22257
-
#10321 ez megfelel?:
-
#10320 ne nyissan inkább egy topikot a makettezésról ha már ennyire érdekel titeket??!! -
#10319 lődd be kazaaban őket, haverom leszedte elég hamar majnem mindet... pláne így hogy a gém népszerűvé tette őket lesz elég source, és utána meg lehetősen pálya fílin úgy ülni a kocsiba, hogy a nfs szandtrekk megy közbe:D -
#10318 tuttok vmi normális fansiteot?
-
#10317 majd jövök később és akkor beavatlak titeket a rejtelmekbe..addig is bye -
#10315 Tényleg nagyon állat. Le a kalappal akiknek ilyenekhez van türelmük meg idegük -
#10313 Egy skyline-t bevállalnék, ha lehet kapni! -
#10312 Azért nem is tűnik olyan soknak.
Aszittem drágábbak. (max 15-17e).
Bár a tunning alkatrészek hozzá nyilván szintén borsos áron vannak!
Hol lehet ilyen maketteket vásárolni? Milyen gyártókat ajánlasz? -
#10311 Tisztára mint a faterom. Nálatok ez betegség...
Asse csinálja meg a gépeit. Mindegyik csak félig háromnegyedig van kész!
Azért ha van dig. fényképeződ, linkelj be képeket a félkész autókról légyszi!!!!! -
#10310 ja...méd van egy Subaru Impreza WRX STi-m aminek kaly leszedtem a tetejét...kabrió...az sincs kész..egy Peugeot 206-m...az sincs kész...egy BMW 318i-m,..az sincs kész...és egy régi Ford Fairlane-m...az sincs kész... -
#10309 1et értek Carlos-szal. Ez télleg nagyon állat!!!!! Jók ezek a kis kocsik. Tiszta faszán lehet őket tuningolni. Az a spoiler a Nissan240-en nagyon brutkó. -
#10308 a motor kész...az eredeti ötletem ez volt...a halálosabb iramban toyota suprája...narancssárga kaszni stb..de arról letettem..így maradt ez a koncepció...csak tegnap a narancssárga kaszniról lemondtam és fehérben gondolkozom immár...idegekkel lehet bírni..csak az anyagi,meg a türelmi része a kérdéses...pl. egy cég(nagyon jó cég) gyárt Ferrari 360 Modenat...Mo-n 10000 FT megkapod...és ez mégcsak nagyker...képzeld a kiskerben mennyi... -
#10307 Ha készlesz, tényleg tegyél be képet róla!!!
A msotani állapota is érdekelne!!! :)
Vagy még csak a darabok vannak tunningolva és
nincs is összerakva? -
#10306 Nagyon állat!!!
Csodálom az ilyen embereket.
Nekem volt egy ismerősöm, aki olyanokat csinált, hogy csak na. Ilyen háztartási dolgokból épített dolgokat (tejfölös doboz etc.) Csak ő vasút mániás.
Faterom is állat. Azis tunningolja a vadászrepülőit.
Hogy lehet ilyet bírni idegekkel!!! -
#10305 Be akarok kötni ledeket a front fényszórókba (6db)és a hátsókba (4db)....
Új felnit tettem rá...teljes motor tuningot csináltam neki...levágtam a gyári Supra tetejét, és most "cabrio"...sötétített üvegek...hanfalakat,mélynyomót tettem bele...sport ülések a gyári helyett...hátsó,első spoiler....csomagtartón egy légterelő, oldalsó küszöb... leszedtem a kilincseket...valami mintát akarok az oldalára...motorháztetőre vágtam egy légbeömlőt...átalakítottam a front spoliert... nagyábból ennyi...
de a motorháztetőt elbasztam és akarok majd csomagtartó spoilert
és motorháztetőt
rendelni hozzá.... -
#10304 Ha kész lesz fényképezd le! -
#10303 Szívesen látnék egy képet a makettedről!!!
Faterom is nyomja csak ő vadászrepülőket csinálgat. -
#10302 van egy alapkészlet...jelen esetben ez:
és ezt alakítom át...motor,kaszni,belső,teszek a lámpákba ledeket(hátsó--4 piros,első--6 átlátszó) -
#10301 Kész készletet alakítasz át vagy mindent magad csinálsz?
-
#10300 makettben csinálom 1 éve! nem a képet!! a kép az 15 perc volt...!!! -
#10299 Köszi már megtaláltam!!
-
#10298 Honnan lehet leszedni??
-
#10297 Hele all!
Meg tudja valaki mondani honnan tudom leszedni a lan patch-et??
Thx
-
#10296 Sziasztok!Elég rég voltam már online me nem voltam itrthon!Mi az hogy kér tőlem onlinon valami patchet??!! nekem elvileg az 1.25 valamilyen verzióm van!! Honnan kell letölteni ezt az uj peccset??HELP!! -
#10295 Ja igen és online módban a csalókat úgy szűri ki a server h nézi a top speedet és aki túl gyorsan megy annak vagy nem adja meg a pontot vagy levonja (sebbeségtől függ, ha nagyon gyors akkor von). Ezzel az a baj h néha csít nélkül is gyors valaki (370km/h v a felett) akkor már nem ad ha nyer, vagy ha gyorasabb akkor meg von. Hát ez van. Szarúl csinálta meg az EA. De ezt kell szeretni ez van!! -
#10294 sziasztok. Itt az oldalam címe: www.tar hu/nfs7
ezen le let tölteni az nfs7 1.3as patchet+cracket+lan patcht+music importert. Ja és szombaton vagy vasárnap közzéteszem rajta h lehet online módban csalás nélkűl sok pontot összeszedni(amivel akár világelők is lehettek)!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#10291 gyorsan felzárkozo ellenfelek, asszem -
#10290 he? ezt a képet 1 éve? vagymivan! -
#10289 Lustaaaa vagyok utánajárni:
Mi az a Catch up?!? -
gyezo #10288 ok.megprobálom, mert most a demoval játszom online -
#10287 #10156 -os hozzászólás-nál letudod szedni!..ja azzal megy... -
gyezo #10286 azzal menni fog?
-
#10285 nekem se eredeti...persze hogy lefagy..mert már 1.3-as kell! -
gyezo #10284 nekem 1.2patch van, de nem megy vele online, mert lefagy:(
igaz nem eredeti game... -
#10283 foggalmam sincs...de nagyon durvák azok a csítek..gondolom nem kell azokat mondanom neked amikor dragben 700km/h-val megy el a csávó, vagy driftben egy kanyar után rögtön 1millió pontja van.:! -
gyezo #10282 mivel tudnak csalni egyébként? -
#10281 nem lehet...majd csak akkor ha kinem jön valami olyan paccs, ami már szűri az összes csítet!..de sajna arra még várni kell!talán az 1.4-ben már lesz!... -
gyezo #10280 ha én is képes vagyok arra, mint ök, akkor lehet győzni -
gyezo #10279 én nem akarok csalni, csak azt a sok gennyest kellene beszopatni valahogy
-
#10278 persze...de az azzal jár hogy megutálnak, senki nem fog veled nyomulni!
na most nézzétek meg a #10271-est!