Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
...úgy a 68-dik pályától kezd úgy a rajtot hogy mindjárt belehajtasz az ellenbe. "Bemérged" és fénysebességel fog eltûnni a látóhatárodból... majd a félpálya környékén lelassít és szépen bevár... ugyanebbe a szakaszban ha utoléred és a menetszélbe kapaszkodva próbálsz lépést tartani... símán lesatuzik elõtted akár van elõtte valaki akár nincs.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Toro : vinyl festést énis kérdeztem itt korábban, de sajna nem tudtak rá okosat mondani. Illetve kaptam egy olyan infót, hogy "ott a vinyl color, azzal", hát csak épp rákattintani nem tudok. Pedig ez az alap szürkés-fehéres vinyl nem egy nyerö...
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Az egyik drag-en a vége elõtt folyton szétégett az acurám. Aztán rájöttem, hogy hatsebességes... 😊)
Szóval manu vinyl kifestésében segítsetek!
Köszi!
TORO

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Tegnap 20x futottam neki a 86. pályának, aztán elküldem a k*anyjába, és elmentem aludni. Ma éjjel felkenem az összes hülyét a falra!!!!

egyébként már vannak csajszik

A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős
Motion blur -t kipróbáltam tegnap este, szörnyen lerontotta a képminöséget. Minden homályos lett, még az autóm is, igaz nitrónál jött az elmosódott alagút effektus, de ezért az egy effektért nem rontom el az amúgy szép, éles grafikát elrontani. Próbáltam 1024-ben is, ugyanúgy ment, mint 800ban (1.6-os AMD 1.4-en-alaplap miatt- 256 ram, gef3 ti200), semmi akadás nemvolt. Viszont a monitorom minden menübe be-és kilépésnél kattan egyett a felbontásváltás miatt (ezexerint a menü 800*600ban van), és ez zavar. Úgyhogy marad a 800.
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
#6749 est ott van 1 cheat trainer amvel lehet menni ilyen extra gyors ídõket neten is már ezzel csalnak 😞 de én nem 😄
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Mert nagyon érdekelne hogyan is kell!!

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
legalábbi egyik legnagyobb Supra fanként nem hallottam még awd Suprárol.. de ebben a gamezban az van... ppffff... érdekes.. akkor mér nem lehet olyan jol kanyarodni mint a skylineval?
Szélesítéseket mikor adja a progi?
hálám örökké üldözni vog titeket!!!!!

Neroval:
Magyar: cd kép felirása
Angol: burn cd image
csak a cue-t kell kijelölni, mert az tartalmazza a bin fájl infóit, és a bint fogja valójában felirni.
http://deathfellows.hu/
Bazinga!
NEKEM VAN MINDEN CD-HEZ EGY BIN ÉS EGY CUE MINT MINDENKI MÁSNAK KONDOLOM,DE HA KI AKAROM ÍRNI NERO-VAL AKKOR CSAK A KISSEBBET A CUE-T AKARJA KIÍRNI.AZ ÚGY JÓ LESZ?
ADATNAK KELL KIÍRNI?
KÖSZI:GAGA
U.I.:BOCSI A NAGYBETÜÉRT DE MÁR ROHADNT IDEGES VAGYOK A JÁTÉK MIATT.VASÁRNAP ÓTA NEM VÁLASZOL SENKI!!
LÉGYSZI E-MAILBEN IS KÜLDJÉTEK EL:[email protected]
Ezt írja:
"Nem engedélyezett!
Kizárólag .hu es .net domainrõl lehet regisztrálni."
Közben jártam gamecopyworldon s leszedtem eztet:
NFS: Underground v1.1
Ez kellett?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Telepítés közben megállt és ezt írta ki:
"Please keep your ticket till the end of the trip, becouse our controllers may chack them of the whole territory of the UNDERGROUND!!!!"
Mi ez?😊)
Ne írjatok választ,mert biztos utáljátok,csak annyit melyik kommentig olvassak vissza?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Szvsz a 7 körös a legrázósabb.
All Your Babes Are Belong To Us

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az elsõ next kiirja a tied csikjait, a másodikra pedig az új autóét. Aztán visszabackelhetsz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
A parcelvan meg egy nagy kocka rakterrel rendelkezo kisteherauto.