22257
-
#9822 Azokat is a kampányban lehet összeszedni nem? -
#9821 de nekem nem kell a csicska magazin...azzal úgyse kezdek semmit...hanem egy két vinyl...olyan szép vinyleket látok amik nekem nincsenek... -
#9820 Egyébként tévedtem...a legjobb kocsi eddig nálam driftre a Subaru Impreza...olyanokat csinálok vele hogy magamalá pisálok...igaz hogy a Subaruval eddig a max drift egy kanyarra kb. 10100 volt...de a Honda S2000 kb. 30000 volt a max... -
#9819 online kell sok pontot összeszedni a magazinokhoz -
#9818 3 milla a amx amit el lehet érni, utána már nem kapsz semmit. Body tuningot meg csak undreground módban kapsz, pontokért csak festést. -
#9817 mi a lófaszért nem kapok semmi bónusz cuccot???
A style pontom pontosan: 11243225 pont...és semmi bóónusz...más már egy rakat magazint meg uniqe vinylt kap..én meg semmit..??? hogy van ez? -
#9816 Valahol törés a legújabb peccshez? Ne gamescopy, mert már több napja próbálkozok, de még nem indult el a töltés. -
#9815 ja igazad van, ha nocd crack-el próbálkozól akkor full install kell -
#9814 te az EA oldarol patcholtál igaz, na azt a patchot én se értem mert olyan gépen is próbáltam ahol nincs is nfs u installálva és mégis azt írta ki h installed -
#9810 Én nyomtam egyet arra a "check for update" -re, írta patch avaible. Nyomtam rá egyet, azt írja patch installed. Semmi cracket nem raktam... és megy. De nem igazán értettem ezt az egészet. -
#9808 akkor tölcsd le innen: http://ongame.uw.hu/
ott kattincs a NFS-re és ott a letöltésben van..az tuti megy!! -
#9807 Valahol törés a legújabb peccshez? Ne gamescopy, mert már több napja próbálkozok, de még nem indult el a töltés. -
#9805 Ha rányomtam az Update-re akkor applyzzam? :) -
#9803 akkor néz meg itt:nfs7 1.1 deviance crack -
#9800 próbáld meg ezt: gamecopyworld -
Tovi #9799 Kösz mindenkinek -
#9796 áz, németül! :) -
#9795 xpnél: Documents and settings/all user/application data/nfsu
rejtett fájlokat kapcsold be -
Tovi #9793 Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a játék hova ment? Egy Win install van kilátásban, és nem szeretném újra kezdeni.
Thx -
#9792 Vagy a másik megoldás a Collect Rewardra hogy: Start-Vezérlőpult-Területi és nyelvbeállítások-Speciális(fül)-Unicodot nem használó programok nyelveét átállítani angol(egyesült államokbeli)-re -
TwiceR #9790 thx!!! byeee THX -
TwiceR #9789 ugyanojan videokartya, ugyanojan driver, és uyganaz a direct x..:) -
#9788 más vga, más drájver, különbözö directx verzsön, sok minden miatt lehet -
TwiceR #9787 nalam is ez van
en szettem le és leirtam :P 5embernek abbol4nek jo
es nekem meg1man nak szar
;P -
#9786 de azt nem értem hogy a hacertól lett beszerezve.....nála is csinálta ezt,de nálam nem...pedig ugyanaz a példány csak még 1x -
TwiceR #9785 lol!:) és ki vette meg?:)))))))))))))))))) 20000ezerert.. -
#9784 sokaknak csinált ijet, azoknak akik megvették sztem nem volt ijen problémájuk :) -
TwiceR #9783 :))))))))) de egy csomo haveromnak müxik! es okse vttek meg ;) -
#9782 de ember nekem sem bolti áru, és nem csinált egyszer se ilyet -
#9781 azért van, mert nem vetted meg a boltban :) -
TwiceR #9780 lol thx!! akkor ez azt jelenti hogy colect rewardnal fagy ki!THX Lmondom mindenkinek!! thx!! es ez mitol van nemtod? -
#9779 mindig, mikor collect rewardot ir ki -
TwiceR #9778 és ezt mindig meg kell csinalni? vagy eleg eccer? -
#9777 igen, ha collect rewardot ir ki, restartolod a racet a collect reward omb hejett, a következö gémböl pedig kilépsz, és ugyanugy megkapod a jutalmakt... -
TwiceR #9776 ennyi????hogyhogy restart es leave race?? megcsinalom palyat, nyeret, utana restart race, megyek egy kicsit(vagy tok8), és leaverace?? eztmindig meg kell csinalni? -
#9775 restartart, és leave race... -
TwiceR #9774 lécci segits -
#9773 the fast and the furious mini mozi:
-
TwiceR #9772 igen a collect rewardra katintva kijon azaz!!! pls help me!
-
#9771 foggalmam sincs...arról hallottam, hogy collect rewardra kattintva kijön..dehogy így...passzz...bocs