Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ha egy nagy motorhoz volt légbeömlõ sokkal jobban gyorsult és gyorsabb is volt az auto!
Ezt csak a versenyben lehet tapasztalni, mert a menüben a zöld sávok tényleg nem mutatják...
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Attol hogy az van odaírva hogy visual attol még nagyon hasznos!
Ja: a matrica nem kell az nem ad plusszot csak visualt javít:😊)))
Annyi lenne a kérdésem, hogy mennyire számit az, hogy optikailag tuningolom-e az autót?Nõ a teljesitménye, vagy elõfeltétele a magasabb szintû tartozékok elõcsalásának, hogy az elõzõ szintû már az autóra legyen szerelve?..Látom, hogy a hirnév növekedésében szerepet játszik a sok cicoma, de jómagam inkább a letisztultabb és szolidabb formákért rajongok, és ha lehet, akkor nem csinálnék az automból ûrhajót😊
Kérdésem tehát, hogy muszáj-e a sok optikai tuning, vagy anélkül is egyenlõ ellenfél leszek magasabb szinten és technikai tuningokat megkapom-e ugyan úgy, még akkor is ha nincs rommá optikázva a verdám?
(Az ok, hogy megy a multi tõle, de csak emiatt nem fogom felrakni...)
Még lenne egy kérdés. Melyik jobb: Ati Radeon 9600 256 mb vagy Ati radeon 9600 128 mb PRO! ??
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Kérlek segítsen vki, mert már a tököm ki van! A gondom:
Leszedtem egy helyrõl a NFS U.-t.
SFV bõl le ellenõríztem és minden ok volt! (persze az nincs kizárva, hogy õk tõltötték fel rosszúl!)
Vegyük úgy, hogy ez nem így van!
XP-m (SP1 el) van azon próbálkozok!
Feltettem, megy simán a game!
De mikor megyek egy versenyen és vége annak a futamnak, bejön oldalt egy ablak, hogy Restart, Statics, Continue
Itt ha rámegyek a continue ra akkor minden ok! De ha jól megyek, akkor a continue helyett az jön be, hogy Collateral (vmi, nem tudom mit ír már ki) És ha arra rámegyek, akkor kidob a Winbe!
Ezt próbáltam:
Beállítottam a földrajzi helyzetet USAra, a Bill-t is Angolra, az évet eggyel visszább (2002re) ezeket kaptam tanácsként!
Feltettem a sima Cracket, a Patchet és annak a Cracket aztán a NOCD cracket! Köztük is kipróbáltam de semmi! Most mit tegyek?
Gépem: P3 Tualatin 1.3->1.5Mhz, Inno 3D Gef3 64MB, 256MB Ram.
Várom az ötleteket!
Köszönöm!
Bye
mennyi a top speddetek eddig? 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az unranked/körverseny-be nyitottam AndyHUN szobát.
Ha valaki akar játszani jöjjön.
13:00-ig bentvagyok
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Már nyomtam is egyet, bár piszok lagos volt, de ezzel együtt is oltári jó. 2. lettem, úgy, hogy a 3. körben valami 12 másodperc hátrányom volt, de utána egyszerûen eszméletlen jól mentem, hiba nélkül. Sajna az elsõt már nem tudtam megfogni, 0.91 maradt az elõnyébõl.
Szolgálati közlemény, hogy a netes patch csak full installal megy!
AndyHUN Szoba
Eddig semmi gondom nem volt vele, 39/111-nél járok, és amikor elindítáná a versenyt, akkor megfagy a töltõképernyõnél. D"+=/+%F/=)+(FGHUI"(+=GR+!!!!!
Ugyanis úgy tûnik, hogy nekem ott fagy meg, de lehet, hogy csak türelmetlen voltam.
(A félreértések elkerülése végett közlöm, hogy az iménti felsorolásban esetlegesen felfedezhetõ összefüggés csupán a véletlen mûve...)
Kicsit mérges vagyok, mert ha nem az olvasgatással tökölök, akkor még én lettem volna a rekorder, ezzel: