22257
  • Hmuda
    Azokat is a kampányban lehet összeszedni nem?
  • DJ Skyline
    de nekem nem kell a csicska magazin...azzal úgyse kezdek semmit...hanem egy két vinyl...olyan szép vinyleket látok amik nekem nincsenek...
  • DJ Skyline
    Egyébként tévedtem...a legjobb kocsi eddig nálam driftre a Subaru Impreza...olyanokat csinálok vele hogy magamalá pisálok...igaz hogy a Subaruval eddig a max drift egy kanyarra kb. 10100 volt...de a Honda S2000 kb. 30000 volt a max...
  • Bercy #9819
    online kell sok pontot összeszedni a magazinokhoz
  • Hmuda
    3 milla a amx amit el lehet érni, utána már nem kapsz semmit. Body tuningot meg csak undreground módban kapsz, pontokért csak festést.
  • DJ Skyline
    mi a lófaszért nem kapok semmi bónusz cuccot???
    A style pontom pontosan: 11243225 pont...és semmi bóónusz...más már egy rakat magazint meg uniqe vinylt kap..én meg semmit..??? hogy van ez?
  • Hmuda
    Valahol törés a legújabb peccshez? Ne gamescopy, mert már több napja próbálkozok, de még nem indult el a töltés.
  • Bercy #9815
    ja igazad van, ha nocd crack-el próbálkozól akkor full install kell
  • Bercy #9814
    te az EA oldarol patcholtál igaz, na azt a patchot én se értem mert olyan gépen is próbáltam ahol nincs is nfs u installálva és mégis azt írta ki h installed
  • dikki*yysw
    Én nyomtam egyet arra a "check for update" -re, írta patch avaible. Nyomtam rá egyet, azt írja patch installed. Semmi cracket nem raktam... és megy. De nem igazán értettem ezt az egészet.
  • lindross
    akkor tölcsd le innen: http://ongame.uw.hu/
    ott kattincs a NFS-re és ott a letöltésben van..az tuti megy!!
  • Hmuda
    Valahol törés a legújabb peccshez? Ne gamescopy, mert már több napja próbálkozok, de még nem indult el a töltés.
  • dikki*yysw
    Ha rányomtam az Update-re akkor applyzzam? :)
  • Bercy #9803
    akkor néz meg itt:nfs7 1.1 deviance crack
  • Bercy #9800
    próbáld meg ezt: gamecopyworld
  • Tovi
    Kösz mindenkinek
  • Pyx #9796
    áz, németül! :)
  • Pyx #9795
    xpnél: Documents and settings/all user/application data/nfsu

rejtett fájlokat kapcsold be
  • Tovi
    Sziasztok!
    Tudja valaki, hogy a játék hova ment? Egy Win install van kilátásban, és nem szeretném újra kezdeni.
    Thx
  • Bercy #9792
    Vagy a másik megoldás a Collect Rewardra hogy: Start-Vezérlőpult-Területi és nyelvbeállítások-Speciális(fül)-Unicodot nem használó programok nyelveét átállítani angol(egyesült államokbeli)-re
  • TwiceR
    thx!!! byeee THX
  • TwiceR
    ugyanojan videokartya, ugyanojan driver, és uyganaz a direct x..:)
  • Pyx #9788
    más vga, más drájver, különbözö directx verzsön, sok minden miatt lehet
  • TwiceR
    nalam is ez van
    en szettem le és leirtam :P 5embernek abbol4nek jo
    es nekem meg1man nak szar
    ;P
  • DJ Skyline
    de azt nem értem hogy a hacertól lett beszerezve.....nála is csinálta ezt,de nálam nem...pedig ugyanaz a példány csak még 1x
  • TwiceR
    lol!:) és ki vette meg?:)))))))))))))))))) 20000ezerert..
  • Pyx #9784
    sokaknak csinált ijet, azoknak akik megvették sztem nem volt ijen problémájuk :)
  • TwiceR
    :))))))))) de egy csomo haveromnak müxik! es okse vttek meg ;)
  • DJ Skyline
    de ember nekem sem bolti áru, és nem csinált egyszer se ilyet
  • Pyx #9781
    azért van, mert nem vetted meg a boltban :)
  • TwiceR
    lol thx!! akkor ez azt jelenti hogy colect rewardnal fagy ki!THX Lmondom mindenkinek!! thx!! es ez mitol van nemtod?
  • Pyx #9779
    mindig, mikor collect rewardot ir ki
  • TwiceR
    és ezt mindig meg kell csinalni? vagy eleg eccer?
  • Pyx #9777
    igen, ha collect rewardot ir ki, restartolod a racet a collect reward omb hejett, a következö gémböl pedig kilépsz, és ugyanugy megkapod a jutalmakt...
  • TwiceR
    ennyi????hogyhogy restart es leave race?? megcsinalom palyat, nyeret, utana restart race, megyek egy kicsit(vagy tok8), és leaverace?? eztmindig meg kell csinalni?
  • Pyx #9775
    restartart, és leave race...
  • TwiceR
    lécci segits
  • DJ Skyline
    the fast and the furious mini mozi:
  • TwiceR
    igen a collect rewardra katintva kijon azaz!!! pls help me!
  • DJ Skyline
    foggalmam sincs...arról hallottam, hogy collect rewardra kattintva kijön..dehogy így...passzz...bocs