22257
  • TwiceR
    csao!!! nagy problemem van! nem müködik az undergound mode , (azt csinalja hogy elkezdem csinalni undergorund meode-t es megcsinalom felvételi versenyt, utana megveszem a kocsit, és ha versenyezni akarnék vele akkor kilép a játékból...) a quick race az jo! segitsetek LÉGYSZI!! PLS help me
  • DJ Skyline
    bazd meg de köcsög...kis focus-os fasz...driftelek online..kinézett magának,és mindíg nekem jött...direkt...volt hogy bevárt,utánnam jött és taccs..így nem tudtam normálisan pontot gyűjteni...qrva száját a lámer,lúzer buzinak...
  • DJ Skyline
    faszom tudjátok mit jelent a "skyline" magyarul??? HORIZONT....most néztem meg van e jelentése a sklyine-nak...és van...lol
  • DJ Skyline
    Dehogynem jó...történelmet írt az arcade autó versenyek között...összesen 7 rész van a kiegészítőket nem említve...ha azokat is belevesszük akkor 9 rész van
  • DJ Skyline
    persze letöltöd kazaa-val,vagy imesh-el,vagy winmx-el...a játékból nem..csak akkor ha nem vagy programozó....mert ha az vagy akkor bogarász a fájlokban...keresdmeg és konvertáld át...!
  • Hmuda
    Valahol törés a legújabb peccshez? Ne gamescopy, mert már több napja próbálkozok, de még nem indult el a töltés.
  • Amse
    És ki lehet őket szedni valahogy?
  • Amse
    Miért az nfs sorozat nem jó???
  • dikki*yysw
    Egész jó ez a játék. Mármint meglepően jó ahhoz képest hogy NFS.
  • mochee
    Szevasztok! Azt szeretném megtudni, hogy milyen előadók melyik számait játssza le a játék, mert van egy ami kibaszottul teccik (ezt csak verseny közben nyomja, és rock). Honnan tudhatnám meg? Ha valakinek valamilyen ötlete támadna, pls irja meg.
  • Hmuda
    Valahol törés a legújabb peccshez? Ne gamescopy, mert már több napja próbálkozok, de még nem indult el a töltés.
  • Dzsega #9754
    Hy! Megvan az Eclips-em a tutti felfestéses holnap szerintem fenn leszek éjjel de nem biztos csörr meg. Ha felmegyek akkor megmutilom a gépet. Azt majd választunk. De lehet többen is kellenénk több tag több verda egy igazi csapat.

Más: Teccik a logo???
  • Bercy #9753
    host indítja el a játékot
  • DJ Skyline
    a játékban regisztáld magad...addig csinálj nevet amig nem sikerül...
  • DJ Skyline
    akkor viszont gratula!
  • Pyx #9745
    Nem csít, egyszerüen csak drift!
  • DJ Skyline
    de ti hogy csináltok ekkorát?? csít???
  • Pyx #9743

...elrontottam a végén
  • DJ Skyline
    ja mert disconnectelt...aztán őt már szarta le a program..a végén én nyertem...4-en indultunk...aztán feladta az egyik....aztán ez a jómadár...és a végén 2-en voltunk...és megnyertem!
  • Pyx #9741
    rep lost 124? igy is vesztett?
  • DJ Skyline
    nem cd key kell hanem paccs hogy tudjál neten játszani ha erre célzol!
  • DJ Skyline
    mivan....minek neked cd key ha már fenn van a game?---
    kell cd key??? vagy patch hogy tudjál neten nyomulni?
  • DJ Skyline
    vigyázzat a csíterekkel!:
  • DJ Skyline
    urolsó emlékeim az életemről:
  • Hmuda
    Valahol törés a legújabb peccshez? Ne gamescopy, mert már egy naja próbálkozok, de még nem indult el a töltés.
  • Bercy #9731
    nem vitázunk csak szivatjuk 1mást, mindig ezt csináluk, és az a legjobb az egészben hogyha nagyon felbassza az agyamat csak a szomszédba kell átmenni h segbe rúgni.
  • Bercy #9730
    hát igen a lag 1 nagyon idegesítő dolog, de még mindig jobb, mint amikor nyersz 10000et és nem hozzáadja hanem levonja a gép.
  • DJ Skyline
    de érted valamilyen szinten jó a multy...csak nem kellett volna ilyennel elbaszni hogy kiírja hogy nyerek...dől a pont...aztán bocsika de mégse..ilyenek basszák fel qrvára az agyamat...
  • cement
    Én ezért nem jétszom multiba :D
  • DJ Skyline
    faszomat az onlineba....kiírja hogy "Winner" vagyok...aztán mégse mert volt 0.01 sec lemaradásom és így második vagyok....bassza meg magát a qrva online rész
  • DJ Skyline
    nem akarok beleszólni de a fasznak vitáztok...Bercy nem csíter hiszen hagytam már ott többször is....
  • DJ Skyline
    semmi baj...nem haragszom!
  • Dzsega #9724
    Nem mindenki olyan mint te (pl.:Bercy) vannak akik nem értik a poént. Hát van ilyen. Na mind1. Valójában jó Spanok vagyunk. Asszem.
  • Bercy #9722
    asszem eddig két patch jelent meg, és ha crackelt változat érdekel akkor ajánlom a következőket:
    gamecopyworld
    megagames
  • Amse
    Csak poén volt!Nem látod a sok vigyort
  • Bercy #9720
    te meg mi a fasznak vádaskodsz ok nélkül? Azért mert te nem tudsz ennyivel menni nem kell 1ből csíterezni!!
  • mukika
    Tessék segítek: FIFA 2004 :DDDDDD
  • Hmuda
    Inkább menj a fifa topicba reklámozni, azt meg hagyd itt. :PPP
  • Hmuda
    Unregeském, majdha hajlandó leszel a megfelelő topicba írni a dolgaidat talán figyelembe veszlek.
  • Hmuda
    És ki nem szarja le?