Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mellesleg most járok Kurt 6 körös versenyénél, illetve az uninstall határán. Kb. 20 másodpercenként mondogattam magamnak, hogy ennyire már nem lehet geci.

De még ezt is tudja fokozni!!!!

320-al száguldok, 3 másodperc az elõnyöm, tûélesen veszem a kanyarokat, hiba nélkül nyomom, aztán egyszercsak a kanyar közepén belémszáll hátulról az, aki 10 másodperccel ezelõtt még 3 másodperc hátrányban volt (Pont úgy, ahogy Csocso is írta). Ennyire nem lehet geci, mondtam ekkor, ám ahogy próbálom megfogni a csúszkáló kocsit, a bukkanó mögött felbukkan 2!! tejeskocsi, akik keresztben haladva teljesen elzárják az utat. Én beléjük csapódok, anyázok, 15 másodperc alatt sikerült a 3 másodperces elõnyömbõl 8 másodpercces hátrányt csinálni.

Ha nem adnak ki egy patch-et, amiben ki lehet majd kapcsolni a catch-upot, akkor asszem sose fogom végigjátszani.

bzoley
Jó estét mindenkinek!

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

Kösz. Csak azt hittem azért a játék is esetleg kiírja. A Supra tényleg hátsókerekes. Erre miért nem figyeltek?

Fefe
Helló

Fõleg a Supras képek😊

zaki
elég guszta képek 😛

Magyarul nekem csak full installnál mûködik a patch, egyébként ugyanúgy fagyott, mint neked.

CSOCSO
simán. menj egy free run ra.. amelyik autorol tuni akarod hogy milyen.. nyomd be a sima féket és a gázt.. válts üresbe majdha felpörgött akkor egyesbe...
ha elkezd burnoutolni akkor hátsokerekes.. nyomd be a kéziféket..és gázt... pörgesd fel.. üresben.. majd 1 es és ha pörög akkor elsõ kerék is megy.. ha mind a két dolognál pörög akkor 4 kerék.. a többit ki tudod találni... amgy már magamsemtudom hogy megy ez a dolog. hisz a supra is 4 kerékkel megy.. miközben baromira hátsó kerekes a kocsika..
zaki
cool kis oldal 😊

Ugyanezt csinálta nekem is, miután felraktam az online patch-et. A megoldás nálam uninstall, full install, online patch, crack sorrend volt.

tv outos

Sonajk @:o)
Sziasztok all!

Ezt kukkoljátok + és jól vigyázzatok a gépetekre, mert kitudja mi lakozik benne.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Pyx
😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

DJ Skyline
Need for Speed Underground

Gondolom hátsókerékhajtásúak elõnyben. A játékban meg lehet vhol tudni melyik milyen hajtású?

Hali! Van egy kis problem...
A game elindul faszán, de amint versenyezni szeretnék a verseny töltése közben kivág a desktopra. Mitõl lehet? Bocs, hogy nem olvasok vissza, de az uccso 2 oldalon nem találtam semmit. A vas asusp4p800, 512ddr, shappire 9600pro, 80gb sata maxtor. A válaszokat elõre is köszi...

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

CSOCSO
igen a második a legjobb és közepes tuningolt autoval megyek.. sebességre nem is gyurok.. közepesen gyorsuljon és a handling is közepes legyen.. a végsebességhez nem szabad nyulni
CSOCSO
nah most ennyi elég.. viszont 8 millio styl pontom van😊)))))))))))))
Császtok! Szerintem is a 2. driftelõs pálya legjobb. Valahogy kézreáll. Ti sem teljesen tunigolt verdákkal drifteztek? Szvsz túl erõsek az agyontuningoltak.

