Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
húúú de rábasztam... megcsináltam a 7 karikás verenyt + az utána lévõ drift-et, meg a köv gyorsulási versenyt, nyomom a continue-t, és erre kilép... na mind1, megcsiálom újból...
és érdekes hogy az én autom méretileg kisebb mint a többi auto.. beállok a Suprával egy rx7, miata és egy s2000 közé..és az autom komoly kissebb mint ezek.. pedig a valoságban a supra nagyobb ezeknél.... a seggem bejjebb van nem kissell és az egész nagy duci feneke is tök picike.. mivan ezell????de amugy minden futamnál észrevehetõ..
na, elvittem a 103. vagy a 104. versenyig, most jön egy 7 körös verseny. a 86-os óta nem nagyon volt olyan verseny, amin szenvedtem volna, csak 1-2 versenyt vittem tovább easy-n, amúgy mindegyiket hardon nyomtam
na, most elvittem a 98. versenyig, most az elsõ verdámmal egy Civic-cel nyomulok, és nagyon jó a verda, az iránytása nagyon jó...
ugyan ezt írtam vmelyik nap.. easy és hard között szinte semmi különbség.. csak a pénz.. ugyanugy szemetek az ellenfelek stb...
Nekem a hét körös versenyt egy RX7-el sikerült megcsinálni másodjára. Az elsõ próbálkozáskor az utolsó célegyenesben, a 7. kör végén elõzött le az a tetû, azt hittem lefejelem a monitort. Csak másnap lett hozzá lelki erõm😊
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
hála istennek még nem tartok ott, most a 88. nál tartok (a 86. pálya csak visszafelé 3 kör), kicsit szenvedek ott is
ja és még annyi, hogy a nitro-t sztem az utolsó kör vége felé érdemes felhasználni, amikor pl nagyon közel vagy a palihoz, mert ha simán eltapsolod a nitro-t mondjuk az elején, vagy a közepén, vagy bárhol, akkor annyit ér, mint halottnak a csók
na majd a 95. is király lesz. (asszem a 95. (6 körös circuit))
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
na, végigtoltam a 86. versenyt, igaz anyáztam rendesen, alig bírtam visszatartani, hogy ne üssek vmit szét, végülis csak a combom bánta, kb huszodszorra sikerült a race, igaz easy fokozatban, de magasról leszarom. hihetetlen idegesítõ amit a gép mûvel... a civil verdák szétidegesítenek, hogy minden körben ugyanaz a kanyar elõtt jönnek szembe veled, amikor bemész az alagútba, akkor véletlenül pont elõtted van a kocs + a szembe jövõ sávban is jön, szal nagy bravúr kell, hogy kikerüld õket, és ne puszild meg egyik oszlopot sem. és még annyit, hogy easy és hard fokozaton nem sok különbség van, mind2-nél óriási nagy mák, és kitartás kell ahhoz, hogy végig tudd a versenyt tolni. 1ébként nálam a Drift és a Drag nagyon megy, fõleg a gyorsulási verseny, azt nagyon gyorsan végigtolom, a csúszkálás is megyeget, igaz hozzátok képest elég alma vagyok, nekem már akkor is örül a szám, ha összehozok egy 25000-es csúszást 😊 az egy körös versenyek is jók, de az összes többkörös verseny egy kalap fos. és végül a Skyline-ról egy két szó: 1ik legszebb verda a game-ban, de az irányítása elég gáz, össze-vissza csúszkál, nem egyszerû vele az éles kanyarokat bevenni. a 86. versenyt nem is vele mentem, hanem inkább egy Acura RSX-xel, nekem eddig azoka verdák közül amit próbáltam, eddig az jött be a legjobban, bár lehet, hogy vannak más verdák is amik jobbak, majd kipróbálom a többi szekeret is. na megyek vissza játszani, már alig várom, hogy végigtoljam, utána meg jöhet az uninstall, mivel sajna a multi még mindig nem megy nálam, ami ugye nagyon fontos egy ilyen gameban. vazze, mire ezeket leírtam, teljesen lenyugodtam, pedig amikor elkezdtem írni, tiszta ideg voltam 

Igeeeeen, végigtoltam!!! Yeah! Hihetelen, nem hittem volna hogy lesz idegem 😛
GvD, összesen 111 verseny van + 1 ráadás szal 112.
GvD, összesen 111 verseny van + 1 ráadás szal 112.
Szerintem nálad nem a játékkal van a gond.
http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help
Ki mondta, hogy nincs törés az Undergroundban?!

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help
!!! NAGYON KÉNE HELP !!!
Szitu:
Konfig: P4 3.0, ATI 8500(C3.9),512 DDR,ABIT IS7,Live!
SW: WinXP Prof ENG SP1 (minden szükséges peccs),DX 9.0b
Game: Full install Daemon Toolz-ból, a gyári deviance-os töréssel, és kóddal......
És ami a gáz....
Elõször becumtam a Collect Reward bug-ot, mert a Non-Unicode program nem volt Englis(US)-ra állítva, de miután ezt átállítottam ment a game, végig is nyomtam, semmi hiba, jó volt. Most szeretnék online nyomulni, de az istennek se jön össze. Elõször még nem változtattama verziószámon (semmi peccs), és nyomtam online gombot,de az eredmény csak az lett, hogy a Chello-s modem send, és receive ledje kiakadt, elnémult a hangja a gaménak, és annyi.... nem csinált semmit....Fagyi nem volt, mert a task managerrel ki tudtam lõni a processzt, de mindíg ezt csinálta.
Ja....Semmi tûzfal.....minden olyan progi kilõve, ami a nettel kapcsolatos....még a NAV-ot is letiltottam...
Utána feltettem az 1.1-es patchot, felülírtam az exe-t stb... de semmi... ugyan az a szitu....
Aztán teljesen leszedtem, majd vissza...... És elsõnek a gyári netes update-et raktam fel, amit a CD1 elindulásakor megjelenõ ablakból indítottam. Kiírta, hogy még nekem nics frissítve, majd õ meg is tette. Azután kiírta, hogy most már jó. Természetesen ezután nem indul el a game, de az 1.1-es patchot utána rátettem, és utána már a game elindult, de az online game, még mindíg ugyanazt csinálja...
MÁR NINCS TÖBB 5LETEM.....
SEGÍTSEN VALAKI !!!
Szitu:
Konfig: P4 3.0, ATI 8500(C3.9),512 DDR,ABIT IS7,Live!
SW: WinXP Prof ENG SP1 (minden szükséges peccs),DX 9.0b
Game: Full install Daemon Toolz-ból, a gyári deviance-os töréssel, és kóddal......
És ami a gáz....
Elõször becumtam a Collect Reward bug-ot, mert a Non-Unicode program nem volt Englis(US)-ra állítva, de miután ezt átállítottam ment a game, végig is nyomtam, semmi hiba, jó volt. Most szeretnék online nyomulni, de az istennek se jön össze. Elõször még nem változtattama verziószámon (semmi peccs), és nyomtam online gombot,de az eredmény csak az lett, hogy a Chello-s modem send, és receive ledje kiakadt, elnémult a hangja a gaménak, és annyi.... nem csinált semmit....Fagyi nem volt, mert a task managerrel ki tudtam lõni a processzt, de mindíg ezt csinálta.
Ja....Semmi tûzfal.....minden olyan progi kilõve, ami a nettel kapcsolatos....még a NAV-ot is letiltottam...
Utána feltettem az 1.1-es patchot, felülírtam az exe-t stb... de semmi... ugyan az a szitu....
Aztán teljesen leszedtem, majd vissza...... És elsõnek a gyári netes update-et raktam fel, amit a CD1 elindulásakor megjelenõ ablakból indítottam. Kiírta, hogy még nekem nics frissítve, majd õ meg is tette. Azután kiírta, hogy most már jó. Természetesen ezután nem indul el a game, de az 1.1-es patchot utána rátettem, és utána már a game elindult, de az online game, még mindíg ugyanazt csinálja...
MÁR NINCS TÖBB 5LETEM.....
SEGÍTSEN VALAKI !!!
Intel, ATI, MS rulez...
én ott mindíg borulni szoktam ha a lépcsõn megyek de csak a reptér felé...ha a másik oldaláról ugratok akkor sima landen van.....
azzal a résszel a pöcsöm ki van. a gép mindig hibátlanul jön ki az ugratásból, én meg inkább megyek tovább az úton, mert gyakorlatilag lehetetlen hibátlanul átugratni a lépcsõn. rohadt egy szemét gecc tud lenni a gép
Én most buktattam le az AIt éppen. Van egy olyan pályarész, ahol kanyarog, és le lehet vágni egy lépcsõn való ugratással. Namost te ebbõl az ugratásból gyakorlatilag nem tudsz normálisan kijönni, mert ha belespeedelsz a szemközti falnak basz. Én levágtam a kanyart, de tök lassan, mert koccantam, és éppen csak átbuckáztam a lépcsõn, persze egy ellenfél máris ott termett 600kmh-val, akkorát ugratott mint az állat MAJD LELASSULT ÉS KANYARODOTT A LEVEGÕBEN ÉS CSONT NÉLKÜL FOLYTATTA ÚTJÁT. (88 körül járok)
Nem menti sehova hanem megnyit pl.: paint majd szerekesztés menu majd ott hogy beillesztés.
Amúgy
Amúgy

nyomsz 1 "Print Screen" billentyût...azt hogy az hova menti azt nem tom...valahova a játékba...vagy nyomsz 1 F12-t...de az F12 nem biztos...
semmi baj...nem lehet mindneki zseni...
semmi baj...nem lehet mindneki zseni...
ez az én oldalam és itt vannak a kocsiaim a Need for Speed Underground/Saját képek alatt....
a Cikkek alatt meg vannak cikkek az NFS Undergroundról,amiket szintúgy én csináltam....tessék megtekinteni
nem tud valaki spanyolul?----ezek mit jelentenek...Nombre,Apellidos
a Cikkek alatt meg vannak cikkek az NFS Undergroundról,amiket szintúgy én csináltam....tessék megtekinteni
nem tud valaki spanyolul?----ezek mit jelentenek...Nombre,Apellidos
A "catch up" azaz "felzárkózás" a beépített rémálom. Lényegében e Underground módban kikapcsolhatatlan opció miatt dolgozza le a gép iszonyú gyorsan a hátrányait. Egyszerûen nem tudod "nagyon otthagyni". Bármit csinálsz, mindeképp utolér. Egyedüli ellenszere, ha az éppen elõzõ gépet nekikened valaminek 😊.
What\'s your excuse?