Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyx
én se 😞

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

hmm?
I.C.ram
Bazz nem tudok visszajönni.
CSOCSO
vicc az egész
lécci srácok a mitõl van hogy a continuera kattintok kidob és minden savenek annyi?
Pyx
unranked/drag/ferkoka

I.C.ram
Valaki csináljon egy drag szobát.
Nem lehetetlen, bár nekem még csak 24 másodperc sikerült.

I.C.ram
Van még Drag? Jönnék én is.
Pyx
dehogy bug, csak ügyes vagyok 😛

tep
Engem most aláztál meg....de neked meg besült a motorod

\"SLICE of LIFE\"

Lécci válaszoljatok.plz
Pukkandur
38?
Ez valami bug?Vagy 38 másodpercig driftelsz?Hogy lehet ez?

DJ Skyline
És mi történik ha vége az egésznek....??? jön 1 video???...vagy annyi hogy gratulálunk jó voltál...???

Haljátok az mitõl van hogy ez a ro**** nfs mikor már tökre messze jutottam az underground modban tuningkocsi megminden..rákantintok verseny végén hogy continue és kilép a progból és minden mentett adotom elvéssz..vagy is ott van a saveben de nem hozza be és amikor belépek az underground modba elõrõl kezdi..
DJ Skyline
Drift alatt mit kell érteni?mint játék mód alatt itt az NFS-ben?

Pukkandur
Hát elég halott magyar részrõl az online.
Single nálam kilõve.
Csak az menjen a gép ellen, aki nem ideges típus.
Jól elszúrták a programozók.A gépi ellenfelek nem hibáznak, civil forgalom csak rám vadászik, utolsó körben bárhonnan feljönnek.Gratulálok!Ha nem lesz több online Hungary szoba akkor UNINSTALL

Pyx
Senki sem driftel onlány? 😊

A unique motoros cuccokat jól szedjétek össze undergroundba mertutána már nem lesz több😞
Pukkandur
Üdv!
MIndenki jöjjön az Unranked-Drag-Ferkoka12 szobába 19.00-19.10 között!
Jó lenne magyarokkal versenyezni!

DJ Skyline
pl.: nekem nem ment a Motion Blur effect pedig ilyen gépem van: Gigabyte P4 Titan865G|512 MB DDR|GF4 Ti 4200 8x
szedtem le hozzá innen drivert és mûködött....

DJ Skyline
www.nvidia.com........
innen letudsz szedni a GeForce 2 MX400-asodhoz drivert!

DJ Skyline
video driver frissítés...vagy...egy patch

DJ Skyline
És mi történik ha vége az egésznek....??? jön 1 video???...vagy annyi hogy gratulálunk jó voltál...???

KG21
Az az utolsó. Nem vészes, nekem elsõre megvolt

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Én csak addig jáccok vele, amig fel nem bassza az agyam. Most valami harmincvalahány körül járok, de ha olyan lesz, amit nemtok megcsinálni, sokat nem fogok gondolkodni a cheat bevetésén... fun a #1...
DJ Skyline
Nem értem ezt a nagy parát...emlékezzünks csak vissza a NFS HP2-ben volt az a qrva nagy Palm City...Tournamentben csak 3 körös volt....lol---nem is emléxem mennyi idejig geciztem egy olyan "maratoni futással" 10 perc biztos volt.-.-

shevy
valaki mondja már hogy meddig tart ez a szar? már a 112.-en vagyok, a csaj 15mp hátrányt egy cseppet 5 mp alatt ledolgoz, akkora csalások vannak

bzoley
Addig még van 10 meccs.

