22257
-
TwiceR #9770 csao!!! nagy problemem van! nem müködik az undergound mode , (azt csinalja hogy elkezdem csinalni undergorund meode-t es megcsinalom felvételi versenyt, utana megveszem a kocsit, és ha versenyezni akarnék vele akkor kilép a játékból...) a quick race az jo! segitsetek LÉGYSZI!! PLS help me -
#9769 bazd meg de köcsög...kis focus-os fasz...driftelek online..kinézett magának,és mindíg nekem jött...direkt...volt hogy bevárt,utánnam jött és taccs..így nem tudtam normálisan pontot gyűjteni...qrva száját a lámer,lúzer buzinak... -
#9768 faszom tudjátok mit jelent a "skyline" magyarul??? HORIZONT....most néztem meg van e jelentése a sklyine-nak...és van...lol -
#9767 Dehogynem jó...történelmet írt az arcade autó versenyek között...összesen 7 rész van a kiegészítőket nem említve...ha azokat is belevesszük akkor 9 rész van -
#9766 persze letöltöd kazaa-val,vagy imesh-el,vagy winmx-el...a játékból nem..csak akkor ha nem vagy programozó....mert ha az vagy akkor bogarász a fájlokban...keresdmeg és konvertáld át...! -
#9765 Valahol törés a legújabb peccshez? Ne gamescopy, mert már több napja próbálkozok, de még nem indult el a töltés. -
#9764 És ki lehet őket szedni valahogy? -
#9763 Miért az nfs sorozat nem jó??? -
#9762 Egész jó ez a játék. Mármint meglepően jó ahhoz képest hogy NFS. -
mochee #9759 Szevasztok! Azt szeretném megtudni, hogy milyen előadók melyik számait játssza le a játék, mert van egy ami kibaszottul teccik (ezt csak verseny közben nyomja, és rock). Honnan tudhatnám meg? Ha valakinek valamilyen ötlete támadna, pls irja meg. -
#9755 Valahol törés a legújabb peccshez? Ne gamescopy, mert már több napja próbálkozok, de még nem indult el a töltés. -
#9754 Hy! Megvan az Eclips-em a tutti felfestéses holnap szerintem fenn leszek éjjel de nem biztos csörr meg. Ha felmegyek akkor megmutilom a gépet. Azt majd választunk. De lehet többen is kellenénk több tag több verda egy igazi csapat.
Más: Teccik a logo??? -
#9753 host indítja el a játékot -
#9748 a játékban regisztáld magad...addig csinálj nevet amig nem sikerül... -
#9746 akkor viszont gratula! -
#9745 Nem csít, egyszerüen csak drift! -
#9744 de ti hogy csináltok ekkorát?? csít??? -
...elrontottam a végén -
#9742 ja mert disconnectelt...aztán őt már szarta le a program..a végén én nyertem...4-en indultunk...aztán feladta az egyik....aztán ez a jómadár...és a végén 2-en voltunk...és megnyertem! -
#9741 rep lost 124? igy is vesztett? -
#9740 nem cd key kell hanem paccs hogy tudjál neten játszani ha erre célzol! -
#9739 mivan....minek neked cd key ha már fenn van a game?---
kell cd key??? vagy patch hogy tudjál neten nyomulni? -
#9736 vigyázzat a csíterekkel!:
-
#9735 urolsó emlékeim az életemről:
-
#9732 Valahol törés a legújabb peccshez? Ne gamescopy, mert már egy naja próbálkozok, de még nem indult el a töltés. -
#9731 nem vitázunk csak szivatjuk 1mást, mindig ezt csináluk, és az a legjobb az egészben hogyha nagyon felbassza az agyamat csak a szomszédba kell átmenni h segbe rúgni. -
#9730 hát igen a lag 1 nagyon idegesítő dolog, de még mindig jobb, mint amikor nyersz 10000et és nem hozzáadja hanem levonja a gép. -
#9729 de érted valamilyen szinten jó a multy...csak nem kellett volna ilyennel elbaszni hogy kiírja hogy nyerek...dől a pont...aztán bocsika de mégse..ilyenek basszák fel qrvára az agyamat... -
#9728 Én ezért nem jétszom multiba :D -
#9727 faszomat az onlineba....kiírja hogy "Winner" vagyok...aztán mégse mert volt 0.01 sec lemaradásom és így második vagyok....bassza meg magát a qrva online rész -
#9726 nem akarok beleszólni de a fasznak vitáztok...Bercy nem csíter hiszen hagytam már ott többször is....
-
#9725 semmi baj...nem haragszom! -
#9724 Nem mindenki olyan mint te (pl.:Bercy) vannak akik nem értik a poént. Hát van ilyen. Na mind1. Valójában jó Spanok vagyunk. Asszem. -
#9722 asszem eddig két patch jelent meg, és ha crackelt változat érdekel akkor ajánlom a következőket:
gamecopyworld
megagames -
#9721 Csak poén volt!Nem látod a sok vigyort -
#9720 te meg mi a fasznak vádaskodsz ok nélkül? Azért mert te nem tudsz ennyivel menni nem kell 1ből csíterezni!! -
#9719 Tessék segítek: FIFA 2004 :DDDDDD -
#9718 Inkább menj a fifa topicba reklámozni, azt meg hagyd itt. :PPP -
#9716 Unregeském, majdha hajlandó leszel a megfelelő topicba írni a dolgaidat talán figyelembe veszlek. -
#9714 És ki nem szarja le?