Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alexstefi
Jah! Es a kerdes meg mindig adott! Hogy a picsbe nyomod? Mert ha ekkora király vagy onlineba megfõzöl mindenkit ...

Mikor lesz Zsolti undisputted?! :)

alexstefi
Mindezt dragen? Melyik pályán? Mennyi volt a hozzá tartozó idõ?

Most mentem 390,37 km/h úgy, ohgy nem fõt meg! 😊

Bandee, a Skyline-al én is próbáltam nekem azzal úgy 378 km/h volt a rekordom, ha jól emléxem.
Ezt Rx-7-el csináltam!

alexstefi
Sonic!

Nem kép kell hanem a tudás! Hogy csinálod?

Bandeee!

20,3-20,6? Az nem semmi ... én élõben 21.4-et láttam 6 perf váltással ...

Bandee
én ezt nem vágom. nekem skylineom 360nál már megfõ, de miért? így csak 20,3-20,6 körüli idõket tudok menni...

Bandee
jó kérdés, de velem is párszor már megesett. Ha tucc rá megoldást tudasd 😉

Képem is van, ha kell!!! 😊

alexstefi
nem sok az a 390 egy kicsit?

Helloka!
Nem szoktátok mérni a végsebességeteket?
Nekem 389.88 km/h és itt még nem fõtt meg a motor!
De a legnagyobb az 390,60 km/h csak itt már a cél elõtt megfõtt 😞
A másik topicban van egy frankó kis Suprám #1288 nézzétek meg!

alexstefi
Na az a BestOfHUN-t azt én csinaltam! 😊 Jó móka volt csak kár, hogy a magyar srácok repje még elég kezdeti stádiumban van! 😊

Mikortól elérhetõ az a kaszni szélesítés amirõl itt valaki írt? Én már végigtortam a gémet de nem kaptam vagy csak nem találtam meg. Milyen menüpont alatt található?
640 az miert lenne c64 szint, a dvd felbontasa is kb ott van 😊
Mentem ma online-on és az ehez hasonlo nyert versenyek pontjait nem irjak jóvá. Tudja valaki miért???

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

BaLeeX
Kibaszott szép ez a civic, csak az NFS - Underground Garage topicba kellett volna beszúrnod a képeket...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Na, most próbáltam ki elõször neten. (a fagyások miatt vártam vele amíg végignyomom)
Pozitívan csalódtam. Azt hittem, hogy a sok kis Skyline-os majd szarráver mindenkit aztán mégsem, max kicsit az jobban irányítható de csak attól függ a kocsid sebessége, hogy miket pakoltál bele. Egy integrával voltam és végülis meg tudtam verni általában bárkit (jó azért kaptam ki is párszor) meg volt éppan magyar csati BestOfHUNs - vagy micsoda - néven és 1-2 versenyt magyarokkal is nyomtam.
Szóval király.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Tikal
mind az 5 kör alatt ugyanott a forgalom, mindig az alagutnál és a keresztezõdésben, Slow, ez azért már tul megy az arcade-on 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

shevy
Drag rekord: 20:38

zaki
mid van?

SLICK
Sziasztok! Én most írattam meg a játékot és nem tudnátok leírni milyen gépigény kell neki?

Marcell
3. azert fagy le, mert nincs fonn a patch
2. az online jatekot
1. keress vissza a forumon, be volt linkelve

CSOCSO
nemtom honnan lehet leszedni .. majd más segít.. a másik kettõre meg legyen annyi elég.. hogy javítja amit kell
Hello mindenkinek!
Lenne három kérdésem:
1. Honnan lehet letölteni a peccset?
2. Mit javít ki?
3. Miért fagy le nekem amikor az on-line opcióra megyek?
Valaki plz segítsen mert szeretnék neten jáccani!!!!!

CSOCSO
csak kettõ közül lehet választani..
CSOCSO
nemtom hogy cisnáltad én a 60 as pálya körül vagyok és idáig MINDENT megcsináltam elsõre.. eddig még semmi nehéz.. arra a pályára emléxem.. 3 asban be lehet venni...csak azért mert arcade a gamez.. néhol azé kõ fékezni
Crazyn
van olyan trainer vagy cheat, amivel az összes full body upgradeet megkapjuk?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

zaki
Direct Connect

shevy
a legvégén kapsz asszem, de lehet hogy utolsó elõtt, már nem tudom

LezLee
Valaki meg tudná mondani, hogy mikor adja a gép a wide bodyt, mert már a vége fele tartok, asszem a 7 körös endurance versenynél, és még mindig nem találkoztam vele. Vagy már rég megvan, csak nem tudok róla?? 😊))
shevy
nekem a drag rekorom offline a 14th and vine pályán 20:46 Mondjatok már valami eredményt milyeneket mentek, hogy tudjam valahova sorolni magam

nincs ez meg wallpaper 1024x768 -as méretben???

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

Azonak akiknek ezzel gondjuk volt, a derékszögû kanyarok bevételére egy tipp: mielõtt elkezdenél kanyarodni vegyél egy féket, és válts vissza 2-esbe egy pillanatra ettõl kifarol a hátulja de gyors válts vissza 3-asba és ellenkormányozz különben keresztbe áll a verda; így kis sebesség vesztéssel is be lehet venni a 90'-os kanyarokat is, bár a gép így is jóval gyorsabb de nem fog leelõzni csak utólér
505thZajcev[PT]
Nekem csak Supraval nem sikerult, Skylineal megoldottam ,csak ugyesen mellette kell menni aztan ha jon egy fa....... 😄D
Hiaba gecinek kell lenni.......

precision
Elenor? 😊)

Bazinga!

zaki
mi ez, Ford Mustang?

Breki33
zaki

REkordokat szoktatok beírni? CSak azért kérdem mert amikor a demó kijött mindenki a rekordokat próbálta megdönteni most meg egy rekordot se látok!!! 😞
Ha van egyéni rekordom azt hová írhatom?

Re: Kérdésem lenne azokhoz akik sokat nyomják online. Ranked gameban a playerek nél van egy disconnect % is. Ha ez nõ nem kapsz pontot. Én nem disconnectelek a játékból soha mégis nõ és vesztek pontot. Ez miért van??
Tikal
de idegesitõ, mégha arcade is, annyi mindennek ekcseszték ezt a jo ötletet...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sziasztok!
Hiába állítom be nagyobb felbontásra a játékot akkor is csak 640 x 480 -ban marad, és nem hajlandó átváltani nagyobbra! Fent van az 1.2-es patch, legújabb Detonator!
Nincs valakinek valami ötlete! Elõre is Thx!!

Slow
nyugesz Tikal
sztem pont ez a jó benne, nincs agyonbonyolítva, pörgõs eccerû, egyáltalán nem realisztikus, de nyiltan nem az...
kira árkád játék, olyan mint a régi nfs-ek, meg a 'Volt'
egyszerû jól néz ki, és kevés a bug...

ja, ne menj neki semminek 😉

zaki
az lehet

CSOCSO
nem neked lett betéve...
Tikal
kedvenc fizikám a játékban: neki megyek valakinek az meg 5 méterre fel repül a levegõbe, hát ez nagyon ovodás, hogy tudtak ilyet leprogramozni? szánalmas

zaki
Csocso, pls a másik topicba szúrd be a verdákról szóló képeket, thx

Jonny87
Oks kösz szépen, így jo nálamis.

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

CSOCSO
másik topikba mondtam.. rally stylos spoilert hogy lehet iderakni?....
no mindegy.. e wide bodys dologban nem értek veled egyet.. nekem az összes suprám jol nézett ki.. és még a wide bodi is jol néz ki😊 szal errõl ennyit😊)))))))
Csocso, mit szolsz Ranger2 fele Suprahoz par hozzaszolassal lentebb? Szerintem ritka randa lett, foleg az elso spoiler, ilyet rakni autora... Mondjuk az egyetlen supra tuning amitol jobb lesz, mint a gyari az a wide body kit, sztem
CSOCSO
szvsz nem csillag dolog hogy tovább enged de mindegy.. külsöileg építsd ugy az autod hogy adjon csillagokat!!
tedd fel a legújabb dolgokat rá.. ennyi..és lesz csillagod.. de mondom.. szvsz nem csillagfüggõ a dolog..
és ha milleniumom van akkor hova ment ?