22257
-
#9869 nem...semmi izé nincs...a performance tuning az mindenkinél ua. a vizuális tuning nem javít a menettulajdonságokon ITT A JÁTÉKBAN...pedig a valóságban iden... a csíterek szoktak 20 alatt menni...én nem igen találkozok olyan emberrel aki 20 alatt menne...már a 21-22 is nagy csúcs -
#9868 a peccset már felraktam, csak a speed exe kellene. -
#9867 Szerintem annyira azért nem nagy a növekedés, hogy ne lehessen legyőzni vkit ugyanolyan kocsival csak más upgradekkel. -
#9866 fasz tudja...c format...vagy install újra a net progik...már mint a net driverekre gondolok... -
#9865 maga a crack kell vagy a pacccs hozzá??? -
#9863 lécci válaszoljatok -
#9861 Hát számom van, csak a progi nincs fent. -
#9860 van icq-d? -
#9859 Valaki adjon már egy k*rva törést mert az enyém sz*rt se ér. -
#9857 akkor hogy tudok neten gamelni ha beleakarok menni az online gameba és lefagy a gépem -
#9856 ja wazze...nem tok én se felcsatl..pedig úgy bemelegedtem már a dritbe... -
#9855 Jah valóban szaraxik az EA servere :(( -
#9854 meg az ilyeneket,hogy Internet Security...Anti Virus..ezeket nekem mindíg ki kell kapcs. hogyha NFS-ezni akarok neten -
#9852 Kapcs ki tűzfal stb... -
#9850 lehet h most éppen cak az EA server gyengélkedik -
#9848 na ezek vannak nekem:
1. Smantha custom 1-azaz a lila villámos
2. egy rózsás
3. egy koponyás
4. egy narancssárga geci aminnek az oldalán egy rádiós gyerek van
5. egy ilyen tenger kék hullám genyó
6. egy össze vissza szegecselt acéllap
7. egy geci robot
8. kék csíkos alapon egy kapucnis madár
9. egy tigris
10. egy sárkány
11. még1 sárkány
12. egy kardos fasz, mögötte egy holddal
13. az XMODS
14. Stuffs
15. HEIROGLYPHICS
16. AUTOZONE -
#9847 Nade tényleg senki nem tud 1.2-höz nocd törést? -
#9845 Csak egy lehet unique. A többi ilyen Vinyl mind unlockolt autók, nem lehet azokat a festéseket más kocsikra rakni (pl samantha járgánya kétféleképpen, az aranyszinű skyline amit az elején hoz be, stb.) -
#9844 sztem nem lehet vinylt online nyerni, mert nekem volt már 130000 pontom is de 1et sem adott -
#9843 megnézem nekem melyik unik vinilek vannak meg...mindjá' jövök -
#9842 Lehet, hogy időközben letiltották, nemtom. -
#9841 gportal.hu
de már sokoszor linkeltem be odnnan képet...! -
#9840 Amúgy jobb klikk a képre, megnézed a pontos URL-jét a képnek a tulajdonságokban, azt másolod, és a [kép] ikonnal belinkeled. -
#9839 Attol függ, hoyg hol van az oldalad. Pár helyröl nem lehet kimenő linket csinálni (x3 stb). -
#9838 nálam a vinylek underground módba lehetett összeszedni, lehet h te azért látsz olyanokat ami neked nincs meg mert van egy samatha's unique amiből csak 1et választhtsz amikor megnyered -
#9837 Ha adsz pontos cimet megnézem, bár sejtem melyikre gondolsz és azt is ki lehet választani a unique Vinyles menet után. -
#9836 hogy tudok ide belinkelni képet..mert ha az oldalamról linkelem akkor az nem mindíg sikerül! -
#9835 tudod van a srác akinek a magyar NFS U oldala van azzszem valami www.????.ini.hu...na neki fenn van az oldalán! -
#9834 Az is Samantháé. Ugye az a lila? -
#9833 Tudod. Patch. Általában hibákat orvosolnak velük. :PPP -
#9832 azt vágom...de van egy csillagos, van aminek a motorháztetején egy angyal van...stb... -
#9831 Nem, hogy rendesen meglegyen a peccs. Eddig megvolt, de egy hülyegyerek átbaszta az agyamat, hogy peccseljem megint, s én marha nem csináltam biztonsági metést a régi EXEröl. Most itt állok 1.2-vel és ha a régi törést rakom fel, akkor meg 1.1-nek írja a gmében. -
#9830 sztem nem csak ott..mert onlynen olyan vinyleket látok ami nekem nincs is!!!!....sztem vinylt is lehet nyerni online...és itt a vinylek alatt az uniqe---tehát a színes,mintás vinylekre gondolok! -
#9829 miféle pecs? :P -
#9828 Pl a sárkányosat, kígyósat stb mind Samanthától kapod. -
#9827 hogy online nyomd? -
#9826 Vinyleket. -
#9825 már mint mit...a magazinokat vagy a vinyleket?
-
#9824 De mostmár tényleg nem hiszem el, hogy nincs erre megoldás mikor mindenki játszik. :PPP
"Valahol törés a legújabb peccshez? Ne gamescopy, mert már több napja próbálkozok, de még nem indult el a töltés." -
#9823 hoppá..lemaradt egy 0...így a jó...101000