Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a fa**é nem megy az a qrwa online játék?!!
Lefagy mint a **ar!!
Végre megmutatta valaki, hogy nem vagyok olyan verhetetlen a kedvenc mapomon, mint amilyennek gondoltam.
De a külföldiek elég lámák sajna, mivel +4-5e-s reputationos embert is vertem már sima +16mp-el de amikor magyarok ellen mentem ért már párszor meglepetés.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Miért fagy le nekem a játék ha rákattantok az online gémre?!!
\"Hard to see, the dark side is.\"
Elõre is köszi!!!
Mikor tudom a matricákat kiszinezni?
Eddig csak fehér és fekete-fehér van.
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Mocskos csaló játék!!
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

Intel, ATI, MS rulez...
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Átírtam 1-re de sajna semmi sem változott, úgy tûnik nincs mit meghívnia a beírásnak.. sajna..
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Amúgy azt hittem csak bénáztok, de tényleg krva idegesítõek sok verseny után az ellenfelek. Valami fokozatos nehezítést akartam sztem bele rakni, de szerintem nagyon elcseszték...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
kicsit hülye kérdés de melyik mappába vanna ka mentések?
mert formáztam és nem akarom elöröl kezdeni😊
Az a baszott féreg... Kh@oSz
Bazinga!
Bazinga!
AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM
Az elsõ tournamentnél megnyerem az elsõ versenyt és mikor a második verseny elõtt van a kis intro akkor az intronak az elsõ képe be fagy de hallom hogy a játék meg megy szóval rendesen elindul a futam csak a kép nemváltozik!!!
AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM
Lefagy az a rohadék!!!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit