Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)
Eddig kb 10-15 versenyt nyerttem csak meg Undergroundban, tehat az elejen vagyok, de nem letezik hogy semmi kulonbseg nincs a kocsik kozott...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
ASUS P4C800 Deluxe | Intel P4 [email protected] + Zalman CNPS7000A-CU | 512 MB DDR 400@480 | ATI Radeon 9500 + Zalman ZM80C-HP + ZM-0P1
A patch felrakása után is kilép nálam a játék, ugy hallottam, valami nyelvet kell változtatni, amit nem tudom hol kell. Valaki segitsen, hogy normálisan tudjak játszani. XP-m van.
Köszi

A játék hova menti a mentett állásokat?
AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM
Kurt...kúrta is le a géprõl ezerrel a játékot!!!
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
mentett játékot hogy lehet visszatölteni???
volt egy desktopra kidobása a játéknak, azóta meg mindig uj kariert akar kezdeni
de mér?
Nekem csak 1 serial key kellene, mert nem találok sehol...
Kisegítene vki? Köszi...

Ennyire szemét játékot.
Amúgy jó(volt), de amikor már a 34. pályán is ugyanabban a fában akadok fent, mint az 1. pályán.........
Ez szívás
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Eljutottam a Progress 95 -ik kuldetesig Kurt's Killer Ride.
(Billentyuvel)Na itt mar szerintem lehetetlen nyerni a lentebb leirt AI csalasai miatt.
Jol elb..... ezt a jatekot.Kar erte.
Eredmeny.
Uninstall
Game Over!
Promi
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
Kb. a 80. versenyig eljutottam mediumon egy Civic-kel, aztán egy sima 4 körös circuit úgy felidegelt hogy hagytam a francba. Vagy ötvenszer megpróbáltam, nem ment. Aztán lecseréltem a verdát egy Skyline-ra, pedig reménykedtem, hogy végig tudom nyomni a kis Hondával amit megkedveltem. De bazze azzal se ment. Hiába hajtok mint az õrült, két derékszögû kanyar van azon a pályán ahol egyszerûen röhejes dolgokat csinál a gép. Akármilyen íven megyek rá gyorsabb, mint én. Próbáltam izomból fék nélkül, próbáltam kézifékkel, aztán sima fékkel kocc nélkül, sehogy se jó.
A végsõ lökést a következõ adta meg: három sima kör után a negyedik közepén utolért az egyik. Nekilöktem a parasztot egy furgonnak, b-vel még vissza is néztem mekkorát csattant a majom. Volt legalább 6 sec elõnyöm. Erre ez a szar csaló AI behozza fél kör alatt, úgy hogy kocc nélkül vezettem, majd az utsó 90 fokos kanyarban hátulról beleszáll a seggembe és felborít.
Úgyhogy errõl ennyit. Szórakozzanak a fejlesztõk a jó édes anyjukkal és dugják fel maguknak ezt az idegtépõ fos játékot...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
35-ös pálya. 6 kör, mingyár a start után egy 90 fokos kanyar. Semmi mással nem volt gondom, csak ezzel. Az indulásnál ugye nem volt gond, még lassú a tempó. De ahogy a kör végén beérek, ott a derékszögü kanyar, ha nem lassitok fullra elkapom a falat, ha lassitok, be tudom venni, de a nyomomban lihegö gép úgy húz el mellettem, mintha 180-al vette volna be!!!
Nem túlzok, kb 50x kezdtem újra ezt a pályát.
Abban a rohadék kanyarban tökmindegy mit csináltam, mindig vesztettem 2-3 mp-et, beért a gép, és leelözött. Úgy kanyarodni, ahogy ott csinálta (meglestem, mikor elöttem ment), hát komolyan mondom azért elég gáz, szegény ea-tól.
Tehát legyen erös az ellenfél, legyen kihivás a játék, de ne úgy, hogy az autókat ö madzagon rángatja, mintha nem lenne gravitáció, kerületi sebesség, stb, bezzeg amit én irányitok, vagy nem kanyarodik, vagy egy kis elvétett mozdulattól keresztbeáll az úton.
Kb másfél órámat rabolta el az a pálya. Bevallom, elment a kedvem. Lehet, hogy most alszok rá egyet, azt holnap nyomom tovább, de ha egyre sürübb lesz ez a csalás, amit a gép nyom, akkor nem fecsérelem rá az idömet.
Ja, és mondanom sem kell, hogy tökmindegy, easy-re vagy hardra állitod. Ugyanaz. LEgalábbis ez a pálya.
Shortcuton mentem, ami elvileg ugye rövidebb. Az elözö kanyartól kezdve orr-orr mellett mentünk, én lekanyarodtam a rövidebb útra, erre csak nézem a térképen, hogy a hosszabb úton úgy megy elöre, mintha állnék! Nyilván elém vágott, simán. Ezt megcsinálta a köv. 2 körben is.
Aztán ha elém ér, akkor meg lelassit, hogy vagy belerohanok, vagy mire leelözöm, nem tudok bevenni egy kanyart.
Áh, megyek aludni

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Nem tudjátok véletlenül, hogy konkrétan micsoda az nforce-on debütált addon (60x5 mb)
(és leginkább honnan lehet beszerezni...)
Valaki nem tud hozzá kódod hogy legalább autókat rakosgassak össze ha már játszani nem tudok!
Van erre legalább valami megoldás?
AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM
Azt látom, hogy konzolra finom cuccok jönnek... PCre csak a bénábbakat konvertálják. ;)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
szal egyik szemem sír.. másik nevet!!
Miért van az hogy mindig kilép a játék a windowsba!
Pl. ha mentek akkor az esetek 90%-ában kilép és a tournamentbe mikor mennék a következõ futamra akkor meg hallom hogy kezdõdik már a verseny de a betöltés képernyõ van és nem vállt a játékra!
AMD 1700, Ati Radeon 9500- am van
Van esetleg ilyen problémára patch vagy valami ?
SEGÍTSETEK MERT NAGYON KIRÁLY A JÁTÉK DE IGY JÁTSZHATATLAN MEG NEM IS TUDOK TOÁBBJUTNI!!!!
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Elég szubjektív ember vagy. Én nem SL törést akartam, h a HP2-ben lévõ törést átrakták volna én már örülnék. Ez nem arról szól? Hát én speciel nem szeretem ha mandínerezhetek a fallal és megyek tovább nagy sebességgel. Persze tudom, hogy árkád, de a HP2-es horpadás sztem azért jó lett volna, de ez is szubjektív.
Ez nem az osztottképernyõrõl szól? MIértne? Mert te nem szereted úgy játszani? Én jobban szeretek élõ ember ellen játszani...
Mondjuk a Trackmania-ban jól megoldották, elõsször megy valéaki és a köv játékos az elõzõ "szellemautó"jával versenyezhet.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
respect to the man in the ice cream van
Vki megtudja ugy csinálni a játékot hogy a statisztika hibátlan legyen? Vagy mindenki csak ugy megy..
Thx
nem tudnád a fejlécbe nagy betûkkel kiírni, hogy
"AUTÓKRÓL KÉPEKET A GARAGE TOPIKBA LÉCCI!"
és akkor talán kevesebb lenne a baki... ;)
ne üvöltözz "
Apam, mint egy ovobacsi :) A csupa nagybeture az uvoltes anno IRC-en talaltak ki amikor meg csak karakteres volt, mivel baromira zavaronak hatott. Internethuszarok elore :)
egy kicsit vegyél vissza, tudd, hogy kivel beszélsz "öreg" "
Apam, na kivel beszel? A topic gazda/moderatoraval? Akkor asszem be kellene huznia fulet farkat mert meg a vegen kitiltod a nicket amit hasznal, aztan mas neven kell irnia ha nagyon akar :)
Ekkora pofaval hogy lehet szuletni....