22257
-
#9409 nem tom sztem nem jól néz ki a régi...ez az új egyszerűen pocsék... -
#9408 pedig a régi nem azért jo, mert ojan szép, hanem mert nagyon gyors, erös, és mert skyline.... -
#9407 ne mond már hogy jobban teccik neked ez a szekér,mint a régebbi -
#9406 hát ebben igazad van szerintam is sokkal szebb vonalvezetésű 1 supra v 1 eclipse de a skyline olyan erőt sugároz magából h azt csak 1 viper tudja felülmúlni -
#9405 ja-ja IGAZ -
#9404 nekem azért nem jön be mert szvsz elveszti az előd morcosságát, ez akocsi nem sugároz erőt, tiszta 350z csak más lámpákkal meg 1 kicsit szögletesebb -
#9403 hát a régi skyline sem a design csucsa! :P -
#9402 undorító(de komolyan)..ma már nem bírnak egy normális autót tervezni.... -
#9401 őszintén??? szvsz brutál:)))))))
ha skyline fan lennéknekem ez bejönne.. szvsz jol néz ki.. igaz nem náz ki ultrasportosnak..és már az a szint.. amit optikailag nem nagyon lehet építeni:( -
#9400 -
#9399 nekem teccik -
#9398 nana.. milyen új supra???
1) még nincs formája..
amit kitettem az egy mr2....azért tettem ki mert annak az alapjűra készűlne az új supra...gondolom hogy akkor csak 2 üléses lenne..
2)az mkiv zoral nagyon!azért 320 lovacska borzalmasan sok!!! ha egy 100 lovas autobol átülünk egy 190 es autoba..leszopjuk a bokánkat hogy mekkora sportosság meg hogy belesüppedsz az ülésbe... és akkor ott egy supra.. ami 320 ló... és 0.9x g gyorsulás!!!!!!!! nagyobb gyorsulása vanmint az akkori dodge vipernek és porschenak!!!
szoval akkor egy 320 ló milyen érzés lehet?eszméletlen brutál..hisz majdnem ferrari,lambo szint!
és ha nekem suprám lenne.. első hoyg jobb turbot beszereltetnék.. had sziszedjen meg prüszköljön nekem:))) és akkor egyből ott van az autoban 360 lovacska..ppff.. több nem is kéne.. -
#9397 ilyen lessz az új skyline gt-r35
most őszintén, nektek ez tetszik? -
#9396 nekem nem tetszik az új Supra--sztem elég lett volna a régi designe csak újíthattak volna rajta...szvsz bőven elég lett volna---én maradok asszem'93-94'-es koncepciónál! -
#9395 nebaj CSOCSO majd csinálsz 1 AWD-t, az új supra amit az oldaladon láttam szvsz tök hasonlított az NFS6 ban levő prosche carrera gt concept car-ra, ja és az új skyline tök csúnya lessz, úgyhjogy ne szomorkodj -
#9394 nem tom...de sztem annyira ne becsüljük le a jó öreg MKIV-t...még mindíg tolja alapjáraton a 255km/h-t -
#9393 suprábol mé nincs 4 kerék??
sehol sem láttam.. régebbi celiabol is láttam már 4 kerekeset.. igaz.. nem stock volt.. de az mindegy:) -
#9392 hát ja.. de azért szivesebben ülnék bele egy 4 éves suprába mint egy 14 évesbe....
hiába vannak 40 éves amcsi autok..de azokon semmi se a régi hanem újjá épített autók..
talán 2005 re kint is lesz a supra.. ami remélem állatul fog kinézni..de mivel supra fan vagyok 100% hogy olyan szerencsétlen szart fognak kihozni ami nekem nem tetszik...közben a nissan.mitsumeg adja ki egymás hátára a tökzsír és új autókat...
nomegha 4 kerekes lesz.. huhh.... -
#9391 az nem baj,mert 1.:Japán
2.:Supra -
#9390 belehalok ha egyszer nem lesz suprám.. csak az a baj hogyha még pár év mulva össze is gyűlik a mani.. akkor is már min 10 éves lesz :(((((((((((((((((((( -
#9389 eszméletlen zsír AGRESSZÍV pofája van .. csak a többi része nem tetszik... a hátulja egyenesen randa...
suora jobban tetszik.. de az tök kerek mindenhol -
#9388 köszi..neked is -
#9387 THX -
#9386 privi üzi ment -
#9385 ja-ja... -
#9384 mert azon az odlalon van a turbo...Suprának pl a másik oldalon van... -
#9383 bocs 1 kicsit nagy lett -
#9382 itt van 1 példa
-
#9381 erre gondoltam én is (de akkor mér csak az 1iket) -
#9380 beömlőnyílásként szolgál aztán az a lyuk -
#9379 egy off kérdés de nagyon érdekel h néhány tuningolt auto 1ik első lámpáját kiszedik, miért? -
#9378 nem tom hogy mivel frissítsem az oldalt -
#9377 most mondjam hogy jó? :DD -
#9376 háát? -
#9375 faszt már nem -
#9374 mer beteg vagy?? -
#9373 nem gyengéb basztam el a linkelést...
szal:
EZ A LEGJOBB SUPRA LINK
-
#9372 én már nem fríssítettem az oldalamat vagy 2hete...nem tom mivel.. -
#9371 kossz -
#9370 http://www.gportal.hu/portal/csocso-supra/
éppen ma volt update és jo ok Supra kép felkerült...
a többi linket pedig majd még hétvége elött kigyűjtöm..addig úgyis felrakok jo sok képet..
gondolkozom egy csocso-supra 2 oldalon mert ide nem fér fel minden...