22257
  • Bercy #11367
    nálam simán bejön. az interware reklam a bannerben van. nemtudom mi lehet a baj pedig az oldalt sima html kodot taralmaz semmi extra vagy javascript nincs benne!
  • CSOCSO
    tudnad en milyen autokat latok manapsag... nem mondom markakat.. mindenfele auto FnF styl ban!!!! olyanok hoyg a szemem kiesik!!!! a parkolonkban all 1 nissan 350 z 1 eclipse es 2 tiburon!!! vazze mik vannak itt.. tegnap lattam egy bomiket.. messzirol vakitott a felnije.. es akkora szarny volt rajta mint a gameyban a legnagyobb szarny..
  • RelakSfromhome
    Egyébként ilyen helyzetekben először ajánlanék egy guglit :D
  • RelakSfromhome
    www.fraps.com :P
  • karikusz
    jelenítsd meg a rejtett mappákat, és doument&settings/

itt keresgélj...most pontosan nem tom...
  • zoli80
    xpm van és nem találom a saveket,segitsetek pls!
  • karikusz
    Szigorúan csak 18 éven felülieknek!!

ezt el felejtettem...

Need For Speed Underground HUN
  • robotnyk
    hülye
  • DJ Skyline
    huhuhuhuhuhu....már nézem is!! nagyon lolll!!! nagggyon loll!!
  • karikusz
    Srácok!

egy kis FORRÓ kis újdonság...csak a mai nap lesz elérhető az oldalról....Ami mindig párosul a benzingőzhöz , a jó kocsikhoz....szerintem megéri az az egy kattintás hogy megnézd..

• agyhalál
    Neked hogy jön be az általad ajánlott oldal?
    Nálam csak egy 2 soros Interware reklám látható.
  • PAYNE
    köszi!!!!!!!!!!!!!
  • Bercy #11352
    innen tudsz letölteni cracket meg patchet is
  • PAYNE
    sziasztok!!
    figyu kéne nekem egy little segítség!
    Na sóval az lenne hogy kölcsönkaptam haveromtól az Undergroundot de nem eredeti.Hogy kell megcsinálni hogy men jen tudom hogy crackelni kell de hogy mert nincs crack ikon??segítsetek már jó me nagyon szeretnék vele játszani.
  • DJ Skyline
    Engem meg nem érdekel hogy ki az erősebb kinél! :D
  • csuvarszki
    Én meg csak simán vagyok erősebb!
  • DJ Skyline
    Az én papám meg erősebb mint a bátyád!!!
  • Gugger
    megmondalak az óvónéninek !
  • DJ Skyline
    szarok rá!
  • DJ Skyline
    milyen op rendszered van?
  • DJ Skyline
    jaj gyerek..te csak ezeket láttál??
    láttam már rengtgeteg Dodge Vipert, törött Lamborghini Diablot, Porsche 911 Carrerat -Turbot, Toyota Suprákat, Chevrolette Corvettet, Subaru Imprezát,stb,stb..!!
  • Gugger
    Hát, akkor szopki!
  • cement at koli
    Ebbe nem tudom mi a nagy hír :)))) Nap mint nap látok miata-kat, RX-7 -eket, S2000-ket, 240SX-eket stb... Egyedul a jatekbol 350Z-t meg Sentra-t nem lattam, de csak azért mert azok 2004-es modellek
  • DJ Skyline
    nincs is olyan szoba hogy HUN!!! :D
  • DJ Skyline
    ok
  • karikusz
    Ha valaki jön játszani akkor a HUN szobában Driftelek...
  • Gugger
    Szerettem volna egy fotót, de nem volt nálam gép, vertem is a fejel a kormányba, hogy pont most nem volt nálam :-(
  • karikusz
    Köszönjük...de egy képet is hozhattál volna...:)

Vagy magát a kocsit....leverted volna a csávókámat elvetted volna a verdát, és a Campona parkolójába rendeztünk volna egy drift versenyt...

....ez a sok volna....
  • karikusz
    Próbálom mindig frissíteni...de sajna nem mindig tudom hogy mikor jönnek ki a friss cuccok...
  • Gugger
    Ma nagyban repesztek a margít híd felé, és úgy kettővel elöttem egy ismerős forma autóra leszek figyelmes. Mondom magamba ez egy Mazda Miata, hurrá hurrá, ez a kedvencem az NFS U-ban, padlógáz, hogy utolérjem, szerencsére nem sietett a srác. Mikor mögé érek, nézem a márkajelet, de a dzsuvától nem látom, de valami nem stimmel ezzel a kocsival, ennek dupla kipuja van, hm talán nem is miata. Akkor S2000 lehet, melléhúzok, hát nem egy nagy kaszni, de az oldalán ott a kis felirat S2000! HO HO HOOOOO! Semmi extra, sima gyári gép, de GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰ, még így a nagy latyakos időben is. Egy darabig mellette mentem, aztán másfelé vitt az utunk. Nagyon büszke voltam magamra, vigyorogtam mit a tök! :D Szal ez történt ma velem, gondoltam megosztom veletek!
  • zoli80
    bocsi,most látom hogy ott van karikusz honlapján
  • zoli80
    tudom hogy volt már de nagyon porog a topic ugyhogy pls valaki linkeljen nekem multis peccst meg cracket!elore is koszonom
  • Bercy #11330
    ja és jól néz ki a bannered(csak a betüstílus nem teccik) már föl is raktam a többi közé
  • Bercy #11329
    ja, mindig narancsal kezd.
  • Dzsega #11328
    ténleg mindig ugyanaz a szin jön be???
    nem próbáltam még
  • Bercy #11327
    a színválasztás ötletet az nfs eredeti honlapjáról vettem :) így legalább mindenki megtalálja a magának megfelelő színt azt jóidő
  • Dzsega #11326
    ja süti
  • Bercy #11325
    nekem is van :D
  • karikusz
    Nem lett rosz..nekem működik a menü...de egy kicsit hasonlít a színválasztásban egy másik honlapra...nem????
    Szerintem csinálj egy egyedi színt nem egy egyszerű az biztos, de sookal hatásosabb és jobban megjegyzik a lapot.Nem úgy hogy "nézdmár ez majdnem ugyan az mint a XY honlap" hanem "nézdmár tökjó a színválasztás egyedi"...De amúgy jó lett...

....frankó lett a bannerem? igaz kicsit méretben nagy lett.. (dehát a minőség.... )

• Dzsega #11323
    vazz hagyjuk abba mert a végén még buzinak néznek!!
    De nekem van alibim! Van barátnőm!!!!