Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most nézem, hogy az overral lista elsõ 18 helyén csak driftesek vannak...

Úgy látszik a driftes srácok nem szoktak disconnectelni. Bementem 100-as reputationnel, lenyomtam 3 menetet, megvertem néhány olyan srácot, akiknek többezer pontjuk volt, és nem léptek ki, így aztán 16353 ponttal jöttem ki! 😊))

Na, már 600. vagyok, köszönhetõen a driftelésemnek.

zaki
gratula 😊

Viccelsz, végre bekerültem az elsõ 1000-be overallban!!!!

zaki
nincs mit 😊))

[HUN]Crassus
nah de sötét vagyok visszaolvashattam volna picit😞(
KÖSZÖNÖM!!!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

zaki

[HUN]Crassus
hali! srácok hova kell másolni(meylik mappába??)savegame mappám nincs😞( a savegamekat??

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

zaki
ne nfs-ezz, irány a cm

CSOCSO
ehhhe
KG21
az a legrosszabb amikor tudatosan próbálnak kilökni/megpörgedíteni/palánkra taszítani... én ezek miatt már csak unranked módban megyek, mert az ilyen szemét pontvadászokhoz nincs kedvem😞

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Viszont van egy jó sztorim is: délután megmutattam a barátnõmnek a motion blur-t, és véletlenül bekapcsolva felejtettem, így az online meccsre is bekapcsolva maradt. Rajt után az egyik csávó erõsen lökdösött, de valahogy elõtte maradtam, õ meg beállt mögém draftolni. Igen ám, csakhogy a motion blur miatt én szinte semmit nem láttam, így csak az utolsó pillanatban vettem észre, hogy kb. 250-el száguldok a villamos felé. Egy reflexmozdulattal elrántottam az autót, és abban a pillanatban már hallottam is, ahogy a srác ezerrel belecsapódik a villamosba. 😊))

El tudom képzelni, hogy miket gondolhatott rólam. (Szegény anyám, biztos csuklik álmában.)

Hihetetlen, hogy a mai fiatalok mennyire nem érzik fontosnak a fair play-t. Játszottam négy online meccset, abból 3-at megnyertem (volna), egyszer viszont csak második lettem 4 indulóból, mert a gyõztes egy kör alatt valami 20 másodpercet vert rám úgy, hogy hozzá se értem a falhoz, mentem, mint az állat. A 3 gyõzelembõl 2-szer azért nem lett semmi, mert nem sokkal a cél elõtt a host nyomott egy laza disconnectet, így egyedül az utolsó gyõzelemnek sikerült igazán örülnöm, mert ezért végre REP pontokat is kaptam.

Elkeserítõ ez az egész, pláne, hogy tudom, ezek a kis 12 éves pöcsök élvezik így is, leszarják, hogy csaltak, mert nekik a gyõzelem sokkal fontosabb... 😞((

CSOCSO
lol.. nekem az volt a leggázabb .. amikor 4 sávbol 3 sáv lesz AZONNAL a start után..persze engem rak be a halott sávba.. szal 20 bol 5 ször indultam ugy hogy a fán kötöttemki mert megpöckölt a másik auto.. aztán még 10 szer azért mert elém jöt tvalami a 120 civil közül. és még 5 azért mert hiába nyomtam balrát nem ment be a sávba. hanem neki egyenesen a sávok közti elválasztóba...
ullrich
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\NFS Underground\

Crazyn
Bocs, hogy lusta vagyok visszakeresni, de hol tárolódnak az elmentések?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Tikal
nem javit az semmit 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

reaper4
hááát nemtom nyolcvan valahánynál tartok, de nem tudom megszokni és egyre szarabb lesz. most már csak nepi 1-2-t csinálok meg így kerülöm el a végsõ idegösszeomlást.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Bandee
jaja mire végigvittem már mexoktam...

Bandee
mondjuk az télleg érdekes. nekem pölö 350fölött megfõl a skylineom mocija, szal nem vágom h legyen annál gyorsabban menni... :\

Bandee
jé pirannya! te magyar vagy ezek szerint 😄 (már jáccottunk) majd holnap jáccok aktívan, csak legyen magyar szoba könnyebb lesz embereket megtalálni! 😄

Bandee
nem1szer velem is megesett 😄

nekem mégcsak 8 verseny kell és megcsinálom...de itt a 7 körös verseny az betett..vezettem 6 körön át és a 7 végén elémjött egy qurva teherautó... kicsit ideg vagyok
Mit szoptam basszus, valahol 68 körül járok, de eddig egy drag miatt sem anyáztam ennyit!

Kibaszott csucsforgalomba berak, ráadásul (csikjaik szerint) csont szar autók ellen, és vagy 20. alkalommal sikerült csak megnyernem.
20ból 15x richtig elém ette a penész valamelyik járókelõ autót, 5 alkalommal pedig csak lestem, mert elején lehagytam a mezõnyt, végig speedelek, mögöttem az összes nyil, beérek a célvonalhoz, erre mit látok? Az egyik ott kempel már 50m-el mögötte. Ráadásul valami fostalicska dodge neon. Úgy, hogy végig én mentem elöl, és nem elõzött meg egyik se.
A végén ugy nyertem végülis, hogy végig perfect shift, meg minden váltást meggyorsitottam nitroval már az elején. Ja, és ki "totaled"-eztem az összeset 😄
Rankedben online van olyan szoba hogy HUN001 majd összelehetne gyûlni addig is na central ban nyomom😄
bzoley
tep?

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

Tikal
mert illgális, azért éjjel 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kurty
Nemtom!

Mr.Macho
miért van az, hogy a kocsimat csak szarabb kocsira tudom elcserélni?
SoDI---
Na bõ másfél óra játék után a röp-benyomások.
- Király, hogy default-on rohadt gyors.
- Miért csak éjjel lehet menni? 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

DJ Skyline
köszi...

CELL StormBird
The Chemical Brothers -Leave Home

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

nálam is igy volt de aztán meguntam és a pocsverogep-et elfogadta!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

CSOCSO
most egy darab pörgésrõl beszélsz vagy a végpontrol??? mert egy darabot pördülni 120 al szép teljesítmény.. de végeredményként nem izgat...
bzoley
Jó estét mindenkinek!

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

Hali!
Lehet hogy volt már rola szó ezért ne hordjatok le pls. A játék hol tárolja a save-em? Pls segitsetek köszi
SkunkliX
magyarítás az kellene mert nem ismerem a színek pl. nem látom a fekete úton 200nál a fehér autót amitõl a levegõbe repülök ütközésnél 😊

zaki
minek ehhez magyarítás? elakadtál, vagy mi a pöcs?

SkunkliX
senki nem akar 1 magyar online csapatot ???

focussal a négykörös leghosszabb pályán mentem már 270.xxx-et de egyszer nekibas*tam a falnak úgyhogy lehetett volna 300e is

magus
miert mi a problema?

[NST]Cifu
Driftelésre szerintem a Miata a csúcs autó, szinte magától pördül, és közben mégis végig irányítható marad. A hosszabb pályákon erölködés nélkül lehet 120.000 pontot csinálni vele, nekem eddig max. 217.000 pontot sikerült összehozzi vele...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

zaki
mikor megnyered a versenyt, restartra mész, aztán kilépsz a versenybõl

I.C.ram
Töltsd le õket mp3-ban. Ezek mind ismertebb számok.
And5
zenéket nem lehet vhogy kiszedni a játékból mp3ba?

ÁjjLe BoBBi
de be ám! már csaka zt mond meg plz hogy miért fagyok ha online gamera nyomok ?😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

BaLeeX
Hányadik versenynél??? Nekem ilyet nem adott a rohadék!!!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

zaki
vazze, ez nagyon lol 😊)))))