Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tom de szerintem túl nagy a hátsó lámpád...lehet hogy az én szemem a gagyi...de lehet hogy a lexus optikás lámpa zavar be,............
csocso üzimet L olvastad? remelem igen,és értetted mit zagyvaltam mert nem wolt valami érthetõ

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
ez hülye kérdés volt.....akkor csak annyit hogy a fraps.co-ról melyiket? win movie makerem alapból van...

vazze, ekkora bugot... megyek, mint atom, nekiütközök a kerítésnek, köv kép, hogy már mögötte vagyok 😛
http://iaro.srv.hu/kep/lll.JPG
http://iaro.srv.hu/kep/lll.JPG
dejó, hogy már kivégeztem ezt a szart. Rossz visszaemlékeznem amikor a 7 körös endurance utsó körében kaptam teliba az oszlopot

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
nem.. az ellen mindíg jo iven megy.... hamiattam jön egy civil akkor õk azt tudják és nem ott ognak menni...stb.. sokkal szemettedd modon nyomják...
Ne idegeskedj CSOCSO....itt látszik az MI....
én még nem játszottam a full game-al
de akkor ezek szerint kb. olyasmi lehet az MI-je mint az elsõ részben volt....magyarul mindíg ugyanazon az útvonalon megy az ellen........
én még nem játszottam a full game-al
de akkor ezek szerint kb. olyasmi lehet az MI-je mint az elsõ részben volt....magyarul mindíg ugyanazon az útvonalon megy az ellen........
Csocso ezt nem lehet másképp csakis szemét módon! A képlet nálam olyan volt, hogy ha megpróbált valamelyik beelõzni felkentem a falra
Aztán persze mindig utolértek a Kecsap miatt, de az elõzést nem szabad hagyni, mert akkor annyi a futamnak.
Aztán persze mindig utolértek a Kecsap miatt, de az elõzést nem szabad hagyni, mert akkor annyi a futamnak.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
az elöbb még 19 volt .. azota lehet hogy 20 as.. de nekem islesz 20 as.. csak még nem választható....
nah ez megint lol... megyek.. jobb oldalamon a kis szemét...véletlen ugy jön ki hogy neki megyek erre természetesen fent akadok õ meg balolalamrol elhúz mint a többiek!!!!!!!!!!!!!! HOGY AZ ISTEN NYILÁBA CSINÁLTA???????????
aztán.. 100% hogy tudja mikor jön civil.. elsõ körbenmindenki jobb odlalra huzodott aztán láttam hogy jön a civil.. nah gyönyörû.. második kör.. látom auto megy be baloldalra a full jo ívre.. és ekkore persze nem jött auto!... (anyázás)
aztán.. 100% hogy tudja mikor jön civil.. elsõ körbenmindenki jobb odlalra huzodott aztán láttam hogy jön a civil.. nah gyönyörû.. második kör.. látom auto megy be baloldalra a full jo ívre.. és ekkore persze nem jött auto!... (anyázás)
És hardon pl több pontot kapok?
mert ha nem lassítok 160 ra akkor 1000% hogy telibekapom vmelyik oszlopot.. persze az ellenfelek SOHA nem hibáznak.. mindíg a tökéletes max sebességen mennek a tökéletes íven és tudják hollesz auto.. soha nem mennek nekik... **********************************
vazzeg ez lol.. az S kanyarban mindíg az ideális ívben jön ez a köcsög.. vagy neki megyek a falnak és ugy kanyarodom vagy lassítva baszakodva... persze a többiek elmennek.. aztán jön az alagut... két auto egyszerre jön vazze. egyik szembe másik megy...persze hogy nem lehet elmenni sehogyan se.. csak ugy ha felborulok...vagy valami... kicsit gáz a gamez ilyen szempontbol..sõõõt nagyon gáz!!!!
az ellenfeleknek unlimited nitrojuk van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tudom mert visszafele mentem a pályán hülyeségbõl.. és egy auto hiába ért be a célbe õ ugyanugy mente tovább és versenyzett... miuátán lementem pár wrong kört.. elkezdtem üldözni.. és csomo helyen NOS ozott a kis szemétláda... kb 4 szer annyit mint amennyit lehetne!!! az összes civil rám van állítva.. mindíg akkro jönnek amior én jövök. és nem véletlenszerûen.. és ez igen gáz!!!!!!!4 írni kéne az EA nak hogy b****k telibe a k************* anyjukat
az ellenfeleknek unlimited nitrojuk van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tudom mert visszafele mentem a pályán hülyeségbõl.. és egy auto hiába ért be a célbe õ ugyanugy mente tovább és versenyzett... miuátán lementem pár wrong kört.. elkezdtem üldözni.. és csomo helyen NOS ozott a kis szemétláda... kb 4 szer annyit mint amennyit lehetne!!! az összes civil rám van állítva.. mindíg akkro jönnek amior én jövök. és nem véletlenszerûen.. és ez igen gáz!!!!!!!4 írni kéne az EA nak hogy b****k telibe a k************* anyjukat
és quick raceben melyikért kapom legtöbb pontot?
nah mostmár kurvaidegesítõ.. 86 odik pálya... és nem bírom elverni õket.. nem jobb az autojuk.. közelse.. de egyszerûen nem bírom õket lenyomni.. kis gecik ugy vezetnek végig hogy semminek nem érnek hozzá.. majdnem ugyan azon az íven mentünk.. kanyar elöttünk..szal beláthatatlan.. és persze pont elkerüli a kis buzi gép a civilt de én telibekaptam... persze nekem lassítani kell mikor bemegyek abba a kurva alagutba.. kb 140-160 al mehetek be.. ezek meg ugy ralliznak be 220 al mintha nem lenne ott senki.. NAGYON GAGYI ÉS KURVA IDEGESÍTÕ
menj quick racingba.. mondjuk játsz egy napig driftet!! majd egy napig drag stb.. mindent meg fogsz kapni..
Valaki pls help mostmár😄 Végiggameltem és a kocsikámba csak 2 unique cucc van, hogy tudom mindet megszerezni? ÉS mé nem lehet custom carba unique cuccot tenni?
nemhiszem dehát lesd meg... rákatt az autora majd fell látod a gyorsulást top speed stb.. egy enter megmutatja az uj autot.. aztán backspace.. ekkor megint a régit mutatja....
elég hülyeség ez a dolog.. mint a NOS.. mármint az hogy Suprákat utolér egy golf meg integra....
elég hülyeség ez a dolog.. mint a NOS.. mármint az hogy Suprákat utolér egy golf meg integra....
Ez az Online suxxx. Vagy fél órát kell kutatnom hogy játszak egyet. Persze kiállni senki nem mer mindenki fenn csak a pöcsét rázza. Rankedben meg a sok kecseg azzal szórakozik hogy kihivja a sokkal gyengépp autosokat. SOk **** görény ****fejû állat!
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
émmeg egymás után háromszor zúgtam bele egy kanyar utánn ugyanabba a kocsiba. faszé jött mindig az ideális íven 😄
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Valaki tud nekem mondani 1 1.1-es cracket? Keresgéltem de még nemtaláltam. Ha már beírtátok akko sry
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
letudnátok írni pontosan,hogyan kell kiírni cd-re???????
ez is 19 es.. és jobban tetszik.. de mindegy..😊 végülis ne legyen má mindenkinek ugyanolyan felnije

rámész a tradera.. rákat a suprára akkor elõhoz vmi zöld sárga meg szürke kockás dolgokat hogy miket instaláltál eddig.. ott nyomsz egy entert és megmutatja milyen a supra tulajdonsága... ha nem tetszik csak backspace....
(felül a csíkokon látod a tulajdonságokat
(felül a csíkokon látod a tulajdonságokat
Samantah cuccait hogy tudom ujra mgeszerezni mert sztem 1 et nem szereztem meg
Végigvittem a gamet de az undergroundban lévõ 206 om gyorsabb mint amit custom ban csináltam ez hpgy lehet?
nekem plö nincs fent patch, megy rendesen
Kiírja avégén hogy minden megvan stb de azuán ár nem tudom változtatni a kocsikámat?
milyen kocsival nyomulsz mert az en fullos skylineomat mindig otthagyjak a miatak meg az s2000-esek 😄 miert?
regisztrald magad nyugodt szivvel 😄
de a végén megkapod az összes spoilert meg neont meg ezeket, mármint amit nem vettél meg, mert gondolom hogy nem vettél pl 5 neont? meg felnit pl. max vettél 5-öt, de quick raceban beadja az összeset? azt is amit nem vettél meg?
Azért nagyon lemaradni sem kell, de sokat számít az a pár másodperc is, több erõd marad a végére.
http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help
Nem feltétlenül kell tépned maga. Mivel game csal, elég az az utolsó körre koncentrálni. Addig elég a második harmadik helyen poroszkálni. Hiába szerzel bármannyi elõnyt, a végére úgyis megszorít a többi. Ez kicsit idegesítõ.
http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help