22257
-
#9318 jah,...sztem minden autót elkúrtak...kezdjük azzal hogy a Toyota Supra nem is 4 kerék hajtású hanem hátsó.....na most akkor innen találgathatjuk a többit... -
#9317 meg nagyon durván is néz ki a civic ha az első lámára szemöldököt teszel -
#9316 sztem nem olyan nagy szám ez a szkájlájn, kicsit gáz, ahogyan a kanyarokat veszi be, én egy szivikkel nyomtam végig a gamet, nagyon baba az irányítása :) -
#9315 jah..az ellen a köcsög tirpák fasz szopó ellen... -
#9314 sztem is. ezzel a skyline-al kellett megkűzdeni a játék végén és ez van a menü alatt is -
#9313 Nissan Skyline -
#9312 sztem elején szkájline... -
#9311 épp most akartam linkelni :))) -
#9310 milyen verda van a borítón? -
#9309 Gagyi! -
#9308 Itt a dvd tok borítója
-
#9307 Itt kutassatok cd,dvd borító iránt -
#9306 Énis kérek!!! -
Mihail #9305 Cd borítót kerek az nfs undergroundhoz, tudja vki, h. honnan lehet leszedni? -
#9304 És utána köv. a bill törés stb.... :) -
#9303 :) -
#9302 Van egy olyan, hogy xyz/111 a versenynél jobb felül.
Elején 86-ig szórakoztató! Addig Zsuzsi is Hardon nyomta! -
#9301 Próbálom de nem nagyon megy.:))Kár volt megmutatni neki :) -
#9300 Akkor most szoktasd le a játékról, még kezelhető. Talán... :) -
#9299 Én kellemesen szórakozok vele. Az meg már az én mazohizmusomhoz tartozik, hogy mindent Hard-on nyomok végig (eddig sikeresen). Most pedig egy Force-Feedback-es kormánnyal nyomom. Na ez így máááán valami! Kicsit nehezebb, de ha rááll az ember keze, sokkal jobb. Az én készülékemben van a problem, hogy képes vagyok lenyomni az AI-t?
Ja, azt honnan tudom meg, hogy hol tartok a játékban? # of races/mennyi van? Ez az? -
#9298 Amúgy az én kedvesemnél kezdenek jelentkezni az elvonási tünetek:)) Pedig még csak 32 versenynél jár -
#9297 LOL -
#9296 Kedvesem a játék végigjátszása óta kicsit érdekes dolgokat művel az életben is... :)
Óhatatlanul rongálni kezd, ha kiejtem ezeket a szavakat:
NOS, Catch up, Online Racing, Cheater, a Skyline-ra csak hümmög egyet és ad egy puszit.
Ez most jó vagy rossz??? :) -
#9295 Hát gyerekek nem örülök. Már nagyon a végerfelé járok, de még easy-n is vagy 5ször kell Restartolnom, hogy nyerjek. :(
Pedig nem vagyok egy béna gyerek, de ahogy beveszik akanyarokat?! Durva... pedig ki szeretném akasztani, de néha nafgyon felhúz... Legfőképpen amikor az első körben elhúzok tőlük, hogy csak na, aztán az utolsó kör előtt egy kicsit hibázok az egyik megelőz és akárhogy izzadok nem tudom megelőzni... húúú
Ja amúgy ez a Dinamikus AI a World Racing-be is volt, csak ott ki lehetett kapcsolni. ;) -
#9294 Köszi mindenkinek, mostmár nem lesz uninstall. De ezt az unikódosdit nem tanálom. Nálam nincs is ilyen. Mondom, mik vannak: Általános - Számok - Pénznem - Idő - Dátum - Billentyűzet nyelve
Az Általános -> Speciális alatt meg csak Speciális Területi beállítások szerepel.
He -
#9293 nem rossz arány :PPP -
neménvoltam #9292 az eddigi 5 játékellenfelemből 5 cheater volt. :((( -
#9290 :) -
#9289 network anyit jelent hálózat LAN(local area network) pedig helyi hálózat úgyhogy nem tök mind1 -
#9288 azért nem tök mindegy :) -
#9286 LAN-ban nem lehet játszani, ha erre voltál kíváncsi -
#9283 Azt hiszem a játék könyvtárába, már nincs meg, mert letöröltem...
Egy időre elég lett az autókból... -
#9282 A mentéssel nincs bajom, a többit meg kipróbálom.
Csak úgy hipsz-hopsz futottam végig a fórumon, ezért nem vettem észre, hogy van megoldás. Azt hittem, azzal, hogy restart-olok nem kapok semmit. Remélem menni fog.
Köszi... -
#9281 vagy probáld meg a vezérőpult-területi és nyelvi beállítások-speciális-unicode-ot nem használó programok nyelvét angol(egyesült államokbeli)-re állítani. nálam ez megoldotta a problémát és a mentésnél sincs utána gáz -
#9280 jaja, és ezt kb már 78X leírtuk ebben a fórumban -
#9279 Nem, sokadszorra sem sikerül.És asszem elegem van.. -
#9278 nem a collect revardra nyomsz, hanem a restart gémre, abbol kilépsz, és ugy is megkapod a cuccokat.. -
#9277 Scásztok!
Win2000 Magyar, Radeon 9200, minden szupi, de nállam is a collect reward-nál kidom a picsbe. Tudom, írtátok már lejebb, mi a megoldás ilyenkor, de az 1.2-es pecs után is ezt csinálja. Normális ez???
Ilyenkor átmegyek öcsémhez (Win ME, Radeon 7000), azt ott meg tudom csinákolni. Csak elég uncsi, hogy végignyomom 6-odszorra a versenyt végre sikeresen, azt kidob, majd öcsémnél újra. Roppant idegesítő. Mielőtt ebből még uninstall lenne, van valakinek egy mentő ötlete?
Lehetőleg ne csít!
Ja, és előre is köszi... -
#9274 te miről beszélsz? -
#9273 te ismered a kérdőjelet 1általán!!!