Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KÖSZÖNÖM!!!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
El tudom képzelni, hogy miket gondolhatott rólam. (Szegény anyám, biztos csuklik álmában.)
Elkeserítõ ez az egész, pláne, hogy tudom, ezek a kis 12 éves pöcsök élvezik így is, leszarják, hogy csaltak, mert nekik a gyõzelem sokkal fontosabb... 😞((
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Kibaszott csucsforgalomba berak, ráadásul (csikjaik szerint) csont szar autók ellen, és vagy 20. alkalommal sikerült csak megnyernem.
20ból 15x richtig elém ette a penész valamelyik járókelõ autót, 5 alkalommal pedig csak lestem, mert elején lehagytam a mezõnyt, végig speedelek, mögöttem az összes nyil, beérek a célvonalhoz, erre mit látok? Az egyik ott kempel már 50m-el mögötte. Ráadásul valami fostalicska dodge neon. Úgy, hogy végig én mentem elöl, és nem elõzött meg egyik se.
A végén ugy nyertem végülis, hogy végig perfect shift, meg minden váltást meggyorsitottam nitroval már az elején. Ja, és ki "totaled"-eztem az összeset 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
- Király, hogy default-on rohadt gyors.
- Miért csak éjjel lehet menni? 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help
Lehet hogy volt már rola szó ezért ne hordjatok le pls. A játék hol tárolja a save-em? Pls segitsetek köszi
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

mire végigvittem már mexoktam...