Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

46. versenynél vagyok, de nem kapok bónusz autókat. Pedig álltalában HARD-on vagy MEDIUM-on nyomom. Még gagyi Acura-m sincs. Mind1. Marad a Mazda addig is!
Valaki 5let???

Forrest Tomee
Sanjnos még ez sem közelíti meg a Streat Rod-ot :o(
Miért nem lehetett egy kicsit összetettebb autótuningot beletenni? ( +nincs törés stb... pedig jó ötlet lett volna)
Nincs ezeknek fantáziájuk.....

Hogy lehet a Vinyl szinét változtatni??

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

Ombika
Ezt is vartam ettol a gametol egy rak... fos plane a fizikaja!
Sorry az offert!!

mrteo
ja azt nem írtam, hogy cseréld ki az eredetire

A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős

mrteo
keress Deviance könyvtárat, ott a speed.exe

A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős

mrteo
Tegnap este 20.30-kor game telepít, majd gondoltam kipróbálom milyen. Hajnal 2-kor vettem észre, hogy mindjárt indulnom kell dolgozni.
A hétvégi programom garantált....
Láma kérdés: mivel tudok képet menteni a játékból? (ha a PrintScrn akkor az hová menti a képet?)
Nem találtam benne replay funkciót. Nincs is benne?
Videón ki lehet menteni valahogy egy-egy futamot? (csak hogy bosszantsam a sógoromat)

DJ Skyline
honnan szedted le?

DJ Skyline
Szép...
na...tud valaki egy oan olyan oldalt ahonnan letudom szedni az NFS U-t?

505thZajcev[PT]
Ezt annak akinek meg nincs ilyenje 😄D

Ez meg az en verdam

Amugy faszom tele van a csiter geppel, igy a vege fele nagyon kocsogok.Bazze 60-al tobbel veszik a kanyart mint en ,es meg jobban is gyorsulnak ,bazze az egesz verseny arrol szol hogy max speedel probaljam a falakat koccolni ,mert csak igy tudok gyors lenni kanyarban es hogy a tobbieket feltartsam,errol szol az egesz,es baszki knockoutos szal sose lehetek utolso....

CSOCSO
dragban 23 as idõket megyek ugy hogy nem nagyon tudom a trükköket... szal tuti lehetne javítani rajta...
de azhem pontszámilag mindenkit gyalázok rendesen!!😊))))))))))))
CSOCSO
most így náz ki a Supra. mert olyan bugos a progi hogy egyes festéseknél low detailban a lámpákat is beszinezi a gamez.. mint az elsõ suprás képemen.. az nagyon zsír.. de mikor feltettem fullos grafra a gamezt akkor az összes lámpa normális lett.. ez meg ultra szemétség😞((((((((
tehát most ilyen a kocsika:
CSOCSO
hát azt jó sokára.. nem emléxem pontosan de kb 30-40 körül!!!... elég lol..
CSOCSO
nemtom te hogy vagy vele de én jobb' szeretek felûl lenni..:

KG21
Én még mindig a focusommal gyalázok mindenkit😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Shogun
mikortól lehet kipufógót cserélni?😄D

má unci az a kis spagetti csõ a seggében😄

Az a baszott féreg... Kh@oSz

[Walaki]D`Lair
Ha már ott tartasz, akkor sürgõsen cseréld le egy Acura RSX-re...😉

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
hol van?
Köszi!!! 😊
Én még nagyon az elején vagyok a dolognak... 😊
Maradtam a kezdõ kis mazdamnál!
Na, megyek aludni!
Jó éjt!

zaki
na én léptem aludni, jó 8 mindenkinek

CSOCSO
értelmes?😊 mit jelent nálad az értelmes?😊 a supra a 64. verseny után jön.. addi nincs komolyab..de innen szvsz már csak a skyline van... eddig én mx5-össel gyaláztam mindenkit.. legalább olyan erõs volt mint a mostani supra....
Bazz, a fáratság olyan jelét tapasztaltam magamon, hogy csak na!
Egyszerûen nem vettem észre, hogy jön egy autó szemben és bimm!
Amúgy miért van az, hogy a kis Mazdámmal Suprak meg Eclipseek ellen kell nyomnom? Mikor jön már értelmes kocsi???

