22257
-
#10544 beszarok bazd meg:
-
#10543 Nekem nincs fent semmi.Honnan tudom letölteni ami kell hozzá? -
#10542 Jaaaa?Azt nem tudtam.THX -
Nonoo #10541 csak 1.2 crackkal müködik!!! -
#10540 performance parts=get current settings
change parts=change current settings -
#10539 Nyertem:)
Azt a Part Swappert hogy kell használni?Bemegyek az UNDERGROUND mod-ba és ott a Costumise Car-ra Akkor nyomok 1 ALT+TAb -ot és performance parts aztán beéllítom ami kell é change parts.Aztán vissza a game-be és??Mertz nem történik semmi. -
#10538 Kurvajóóó -
#10537 ENG+DRIVETRAIN, de még csak a harmadánál járok a rettenetnek... -
Nonoo #10536 Gyerekek!!!!!
Hogy Álltok az Unique tuninggal???
Kinek milyen kombináció jött be??
Nekem ENG+DRIVETRAIN+NOS van ezzel 19.71 a legjobb időm.(14th and vine)
Irjatok legyünk együtt okosabbak! -
#10535 Akkor passz! -
#10533 merhogy'? -
#10532 nem céloztam senkire...!!!!!!!!álltalában mondtam!!!! -
#10530 Gondolom rám céloztál a LAN patch-el kapcsolatban, mivel ezen az oldalon nem említette rajtam kívűl senki sem. Amúgy meg nem azt kérdeztem, hogy van-e lan patch, hanem mást. LAN patchet megtaláltam, felmentem a honlapjára, megnéztem a FAQ-ot ezen az oldalon is(www.tar.hu/nfs7), de a kérdésemre nem találtam választ, ezért bátorkodtam megkérdezni itt, amit megkérdeztem, mivel kb másfél órát szarakodtam, és nem megy. 1.3at leszedtem, bár LAN-os játékhoz nem hinném hogy feltétlenül szükséges.
Mind1, legfeljebb nyomom a GTA VC-t tovább.
Amúgy meg analóg modemmel csúcsidőben nem fogok oldalakat visszaolvasni, hogy még ezzel is gyarapodjon a tetű matáv, amúgy sem képes az adsl-t kihozni fél éve, pedig tőlünk 3km-re már van, de ez már off.
További jó játékot, és Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek.
Sziasztok -
#10529 :)
ígyis úgyis kocka újjaink lesznek... -
#10528 Aháá ... szóval az 1.3-as ... látod megspóroltunk volna egy csomó billentyűleütést ha ezzel kezded! :) Azért köcce! -
#10527 ne félj a lustaság nálam is a top3-ban benne van......egyébként 1.3-as paccs kell már..ha meg az van és úgy se ment akkor az EA-nál szokott probléma lenni! -
#10526 A lustaság akkor is fő szempont ... :) Eccerűbb beírni, hogy mi fáj és várni a választ mint keresgélni a sok hülyeség között! :) No meg nekem egész vasárnapig ment is az online mód és varázsütésre halt be ... mind1! Van mit csinálnom enélkül is ... legalább ez se foglal le ... :) -
#10525 2-3 oldalon van az amiket álltalában keres a nép..az online pacccs, a stb...én sem olvasnék vissza 10E-t -
#10524 A kutya nem olvas vissza 10E hozzászólást ... 2-3 oldalt max, de 10E-t!? Gondolkodj már appa! Nem mindenki bújja feszt ezt a fórumot ... -
#10523 én nem azért mondom...persze én is megkérdezném egy idő után ha már a falatkaparok de még mindíg nem jövök rá a problémára...nekem is szoktak problémáim lenni,de nem ilyen jellegűek! Ezért nem kell elnézést kérni! -
#10521 nem azért mondom...és ezzel nem szándékozok senkit sem bántani...de egy héten szerintem unalmas kb. 5 alkalommal elolvasni ezeket a problémákat: collect reward, az onlineos hülyeségek,van e lan pacs vagy nincs,stb...gyerekek olvassatok vissza egy kicsit... -
#10520 Nyomj restart racér a collect reward helyett és utánna lépj ki ... -
#10518 Sziasztok!
Meg tudná valaki súgni, hogy mért nem műkszik nálam az online mód? Ugyanis pár napja nem tudok felléppni! Felraktam megint a patchet, de úgy se jó ... előtte meg ment rendesen. Csak nem az EA szűrte ki a nem origi felhasználókat? Nállatok egyébként meg az online mód?
előre is köcce -
#10515 Én is azóta verem rá a faszom! :D -
#10514 akarok ilyeeeeeet:) -
#10513 +valaki;)) -
#10512 Hi orcák!
Sorry, hogy a legkönnyebb útját választom, de.....linkeljen be nekem vmi cd-key gent, vagy adjon vmi linket pls!
Előre is köszi -
#10509 majd ha valakinek lesz ötlete biztos szól...eddig úgylátszik semmi! -
Lufy #10508 #10494. Senki? -
#10507 ezt skuberázzátok meg...makett The Fast and the Furious Toyota Supra:
-
Norbyte #10506 Ott vagyok,
neved mi arrafelé? -
#10504 Hi.
Azt szeretném kérdezni, hogy azt a LAN-szerveres progit, lehet-e úgy játszani, hogy nem lépek fel a netre. Elindítom a server részét a proginak, belépek a játékba, aztán go online, de kiírja, hogy ellenőrizem a netkapcsolatot, vagy vmi ilyesmit. Na most ha nincs netem, akkor nem tudunk LAN-on se játszani?
Előre is kösz. -
Norbyte #10503 szintúgy -
#10501 Frissítve lett az oldalamon a Kocsik & Csajok galléria, 4 új gallériával! az oldalam -
Norbyte #10500 Bocs, akkor a .hu-sra megy mail. -
#10499 nem tudom nem szoktam csítelni, de nézd meg valamelyik cheat oldalon, vagy küld el a mentésedet erre a mail címre: [email protected] és megcsinálom neked(az egész save könyvtárat küld). -
#10497 je megjavítottam a rekordomat, most boldog vagyok
-
Lufy #10495 Esetleg az előző nfs-ekhez nem volt ilyen progi? -
Lufy #10494 Lenne egy kérdésem: van-e olyan program, vagy vmi más, aminek segítségével nem csak közvetlen kapcsolattal lehet online játszani.Annyi lenne az egész, hogy egy proxy címet, és egy portot kéne beírni. Mert igy egyáltalán nem látja a game a kapcsolatot. Ha van vkinek bármi ötlete, irja le légyszi. Elöre is kösz mkinek. -
#10493 hi all
na most kaptam meg a 17-s felniket, kicsit cink, hogy ez csak optikai tunning, és a kezelhetőségben semmit sem változtat. bakker nem gyenge ez a játék, hard-on ugy hoz rajtam másodperceket, hogy már az elején ellőte a nitróját..kapot is akkorát..ugy esett be utánam a célba. hibátlan feeling, csak ez a kűzdés a géppel, na go 36.