Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
kb nekem is. nálam annyival rosszabb a helyzet, hogy nem tok multizni, szóval marad a single, ami a 86. verseny körül már minden, csak nem élvezetes

zaki
nekem is volt egy ilyen alkalom az egyik continue utn emléxem, de nekem sikerült az a módszer, ami a collect rewards-nál, úgyhogy próbáld meg ezt

reaper4
ugyanez a véleményem (legalább nem kell leírnom ).

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

esetleg a patch vmit javít azon KIBASZOTTUL ELBASZOTT IDEGÖLÕ GECIFASZ MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁN MIND A CIVIL MIND A VERSENYZÕK KIBASZOTT OLDALÁRÓL? MERT NEM LÉTEZIK HOGY EASYBE IS OLYAJN KIBASZOTT PONTOSAN MENNEK EZEK A SZARFASZÚ IDIÓTA KÖCSÖG BUZI GÉP ÁLTAL IRÁNYÍTOTT GENNYLÁDÁK AMIKOR AZ ÚT TELEVAN KIBASZOTT CIVILEKKEL AMIT MINDIG ODA TESZ A GÉP KANYAR UTÁN AMERRE MENNÉK, A GÉP MEG SIMÁN KIKERÜLI AZOKAT A BASZOTT OSZLOPOKAT IS 300-AZ AMIT ÉN NEM TUDOK, MERT VAN MÉG VAGY 30 CIVIL JÁRMÛ A KIBASZOTT ALAGÚTBAN, DE HA LELASSÍTOK HOGY KITUDJAM KERTÜLNI AKKOR LEELÕZNEK A TETVES SPERMAFIÓKÁK ÉS HA MÉG IS HIBA NÉLKÜL MENNÉK, OTT LIHEGNEK A NYKAMBA EGY CSÖPP ESÉLYEM SINCS HOGY ELÕNYRE TEGYEK SZERT MIND EZT KIBASZOTT EASY FOKOZATBAN. HÁT MOST AKKOR EHHEZ HOZZÁFÛZNÉM AZT AMIT ITT MÁR SOKAN LEÍRTAK:Basszák meg magukat a készítõk, hogy ilyen aljas csaló geci játékot csináltak. HA ne talán meg felmennék a netre ott meg az emberek csalnak ugyanígy, szóval azok a cheaterek is basszák meg magukat.
Elnézést ha kicsit ki keltem magamból de, az tényleg nem semmi, hogy akkor csúsztat ki a fal, akkor borít fel a sín, és akkor dob meg a patka amikor elõttem pár méterrel halad az elsõ a cél elõtt vagy a cél elõtt megyek és van mögöttem vki, máskor meg soha. És az, hogy nem lehet elõnyt kovácsolni, mert mindig utólérnek abszurdum, teljesen elvesz ia áték értékét és pár év múlva úgy fogunk rá emlékezni, hogy az volt az a játék ami milyatt bediliztem. ettõl függetlenül, eddigi legjobb autós játék sztem, ezzel játszottam eddig a legtöbbet , és most is vissza fogok ülni a volán mögé, mert jó. De nem most. Most megyek és feltakarítom az üvegszilánkokat a szobában...😊
Zzozzo
Ja és van patcham is!

AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM

Zzozzo
Segítsetek!
Az elsõ tournamentnél megnyerem az elsõ versenyt és mikor a második verseny elõtt van a kis intro akkor az intronak az elsõ képe be fagy de hallom hogy a játék meg megy szóval rendesen elindul a futam csak a kép nemváltozik!!!

AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM

Sonajk @:o)
Gábor!
Akkor itt kért patches. Arra kérlek, ha leszedted, csörögj rám telefonon. Köszi!

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Bandee
menjék sokat, nem a végsebesség számít, hanem h nagyjából nagy sebességet minél hamarabb érj el, mert lehet h csak célvonalon 350-el kocogsz át, de ezzel a sebességgel majdnem a fél pályát végignyomod... szóval: gyakorlás 😉

zaki
hát nem tudom, sztem mindenki aki cheatel az

Mészy
Jó azt nem mondom, hogy gagyi, de 640*480 teljesen lebutítva kicsit illúzióromboló. Most 640*480 full grafika és tök jól megy, csak kicsit szögletes minden.

Más.
Hány verseny után adja be a harmadik szintû nitrót és egyéb finomságot?
Most kb. 55-nél tartok.

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

robotnyk
le kellene tölteni valamivel... mûködik a link
Kössz szépen a linket, de nekem nem müxik! Sok betût meg számot írk ki és ennyi!

Na az ilyenekre mondom én azt,h hogy szarember

zaki
lol, nem tudom mi az élvezet a játékban az ilyeneknek

robotnyk
találkoztam dragben egy k... khm, csíterrel:

robotnyk
Írjátok már le légyszi hogy honnan-hogy töltöm le a peccset!
THX

Írjátok már le légyszi hogy honnan-hogy töltöm le a peccset!
THX

zaki
nics mit, tedd azt 😊

zaki
mikor +nyered a versenyt, nyomsz egy restart race-t, és utána 1bõl esc, leave race, kb ennyi

zaki
collect rewards-os problema?

zaki
vazze, milyen szekered van?

Új sebességrekordom van!!!
!!! 393,67 km/h !!!
Igaz megfõtt a motor

Hogy töltsem le a peccset? Mert nekem az az EA Check for Update nem müxik!

hallotam róla hogy nagyon jó
meg is tudom szerezni ha
veszek gépet menni is fog
BaLeeX
Na, most lettem ideges a gaméra.
Összeszedtem 2147 rep pontot circuitokkal (igaz kedvenc pályámon mentem, nem nagyon tudtak megverni) erre beálltam egy olyan játékba ahol ugyanez a pálya volt csak visszafelé, aki csinálta a játékot annak volt 10e fölötti pontja, a gyõzelemmel nyertem volna 1900 körül.
Egész jól ment csak majdnem elqrtam mert azhittem csak két körös de a végén 1-2mp-el nyertem, erre a célbaérés után ahol a statisztikát lehetne nézni egyszer csak kilépett a játék és visszadobott az asztalra...

Mentem már vagy 30 versenyt, egy ilyen nem volt. A pontokat ilyenkor megkapom? Vagy azt a quit to lobby után adják hozzá?
Sajnálnám ha nem kapnám meg.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Pyx
töltsd le a pecset, olvass vissza

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Pyx
megkapod a pontokat, de tölük nem vonják le

Srácok miért van az hogy ha rámegyek a menüben az online-ra akkor lefagy?
Nálatok volt ilyen?

Pyx
szvsz azzal a legkönnyebb driftelni, mással nemnagyon ment

HuAn82
Sportszerûtlen egy emberek.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

BaLeeX
Kérdés: online ha kilépnek verseny közben az ellenfelek, akkor is megkapod a pontokat ha nyersz? (mondjuk 4-en vagytok és kettõ kilép)
Másik, hogy aki kilép attól meg levonódik a pont, mintha kikapott volna?

Csak azért kérdezem mert egyre gyakoribb, hogy megyek a versenyben, valaki nem tud megelõzni, esetleg nekimegy valaminek és utána szépen kilép.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Marcell
Szerintem mx5-tel lehet a legjobban driftelni! Persze lehet csak azert, mert ez szoktam meg.

STLRR
EKKOR EGY SZEMET BUZI GECI CSALO JATEKOT MEG NEM LATTAM!!!!!!!BASSZA MEG AZ A KURVA ea!!!VEGIG SE JATSZOTTAK A NAGY SZAR JATEKUKAT!!!!

Pyx, most próbáltam ki a Miatát, azzal nem lehet driftezni. Hogy tudod te azt kordában tartani? Mondjuk én fullra upgrade-eltem.

Gerzson
Haljátok!

második tounament-et végigvittem 2x és mindig kiszál windowsba nem tudok menteni

valaki küldön egy mentést
[email protected]
cimre

elsõre is kösz

shevy
bandee hogy mentél annyit? én 20:38-nál nem tudok jobbat

Jól van na, nekem eddig csak ilyen 60-70 ezresek mentek.

Pyx

Yesss! Végre sikerült egy 186 ezres driftet nyomni! Tipp: agyontuningolt Impreza a 2es pályán! Szinte gyerekjáték. Csúcs a Subaru.

nektek is feltûnt hogy nincs sok különbség a nehézségi szintek között? sõt van olyan pálya ami easyn nem megy hardon simán végig viszem. Egyébként nem tudom miért istenítik néhányan a skyline-t én most szereztem meg és abszolút nem kezelhetõ annyira mint mondjuk az Acura RSX ami legaláb ugyanilyen gyors(tuningok után persze)csak a gyorsulása rosszabb, viszont az efféle hiányosságát az irányíthatósága(még stability kontroll kikapcsolása után is) kompenzálja, valamint a pontosan belõhetõ váltások amik az én szememben elõbbre helyezik ezt az autót, bár néha elõkell vennem a skílinet, mert egyes futamok sajnos csak azzal mennek :tnx EA AI szakembereinek
CSOCSO
nah ez még mé van bent?...
az én kocsimat azonnal törlitek de ezt ami még szét is baszta topikot az maradhat?? no mindegy.. amuyg anynit hogy fekete nem jo mert alig látszik az auto😞
Nézz be a másik topicba!Ott van az enyém is! 😊

alexstefi
1334-es hozzászólás

Vagy egy kép mint EZ!

Mikor lesz Zsolti undisputted?! :)

alexstefi
Hát leteszteltem a sky-om A végeredményhez klikk IDE

Igaz eccer volt 364, de hát az isz szégyen ... 😞

alexstefi
hát erre kíváncsi vagyok ... megnézem mit húz a sky ...

Azon a pályán ami a demoba volt csak az a változata ahol nem jön a vonat meg persze leveszem a forgalmat 😊
A 390,37-eshez az idõ 24,88mp (mert ugye a végsebességre megyek)

alexstefi
Na ez engem is érdekelne! Amúgy azt hallottam, hogy késik a jóváírás ... én eleinte 5-6-ot mentem úgy hogy nyertem és mégis 0-0 volt a statom ...

Valen
Kérdés: feltesze az gamét, elkezdek játtszani SINGLE UNDERGOUND-ban és a 1x pályánál kilép???
Van erre valami ötlete valakinek???

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

alexstefi
Hát sok sikert ... nem tom, hogy megvannak e hozzá a cuccok a gaméban! Az szép darab volt ha jól emlékszem ... kár, hogy a másik gépemen van a film gyorsan megsasolnám, hogy is néz ki pontosan! 😊