Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
bocs.
U.i.: Javaslatként mondom, hogyha egy (a szintnek megfelelõen megcsinált) Mazda MX5-össel kezdesz driftelni, akkor, és egy kicsit ügyes vagy, akkor simán lehet 30-40-50 style pontot csinálni. Kaptál már 26000-et egy driftért? Azt írja ki, hogy 'Outrageous'. vagy mi. na, ez viszont király! Jó játékot!
Jó, akkor aki ezentúl ide szúr be képet az autójáról, azt egyszerûen törölni fogom. Nemigaz ennyi idõ alatt nem lehetett felfogni, hogy erre ott a másik topic...
az a baj szinte az összes felni teccik így csak ráböktem az egyikre😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Van szerintem amúgy elég tört szerver nem?
Plííííííííííííz Kösz!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Vélemény: összeségében pozitívan tudok nyilatkozni mert rosszabbat vártam. A grafika nagyon jól beállítható és egy átlagos gépen is szinte fullosan megy.
A fizika jobb, mint ami a HP2 alatt dolgozott, de persze csodát nem kell várni. De ha kikapcsolom a rásegítést és mivel hardon nyomom így szoktak izgalmas dolgok kerekedni.
Sajna egy deka törés sincs, de az ablakok szépen berepedeznek.
A visszajátszát viszont nagyon nagy negatívumnak tartom, hogy nincsen. Ennyit a filmes hangulatról. 😉
De a verseny elõtti mozgalmasság nagyon jó 5let volt tõlük.
Szóval az NFS feeling van hozva szóval bejön, de kár hogy nincs osztott képernyõ nincs zsernyák és visszajátszás. Ezek elég ütõs negatívumok szerintem.
Na azért beszúrok egy szép képet a felpatchelt SLRR-rõl, hogy lássatok egy kis törést is, ja kár, hogy az a minimális törés sincs, mint ami a HP2-ben volt. ;(

eddig ág nem kaptam meg a 3. junik upgradet.. de az összes level 2 upgrade megvan a 49. után...
1. junik upgréd: 8. pályánál
2. -"- :26. pálya...
Sajna a minõség kb c64 színtre esett, de legalább megy gyorsan. kb 5 verseny után kidobott a windowsba. ez gondolom azért van, mert drágán vettem a játékot!!! 😊
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egy olyan gondom lenne, hogy nagyon szaggat a game.
Ennyire azért nem gázos a gépem.(ASUS A7V-333, AMD 1600XP, 512 MB RAM, Geforce 2 64 M😎 A hang is nagyon szaggat, de a játék hang nélkül is élvezhetetlen. Pedig nagyon jó lenne...
Minden szaggat. Ha valaki tud, légyszi segítsen! Köszi
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
http://bravenet.uw.hu/nfs/NFS-patch.zip
Másnak is van ilyen irányú tapasztalata?
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller