Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
én is azzal nyomtam sokáig, nagyon kúl verda

zaki
asszem a 80. után

STLRR
Egy ATI Radeon 9000pro van benne!!!!

robotnyk
már egy haveromnál is elõfordult a dolog, megoldást egyenlõre nem talált rá...
STLRR
Valaki segitsen!!!Bocs hogy nem olvasom vissza a forumot de orulok hogy annyi idom van hogy bekapcsoljam a gepet!!!PLizzz!!!!

Fefe
Én meg még az Honda S2000 nél vagyok

GvD
Jól van! Akkor annyira én sem vagyok elmaradva. Én is még csak az Acura-val zúzok!
Fefe
Lehet tudják,hogy nem legális a játékod és ezzel szívatnak 😊)

GvD
Nem tudjátok nem lehet majd valahogy ezzel lanban is nyomni? Valami lanpatch jó lenne hozzá! Végre egy frankó game multi nélkül...na tessék
ja dél kötül lenyomtam két 4000 pontos srácot, nyertem 800 pontot. Még mindig nem irták jóvá. Az is furcsa hogy valamiért állandóan levon pontoka, ha vesztek ha nyerek.

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

STLRR
Miert van az hogy XP-n ha kilepek a gamebol lefagy a gep?????Fekete a kepernyo es nem tok mit tenni!!!Legyszi segitsetek!!!!

bzoley
És akkor még, ha nyersz is, vagy megkapod a pontokat, vagy nem.

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

Szar mert végtelen nitroval és felrobbanthatatlan motorral jönnek. Nekem 20.40 a legjobb idõm a 14th and vine-on de ez legalább lehetséges, ha ilyen 20 körüli vagy alatti idõket latsz akkor tuti kamu a verseny. Fõleg ha egyetlen perfect shiftje se volt.

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

én kiszoktam a pntok függvényében. De inkább mondom hogy unrankedbe menjünk!! szoksor segítek is ha tudok!

Mikiller
Ennyire szar a helyzet Online?
Még nem nagyon mentem a NET-en, mert a kocsim még gyenge.
UnRanked-ben mozgplödtam kicsit.
Ezt a CHEAT-et a programozók rakják bele a játékba, vagy valamit átkell írni a config-ban?
Egyébként nagyon nem szeretem az ilyen játékosokat.
Tegnap mentem egy külföldi ellen, és haladunk együtt szépen, mikor az utolsó kör 3. harmadában "megtáltosodott", és rámvert 15mp-et.Ennyire azért nem hinném, hogy bikásabb a gépe.De az is lehet, hogy szopatott

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Igaz, csak honfitarstól elvenni pontot nem szeretek. Inkább alázom a külföldieket. de unranked-be szivesen megyek a honi banda ellen is. Hajrá magyarok!!

Fefe
Így van ezért jobb ismerõssel jáccani😊
Amúgy

CSOCSO
az elsõ junik performance-t 8 és a 26 odik mecs után ( utcsot még nemtom.. még nem jutottam oda)
bzoley
Az ilyenek ellen nem tudom lehetne-e valamit is tenni. Nem szabad közel engedni senkit😊 Nem sokat versenyeztem, jó ha 3-400 pontot összeszedtem, de egy pillanat alatt el is vesztettem mind, mert az ellenfél kétszer gyorsabb nálam. Ezért inkább csak ismerõssel játszom.

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

bzoley
Nincs, mert nekem semmilyen hibám nem volt még a game-mel.

Ebben sajnos teljesen igazad van! De ha minden igaz a cheaterek ip-jét ban-nolni fogják az elkövetkezõkben. Remélem az unfair kilökdösõs, mellete elmenii nem hagyós emberek is kapnak valami szankciót mert utálok azért 100-200 pontokat veszteni mert valaki nem tudja elviselni hogy valaki jobb. Én is már túlvagyok több mint 200 versenyen, az a pár pontomat nem igy gyüjtöttem össze.

bzoley
Nov.19-22. között láttam több ilyen hibát asszem, de ennek nincs köze a beállításokhoz.

bzoley
Menj vissza 32 hozzászólást, megtalálod. De ha ott nem találod, kb minden harmincadikban le van írva. Legalább egy kicsit legyetek önnállóak. Kérlek! Amúgy jó estét mindenkinek! Úgy látom, ahogy lassan mindenki letudta az underground módot, online, csalókkal játszani nem nagyon akar senki, a topic is kezd alásûllyedni.

Hi skacok! Nem tudjatok hogy mi a hiba a játékkal, nálam azt csinálja hogy amikor elindítom a versenyt csak egy homályos barna képernyõt ad be! Videókártya driverrel van gond, amúgy egy abit gef ti4200-asom van.

Geeryy
ilyen 98 alatt nincs de xp-n valoban igy kell.azért thx.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Mikiller
Vezérlõpult-->Területi és nyelvi beállítások-->Speciális

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Milyen patch-et kell felraknom hogy tudjak neten játszani? És milyen sorrenbe kell ujra felraknom ha kell?
CELL StormBird
Hi nem tudja vki , hogy miért akad a game?
Meg a zene is akad rendesen, meg az a zene is akad amit pl winampba berakok és a játék hangerejét leveszem.
a Config: 1700mhz PIV, 768md ddr, ASUS GeForce Ti4200 128md ddr,
És ez nagyon zavaró sõõt.
Pls help.
Elõre is kössz.

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

zaki
pedig ott van benne, de csak akkor látod, ha bekapcsolod, azt hogy látszódjanak a rejtett file-ok

Stann
Hali!

Nem tudjátok, h. hova menti a játék a SAVE-ket?
Mert nem talállom, pedig fontos lenne, mert Windows-t telepitenék, és nem akarom hagyni a mentéseket. Sem a játék, sem a Doc. and Settings könyvtárban nem találtam hasonló fileket. Köszi, Dani

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Fefe23
Sziasztok!
Nekem azt mondja meg valaki, hogy ha neten nyomom (még nem nyomtam), akkor lényegesen nagy a kocsik közt sebességre a különbség, vagy ugyan úgy van mint a gép ellen? Mert gondolom nem mindenki tart ugyan ott a játékban, és ebbõl adódóan a kocsik sem egyforma tudásuak. Tehát a Kérdés, ez érezhetõ neten vagy sem?

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)

Geeryy
hi!
egyik haveromnak is megvan a gém de mivel neki win98 van nekem meg xp nem tudom hol lehet beallitani azt a UNICODE-ot.kérlek irjatok le(reszletesen).thx

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

kisficege
hol lehet benne zenét berakni?nem akarok 7000 üzit visszaolvasni

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

Dzsega
ja egyetértek
de nincs sok különbség a szintek között

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

a nehézségi szintet sztem egy kicst elcseszték mert hol rohadt nehéz hol rohadt könnyû még a hard is
Nem tudja valaki hova a f****a tünt 800 megnyert pontom at onlineban??Kicsit idegeítõ!!!!!!!!!!

Dzsega
Szerintem is de sajna egy nagy kalap kaki lett.
Az NFS viszont király

Danny
Street Legal jobb lenne, ha lehetne vele jatszani is 😊, de mivel nem lehet....

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

CSOCSO
huhh ez jo kérdés..irányíthatóság meg ilyenek az NFS jobb völt.. és még szebb is.. több dolog van benne.. a tuningolás nagyon zsír.. szal szvsz az NFS a jobb.. bár ugy emléxem nekem 1000szer jobban tetszett az MC kettõ onloneja.. mert az NFS onlineja szvsz hatalmas FIKA
CSOCSO
vicilekel😊)))))) szal civilekkel
CSOCSO
ugy néz ki nincs😞 talán azért mert akkor tök láthatnád hogy mennyire csal a gép a vicilekkel és az ellenflekkel...
Üdv! Az NSFU-ban nincs Replay?
Kurty
Nektek a Midnight Club 2 vagy az NFSU teccet jobban?

Lacc
Az nfs. 😛
Dzsega
Tutti Verda!
Más: Valaki akinek sikerült megcsinálnia a gamet mármint kiakasztotta az megmondaná hogy az intróban lévõ eclipse felfestése megnyerhetõ??? Nagyon bejön és kellene. Lehet hogy már kérdezték de nincs kedvem ennyit végigolvasni.
Elõre is kösz!

tomsolo
mármint a játék szerint lassab...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
szerintem úgy (bár még nem tartok ott) miután megkapod a vinyl-be a body matricázhatóságot...

állandóan váltogatni kell a kocsikat, és ne vedd figyelembe a tulajdonságaikat, mer kurvára nem veszi figyelem be a program illetve igen de másképp... pl. supra elvbe lassab mint a lancer pedig nem...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

motion blur: elmosódás, a grafikánál tudod bekapcsolni, annyit jelent, hogy ha gyorsan mész akkor elmosódott lesz a kép (sebességérzet nõ)

drift: kör pályán kell menni, és csúszkálni, farolgatni kell.

Jó reggelt!
Mikor lehet úgy festeni, hogy pl. az alsó része az autónak más szinû? Vagy ez valami level 3-as vinyl okosság?

Más. Furcsák az autók tulajdonságai, semmi logika nincs benne, és a "pöckökkel" sincs összhangban. Celicám volt, de iszonyat gagyin driftel és már máshol is bajom volt vele. Lecseréltem egy akkor kilockolt Suprára. Drifttel kezdtem, furcsa volt, nem is kellett a kézifék, mindig keresztbeállt, sõt teljesen megpördült. Aztán versenyen alig bírtam bevenni a kanyarokat. Ezt is lecseréltem egy Integrára amelyik már régóta ki volt lockolva. Döbbentem egy nagyot. Úgy megy mint az állat, és rohadt jól kanyarodik. Minden versenyen kb. 6-7 mp-t vertem az ellenre. Szóval nem értem. De keraa a játék!

Spenser
Nah én is végig nyomtam majdnem mindent Hardon.
Nagyo kafa kis gém bár néha anyáztam én is😊.