22257
-
#10993 3millió style pont felett lehet még valamit szerezni, vagy azt már versenyben kell kiérdemelni? -
and #10989 Tud valaki segíteni, nem tudok online játszani,hogy kellene csatlakozni? Kell valahol regisztrálni? -
Coco #10988 lehet megvetted, és csak vissza kell "back"-elni nem ? :) -
#10987 7-i 7-es után én is beállok szenvedni :D -
#10986 Ízi rájder öcsém, ízi rájder!!!
Ügyes vagy!
Én szenvedek!!! :) -
yal #10985 vegignyomtam gamet hardon 112. palya utan is 100% volt a winem;) EASY RIDER ÖCSEM -
#10984 Az 1.30-hoz is van már tréner?
Eszem megáll!!!
NYomom inkább szingli. Bár azis csal!
Az egész játék egy nagy rakás CSÍT!!! -
gyezo #10983 Egyetértek veled! -
and #10982 Sziasztok!
Segítség kellene online játékhoz. Le tudná írni valaki, hogy kell csatlakozni? A patch-et már letöltöttem, de valamiért nem csatlakozik a szerverre.
-
#10981 Olyan kéne, hogy a csítelés mindenkinél működjön :D
Tehát ha valaki csítel, akkor az a csít legyen meg mindenkinek -
Sonic13 #10980 Ja meg a legnagyobb problem vele, hogy hiába csitdetektor, az lenne az igazi, ha a játék előtt jelezne! Mert pl. kreálsz egy játékot megvárod míg bejönnek, elindítod a játékot és mikor már bejöttek a kocsik akkor mondja, hogy van e csiter vag nincs. És, ha van akkor már ba**hatod, mert már nem tudsz kilépni, és ugyanúgy veszítessz rep-et!
Szóval arra jó, hogy máskor tudod, hogy kivel nem kell játszani! -
#10979 Hmm, majd megproszálom, kösz a tippet. -
#10978 Milyen akkor, ha kikapcsolod a light trails-t? -
gyezo #10977 Nemtudom ki hogy van vele, de én egyre jobban kezdek utálni online-ban játszani a sok szemét csaló miatt.
Tud nekem vki mondani csalásokat? Kiváncsi vagyok ugy lehet-e gyözni ellenük. Csak ki szeretném próbálni, mielött abbahagyom ezt a szart. -
Sonic13 #10976 Kipróbáltam. Nem rossz ki progi, csak az a baj vele hogy nem csak azokat mondja csíternek akinek 3-nál több unique-ja van, hanem azokat is akinek 3-nál kevesebb van!
VAlszeg a hangokat majd vhogy kicserélem, mert elég gagyik szerintem.:)
De azért kössz Bercy! -
#10975 Hmm, nálam 300 környékén teljesen fekete a kép motion blur-el, ez ahhoz képest királyság :D -
#10974 kiegészítéseket innen
magyarosítás nincs, de ehhez minek is? -
#10973 -
Tigerson #10972 Hello!
A NFS Undergroundhoz melyik honlaponon, esetleg honalapokon lehet hozzá kiegészítéseket letölteni és magyarosítást? -
#10971 Ha-ha... Nem adom azt olyan könnyen! Fejtsd meg, ha kiváncsi vagy rá...
-
#10970 mi jött ki belőle? :) -
#10969 :D -
#10968 He-he. Én már kiraktam... -
#10967 igen -
#10966 Mi ez? Kirakó? -
#10965 mázlista....nekem meg hétfőtől suli...még 1 nap hawaii aztán műszak -
#10964 Urban Freestyle Soccer (hamar megunható)
Airport Tycoon 3 (még nem foglalkoztam vele komolyan)
Massive Assault (istenkirály! )
18 Wheels of Steel AA (egész korrekt)
most szedem a Magic: The Gatheringes stratégiai játékot
lementek a vizsgáim, szal most kb 3 hét hawaii, felkészültem rá -
#10963 -
#10962 Bééééééééééénaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :DDD -
#10961 :D miket szereztél be? -
#10960 nem bár őszintén szólva nem is kerestem :> mostanában inkább új játékokat "szerzek" be :> -
#10959 találtál azóta valami finom szolíd csajokról szoló oldalt? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#10958 nem kötelező semmivel sem játszani -
#10957 az tény......de szvsz jól ellehet vele szórakozni! -
#10956 hát nemtom de szerintem nem olyan jó ez a szar hogy ez legyen az évjátéka -
#10955 passz. elvileg ott minden kocsira elég pénzed kellene hogy legyen -
#10954 De az körbe-körbe, tehát a teteje 2-szer gyorsabb a verdánál, az alja meg áll :P -
#10953 © Panjabi Mc ma 14:10 | Privát | Válasz | #10915
Lenne egy kérdésem! Méghozzá az hogy mikor felrakom a játékot és elkezdem a GO Undergroundot- megnyerem az első versenyt ok vége és mikor kihozza a kocsikat utána ezeket hogy Golf meg Civic meg a 206- ost onnan nem tudom továbbmenni nyomok entert meg mindent de nem enged tovább nem tudom megvenni.Mi lehet a baj rosszul lenne felinstallálva vagy az install Cd-je roszz? mert mikor egyik ismerősöm megírta a play cd volt rossz most hogy átírtam magamnnak mostmár menne ha továbbengedne az első pálya után tudnátok segíteni???? Valaki!!!!!!!
-
#10952 mert az is ugyanolyan gyorsan megy -
#10951 vagyis 587 ponttal nyert! :D