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\NFS Underground

CSOCSO
áÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 82 ezernél pont megvolt a 10 edik kõr.. pedig esküszöm meg lett volna a 100 feletti simán😞((((((
ÁÁÁÁ! Majdnem szétcsaptam a rohadt gépet! Egy hülye drag-et kb. 10-szer újra kezdtem, mindig jött a forgalom. Aztán "kitanultam" a civilek elhelyezkedését, és egymás után 4-5-ször második lettem ilyen eredményekkel +0,0 aztán +0,01 és végül +0,06. De nagy nehezen megvan -0,12-vel. KÖCSÖGÖK!

misi9
Hol találom meg a mentett állás fájlját? Formáznom kell a Windows-t és nem akarom elveszíteni a mentést...

CSOCSO

tudom ez még kevés.. de eddig csak 52 volt a rekordom most hirtelen 70 ezer😊 nemsokára döntelek!😊
CSOCSO
AKI TUDJA ERRE A VÁLASZT AZ PLS SEGÍTSEN MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
fm
multi része milyen? van? gépi ellenfelek? forgalom? most ennyi..thx a válaszokért

examinee
Van egy kis gond!!!
Telepítés közben megállt és ezt írta ki:
"Please keep your ticket till the end of the trip, becouse our controllers may chack them of the whole territory of the UNDERGROUND!!!!"
Mi ez?😊)

ÁjjLe BoBBi
tehát még1x! mi a baja ennek a fosnak ha a játék indítása után (jelen esetben a drag, de bármi más módban is) tölt egy darabig, aztán megáll a fent mozgó kis föld téglalap és nem tölt tovább?!?!?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

CSOCSO
melyik pályán?? autod alap vagy motorilag is tuningolt?.. személyszerint az alap rx7 essel jobban csapatom a driftet mint a tuningoltal
CSOCSO
ja😊)))))))))...érdekes...
CSOCSO
várj még vele pár honapot😊 amugy láttam külföldi siteon hogy már bontogatják az autokat... szal nemsokára elõfordul hogy csinálnak vmit.. mondjuk nem uj auto kellene nekem hanem több spoiler.. és több widekasztni! több szárny.. stb... bár mit ér a dolog ha neten nem látszik a másiknak..
KG21
azért olyan sok a 0 mert több körön át tart a driftem

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Fefe
Amúgy sziasztok

Fefe
Elõbb tedd fel a matricát és utána katt a "vinyl color"-ra,nekem is ez volt a gondom és utána jöttem rá,hogy elõbb fel kell rakni a gépre és utána lehet a színt választani

CSOCSO
számomra a nulla érdekeseb mint a 123 ezres!!😊
KG21
lol ráéreztem😄DD

CSOCSO
érdekes😊 átteték a suprára az elsõ kerekeket?😊)))))))))
CSOCSO
egyszerû..csak szerencse kell hogy jol jöjjön ki.. szvsz legjobban a legelsõ pályánlehet csinálni.. nem a sima téglalap pályán hanem abbam amiben van plusz két kanyar is....körbe lehet vezetni az autot.. max kettesben és középen is csusztatgatni kell...
I.C.ram
A Durva, hogy az Impreza meg hátsókerekes 😄
CSOCSO
nem.. 52 ezer és fél percíg húztam...talán tudnék jobbat is.. csak néha kanyarban belassul és akkor nem érzem a sebességet😞(((((((((
melyik pályán csináltad?
zaki
ezt meg hogy a f*szba?!

KG21
mármint 52 másodperc?

CSOCSO
nmekem 52 a rekordom. e még azt se csinálja meg senki😊))))))
CSOCSO
öööh nem ugy van véletlen hogy tudunk ps2 esesek ellen is játszani neten?
KG21
akkor jó😊))

CSOCSO
kb ennyi😊))))))
KG21
mennyi a drift rekord?

Mikiller
Milyen a VGA-d?
Ha ATI, akkor a 3D beállításnál huzigáld a csuszkát.
Tray-bõl is elérhetõ.
Ha NVDIA, akkor valami Textel csuszkát kell állítani.
Ez is elérhetõ a Tray-bõl.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Gunner
Samantha fogja adni a lehetõséget, hogy válassz a 2 szélesítés között. Utolsó küldetés után kapnád meg, illetve meg is kapod, csak lesz egy plusz versenyed Melissa-val. Kb. ennyi 😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |