Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Elnézést ha kicsit ki keltem magamból de, az tényleg nem semmi, hogy akkor csúsztat ki a fal, akkor borít fel a sín, és akkor dob meg a patka amikor elõttem pár méterrel halad az elsõ a cél elõtt vagy a cél elõtt megyek és van mögöttem vki, máskor meg soha. És az, hogy nem lehet elõnyt kovácsolni, mert mindig utólérnek abszurdum, teljesen elvesz ia áték értékét és pár év múlva úgy fogunk rá emlékezni, hogy az volt az a játék ami milyatt bediliztem. ettõl függetlenül, eddigi legjobb autós játék sztem, ezzel játszottam eddig a legtöbbet , és most is vissza fogok ülni a volán mögé, mert jó. De nem most. Most megyek és feltakarítom az üvegszilánkokat a szobában...😊
AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM
Az elsõ tournamentnél megnyerem az elsõ versenyt és mikor a második verseny elõtt van a kis intro akkor az intronak az elsõ képe be fagy de hallom hogy a játék meg megy szóval rendesen elindul a futam csak a kép nemváltozik!!!
AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM
Akkor itt kért patches. Arra kérlek, ha leszedted, csörögj rám telefonon. Köszi!
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Más.
Hány verseny után adja be a harmadik szintû nitrót és egyéb finomságot?
Most kb. 55-nél tartok.
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

THX
THX
!!! 393,67 km/h !!!
Igaz megfõtt a motor

meg is tudom szerezni ha
veszek gépet menni is fog
Összeszedtem 2147 rep pontot circuitokkal (igaz kedvenc pályámon mentem, nem nagyon tudtak megverni) erre beálltam egy olyan játékba ahol ugyanez a pálya volt csak visszafelé, aki csinálta a játékot annak volt 10e fölötti pontja, a gyõzelemmel nyertem volna 1900 körül.
Egész jól ment csak majdnem elqrtam mert azhittem csak két körös de a végén 1-2mp-el nyertem, erre a célbaérés után ahol a statisztikát lehetne nézni egyszer csak kilépett a játék és visszadobott az asztalra...
Mentem már vagy 30 versenyt, egy ilyen nem volt. A pontokat ilyenkor megkapom? Vagy azt a quit to lobby után adják hozzá?
Sajnálnám ha nem kapnám meg.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Nálatok volt ilyen?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Másik, hogy aki kilép attól meg levonódik a pont, mintha kikapott volna?
Csak azért kérdezem mert egyre gyakoribb, hogy megyek a versenyben, valaki nem tud megelõzni, esetleg nekimegy valaminek és utána szépen kilép.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
második tounament-et végigvittem 2x és mindig kiszál windowsba nem tudok menteni
valaki küldön egy mentést
[email protected]
cimre
elsõre is kösz
az én kocsimat azonnal törlitek de ezt ami még szét is baszta topikot az maradhat?? no mindegy.. amuyg anynit hogy fekete nem jo mert alig látszik az auto😞
Mikor lesz Zsolti undisputted?! :)
Igaz eccer volt 364, de hát az isz szégyen ... 😞
A 390,37-eshez az idõ 24,88mp (mert ugye a végsebességre megyek)
Van erre valami ötlete valakinek???
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul