22257
  • mochee
    Szeva! Bocs, nem olvastam vissza, de sürgősen kéne egy info: hol vannak a savegame-k?
  • DJ Skyline
    ez van...nem születhet mindenki racernek!
  • Terra
    Lehet, hogy már tudjátok, de ezen az oldalon van LAN patch a játékhoz:

NfsUnlimited
  • wizy
    nemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnem!!!!
  • wizy
    de ze olyan jellemző: megyek, én vezetek 3 mp-cel életem legnehezebb pályáján, és akkor durrr, telibe a villanykarót:-((
  • wizy
    utálok felborulni
  • wizy
    ó a francba nincs síró smile??:((
  • wizy
    neeeeeee:-(((((((
  • wizy
    szerintetek az ellenfél akkor is tud fékezni, ha a féklámpája nem világít?????
  • o.san
    serial kéne de nagyon!
    előre köszi!
  • Hmuda
    Kicsit off, kicsit nem:

Nem tudja vki, hogy honna szedhetném le a Halálos Iramban 1-2t magyar szinkronnal? A DC-n nem mindig egyértelmű.
  • zaki
    112 :)
  • cement
    1.-re nem igazan tudom a valaszt, masodikra viszont igen. A jatek 113 versenyes.
  • olasz
    Nekem is volt ilyen!Gyenge a videókártyád!
  • Hmuda
    Az egyetlen gondom a Drag versenyekkel, hogy az a k*rva pötty nem folyamatosan világít, henm villog és emiatt kénytelen vagyok azt a r*hadt sebességmérőt nézni, mert a pötty megbízhatlan.
  • RYAN MCKEAN
    KIRÁLY A JÁTÉK!!!
    CSAK A DRAGOK NEHEZEK!!
  • cement
    Thank you master :)
  • zaki
  • Pyx #9642
    áz! :)
  • zaki
    ha nem látod, akkor kapcsold be, hogy mutassa a rejtett fájlokat
  • Pyx #9640
    /documents and settings/all user/application data/nfsu
    rejtett fájlokat kapcsold be
  • zaki
  • cement
    Windows XP Professional
  • Pyx #9637
    ha supergames nem megy, akkor sg.hu, vagy supergamez.hun probáld meg...
  • DJ Skyline
    nekem csk 1x volt ilyen bajom hogy kb. 1 órán át nem tudtam felcsatlakozni
  • Stranger
    Nekem is kiki van a tököm a netes játékkal. Legjobb idő amit mentem dragen az 20:60 körül volt, 6 perfekt váltásal. Erre meg mindenki leelőz 20:00 alatti időkkel 1 db (!!!) perfekt váltással. Hogy a ****-ba van ez???

Ti milyen időket nyomtok?
  • Stranger
    Na végre! Benn vagyok:) Már egy hete nem tudtam felcsatlakozni a supergamesre. Nálatok nem volt gond. Ahol én lakok (Eger), ott ismerőseim közül sem működött senkinek.
  • czky
    Keress a Total Commanderel *.ugd kiterjesztésű fájlt. Ahol az van, ott a mentés. Csá
  • czky
    Ja és a Mazda Miata MX5 is egy kiváló autó. Viszont szerintem DRIFT-re a Subaru a legjobb, DRAG-ra a Mazda RX7, és egyéb dolgokra a Honda Civic.
  • DJ Skyline
    milyen op.rendszered van?
  • czky
    Honda Civic! Nekem nagyon bejövős tütüke.
  • cement
    Ki tudja megmondani hogy a játék hova teszi a savegame-ket? Mert reinstallálni akarom a windowst de nem akarom hogy elvesszenek a mentések!
  • Hmuda
    Kicsit off, kicsit nem:

Nem tudja vki, hogy honna szedhetném le a Halálos Iramban 1-2t magyar szinkronnal? A DC-n nem mindig egyértelmű.
  • DJ Skyline
    bazd meg......szegény egerembe akkorát belebasztam...qrva idegesítő ez a netes game!
  • DJ Skyline
    de végig lehet vinni sztem easyn is,mert annyi pénzt kapsz akkor is hogy marad belőle bőven!
  • CSOCSO
    easy éls hard között csak mani különbség van.. semmi más.. még nehézséi fokozat se.. és ez LOL
  • DJ Skyline
    10-re sikerült nekem...
  • wizy
    wow, ez a 103-as, 7 körös pálya elég nehéz:-)
  • DJ Skyline
    na mind1 most én se vagyok onlinem rt éppen video driver frissítést szedek le..teszem fel..aztán majd kell a restart!
  • DJ Skyline
    ami persze tetszik nekem is :D