CSOCSO
😊 ja😮k
baze ezek a fasz külföldiek minek vannak fenn mikor csak ülnek a seggükön. senki nem gamel.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

CSOCSO
BASSZAMEG ELCSUSZOTT A KURVAFESTÉS😞((((((((((( gondolom más se tudja hogyan kell visszacsinálni.. mert én sehogy nem bírom... 😞((((((((((((((((((((
M@TriX
mert ugye szereted a Supra-kat... 😉 Gondoltam szólok, hogy megjelent egy videó... de inkább nézzd live. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

CSOCSO
nemvágom vazz..driftelgettem mire vége lett az egésznek a két lámpának a fehér szine el volt csuszva vazze!!! mivan ezzel a agemzzal.. levettem a festést...visszaraktam.. ugyanugy szar volt. most kiléptem windowsba.. most visszalépek de ha szar lesz akkor gyilkolok
bazze ebben tenyleg nincs lan ???
😞(((
nincs hozza valami tores vagy server emulator hogy menjen?

May the force serve you well!

CSOCSO
????
Mu*][*h4pHu|{4
lehet ezért szvok egész du mert véggi hardon nyomom 35 vagy 36.nál járok és szétbasz az iedg csont full gáz hiba nélkül lehetnék elsõ tized másodpercekkel vernek meg!!!!!!!!!!!!!!grrrrrrrrrrrr

Dzsega
Kösz 😞((((((((((((((
mindegy hogy hard vagy easy?? Csak a pénzösszeg különbözik?

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

M@TriX
Ja, CSocso, kijött egy újabb Supra-s videó. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
"Itt Európában november 28-án fog megjelenni egy angolnyelvû kézikönyv a játékhoz. A címe: Need for Speed: Underground - the Official Strategy Guide lesz. 144 oldalon részletezi, mutatja be a játékban elõforduló autóalkatrészeket. Ha valaki a kocsikhoz nem ért, de angolul tud, akkor olyan 2500Ft körül megvásárolhatja majd ezt a "segítõ" kézikönyvet."
@Játékok.hu

Nem rossz, mondjuk szerintem ha valaki annyira sík..., mondjuk lehet, hogy szépen meg van csinálva a könyv és megéri azt a pénzt... 😉

Dzsega
mennyit kell menni??? a 38. pályánál vagyok

Instict
így mentem délután vagy 200 métert a taxival magamon 😊)

create room és akkor a fenti nyilaknál (head to head...) kattintasz a jobbra nyilra és ott aztán create game!

KG21
attól, hogy mindig mediumon csinálom a versenyeket, csak több pénzt kapok, vagy style pontokat is többet ad így?

CSOCSO
messze vagymég😊
Dzsega
Eclipse van már valakinek???

KG21
ááhh de messze van az még

CSOCSO
64 edik után kapod meg
KG21
most járok 36-nál

KG21
hány verseny kell kb hogy ezt megkapjam?

CSOCSO
GECC GYÖNYÖRÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ ÁÁ KÉSZ VAGYKO TELJESEN.. BETESZEM A SEGGÉT IS
CSOCSO

VÉÉGRE MEGVAN SUPRAAAAAAA ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ GECCCCCCCC
Dzsega
kösz minnyá letöltöm s akko jövök

semmit. deviance verzió és ré az 1.251-es speed.exe ami gamecopyworldon van.

Dzsega
Fenn lennék ha fel tudnék csatizni. Feltettél valami patchot vagy mit csináltál hogy tudsz neten nyomni?

huhu mekkorákat versenyeztme neten! senki magyar nincs most fenn?

Goliath
Na sziasztok. Mazdával mentem 65000 driftet a második driftpályán. Kinek mennyi??

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25