Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki 5let???
Miért nem lehetett egy kicsit összetettebb autótuningot beletenni? ( +nincs törés stb... pedig jó ötlet lett volna)
Nincs ezeknek fantáziájuk.....
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős
A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős
A hétvégi programom garantált....
Láma kérdés: mivel tudok képet menteni a játékból? (ha a PrintScrn akkor az hová menti a képet?)
Nem találtam benne replay funkciót. Nincs is benne?
Videón ki lehet menteni valahogy egy-egy futamot? (csak hogy bosszantsam a sógoromat)

Ez meg az en verdam
Amugy faszom tele van a csiter geppel, igy a vege fele nagyon kocsogok.Bazze 60-al tobbel veszik a kanyart mint en ,es meg jobban is gyorsulnak ,bazze az egesz verseny arrol szol hogy max speedel probaljam a falakat koccolni ,mert csak igy tudok gyors lenni kanyarban es hogy a tobbieket feltartsam,errol szol az egesz,es baszki knockoutos szal sose lehetek utolso....

de azhem pontszámilag mindenkit gyalázok rendesen!!😊))))))))))))
tehát most ilyen a kocsika:
má unci az a kis spagetti csõ a seggében😄
Az a baszott féreg... Kh@oSz
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Én még nagyon az elején vagyok a dolognak... 😊
Maradtam a kezdõ kis mazdamnál!
Na, megyek aludni!
Jó éjt!
Egyszerûen nem vettem észre, hogy jön egy autó szemben és bimm!
Amúgy miért van az, hogy a kis Mazdámmal Suprak meg Eclipseek ellen kell nyomnom? Mikor jön már értelmes kocsi???
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
😞(((
nincs hozza valami tores vagy server emulator hogy menjen?
May the force serve you well!
mindegy hogy hard vagy easy?? Csak a pénzösszeg különbözik?
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
@Játékok.hu
Nem rossz, mondjuk szerintem ha valaki annyira sík..., mondjuk lehet, hogy szépen meg van csinálva a könyv és megéri azt a pénzt... 😉
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!