Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MÉG EGYSZER ELMONDOM A CSÖKKENT ÉRTELMÛEK KEDVÉÉRT!
AZ AUTÓITOK KIBASZOTT KÉPEINAK A MÁSIK TOPIC VAN, ABBA CSAK EZEKET, IDE PEDIG MINDEN MÁST!
Aki ennyit nem képes felfogni, azt szépen törölni fogom. Ha pedig továbbra is tömegesen kevertek, akkor BEZÁROM AZ EGYIK TOPICOT!
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Túl sokszor történik ez meg velem!!!
Kezd idegesíteni.
Mennem kell lassan ugyhogy csak holnap tudok reagálni a kérdésekre.
Egyébként nagyon tutti!!!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Mármint, hogy mennyit számít, hogy milyen levelen nyomod a versenyeket...
ha hard helyett csak easyben nyomok egy két pályát akkor csak a pénzem lesz kevesebb vagy késöbb kapok meg dolgokat?
Nem azt mondom, hogy minden versenyt más nõ/férfi indítson, de legalább a ruhájukat cserélgetnék néha😄
Vagy arrafele nincs mosoda?😄
Meg a rajongó tömeg is mindig ugyanaz nikor beérsz elsõként.Ezekre a kis apróságokra jobban ügyelhettek volna szerintem😊
Bocsi biztos mellékattintottam!
kapok ki
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
A törés nekem is hiányzik, és tényleg kissé illúzióromboló.Meg lehet ám simán csinálni úgy is a pályákat, hogy nem/vagy csak minimálisan koccansz, és így legalább nagyobb lenne a tét.Mondjuk kissebb koccanásoknál csak horpadna a kaszni, nagybbaknál, attól függõen, hogy hol éri kár az autót esetleg a teljesítmény rovására is menne a dolog, vagy a teljes ellehetetlenülésig akár.És akkor már nem lenne az, hogyg csak gyûlnek a pontjaid az égig, hanem versenyek után a kialakult hibákat ezekbõl lehetne helyre állítani...persze lehessen ki/be kapcsolgatni, de ez tényleg nagy hiányosság.
Na meg aztán az a legdurvább, mikor frontál telibeversz valamit, mondjuk egy kanyart benézel, és a kocsid pár mp múlva villogva beáll menetiránynak.😄DDD
Ha már itt vagyunk, megjegyzem azt is, hogy megfigyeltem : külön figyelmet fordit arra a proggi, hogy a lehetö leghüjébb helyekre tegyen be forgalmat elénk. Van pl az a rész, ahol ketté ágazik a pálya egy templom(?) körül. A gép rendszeresen jobbról megy, mert onnan szinte egyenes be lehet száguldani a keresztezödés utáni útra, mig ha balra mész (ebbe könnyebb besodródni), akkor egy nagy kanyar árán lehet csak bevenni a keresztezödést. Namost itt igyexem énis mindig a jobboldali utat választani, de hogy hogynem? mindig van egy teherautó azon a 100 méteres szakaszon!
Vagy pl mikor a sikátorban kell felfele száguldani, törni össze a roadclosed táblákat, hogy aztán a felemelt hidon átzúghassunk (kicsit 2F2F feeling? 😊 - oda is mindig betesz egy személyautót. Hát mi a jóistent keres ott a lezárt sikátorban egy autó? - rajtunk kivül.
Nemelég, hogy rossz az út, dobálja a kocsit mint állat, még rendszeresen belezúgok egy tötyörgö vén fószerbe is.
Realitás : nekem nagyon hiányzik a törés. Lehessen ki/bekapcsolni, ahogy HS-ben volt, de amikor 200al frontálisan megtöröm a gépet, vagy az ellenfél zúg bele a szemközt jövö járgányba, hát ne mehessen már tovább 200-al, mintha mise' történt volna?!
Azt tapasztaltam, hogy egy ilyen frontális - repülös - pörgös ütközés után 99%-ban úgyis restart van, mert nincs esély behozni a lemaradást. Viszont a gép igen szépen hibázik, és soxor még úgyis lenyom a 3. kör végére.
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
egyébként a visszajátszás nagyon hiányzik olyan elõzéseim voltak amiket szívesen elmentettem volna
A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős

Bazinga!
Nevemben benne van egyebkent (MaydayHUN) vagyok, ezzel kapcsolatban kerdes: Ti sem tudtatok semmilyen jelet beleekelni??? (mondjuk egy zarojel, vagy szogletes, vagy "kacsacsor", vagy ilyesmi... 😊 )
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Pedig eddig ment a már itt is sokat belinkelt online patcher-el. De vmiért "meghülyült" és nem megy...kifagy!!! ÁÁÁÁ...sírok...vki segítsen! Miért nem megy, pedig eddig ment???

Bazinga!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit