Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, a vége elég érdekes volt, az utolsó 5 vagy 6 versenyt kivétel nélkül elsõre nyertem, és egyedül Melissa tudott megszorítani, mivel az utsó kör elején elém mászott valami agybeteg civil.
El is fogyott a nitrom, mire a csajt utolértem, pont annyi volt, hogy be tudtam állni mõgé szélárnyékba az ugrató elõtt, aztán az utolsó kanyarban bevágtam mellé belsõ ívre, és végül 0.04-el megvertem. 😊)
El is fogyott a nitrom, mire a csajt utolértem, pont annyi volt, hogy be tudtam állni mõgé szélárnyékba az ugrató elõtt, aztán az utolsó kanyarban bevágtam mellé belsõ ívre, és végül 0.04-el megvertem. 😊)
nekem az utcso skyline volt a lol... mentemmentem..melyik kanyrban kicsit falhoz értem az meg megelõzött.. erre FULL megáltt a start elött.. azt hittem rendesen szopat a játék és hogymajd begurul az auto.. erre csak arra eszmélek fel hogy elsõ vagyok...a térképenmeg a skyline állt a célvonal elött 1 cm re...hm...
Más kérdés, hogy az a hét kör aztán tényleg hibátlan volt. A 3. és 4. helyezettet 25, illetve 27 másodperccel vertem a végén, csak egy köcsög tapadt folyton, de szerencsére végig magam mögött bírtam tartani.
😊)))
😊)))
Viszont ELSÕRE MEGCSINÁLTAM A 7 KÖRÖST!!!! JIHHHÁÁÁÁ!!
Nagyon sok kis buzi van a neten az tény. Délután én is dühromat kaptam, aztán persze rájöttem milyen hülyén nézhetek ki, amint fejhallgatóval a fejemen ugrálok, és üvöltözök a monitorral.
az a baj a nettel hogy soxor látom azt a feliratot hogy kevés a framerate a játékhoz.. és elég gáz lehet ha 15 fps nél alig megy többet a gamez
az! tisztára mint a 7 körös kecsapolós szarakodásban. Csakhogy én naívan azt gondoltam online több észt látok majd az ellenfelem manõvereiben

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Aloha,
estétõl lenyomtam 20 futamot, hatvan körül járok, de a kezem, mint egy 70évesé...
Ha holnap nem tudok dolgozni (épületek tervezése CAD-del), akkor kit pereljek az EA Games-t vagy a Logitech-et???😊))
ha végzek a maradék 50-futammal elégetem a CD-t és csak logikai játékokkal fogok játszani...
estétõl lenyomtam 20 futamot, hatvan körül járok, de a kezem, mint egy 70évesé...
Ha holnap nem tudok dolgozni (épületek tervezése CAD-del), akkor kit pereljek az EA Games-t vagy a Logitech-et???😊))
ha végzek a maradék 50-futammal elégetem a CD-t és csak logikai játékokkal fogok játszani...
http://gaborszantai.co.uk/
bazz de utálom az olyan kis szarháziakat akik úgy akarnak nyerni, hogy rálöknek az oszlopra
Bassza meg az ilyen köcsög, rögtön szét is kapcsoltam egy ilyen után.
Bassza meg az ilyen köcsög, rögtön szét is kapcsoltam egy ilyen után.
Haha, végre megvan a 95. Kb. 20-adjára.
Ja, látom bevált. Remek.
Szivesen. Bevált?
nem veszi el, online módban választható, viszont quick raceben nem.
jut eszembe.. VÉGIGVITTEEEEEEEEM!😊))))))))))))) de elég szemét hogy elveszi az autodat....vagy nem veszi el??... nem nagyon lestem meg..mindenesetre underground modba nem tudtam menni.. ugyhogy be is tettem a 111 es mentést.. szal megmaradt az a suprám amin van három Unicue motor upgrade... mivel az erõsebb a másik fullos supránál... igy utolag zsír volt.. sajnáloma civiles és az Ai-s dolgot.. amuy fasza gamez volt.. talán majd most neten is nyomom.. nemtom.. kéne sok framerate
hol lehet azt megnézni melyik kocsi hátsókerekes meghajtású, melyik 4kerék stb..? Mert én Eclipse-el csinálok 100ezer fölötti csúszásokat és az még csak nem is optimális választás?
Beszarás azt mondjátok eg hogy mért van hogy az NFS ha nem rakom fel a pecset akor fagy ha meg felrakom akkor meg mentés közben szarik be..ILYEN NINCSEN CSAK VELEM TÖRTÉNIK MEG AZ ILYEN összehugyozom magam itt a fotelben....nincs vmi 5letetek??már uninstalláltam meg minden(érdekes uninstall után megvoltak ugyanazok a beállitások nah de mind1).A gépem nem szar mert minden más megy rajta csak eza gány nem😊
kapcsold ki az automatikus stabilizátort a CAR optionsben. Meg elõnyös Driftet hátsókerekes kocsival csinálni.
És még valami: Vki írja nekem le legyen szíves hogy a francba lehet 40ezres csúszásokat csinálni driftben???????
nekem 7ezer a max és ilyen 60-70ezer a hiscore
segítsetek légyszi mert látom egy rakás stílepontot lehet ott kapni meg matricákat
bár nem tom mire jók a style pontok
nekem 7ezer a max és ilyen 60-70ezer a hiscore
segítsetek légyszi mert látom egy rakás stílepontot lehet ott kapni meg matricákat
bár nem tom mire jók a style pontok
Ezért játszom csak ismerõsökkel neten 😉
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Örömmel közlöm aki még nem tudná ranked gamekban eléggé elterjedtek a csiterek: végtelen nitro, teleportalas ( nem lagg ) köszönjük hogy kellemesebbé teszik napjainkat
na de persze full alap geppel
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
na végre jo lett 😊 mar csak ha online gamera kattintok akkor fagy le 😊) drift nagyon tetszik! valami 40 ezer valamennyit mentem vele 3 restart utan 😊
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Meg majd késöbb lehet lapozni ott fönt a szinek felett, ahol a Gloss Paint van a kacsacsõrökkel. Gloss az a sima fényezéses, Metallic az a metálfény, és a harmadik, aminek a neve nem jut eszembe, az a gyöngház effektes.
valahogy úgy ott van a színek alatt nekem is lelockolva 4 szín 1been aztán még több azokkal lehet majd variálni ha kinyitottunk 😊
izé lehet hogy már feltettem itt ezt a kérdést de asszem nem válaszolt rá senki és ha már úgy is 500-an kérdezték a peccset akkor itt egy peccses kérdés: NA én feltettem a patchet és hozzá a cracket majd a játék elindítása után a futam töltésekor kifagy, ha online játszanék akkor is, bármikor. Na most ugye a kérdésem az: Tud e vki megoldást, vagy egy új cracket és/vagy patchet amivel én is felmehetnék végre a netre bár a single player is elég élvezetes, igaz kicsit levagyok maradva, vhol az 50. verseny körül járok( 50-60 között)
+kérdés, ezeket a színváltós hatást keltõ festéseket hogyan lehet az autómra varázsolni? vagy mjad megdob vele a gép késõbb?
+kérdés, ezeket a színváltós hatást keltõ festéseket hogyan lehet az autómra varázsolni? vagy mjad megdob vele a gép késõbb?
nah megcsinálkodom a 111 es-t😊 miután meglestem a cant take my eyes off you zenét a tv2-n..... áj láv jú bééébbbiii😊))))))))))))
lehet hogy 1 láma vagyok de lécci mondjátok már L nekem hogy hogy tudnék online játszani. ha csinál v.mi patch féleséget utána kérné a cd-t akkor visszaírom a crack speedet és újra 1.1 és tartok ott ahol elõtte pls. step to step thx
???
nem nagyon vágom mirõl beszélsz.. ha ugyan azok a képeid megvannak neked mint nekem akkora gratula.. vagy lementetted a képeimet vagy te is ültél pár honapot a google felett beírva a toyota supra picture szócskával
nem nagyon vágom mirõl beszélsz.. ha ugyan azok a képeid megvannak neked mint nekem akkora gratula.. vagy lementetted a képeimet vagy te is ültél pár honapot a google felett beírva a toyota supra picture szócskával
egyébként kösssz a helpet srácok😊
kis nyamvadék hogy elbujt😊
Zaki ott a documents and setting/all users allatt nyomj egy eszközök-->mappa beállitásai-->nézet és ott legalul hogy rejtett mappák megjelenitése