
#9353 úgy sztem még nincsen de magában a játékban van...ott van hogy Rankings ha felcsatlakoztál online...ott vannak a heti ügyes gyerekek,és a top100 rankings asszem és ott vagy te utoljára hogy hol is álsz per.pill. -
#9351 barátom az oldaladona linkek közül kihagytad a legfontosabb supra oldalt....ezt -
#9350 szvsz CSOCSO ezeket tudja jól -
#9348 tnap nem láttalak online pedig megigérted -
#9347 Üdv! Jah 4 kerekes az Eclips Gl Gt és a turbós változata. Más. Tényleg le kéne valahogyan korlátozni a Cheatereket mert unom hogy megvernek balfasz kis köcsögök csak azé nyer mert megy vagy 700 Km/h val!!!!! Na mind1. Azé még nyomok vele. Van még pár apróság de ezek már csontig rágva.
Üdv és Jó Játokot minden "Őrültnek"! -
#9346 szvsz ha már csak eredetivel engdne be onlineba akkor unrankedbe se tudnál belépni -
#9345 ja jo.. gondoltam azé nincs cheat mert a ranked gamesba be se tok lépni..gondoltam oda csak eredeti gamezzal lehet belépni..és azé csinálták meg.. -
#9344 1-et értek! -
#9342 dehogy nincs... -
#9341 honnan gondolod h nincs cheat? én kb 1 órája találkoztam cheater-el na centralban :( -
#9340 a képeket legközelebb ide nyomjad a verdákról, ert ezeket itt törölni szoktuk -
#9338 bekéne menni a ranked szerverekre.. ahová engemmost nem enged be..csak az unrankedbe...
talán a rankedbe már ninc cheat... -
#9336 maximális pééénz:)))))))))))))) erre mi a faszé gyúrnak rá a trainer készítők?:)))))))))))))) ha nem akarok is annyit manit gyűjtök össze hogy soha ne fodjon el,,, -
#9335 eclipse-ből az alap első kerekes de a GL változat négykerékhajtású és az nfs-ben minden auto csúcsváltozata volt benn(integra type-r, golf gti) -
#9334 Default beállítás?
Aztat hogy oldják meg? És hogy csinálják meg azt, hogy Te ne futass a háttérben egy programot?
Scannelik a géped? Azmeg ugye nem igazán jó 5let!
Szóval szerintem eléggé bajos megcsinálni egy online autós játékban, hogy megnézzék, hogy csítelsz-e!
Bár annyira énsem vágom ezt! De jön valamiféle pecs, amivel ezt megoldják.
Lehet, hogy nézik amjd az időket, a NOS kap egy értéket (mondjuk 100 ésha Te 110-et használsz a 100-ból, akkor örök NOS-od van ERGO csítelsz). Szóval meg lehetne oldani! -
#9332 CSAKHOGY!
Az EA nem csinál játékot! (bár figyelhetne a csites szervereire). Ők csak kiadják! -
#9330 Van igasság szavaidban!
De akkorse az EA-t szidd!
Ez olyan, mintha az ABC-t TESCO-t szidnád ha a zabpelyhes dobozban szar lenne zabpehely helyett!
(Jó hasonlat...) -
#9328 IGAZ! -
#9327 sok szar trainer elbassza a játék élményét! -
#9325 Miközben kerestem az NFSU CDről egy képet azt nem találtam, de ha megtaláljuk a CDt, akkor majdnem mindenkinek itt a topicba le tudjuk másolni ezzel: ;)
Jók ezek a keresők, csak azt nem dobják ki ami kellene. ;) -
#9324 ja annyit, hogy az elején és is hardon nyomtam, de így a vége felé már nagyon görcsös. A francnak van kedve egész nap a gép előtt görnyedni. ;) Meg ha legalább korrekt lenne azt mondom jó. De így....
Ha vissza jön a kormány akkor lehet megnézem majd. ;) -
#9323 az eclipse 4 wheeles??? -
#9322 Pont ez akartam írni :) -
#9321 fönn van az is a lejjebb belinkelt oldalon -
#9320 a skyline és az eclipse pedig 4kerékhajtású a rajtál mégis majdnem félkeresztbe állnak -
Mihail #9319 konkrétan a korong borítója kéne, ha megvan vkinek