Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
De egyébként ne értsetek félre, én folyamatosan nyomom a gamet, és nagyon tetszik, csak egy-két észrevételt osztottam meg veletek😊
A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős
Minden versenyben van egy jobb képességû autó, akivel a igazi küzdelem folyik, még a többiek lemaradnak kissé.Legalábbis én ezt figyeltem meg.Namost ez az autó úgy váltakozik ahogy éppen sikerül elrajtolni, és mindíg az a kocsi a penge aki hozád legközelebb van az elején, vagy esetleg elõtted sikerül kitörnie.Ezt akkor lehet mefigyelni, ha elkúrsz egy pályát és restartolsz.Szerintem ez baromság, mert ha az egyik körben egy adott kocsi volt a menõ, akkor egy restart után nehogymár a hátul kullogó lámert avanzsálja a gép penge gyerekké.
A másik ami szembeötltt, hogy ha nagyon elhúzol, akkor a gép úgy alakítja a forgalmat, hogy lehetõleg ütközz valami tötymörgõ hétvégi sofõrrel.Persze álltalában ugyanakkor jkelennek meg az autók, de azért mindíg van egy-két ilyen bónusz csirke aki direkt szivat, hogy ne sikerüljön tetemes elõnyt szerezned.Szerintem ez is a gép malmára hajtja a vizet😊
Elsõ jópár versenyem után dícsértem az AI-t, hogy milyen fejlett, példák:
- Ha a gép egy másik útvonalon akar menni de pl. miattad nem tud akkor nem erõlteti halálra, hanem megy a másikon max nem rövidít.
- Ha jönnek keresztbe autók, akkor kikerüli õket de az még semmi, hanem adott esetben fékez is egy nagyot.
- Kihasználják a szélárnyékot a kocsik.
Aztán szép lassan elõjöttek a hibák is:
Amikor nem látod a kocsikat mert vagy elõtted vagy mögötted vannak akkor a legritkább esetben hibáznak, de ha látod õket akkor sokkal többször nekimennek dolgoknak. Én ebbõl arra következtetek, ha nem látod a gépet, akkor valami ideális útvonalat számolhat neki így nem megy neki semminek.
Ettõl (meg a replay-tõl) eltekintve egy kibaszottjó játékot dobtak össze. Ez a leghangulatosabb NFS rész az összes közül, az 1 azért volt nagyon hangulatos mert rengeteg olyan újdonságot vonultatott fel amit addig más nem, a 3-ban pedig a rendõrös üldözés vitt mindent.
És ha hozzáadjuk, hogy 2004 elejére tervezték és nemhogy késtek vele, mint egyes "nagyok" még elõbbre is hozták.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
-Csajok : Gef3 Ti200, 64 mega, dx 9.0, és VANNAK.
Egy bajom van csak velük, hogy pl mikor a két ferdeszemü bejön, és összecsapják a tenyerüket, mindig ugyanaz, és ugyanolyan ruha van rajtuk. Az még oké, hogy egyformák, minden sárga egyforma. De legalább 2 különbözö ruhát adtak volna rájuk. Ha már beleteszek egy ficsört, kicsit kipofásitom, nem?
-Tükör : én hátra szoktam nézni egy pillanatra (be lehet konfigolni valami billentyüre)
-Motion blur : ezt énis megnézem, elbirja a kártyám?
-Az átvezetö videók nálatok is olyanok, mint egy beszivott ember látomásai? Hol kiélesednek, hol elhomályosodnak. Iszongyatosan zavaró...
-Még nagyon az elején járok (16. verseny asszem), de máris piszokul csal a gép. 3 körös versenyben 2 kört úgy lenyomok, hogy már a térképen sem látszanak az ellenfelek, erre a 3. körben elökerül egy, jön mint állat, egész bele a seggembe, és néha még le is nyom. Imho ha 2 körig nem birt utolérni, a harmadikban már ne is tegye - cheat nélkül.
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Multi szokott menni este? En meg sosem talatam magyarokat, de kerdesre sem jott itt valasz, hogy melyik szoba, stb... Szoval van valami "torzshely" sg-esek szamara?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
http://gaborszantai.co.uk/
:-DDDDDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Basszus, lama vagyok, azt hittem szaraxik a videokaresz 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
AMúgy játszik valaki MOTION BLUR effekttel?????
ISZONYAT KEMÉNY!!!!!!!!!
Aki még nem próbálta, az tegye. Meg a fényekkel is lehet variálni az options menüben, a customize alatt. Kurva jól fog kinézni, csak a játszhatóság rovására megy, ahogy a motion blur is kicsit....
egy ilyen csillogó játékban érdekes, hogy kihagyták a replayt, de ez van...
A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős
GeF3Ti200 nemtom hogy csináltátok, hogy nincsenek starterbuxák, nekem alapból ott rázták magukat, próbáltam elcsapni is, de nemment..

GeF3 Ti200 screenshot with babe #2
GeF3 Ti200 screenshot with babe #3
na, így elhiszed, hogy van GeF3-on babe?
Egy street drag akkor igazi, ha csajszik indítanak.

Amíg az én gépemen nincsenek egy szót se róluk!

De fõleg az ára miatt.
Ha hazamegyek megnézem.

Akkor most, hogy is van ez?
Bazinga!
Egyébként a MP2-ben nekem vannak tüköreffektek.
A NFS-ben megbosszulja magát?
Másnak vannak ilyen tapasztalatai?
Esetleg valahol be lehet kapcsolni?
Minden versenyt maca indít, vagy csak a Drag-ot?
Tiszta ideg vagyok, hogy nincsenek macák!!!

Nálam nincs csaj, csak visszaszámlálás.

És keveslem az összekötõ filmecskéket is, eddig talán 5-6 volt (90.pálya).
Jó lenne az igazi hangulat miatt, ha egy csaj indítaná a versenyt és nem a visszaszámláló.
Djskyline oldalán vannak ilyen képek, csak azt nem tudom honnét szedte. Gondolom csak reklámanyag...

Eletemben nem jatszottam meg pc-n autos jatekot kormannyal, de most kaptam egyet, kolcson, egy jo darabig nalam lesz. Este probalom ki.
Kerdes: ugye NFSU tamogatja? Lehetseges-e, hogy valamilyen tipust nem tamogat? (Ez valami LogiTech Force FeedBack valamicsoda) Jo lesz ehhez?
Alap options-ben is megtalalhato? Ennyire lama lennek 😞
Hogy kell a játékba új matricákat rakni?
Mert láttam,hogy csocso belerakta a "hungarian streetracing club" matricát.
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
-VISSZAPILLANTÓ. Néha kurva jól jönne. 2003 végén hogy lehet, kihagyni egy autós programból a tükröt???????? GÁZ
-REPLAY. Autónkat a legjobban verseny közben, különbözõ külsõ kameraállásokból tudtuk volna szemügyre venni, csodálni. Az eddigi NFS-ekben szinte mind-mind volt replay. Nem értem, hogy hagyhatták ki ebbõl a részbõl. Egy olyan játékban, ahol pont a külsõségen van olyan nagy hangsúly....
És ezek igenis elvesznek a program élvezetébõl...
Cheat : Egy rakást találtam valamelyik nfs oldalon, de épp csak átfutottam. Igazából jelenleg énis úgy érzem, hogy megéri kinlódni (volt, hogy 15x mentem végig ugyanazon a 3 körös versenyen, mert az utolsó körben, mikor már láttam a célt, nekimentem egy rohadt fának, és elhúztak mellettem). Viszont mikor végre érzed a pályát, vakon végig tudnád menni, reflexböl tudod, hol van shortcut, meg hol, mekkorára kell venni a kanyart, az a feeling 😊
Keress rá googlén "nfs underground cheat code" -ra, tuti kidob jónéhány oldalt.
Ja, és közben ráéreztem a drifting (vagy hogy irják? amikor egy relative kör alakú pályán kell farolgatni meg csúsztatni a gépet pontokért) mikéntjére 😊 Nagyon élvezem mikor majd felborul a kocsi, 30al, 50-el sodródik az oldalán 😊
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!