Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tom mi lehet a gond, mert én be tudtam emulálni ráadásul én is alcohollal, de találkoztam evvel a problémával én is már. Ird ki CDRW-re.

GmorpH
Nincsmit.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

lee86
beírom még 1X, hátha jobban szemügyre veszitek...

Basszus! plz segítsetek!
végre valahára lejött az elsõ CD (a 2. már tennap óta megvan) és mielõtt kiírnám CD-re gyorsan emuláltam Daemonnal! nos ekkor várom az automatikusan bejelentkezõ ablakot, de helyette egy ilyet kapok:

CANNOT FIN REQUIRED DLL 'H:\AutoRunGUI.dll'

jobban szemügyre veszem az emulálált cd tartalmát, és sajnálattal veszem észre, h ez a fájl rajta van a CD-n, ezér nagyo tanácstalan vagyok.. 😞
emuláltam alcohol 120-al is, de eredmény nélkül.

VALAKI SEGÍTSEN PLZ!!! 😞(

¡Hala Madrid!

Kume
thx

posse t.w.d.

GmorpH
Azért nem látod mert rejtett és csak olvasható attribútumai vannak, de ottvan.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

shevy
valaki megtudja mondani hogy ad-e kocsit a játék a skyline után? vagy ez az utolsó?

Kume
Sziasztok!
ki kell másolnom a mentésemet a játékból,de a Dokuments and settings/ all userben nem találom! Asztal; Favorites; megosztott dokumentumok; Start menü mappát látok csak. Application data mappa???????
Segitsetek lécci,mert haldoklik a vinyóm és nem akarom,h elvesszen az eddigi munkám.
thx

posse t.w.d.

Mi az online ha nyerek egy erõs futamot akkor kiirja hogy Maxi nemtommi ujra akar játszani? MIt értsek ezen?😄
precision
Én nem találtam...bár attól még lehet h van csak nem vettem észre...

Bazinga!

Nincs olyan lehetõség hogy visszanézzem a futamokat??? (REPLAY)
Vagy csak én vagyok a vak??
shevy
valaki megtudja mondani hogy ad-e kocsit a játék a skyline után? vagy ez az utolsó?

Imremagdi
megjelent az 1.2 patch ! van hozzá crack ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

ÁjjLe BoBBi
#6310-re plz aki tud valaszoljon!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Nem érte! Most a 206 minden cucc maxon van és kb a 90. futamon tartok, de online az ilyen magas pontú skylinek meg RX ek odabasznak, ez miért van? Kapok még valami jobb cuccost ha végigviszem?
shevy

KG21
Nemtom nem figyeltem, mert a Skyline annyira tetszett, hogy eszembe sem jutott lecserélni. De mintha a Nissan Z késõbb lenne, de nem biztos.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

csum666
KÉRLKE valaki külgye el a savegémét

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

csum666
mert akkor lenne pénzem

shevy

KG21
azt sem tudom hova tárolja. Egyébként meg MINEK?????

csum666
LÉCCI KÜLDJETEK 1 SAVEGAMET!!!
LÉCCI KÜLDJETEK 1 SAVEGAMET!!!

KG21
tehát van ebbe törés

KG21
azt figyelted,hogy ütközéskor megrepedezik az ablaküveg?😄DDD Persze miután visszavált eredeti kameraállásba már nem látszik, de akkor is hatalmas lol!

csum666
ADJATOK LÉCCI SAVEGAMET

DJ Skyline
Magyarok?....én pl...france, france2,ben szoktam vagy NA Center vagy germany,germany2....engem most per pill "djfromhun" néven találsz meg...

DJ Skyline
Meg visszatérve arra hogy itt mér nem sérül a szekerünk....
Jó igaz van "Totaled" meg "Blown Engine" de ha belegondolunk hogy kb. 280-300-al belemész egy kocsiba vagy vonatba vagy oszlopnak,akkor azt hova a jó életbe akarjuk mi azt megjavítani...? eladni se tudnánk a valóságban nem hogy megajvítani....jó igaz azért megcsinálhatták volna ha "Blown Engine" van akkor legalább füstöljön a motor....meg valami törés télleg lehetett volna....

Pukkandur
Magyarok melyik szobában nyomják?
Nem látok senkit...

DJ Skyline
DE ha megnézzük akkor a NFS HP2 azé volt még kissé szar mert nem lehett a kocsikat upgradelni...jó igaz egy Lamborghini Diablo-t vagy egy Merci CLK-GTR-t hova tuningoljak de akkor is...legalább egy "custom color creator-t" berakhattak volna...mint a III-ban IV-ben V-ben és az Undergroundban van...!

DJ Skyline
Gratula..

KG21
végigvittem😊))) Most összevissza elkezdem költeni a pénzem, meg kenegetem az autókat😄DDD

DJ Skyline
hát...ebben is igazad van...de azért egy hosszab pl. autópályát 1-2 rendõrrel kissé nagyobb forgalommal...igaz jobb MI-vel beletehettek volna...!

Bandee
mé nem rakja be a képem?

Bandee

x

Bandee
http://free.x3.hu/bandee83/dl/Image5.jpg[/ img]

Blasta
Igazából bele lehetne még kötni az idõjárásba meg a pályák egyhangúságába, de ezt könnyû kivédeni:

"Illegális autós versenyeket kizárólag jó idõben, éjszaka, városban rendeznek" KÉSZ! :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Bandee
[ img ]http://free.x3.hu/bandee83/dl/Image5.jpg[ / img ]

hmm
Singlénél és multinál is kifagy amikor inditom
fuck
mitöl lehet?

max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Bandee
Höhö

Blasta
Annyit tennék még hozzá, hogy eléggé az elején vagyok (33 verseny), ezért lehet, hogy a késõbbiekben változni fog a véleményem, de nem hinném.
Ja és persze ESZMÉLETLENÜL CSAL A JÁTÉK!

DJ Skyline
És ha már így belemerültem az NFS értékelésbe akkor had értékeljem a többi részt is...

NFS II:
röviden és tömören LÓSZAR se volt...eltünt a rendõr..stb..
NFS III:
jobb grafika, visszajött a rendõr,éjszakai pályák,idõjárás változtathatása,fényszóró,gagyi zene....
NFS IV:
ugyanaz mint a III csak itt már törik az autó
NFS V Porsche Unleashed:
Isten kitály, pályák,kocsik,rendõrök ha beírod a kódot,carrier mód,stb...
NFS VI Hot Pursiut 2:
Lényegébe véve olyasmi mint a Porsche-s csak gagyi lett a törés modell,mert a kocsicégek nem engedték hogy törjenek a kocsik...
NFS VII Underground...Isten király II....tuning 1000-el, nincs rendõr!!!, only éjszakai pályák...lehettek volna nappaliak is...
hát ennyi...

DJ Skyline
Blasta!
Teljesen igazad van...
De nekem (akár hiszitek,akár nem) a NFS SE...vagyis a legeslegelsõ rész jön be....jó igaz hogy mai szemmel olyan mintha egy Commodor 64-s játék lenne..de akkor is...
Mennyünk csak vissza egy kicsit az idõben!
Amikor '94-95-96' (nem tom a pontos évszámot) környékén megjelent akkor az NFS volt a legeslegjobb játék játszatóság,hangulat,grafika terén...jó igaz kicsit látszott hogy az ellenfeleknek rendesen bevan programozva az útjuk tehát úgy nem kerülnek ki semmit....de milyen gyönyörûen nézett már ki a Toyota Supra...vagy egy Diablo...a pályák (igaz kicsit elvontak voltak) változatosak voltak...volt Alpok, Tengerpart,Város,Sivatag,minden amit akarsz...

Pyx
korrekt! 😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Jó a szó!
Tedd még hozzá, hogy eszméletlenül csal a játék!

#6284 GRATULÁLOK! Agyatlan!

Blasta
Hali!
Kritizálnám a gémet!
Szóval arra jöttem rá (és egyben ez az egyetlen nagy hibája a játéknak), hogy nincs a gémben KOCKÁZAT és különösebb MOTIVÁCIÓ!!!!!!! Értem ez alatt:

-Az autó nem törik. Vagyis nem ekll rá vigyázni, és nem kell azon törd a fejed, hogy mibõl fogod rendbe hozni. Ez pl. nagyon jó volt a régi Porche Unleashed-ben! Nem olyan nagy gáz, de akkor is.
-Minek van pénz? Az autókat nem cserélgetheted, csak igen lassan. AKkor is a régi autód összes tuningja átkerül az újra. Ami alkatrészt meg optikai tuningot rá tudsz rakni, az a késõbbiekben fillérekbe kerül. hiába van lóvéd, ha nem lenne az se lenne gáz, úgysem költesz semmire olyan lényegesen.

Ezek a dolgok pedig egy idõ után értelmetlenné teszik a játékot, csak annyi lehet a célod, hogy:

a. végigvidd teljesen a gémet (hiába unod már az összes pályát, amik ráadásul nem is túl változatosak, de ezt még megértem)
b. Addig játsz vele, amig az álmaid autóját összerakod és mész vele pár versenyt.

Hiszen tudod, hogy elõbb utóbb úgyis meglesz az az álomautó, (a palettáról nekem ez az autó a Subaru volt, és elég hamar meglett sajna :-DDDDD) tenni szinte nem is kell érte, csak menni-menni az ugyan olyan pályákon...

Hát ennyi ami zavar a játékban és ezek után azt mondanám, hogy NEKEM még mindig a Porche Unleashed a kedvenc NFS-em, mert egyszerre állított kihívások elé, egyszerre volt benne RENGETEG AUTÓ (igaz, csak porche :-D), rengeteg és változatos pálya, és lehetett szerelgetni, tuningolni, nem beszélve a Factory Driver játékopcióról, aminek szinte története volt.

Hát ennyi. De ez a játék is nagyon bejön, újra az NFS az Arcade autós játékok Non plus ultrája....:-D

Nem unalmas 1,134,454-szer megkérdezni!
Basszus, olvassatok már vissza. Legalább 3-5 oldalnyit, és ha nincs ott a válasz akkor kérdezd meg!
Már baromira unalmas!

Komoly!
Mindez persze easy-n??? 😊

KG21
még mindig jobb, ha van akinek nekimenjenek, mint amikor nincs civil forgalom, mert akkor aztán képesek 7 körön át tökéletesen hibátlanul végigmenni.
Most csináltam meg a 7 körös endurancet és csak kivételesen ocsmány falrataszigálással tudtam magam mögött tartani õket Viszont legalább háromszor kecsapozták vissza magukat olyan hátrányból, hogy már térképen sem voltak. Durva volt😛

Jólvan, akkor nem csak nálam csinálja!!!
Miért kell szopatni az embert? Ettõl nem lesz nehezebb, csak idegesítõbb!!!
Rohatt szar! Csak azért nem vágom le a picsába, mert ott lesz az online rész!

Nincs olyan lehetõség hogy visszanézzem a futamokat??? (REPLAY)
Vagy csak én vagyok a vak??