Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hmm?
lécci srácok a mitõl van hogy a continuera kattintok kidob és minden savenek annyi?
Nem lehetetlen, bár nekem még csak 24 másodperc sikerült.
Lécci válaszoljatok.plz
És mi történik ha vége az egésznek....??? jön 1 video???...vagy annyi hogy gratulálunk jó voltál...???
Haljátok az mitõl van hogy ez a ro**** nfs mikor már tökre messze jutottam az underground modban tuningkocsi megminden..rákantintok verseny végén hogy continue és kilép a progból és minden mentett adotom elvéssz..vagy is ott van a saveben de nem hozza be és amikor belépek az underground modba elõrõl kezdi..
Hát elég halott magyar részrõl az online.
Single nálam kilõve.
Csak az menjen a gép ellen, aki nem ideges típus.
Jól elszúrták a programozók.A gépi ellenfelek nem hibáznak, civil forgalom csak rám vadászik, utolsó körben bárhonnan feljönnek.Gratulálok!Ha nem lesz több online Hungary szoba akkor UNINSTALL
Single nálam kilõve.
Csak az menjen a gép ellen, aki nem ideges típus.
Jól elszúrták a programozók.A gépi ellenfelek nem hibáznak, civil forgalom csak rám vadászik, utolsó körben bárhonnan feljönnek.Gratulálok!Ha nem lesz több online Hungary szoba akkor UNINSTALL
A unique motoros cuccokat jól szedjétek össze undergroundba mertutána már nem lesz több😞
Üdv!
MIndenki jöjjön az Unranked-Drag-Ferkoka12 szobába 19.00-19.10 között!
Jó lenne magyarokkal versenyezni!
MIndenki jöjjön az Unranked-Drag-Ferkoka12 szobába 19.00-19.10 között!
Jó lenne magyarokkal versenyezni!
pl.: nekem nem ment a Motion Blur effect pedig ilyen gépem van: Gigabyte P4 Titan865G|512 MB DDR|GF4 Ti 4200 8x
szedtem le hozzá innen drivert és mûködött....
szedtem le hozzá innen drivert és mûködött....
És mi történik ha vége az egésznek....??? jön 1 video???...vagy annyi hogy gratulálunk jó voltál...???
Én csak addig jáccok vele, amig fel nem bassza az agyam. Most valami harmincvalahány körül járok, de ha olyan lesz, amit nemtok megcsinálni, sokat nem fogok gondolkodni a cheat bevetésén... fun a #1...
Nem értem ezt a nagy parát...emlékezzünks csak vissza a NFS HP2-ben volt az a qrva nagy Palm City...Tournamentben csak 3 körös volt....lol---nem is emléxem mennyi idejig geciztem egy olyan "maratoni futással" 10 perc biztos volt.-.-
valaki mondja már hogy meddig tart ez a szar? már a 112.-en vagyok, a csaj 15mp hátrányt egy cseppet 5 mp alatt ledolgoz, akkora csalások vannak
Addig még van 10 meccs.
http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help
de sok bajotok van... Na majd mikor jön a 95. hat körös szenvedés
meg lesz a 7 körös endurance hibátlan sineken futó ellenfelekkel
meg lesz a 7 körös endurance hibátlan sineken futó ellenfelekkel
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Már csináltam quick raceben 5 10 körös medium driftet elég szépen és még mindig nem ad semmi unique cuccot motorba csak 2 gennyes kocsit adott
Az egyik pályán, ahol rögtön egy 90 fokos kanyar van a start után, ott az egész mezõnyt rászoritottam a falra szembe, mind ottragadt😊
Én elhúztam a csikot,és láttam, hogy a nyilak meg sem mozdultak, ott álltak a kanyarban, ahol ütköztek. Egyszer csak ugrás szerûen már mögöttem is volt mind ... 😞
Én elhúztam a csikot,és láttam, hogy a nyilak meg sem mozdultak, ott álltak a kanyarban, ahol ütköztek. Egyszer csak ugrás szerûen már mögöttem is volt mind ... 😞
Argh de felbaszta most az agyam nekem is a civil forgalom. Fogadok vazz hogy direkt kiszámolja a háttérben, hogy mikor repülök valami bukkanó miatt, hova fogok érkezni, és berak elém keresztbe egy furgont arrggh
Nekem már volt olyan hogy leelõztem a gépet aztán az egész verseny alatt meg se jelent a térképen, de vagy 2-3-szor fordult elõ. Általában nekem is feljönnek, de hát mit lehet várni egy ilyen izom-arcade gametõl? 😊
Nekem már volt olyan hogy leelõztem a gépet aztán az egész verseny alatt meg se jelent a térképen, de vagy 2-3-szor fordult elõ. Általában nekem is feljönnek, de hát mit lehet várni egy ilyen izom-arcade gametõl? 😊
Hi!nem tudom install-alni a gemet.tudom is mi a baja.az iso-t nem irtam ki neroval hanem kicsomagoltam(isobuster) és kiirtam mint data cd-t.csak hogy ilyenkor a cd-label(cimke) sok szam lesz mint tudjuk de az autorun-ba meg nem ez van.ezt értetlenül mondtam lenyeg a lenyeg.kéne nekem az hogy ha rendesen kiirod(neroval) akkor mi lesz a cimke? pl.: NFSUDISK1 és NFSUDISK2.
Aki érti mirõl pofázok az irja már meg nekem amit kértem.
Aki érti mirõl pofázok az irja már meg nekem amit kértem.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Letudnátok írni pontosan,hogyan kell kiírni cd-re???????
Hát tényleg egy szopatós game, az biztos.
http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help
A sprint, vagy elõtte a 4 körös? Azzal most végeztem, vagy huszadikra sikerült.
EHHH!!! MEgcsináltam 40. próbálkozásra a 6körös Kurtos pályát, erre nyomok egy continuet, és kivágott a játék!!! Kurvaanyjukat!!! De most is csak úgy tudtam nyerni, hogy telibenyomott egy civilt a gép, persze én is rásegítettem erre a kis balesetre 😄
és a 82, vagy a 83.-nál járok nem tudom pontosan, hogy melyik, de megint annyira felidegesített a gép csalása, hazudása, hogy egy kicsit lepihenek, mert majdnem lebontottam a gépemet az idegességtõl
Bazz valaki 84 után adjon már egy mentést nem tudom megcsinálni már vagy 30* probáltam 😞
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
Törölt felhasználó
Az normális, hogy a Mazda a legjobb mindenben a csíkok szerint? 50-60 verseny körül vagyok de leveri a Subarut is meg mindent. Az meg egy kicsit vicces, hogy egy ilyen kis szarkupaccal kell versenyeznem, hogy esélyem legyen a gennyes csaló rohadék gép ellen. 

Másik durva dolog, hogy kanyarban nálam csomoszól elnyomták a nitrot (láttam, meg hallottam is), de érdekes módon soha nem sodródnak ki 😊
Az nagy szivatás van az NFSben. Ha leelõzöd az ellent, akkor gyorsabban tud valamiért menni, és mindig a közeledben marad. Ha meg õ elõz meg téged, akkor kicsit lassaban megy érdekes módon, hogy mindig aktív csata legyen. 😞 Jó lenne, ha csak egyszer kéne leelõzni.