Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Basszus! plz segítsetek!
végre valahára lejött az elsõ CD (a 2. már tennap óta megvan) és mielõtt kiírnám CD-re gyorsan emuláltam Daemonnal! nos ekkor várom az automatikusan bejelentkezõ ablakot, de helyette egy ilyet kapok:
CANNOT FIN REQUIRED DLL 'H:\AutoRunGUI.dll'
jobban szemügyre veszem az emulálált cd tartalmát, és sajnálattal veszem észre, h ez a fájl rajta van a CD-n, ezér nagyo tanácstalan vagyok.. 😞
emuláltam alcohol 120-al is, de eredmény nélkül.
VALAKI SEGÍTSEN PLZ!!! 😞(
¡Hala Madrid!
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
ki kell másolnom a mentésemet a játékból,de a Dokuments and settings/ all userben nem találom! Asztal; Favorites; megosztott dokumentumok; Start menü mappát látok csak. Application data mappa???????
Segitsetek lécci,mert haldoklik a vinyóm és nem akarom,h elvesszen az eddigi munkám.
thx

posse t.w.d.
Vagy csak én vagyok a vak??
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Jó igaz van "Totaled" meg "Blown Engine" de ha belegondolunk hogy kb. 280-300-al belemész egy kocsiba vagy vonatba vagy oszlopnak,akkor azt hova a jó életbe akarjuk mi azt megjavítani...? eladni se tudnánk a valóságban nem hogy megajvítani....jó igaz azért megcsinálhatták volna ha "Blown Engine" van akkor legalább füstöljön a motor....meg valami törés télleg lehetett volna....
"Illegális autós versenyeket kizárólag jó idõben, éjszaka, városban rendeznek" KÉSZ! :-D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Singlénél és multinál is kifagy amikor inditom
fuck
mitöl lehet?
max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Ja és persze ESZMÉLETLENÜL CSAL A JÁTÉK!

NFS II:
röviden és tömören LÓSZAR se volt...eltünt a rendõr..stb..
NFS III:
jobb grafika, visszajött a rendõr,éjszakai pályák,idõjárás változtathatása,fényszóró,gagyi zene....
NFS IV:
ugyanaz mint a III csak itt már törik az autó
NFS V Porsche Unleashed:
Isten kitály, pályák,kocsik,rendõrök ha beírod a kódot,carrier mód,stb...
NFS VI Hot Pursiut 2:
Lényegébe véve olyasmi mint a Porsche-s csak gagyi lett a törés modell,mert a kocsicégek nem engedték hogy törjenek a kocsik...
NFS VII Underground...Isten király II....tuning 1000-el, nincs rendõr!!!, only éjszakai pályák...lehettek volna nappaliak is...
hát ennyi...
Teljesen igazad van...
De nekem (akár hiszitek,akár nem) a NFS SE...vagyis a legeslegelsõ rész jön be....jó igaz hogy mai szemmel olyan mintha egy Commodor 64-s játék lenne..de akkor is...
Mennyünk csak vissza egy kicsit az idõben!
Amikor '94-95-96' (nem tom a pontos évszámot) környékén megjelent akkor az NFS volt a legeslegjobb játék játszatóság,hangulat,grafika terén...jó igaz kicsit látszott hogy az ellenfeleknek rendesen bevan programozva az útjuk tehát úgy nem kerülnek ki semmit....de milyen gyönyörûen nézett már ki a Toyota Supra...vagy egy Diablo...a pályák (igaz kicsit elvontak voltak) változatosak voltak...volt Alpok, Tengerpart,Város,Sivatag,minden amit akarsz...
Tedd még hozzá, hogy eszméletlenül csal a játék!
Kritizálnám a gémet!
Szóval arra jöttem rá (és egyben ez az egyetlen nagy hibája a játéknak), hogy nincs a gémben KOCKÁZAT és különösebb MOTIVÁCIÓ!!!!!!! Értem ez alatt:
-Az autó nem törik. Vagyis nem ekll rá vigyázni, és nem kell azon törd a fejed, hogy mibõl fogod rendbe hozni. Ez pl. nagyon jó volt a régi Porche Unleashed-ben! Nem olyan nagy gáz, de akkor is.
-Minek van pénz? Az autókat nem cserélgetheted, csak igen lassan. AKkor is a régi autód összes tuningja átkerül az újra. Ami alkatrészt meg optikai tuningot rá tudsz rakni, az a késõbbiekben fillérekbe kerül. hiába van lóvéd, ha nem lenne az se lenne gáz, úgysem költesz semmire olyan lényegesen.
Ezek a dolgok pedig egy idõ után értelmetlenné teszik a játékot, csak annyi lehet a célod, hogy:
a. végigvidd teljesen a gémet (hiába unod már az összes pályát, amik ráadásul nem is túl változatosak, de ezt még megértem)
b. Addig játsz vele, amig az álmaid autóját összerakod és mész vele pár versenyt.
Hiszen tudod, hogy elõbb utóbb úgyis meglesz az az álomautó, (a palettáról nekem ez az autó a Subaru volt, és elég hamar meglett sajna :-DDDDD) tenni szinte nem is kell érte, csak menni-menni az ugyan olyan pályákon...
Hát ennyi ami zavar a játékban és ezek után azt mondanám, hogy NEKEM még mindig a Porche Unleashed a kedvenc NFS-em, mert egyszerre állított kihívások elé, egyszerre volt benne RENGETEG AUTÓ (igaz, csak porche :-D), rengeteg és változatos pálya, és lehetett szerelgetni, tuningolni, nem beszélve a Factory Driver játékopcióról, aminek szinte története volt.
Hát ennyi. De ez a játék is nagyon bejön, újra az NFS az Arcade autós játékok Non plus ultrája....:-D
Basszus, olvassatok már vissza. Legalább 3-5 oldalnyit, és ha nincs ott a válasz akkor kérdezd meg!
Már baromira unalmas!
Mindez persze easy-n??? 😊
Most csináltam meg a 7 körös endurancet és csak kivételesen ocsmány falrataszigálással tudtam magam mögött tartani õket
Viszont legalább háromszor kecsapozták vissza magukat olyan hátrányból, hogy már térképen sem voltak. Durva volt😛AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Miért kell szopatni az embert? Ettõl nem lesz nehezebb, csak idegesítõbb!!!
Rohatt szar! Csak azért nem vágom le a picsába, mert ott lesz az online rész!
Vagy csak én vagyok a vak??