Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
Bezzeg ha én akarnék igy elcsatangolni, rögtön visszarakna...
kérdés:
ha nekem kiírja, hogy level 3 paint-et megkapom, akkor a színeknél miért vanna rajta lakat?
Elõtte lekell szednem a matricákat?
67. menetben vagyok, de még mindig nem választhatok színt holott megkaptam õket...
http://gaborszantai.co.uk/
Hogy lehet 145-öt? Végig az oldaladon csúszol??
Traffic : valóban igaz, hogy ha beletafáltam egy teherbe, restart, akkor legközelebb is ott volt. Ez már a demónál is feltünt, ahol ugye 1 gyorsulást lehetett kipróbálni, és ott az utolsó keresztezödésben az ugrató elött mindig keresztbement egy autó. Gyakorlatilag úgy kellett felfogni, mint egy mozgó útakadályt, nem mint véletlenszerü tényezöt.
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
A gyártók logóját lehet-e festeni, ha igen hogyan, ha nem hogyan?

Viszont nekem a sokat szidott Impreza bejött a csúszkálásnál.
A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős
Amúgy még mindig Acurával vagyok, elég jól teljesít. A Drag-eket általában megnyerem, bár elég szivatósak ezek a mocskok.
Az is gáz, hogy nem tudom keresztbefordítani az ellent...

Ez a hátsónézetes képre is igaz, vagy csak a "belsõre"??
A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős
Én pl. tudtam, hogy x kanyarban a 2. sávban jön mindig egy autó, bementem az 1. sávba és akkor ott jött...
Persze ezt cak akkor csinálta amikor vezettem az utolsó körben.
viszont az autó szépítgetést imádom, ha lesz idõm kimentem magamnak egy könyvtárba az összes olyan összeállítást amit létrehozok.
nem tudom ki hogy van vele, nekem kevés a pénz arra, hogy minden spoilert, lámpát, felnit stb. megvehessek.
Élmény szempontjából is kiemelkedõ jelentõsége van, a további beépített feature-ök, mint pl. versenyek megnyerése, car tuning stb. csak kiegészítõ elemként funkcionálnak.
Minden elismerésem a készítõké!
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
A többi jatekban is ilyen szarul van megcsinálva?
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
Nézem a map-ot sehol senki elöl!
Mint a végén kiderült- csak azért nem láttam mert gecire elöl volt!
A 40mp- s kört 22mp alatt tette meg!
Azt hittem szétdurranok!
Ja a másik az hogy vannak olyanok is: akármerre csusznak, nekimennek a falnak, vagy felborulnak berakja egyböl elém ugyanolyan gyorsasággal!
Nagy Geciség ez!
Ilyenkor kell leave race aztán nézhet hogy nem kap pontot: álltalában én vagyok a Host!😊))
Melyik szobába vagytok most?
7453-ra nem tudtok választ?
Nekem is van 20.50-es idõm, de azt nem hiszem hogy ugy lehet menni 20.10-et hogy egyetlen perfect váltása sincs az ürgének és 390 km/h a végsebessége.(Inf nos)!!!
), az alatt sztem már csít mert 17-18as idõket menni sztem lehetetlen...
Találkoztatok már cheates gyerekkel akinek igen csak 20 körüli vagy alatti az eredménye??

ez egy árkád játék, úgy is viselkedik, sztem nem érdemes valós elemeket keresni benne
viszont jól lehet zúzni vele, meg szép is, meg el lehet tölteni 4-5 órát naponta autófestegetéssel...😊)
Nagy perverz állat lehetett aki ezeket belerakta!
http://deathfellows.hu/
Be is álltam a köv. drag-re, ami jött az underground racemap-ben, nekiiramodtam, és elsöre vagy 4 mp-et vertem a többiekre (gondolom valahol karamboloztak, de az elejétöl fogva vezettem).
Aztán nyomtam egy sprintet a köv. pályán (talán 25. körül?), kicsit mintha nehezebb lenne, lomhábban kanyarodik, de 2 újrakezdés után már mexoktam, és simán nyertem.
Namost 2 dolog lehet :
- vagy alkalmazkodik a gép hozzám, és médium nehézségi szinten még egy trabanttal is lehet nyerni, feltéve ha ügyesen mész végig a pályán (azaz : végsebesség független a verseny, a gép alkalmazkodik hozzád, ha max 100-al birsz menni, akkor ö is max annyival megy, a verseny a kanyarok jó bevételén, stb-n múlik)
- bát a pöckök szerint lassabb, lomhább a jelenlegi subaru, ez mégsem igaz. Lehet, hogy a Miatánál a 10 pöcök azt jelenti, hogy pl az eredeti 10mp 0->100-ra gyorsulást pl 5 mp-re szorithatod full tuninggal, mig a subarunál 3-ra (azaz van még 2 plusz pöcök, de ezt a 10db-ba zsúfolták bele, azaz minden egyes szintlépés a Miatánál 1 pöcök, a Subarunál 0.8, hisz több a fejlesztési lehetöség)
Nembaj, ha nem értitek, már énis belekavarodtam...

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
)...A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A Skyline-nal simán menyertem a 86-96 közti versenyeket 1 óra alatt.
Aztán jött a megvilágosodás, amikor az egész mezõnyt felkentem az oszlopokra, és az így kialakult 8 mp-es elõnyt egy ilyen átváltáskor 4-re, majd a következõnél 1-re csökkentette.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Azért kösz
Steam Nick: adakiller
Én azt kérdezném, hogy megoldható-e, hohy helyi hálón lehessen játszani? Leszedtem a patchet, de nem találtam benne LAN-t.
Még jó, hogy a vége ilyen nyugisra sikeredett, különben tárt kapukkal fogadott volna minden szanatórium. 😊