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

KG21
de sok bajotok van... Na majd mikor jön a 95. hat körös szenvedés meg lesz a 7 körös endurance hibátlan sineken futó ellenfelekkel

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Már csináltam quick raceben 5 10 körös medium driftet elég szépen és még mindig nem ad semmi unique cuccot motorba csak 2 gennyes kocsit adott
Az egyik pályán, ahol rögtön egy 90 fokos kanyar van a start után, ott az egész mezõnyt rászoritottam a falra szembe, mind ottragadt😊
Én elhúztam a csikot,és láttam, hogy a nyilak meg sem mozdultak, ott álltak a kanyarban, ahol ütköztek. Egyszer csak ugrás szerûen már mögöttem is volt mind ... 😞
Lacc
Igen, pontosan ez a címke amit írtál 😊
Lacc
Argh de felbaszta most az agyam nekem is a civil forgalom. Fogadok vazz hogy direkt kiszámolja a háttérben, hogy mikor repülök valami bukkanó miatt, hova fogok érkezni, és berak elém keresztbe egy furgont arrggh

Nekem már volt olyan hogy leelõztem a gépet aztán az egész verseny alatt meg se jelent a térképen, de vagy 2-3-szor fordult elõ. Általában nekem is feljönnek, de hát mit lehet várni egy ilyen izom-arcade gametõl? 😊
Geeryy
Hi!nem tudom install-alni a gemet.tudom is mi a baja.az iso-t nem irtam ki neroval hanem kicsomagoltam(isobuster) és kiirtam mint data cd-t.csak hogy ilyenkor a cd-label(cimke) sok szam lesz mint tudjuk de az autorun-ba meg nem ez van.ezt értetlenül mondtam lenyeg a lenyeg.kéne nekem az hogy ha rendesen kiirod(neroval) akkor mi lesz a cimke? pl.: NFSUDISK1 és NFSUDISK2.
Aki érti mirõl pofázok az irja már meg nekem amit kértem.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Letudnátok írni pontosan,hogyan kell kiírni cd-re???????

bzoley
Hát tényleg egy szopatós game, az biztos.

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

CSOCSO
a legújabbat szedd le!..
CSOCSO
majd rájösz😊))))))))))
zaki
hehe, nekem is kivágott egyszer az 1ik continue után, anyáztam is rendesen 😊

bzoley
A sprint, vagy elõtte a 4 körös? Azzal most végeztem, vagy huszadikra sikerült.

I.C.ram
Najó, én asszem keresek valami traffic kikapcsoló csítet...
I.C.ram
EHHH!!! MEgcsináltam 40. próbálkozásra a 6körös Kurtos pályát, erre nyomok egy continuet, és kivágott a játék!!! Kurvaanyjukat!!! De most is csak úgy tudtam nyerni, hogy telibenyomott egy civilt a gép, persze én is rásegítettem erre a kis balesetre 😄
zaki
és a 82, vagy a 83.-nál járok nem tudom pontosan, hogy melyik, de megint annyira felidegesített a gép csalása, hazudása, hogy egy kicsit lepihenek, mert majdnem lebontottam a gépemet az idegességtõl

CELL StormBird
Bazz valaki 84 után adjon már egy mentést nem tudom megcsinálni már vagy 30* probáltam 😞

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

zaki
látom nem csak nálam csal a gép 😊 sõt nálam már lassan hazudik

Törölt felhasználó
Az normális, hogy a Mazda a legjobb mindenben a csíkok szerint? 50-60 verseny körül vagyok de leveri a Subarut is meg mindent. Az meg egy kicsit vicces, hogy egy ilyen kis szarkupaccal kell versenyeznem, hogy esélyem legyen a gennyes csaló rohadék gép ellen.
I.C.ram
Másik durva dolog, hogy kanyarban nálam csomoszól elnyomták a nitrot (láttam, meg hallottam is), de érdekes módon soha nem sodródnak ki 😊
I.C.ram
Az nagy szivatás van az NFSben. Ha leelõzöd az ellent, akkor gyorsabban tud valamiért menni, és mindig a közeledben marad. Ha meg õ elõz meg téged, akkor kicsit lassaban megy érdekes módon, hogy mindig aktív csata legyen. 😞 Jó lenne, ha csak egyszer kéne leelõzni.
Tikal
de, én szoktam látni hogy neki mennek a civileknek vagy a falnak, de ritka, és még csak az elején járok...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''