Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaLeeX
A Skyline a "legjobb" kocsi a játékban? Azaz azt kapod meg utoljára? Mert én már 85 körül megkaptam és most is még csak 95 körül járok.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

KG21
Még én sem találkoztam magyarokkal, ezért meg kéne dumálni, hogy mondjuk mindenki menjen a germán szobába és a névben legyen benne a HUN.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Gery1980
Ami igencsak csökkenti azt a minimális realitást amivel a játék bír😄DD

De egyébként ne értsetek félre, én folyamatosan nyomom a gamet, és nagyon tetszik, csak egy-két észrevételt osztottam meg veletek😊

mrteo
Viszont cserébe akár 206-ossal is lenyomhatsz egy Skyline-t.

A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős

Gery1980
Ráadásul nem következetes.
Minden versenyben van egy jobb képességû autó, akivel a igazi küzdelem folyik, még a többiek lemaradnak kissé.Legalábbis én ezt figyeltem meg.Namost ez az autó úgy váltakozik ahogy éppen sikerül elrajtolni, és mindíg az a kocsi a penge aki hozád legközelebb van az elején, vagy esetleg elõtted sikerül kitörnie.Ezt akkor lehet mefigyelni, ha elkúrsz egy pályát és restartolsz.Szerintem ez baromság, mert ha az egyik körben egy adott kocsi volt a menõ, akkor egy restart után nehogymár a hátul kullogó lámert avanzsálja a gép penge gyerekké.

A másik ami szembeötltt, hogy ha nagyon elhúzol, akkor a gép úgy alakítja a forgalmat, hogy lehetõleg ütközz valami tötymörgõ hétvégi sofõrrel.Persze álltalában ugyanakkor jkelennek meg az autók, de azért mindíg van egy-két ilyen bónusz csirke aki direkt szivat, hogy ne sikerüljön tetemes elõnyt szerezned.Szerintem ez is a gép malmára hajtja a vizet😊

Gery1980
Na igen, igazi õrült száguldás😄DDD
IMÁÁÁDOM

Re: CD re hogy lehet kiírni az 1 es bin t mert nem fér rá 700 megabyteosra
BaLeeX
Szerintem is csal a gép.
Elsõ jópár versenyem után dícsértem az AI-t, hogy milyen fejlett, példák:
- Ha a gép egy másik útvonalon akar menni de pl. miattad nem tud akkor nem erõlteti halálra, hanem megy a másikon max nem rövidít.
- Ha jönnek keresztbe autók, akkor kikerüli õket de az még semmi, hanem adott esetben fékez is egy nagyot.
- Kihasználják a szélárnyékot a kocsik.

Aztán szép lassan elõjöttek a hibák is:
Amikor nem látod a kocsikat mert vagy elõtted vagy mögötted vannak akkor a legritkább esetben hibáznak, de ha látod õket akkor sokkal többször nekimennek dolgoknak. Én ebbõl arra következtetek, ha nem látod a gépet, akkor valami ideális útvonalat számolhat neki így nem megy neki semminek.

Ettõl (meg a replay-tõl) eltekintve egy kibaszottjó játékot dobtak össze. Ez a leghangulatosabb NFS rész az összes közül, az 1 azért volt nagyon hangulatos mert rengeteg olyan újdonságot vonultatott fel amit addig más nem, a 3-ban pedig a rendõrös üldözés vitt mindent.
És ha hozzáadjuk, hogy 2004 elejére tervezték és nemhogy késtek vele, mint egyes "nagyok" még elõbbre is hozták.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Andie
-Replayt imho majd egy patchben fognak beletenni. Vagy egy kiegben. Hadd tejeljen a nép.
-Csajok : Gef3 Ti200, 64 mega, dx 9.0, és VANNAK.
Egy bajom van csak velük, hogy pl mikor a két ferdeszemü bejön, és összecsapják a tenyerüket, mindig ugyanaz, és ugyanolyan ruha van rajtuk. Az még oké, hogy egyformák, minden sárga egyforma. De legalább 2 különbözö ruhát adtak volna rájuk. Ha már beleteszek egy ficsört, kicsit kipofásitom, nem?
-Tükör : én hátra szoktam nézni egy pillanatra (be lehet konfigolni valami billentyüre)
-Motion blur : ezt énis megnézem, elbirja a kártyám?
-Az átvezetö videók nálatok is olyanok, mint egy beszivott ember látomásai? Hol kiélesednek, hol elhomályosodnak. Iszongyatosan zavaró...
-Még nagyon az elején járok (16. verseny asszem), de máris piszokul csal a gép. 3 körös versenyben 2 kört úgy lenyomok, hogy már a térképen sem látszanak az ellenfelek, erre a 3. körben elökerül egy, jön mint állat, egész bele a seggembe, és néha még le is nyom. Imho ha 2 körig nem birt utolérni, a harmadikban már ne is tegye - cheat nélkül.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Mayday
Figyusszatok mar.
Multi szokott menni este? En meg sosem talatam magyarokat, de kerdesre sem jott itt valasz, hogy melyik szoba, stb... Szoval van valami "torzshely" sg-esek szamara?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Gunner
Vagy MX 440ed van, vagy Ti 4600. Most döntsd el!

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Én Logitech Freedom 2.4-el játszom, MotionBlur-joystikot még nem találtam sehol....😊))))))))

http://gaborszantai.co.uk/

Blasta
ninc

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
IGEN AZ EGY EFFEKT!!!!!!!!
:-DDDDDDDDD

Blasta
Csak rosszabbul látni az utat...:-)

Mayday
Motion Blur az, amitol sebessegnel elmosodik a taj?
Basszus, lama vagyok, azt hittem szaraxik a videokaresz 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Gery1980
Én már az elejétõl fogva úgy nyomatom, mert akkor igazán feelinges a dolog😄DDDImádom ahogy minden elmosódik, és talán kicsit jobban érzékelhetõ a sebesség😊

Blasta
Jaja, elég érdekes.

AMúgy játszik valaki MOTION BLUR effekttel?????
ISZONYAT KEMÉNY!!!!!!!!!

Aki még nem próbálta, az tegye. Meg a fényekkel is lehet variálni az options menüben, a customize alatt. Kurva jól fog kinézni, csak a játszhatóság rovására megy, ahogy a motion blur is kicsit....

Gunner
Weight Reduction Kits; Brake Kits; Drivetrain Packages; Tires; Suspension Package; E.C.U. & Fuel System; Nitrous Oxide. Szavazást kérek a tapasztaltabbaktól.

Gunner
TJ Unique Reward-on mire érdemes rakni? Szerintem ez az utolsó amit adni fog, ezért nem szeretném elbaszni valami értelmetlenre...

mrteo
de még mindíg jobb mint a semmi.
egy ilyen csillogó játékban érdekes, hogy kihagyták a replayt, de ez van...

A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős

Blasta
Csakhogy engem nem azért érdekelne a replay, hogy abban a kameraállásban nézhessem a versenyt amiben játszottam, hanem külsõ, rögzitett állásokból pl...

Jóaz a Lodzsitek forszfídbekkes piross cucc baze, nekem is olyan virít a cockpitben, van rángatózás meg rezgés meg vizesárokban is csúszkálás...
GeF3Ti200 nemtom hogy csináltátok, hogy nincsenek starterbuxák, nekem alapból ott rázták magukat, próbáltam elcsapni is, de nemment..
Blasta
Nocsak. Megnézem.
THX!

mrteo
Egyébként a honositomuhely.hu-n találtam egy Camstudio nevû free progit amivel lehet videót rögzíteni, ha valait érdekel. Nem tudom mennyire lassít, de replay helyett lehet, hogy jó lesz.

mrteo
köszi, ha hazamegyek megnézem.
Egy street drag akkor igazi, ha csajszik indítanak.

ne legyetek bénák. optionsban van egy olyan crowd! ha bekapcsolod van nõ, ha nem nincs. nõkkel egyébként nehezebb 😊))), mert nem mindig ugyanúgy indítanak.

mrteo
Na elég a macákból!
Amíg az én gépemen nincsenek egy szót se róluk!

mrteo
Ócsó volt, és 128Mb.
De fõleg az ára miatt.
Ha hazamegyek megnézem.

Gunner
Egyszer mondták, hogy kaptam egy Mistykal Car-t, egy verseny után. Ilyenkor mi a teendõ?

precision
Khm...nekem is gef3ti200 128 ddr-em van, és mégsincsenek csajszik 😞
Akkor most, hogy is van ez?

Bazinga!

GeF3 Ti200 - simán vannak macák...😊

mrteo
Ez bosszantó!
Egyébként a MP2-ben nekem vannak tüköreffektek.
A NFS-ben megbosszulja magát?
Másnak vannak ilyen tapasztalatai?
Esetleg valahol be lehet kapcsolni?
Minden versenyt maca indít, vagy csak a Drag-ot?
Tiszta ideg vagyok, hogy nincsenek macák!!!

Gunner
Ott a gond, FX5200

mrteo
Egy FX5200-es 128Mb-s kártya, DX9-el.
Nálam nincs csaj, csak visszaszámlálás.

KG21
a tükör meg csak dx9-nél csalható elõ? Ez mekkora kibaszás lenne

KG21
pedig mindig macák indítják a versenyt.

mrteo
A replay nekem is nagyon hiányzik.
És keveslem az összekötõ filmecskéket is, eddig talán 5-6 volt (90.pálya).
Jó lenne az igazi hangulat miatt, ha egy csaj indítaná a versenyt és nem a visszaszámláló.
Djskyline oldalán vannak ilyen képek, csak azt nem tudom honnét szedte. Gondolom csak reklámanyag...

KG21
nálam nincs ott sehol visszapillantó bekapcsolására lehetõség

Mayday
1 kerdes:
Eletemben nem jatszottam meg pc-n autos jatekot kormannyal, de most kaptam egyet, kolcson, egy jo darabig nalam lesz. Este probalom ki.
Kerdes: ugye NFSU tamogatja? Lehetseges-e, hogy valamilyen tipust nem tamogat? (Ez valami LogiTech Force FeedBack valamicsoda) Jo lesz ehhez?

Mayday
Ez jo, nekem is kimaradt eddigi eletembol 😊
Alap options-ben is megtalalhato? Ennyire lama lennek 😞

XeeN
VAN visszapillanto. Játék közben ESC majd a display alatt be tudod kapcsolni. 😊

petee
Sziasztok!
Hogy kell a játékba új matricákat rakni?
Mert láttam,hogy csocso belerakta a "hungarian streetracing club" matricát.

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

KG21
viszont ha lenne replay dupla annyi idõt venne el az életembõl😛

Blasta
Vazze rájöttem 2 dologra, ami kurvára hiányzik a gémbõl, és nem lehet semmivel megmagyarázni a hiányukat:
-VISSZAPILLANTÓ. Néha kurva jól jönne. 2003 végén hogy lehet, kihagyni egy autós programból a tükröt???????? GÁZ
-REPLAY. Autónkat a legjobban verseny közben, különbözõ külsõ kameraállásokból tudtuk volna szemügyre venni, csodálni. Az eddigi NFS-ekben szinte mind-mind volt replay. Nem értem, hogy hagyhatták ki ebbõl a részbõl. Egy olyan játékban, ahol pont a külsõségen van olyan nagy hangsúly....

És ezek igenis elvesznek a program élvezetébõl...

CHEAT nem chat!

mrteo
Valamikor mentem Samanta ellen egy futamot amikor kaptam egy felnit, vagy motorháztetõt (már nem emléxem). Azt a ronda matricát meg lehet nyerni valamikor??? Olyan ronda volt, hogy nagyon tetszett. Valami Mangás cucc volt ha jól emlékszem egy bugyikék autón.

mrteo
Nekem pont az lényeg, hogy a játékomba ne szóljon bele a chat. Én végig akarom vinni minden pályát, (a matricákért meg Quick-ben megdolgozom) de az élvezet miatt. A kocsi próbálgatás meg pihentetésként van.

Andie
Oké, ott a vinyl color, de nem tudok rákattintani, meg beállitani. Úgy tünik, mintha az csak tájékoztató felirat lenne...

Cheat : Egy rakást találtam valamelyik nfs oldalon, de épp csak átfutottam. Igazából jelenleg énis úgy érzem, hogy megéri kinlódni (volt, hogy 15x mentem végig ugyanazon a 3 körös versenyen, mert az utolsó körben, mikor már láttam a célt, nekimentem egy rohadt fának, és elhúztak mellettem). Viszont mikor végre érzed a pályát, vakon végig tudnád menni, reflexböl tudod, hol van shortcut, meg hol, mekkorára kell venni a kanyart, az a feeling 😊
Keress rá googlén "nfs underground cheat code" -ra, tuti kidob jónéhány oldalt.

Ja, és közben ráéreztem a drifting (vagy hogy irják? amikor egy relative kör alakú pályán kell farolgatni meg csúsztatni a gépet pontokért) mikéntjére 😊 Nagyon élvezem mikor majd felborul a kocsi, 30al, 50-el sodródik az oldalán 😊

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!