Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De még ezt is tudja fokozni!!!!
320-al száguldok, 3 másodperc az elõnyöm, tûélesen veszem a kanyarokat, hiba nélkül nyomom, aztán egyszercsak a kanyar közepén belémszáll hátulról az, aki 10 másodperccel ezelõtt még 3 másodperc hátrányban volt (Pont úgy, ahogy Csocso is írta). Ennyire nem lehet geci, mondtam ekkor, ám ahogy próbálom megfogni a csúszkáló kocsit, a bukkanó mögött felbukkan 2!! tejeskocsi, akik keresztben haladva teljesen elzárják az utat. Én beléjük csapódok, anyázok, 15 másodperc alatt sikerült a 3 másodperces elõnyömbõl 8 másodpercces hátrányt csinálni.
Ha nem adnak ki egy patch-et, amiben ki lehet majd kapcsolni a catch-upot, akkor asszem sose fogom végigjátszani.
http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help
ha elkezd burnoutolni akkor hátsokerekes.. nyomd be a kéziféket..és gázt... pörgesd fel.. üresben.. majd 1 es és ha pörög akkor elsõ kerék is megy.. ha mind a két dolognál pörög akkor 4 kerék.. a többit ki tudod találni... amgy már magamsemtudom hogy megy ez a dolog. hisz a supra is 4 kerékkel megy.. miközben baromira hátsó kerekes a kocsika..
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
A játékban meg lehet vhol tudni melyik milyen hajtású?
A game elindul faszán, de amint versenyezni szeretnék a verseny töltése közben kivág a desktopra. Mitõl lehet? Bocs, hogy nem olvasok vissza, de az uccso 2 oldalon nem találtam semmit. A vas asusp4p800, 512ddr, shappire 9600pro, 80gb sata maxtor. A válaszokat elõre is köszi...
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
tudom ez még kevés.. de eddig csak 52 volt a rekordom most hirtelen 70 ezer😊 nemsokára döntelek!😊
Telepítés közben megállt és ezt írta ki:
"Please keep your ticket till the end of the trip, becouse our controllers may chack them of the whole territory of the UNDERGROUND!!!!"
Mi ez?😊)
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
melyik pályán csináltad?
Ha ATI, akkor a 3D beállításnál huzigáld a csuszkát.
Tray-bõl is elérhetõ.
Ha NVDIA, akkor valami Textel csuszkát kell állítani.
Ez is elérhetõ a Tray-bõl.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

😊