Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
Sináltam videnyot a Suprámmal miközben burnoutolok😊 szejétek ezerrel. nem nagy.. 2-3 mega max...
Mentés másként...
CSOCSO
fnf1 ben volt skyline?.. nem is emléxem😊
Bercy
Akkor ebben 1et értünk.
Bercy
Jaja morcos de csak az új, ami a fnf1 be volt az még nem volt annyir durva gép. Modjuk nekem akkor is már az volt a best(na azért a supra is ott volt).
CSOCSO
Supra a Best!😊))))))))))))
amugy a japcsi autok közül ja.. ez a 3 a legzsírabb
CSOCSO
kivéve engem.. amugy ja...azota mindenki skyline..ami mondjuk jo kis morcos de nekem a supra idomai sokkal jobban bejönnek...
Bercy
Bercy
Modjuk a Skyline-al 1 baj van, hogy a 2fast(igaz az 1ben is benne volt) óta hirtelen mindenki skyline-os lett.
Sonajk @:o)
Hát akkor mára nyugodalmas jó éjszakát mindenkine.
Sziasztok, holnap (illetve ma dolgozok 😞(, találkozunk vasárnap). Játékot addig is gyûrni ám.
Sziasztok all

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Bercy
Igaz a legdrágább is.
Bercy
De a Skyline a best.
Bercy
Én a való életre gondoltam. Supra, Eclipse Skyline!!! Ezek jönnek be nekem.
CSOCSO
csak az abajom hogy már 1/6 os váltást tudok csak mert olyannyira kurvára hajszálvékony a perfect sift csíkocska! rohadt szar
CSOCSO
lol😊))) meglestem a suprát... dragban hátratolattam a végére ki is jött a 351 es sebesség.. és már forrósodott a mocika..
Lazarus
"amugy ide akárhány képet fel lehet rakni?"

Majd kiderül 😛
CSOCSO
dehogynem... ugyan ezen a szinten a skylinenak jobb a handlingje és kevesebb a vége...a gyorsulás ugyan az...amugy minden auto ugyan az csak más az elosztás... de van még mit csinálni a suprán....

amugy a valo életben 150 ig jobban gyorsul a stock skyline.. mert könnyebb és 4 kerék.... de ezekután a supra veszi át a hatalmat!
CSOCSO
mosolyogjatok!:

amugy ide akárhány képet fel lehet rakni?.... most nem többezerre gondoltam de egy pár honap alatt bizti összejön 100... max 200...
Bercy
Supra rulez. Se azért a Skyline-t nem veri!
CSOCSO
vajh' mennyi lehet a vége?😊))))) 350-60?😊
kár hogy nincs olyan pály ahol megleshetném😊)))))))))))))))
Vegigvittem a gamet,erre megkerdezi tolem a gep,szeretned megegyszer ujrakezdeni az Underground modot?A valasz egyertelmu,nem,nem,soha.Eleg volt harom nap alvas nelkul.
Jatszik valaki online drag modban?
Bercy
Ma már elvileg minden game támogatja a térhangzást (Nekem csak 1 center + 2 speaker van de azok faszán mûkszenek).
Nalam megy mind a 6 hangszoro.Nem egy csucs,de elvezheto.
Bercy
Zaki: nálad még mindig van az a collect rewards probléma?
Bercy
Ja, bakker aki ezt a gamet koddal nyomja az hülye.
Bercy
Lemardt <,> jelek!!
zaki
biztos alma, azért 😛

img src=http://iaro.srv.hu/kep/lol.jpg

Bercy
Minek a kod?
Bercy
Nagyon durva ez a felni (mondjuk nekem nem ezek tetszenek de mind1)!
CalebJoe
KG21
kurvajó😊 hozzáadtam kedvencekhez!

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

CSOCSO
azé nem válaszoltam mert nem is olvastam el az uj üziket😊
Skynet
hibax nemtudom de valahogy nem az összes pályán van padlógázos megoldás és akárhogy nézem ez a fizika bár nem szimuláció,nem szar.
Arcade játék annak is készült és hiába nyomjátok hogy a drag is nevetséges kerülgetõs....mond ezt akkor ha hard fokozaton a 70-80. pályák környékén dragozol...😉))))
A demoban easy ellenfelek voltak és a kocsit perfectre váltani is sokkal egyszerübb volt...demo alapján meg játékot fikázni..lol..😊
gyraph
Valaki most online? egyforma autokkal persze...de johetek skyline-al is 😊 .

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

zaki
ez nagyon cool, tényleg thx 😊

zaki
nem csak nálad van ez a probléma, nagyon sok embernél van ez. nekem is. ilyenkor azt kell csinálni, hogy a collect reward helyett a restart race-re nyomsz, utána amikor újraindul a verseny, leave race.... én is így nyomom, kicsit macerás, de legalább mûködik

Lazarus
használd egészséggel 😊
gyraph

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

zaki
vazz, ez nagyon komoly, thx 😊

Lazarus
Képet berakni ezzel (Saját gyártmány )
gyraph
Nem nagyon csicsazom mar...csak szolidan. 😊

zaki
ok, megnézem

gyraph
Nem megy nekem most az ultraweb...nem tudom betenni.
Egyebkent a needfor speed garage topicban van #228-as...azota csak a szine valtozott.

Fefe
Csak a layer ordert engedi változtatni

Fefe
Aham értem köszi. Nálam még csak nyilak sincsenek

Lazarus
Már az elején lehet változatni a színét
Lazarus
😊
Fefe
Itt is felteszem a kérdést. Tehát a gondom a köv: Nem engedi a vinyl színét változtatni? Lehet,hogy azért mert a vid kártya az egy Gef4mx440 vagy azért mert még csak 3. csillagnál járok.

gyraph
😊))