Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
Még nem nagyon mentem a NET-en, mert a kocsim még gyenge.
UnRanked-ben mozgplödtam kicsit.
Ezt a CHEAT-et a programozók rakják bele a játékba, vagy valamit átkell írni a config-ban?
Egyébként nagyon nem szeretem az ilyen játékosokat.
Tegnap mentem egy külföldi ellen, és haladunk együtt szépen, mikor az utolsó kör 3. harmadában "megtáltosodott", és rámvert 15mp-et.Ennyire azért nem hinném, hogy bikásabb a gépe.De az is lehet, hogy szopatott

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

de xp-n valoban igy kell.azért thx. Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Meg a zene is akad rendesen, meg az a zene is akad amit pl winampba berakok és a játék hangerejét leveszem.
a Config: 1700mhz PIV, 768md ddr, ASUS GeForce Ti4200 128md ddr,
És ez nagyon zavaró sõõt.
Pls help.
Elõre is kössz.
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
Nem tudjátok, h. hova menti a játék a SAVE-ket?
Mert nem talállom, pedig fontos lenne, mert Windows-t telepitenék, és nem akarom hagyni a mentéseket. Sem a játék, sem a Doc. and Settings könyvtárban nem találtam hasonló fileket. Köszi, Dani
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Nekem azt mondja meg valaki, hogy ha neten nyomom (még nem nyomtam), akkor lényegesen nagy a kocsik közt sebességre a különbség, vagy ugyan úgy van mint a gép ellen? Mert gondolom nem mindenki tart ugyan ott a játékban, és ebbõl adódóan a kocsik sem egyforma tudásuak. Tehát a Kérdés, ez érezhetõ neten vagy sem?
DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)
egyik haveromnak is megvan a gém de mivel neki win98 van nekem meg xp nem tudom hol lehet beallitani azt a UNICODE-ot.kérlek irjatok le(reszletesen).thx
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

Az NFS viszont király
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Más: Valaki akinek sikerült megcsinálnia a gamet mármint kiakasztotta az megmondaná hogy az intróban lévõ eclipse felfestése megnyerhetõ??? Nagyon bejön és kellene. Lehet hogy már kérdezték de nincs kedvem ennyit végigolvasni.
Elõre is kösz!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
állandóan váltogatni kell a kocsikat, és ne vedd figyelembe a tulajdonságaikat, mer kurvára nem veszi figyelem be a program illetve igen de másképp... pl. supra elvbe lassab mint a lancer pedig nem...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
drift: kör pályán kell menni, és csúszkálni, farolgatni kell.
Mikor lehet úgy festeni, hogy pl. az alsó része az autónak más szinû? Vagy ez valami level 3-as vinyl okosság?
Más. Furcsák az autók tulajdonságai, semmi logika nincs benne, és a "pöckökkel" sincs összhangban. Celicám volt, de iszonyat gagyin driftel és már máshol is bajom volt vele. Lecseréltem egy akkor kilockolt Suprára. Drifttel kezdtem, furcsa volt, nem is kellett a kézifék, mindig keresztbeállt, sõt teljesen megpördült. Aztán versenyen alig bírtam bevenni a kanyarokat. Ezt is lecseréltem egy Integrára amelyik már régóta ki volt lockolva. Döbbentem egy nagyot. Úgy megy mint az állat, és rohadt jól kanyarodik. Minden versenyen kb. 6-7 mp-t vertem az ellenre. Szóval nem értem. De keraa a játék!