22257
  • Bercy #11412
    hááát....nálam jók a gombok(zöldek) vagy te a linkekre gondolsz? mert ott mind1ik skinnel kék majd ha rányomsz szürke lessz!!!
  • karikusz
    Na ezért!..:DD

Banner maker pro...

ezzel a legkönnyebb... meg vannak effektek meg minden benne....csak a kreativitást kell neked dobnod hozzá...
  • karikusz
    Bercy!

A zöld séma nem jó!!! A gombok...kukk meg ...a régi szürke gombok jelennek meg a szép ződ helyett..:( egyedül a patch a jó...
  • DJ Skyline
    ok...majd igyekszem!! :D
  • karikusz
    Ideje lenne gyártanod bannereket hapsikám mert az én oldalamon is még csak a Bercy-é van fent...
  • DJ Skyline
  • nutiform
    Bocsika ha már volt,de az út csillogását hogyan tudom kikapcsolni?Előre is köszi
  • Bercy #11405
    kicsit átalakítottam. meg elloptam a hivatalos EA oldaltól a színválasztás 5letet q:) hát a nem igazi banner csak kivágtam a fejlécen lévő feliratodat, de sztem jó lett :D
  • DJ Skyline
    bazd meg bercy mit csináltál te az oldaladdal??? qrva jó lett!!...és a linkeknél ott van az én oldalam bannerje is!! :DDD
  • RelakS
    Tényleg, lehet, hogy ha végignyomtam, csinálok fullunic verdát, és ha nem olyan lesz, mintha sinen menne, akkor jó lenne neten összemérni, hogy mit tudunk :D

Ti a normál verdával, én meg pl TJ név alatt a fullossal (aztán azé fogok győzni, mert a röhögéstől [faltól-falig megyek] nem tudnátok irányítani :D:D:D)
  • DJ Skyline
    király---faszom...
  • Bercy #11401
    biztos meg lehet(régebbi nfs-ekben lehetett) csak még segédprogi nincs hozzá
  • DJ Skyline
    azt valahogy meglehet csinálni hogy az egyik kocsi tuladonságait átteszem egy másikba...arra gondolok hogy a gyorsuláson akarok változtani meg a váltási szinteken akkor azt meglehet e csinálni hogy mittpm én a skyline adatait átteszem a supráéba!!??? és akkor úgy váltok a suprával mint a skylineal!! :DDDD
  • karikusz
    Köszi...csak mert már majdnem 10 lapot olvastam vissza és már yoyo-zik a szem...:D
  • RelakS
    c:\windows\All user\eagamesvagymi...
  • Bercy #11397
    vagy valahol ott keresd ahol XP-nél vagy valahol itt: C:\Windows\All users\Application Data\NFS Underground
  • