Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor lesz Zsolti undisputted?! :)
Bandee, a Skyline-al én is próbáltam nekem azzal úgy 378 km/h volt a rekordom, ha jól emléxem.
Ezt Rx-7-el csináltam!
Nem kép kell hanem a tudás! Hogy csinálod?
Bandeee!
20,3-20,6? Az nem semmi ... én élõben 21.4-et láttam 6 perf váltással ...
Nem szoktátok mérni a végsebességeteket?
Nekem 389.88 km/h és itt még nem fõtt meg a motor!
De a legnagyobb az 390,60 km/h csak itt már a cél elõtt megfõtt 😞
A másik topicban van egy frankó kis Suprám #1288 nézzétek meg!

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Pozitívan csalódtam. Azt hittem, hogy a sok kis Skyline-os majd szarráver mindenkit aztán mégsem, max kicsit az jobban irányítható de csak attól függ a kocsid sebessége, hogy miket pakoltál bele. Egy integrával voltam és végülis meg tudtam verni általában bárkit (jó azért kaptam ki is párszor) meg volt éppan magyar csati BestOfHUNs - vagy micsoda - néven és 1-2 versenyt magyarokkal is nyomtam.
Szóval király.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
2. az online jatekot
1. keress vissza a forumon, be volt linkelve
Lenne három kérdésem:
1. Honnan lehet letölteni a peccset?
2. Mit javít ki?
3. Miért fagy le nekem amikor az on-line opcióra megyek?
Valaki plz segítsen mert szeretnék neten jáccani!!!!!
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
Hiaba gecinek kell lenni.......

Ha van egyéni rekordom azt hová írhatom?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hiába állítom be nagyobb felbontásra a játékot akkor is csak 640 x 480 -ban marad, és nem hajlandó átváltani nagyobbra! Fent van az 1.2-es patch, legújabb Detonator!
Nincs valakinek valami ötlete! Elõre is Thx!!
sztem pont ez a jó benne, nincs agyonbonyolítva, pörgõs eccerû, egyáltalán nem realisztikus, de nyiltan nem az...
kira árkád játék, olyan mint a régi nfs-ek, meg a 'Volt'
egyszerû jól néz ki, és kevés a bug...
ja, ne menj neki semminek 😉
no mindegy.. e wide bodys dologban nem értek veled egyet.. nekem az összes suprám jol nézett ki.. és még a wide bodi is jol néz ki😊 szal errõl ennyit😊)))))))
tedd fel a legújabb dolgokat rá.. ennyi..és lesz csillagod.. de mondom.. szvsz nem csillagfüggõ a dolog..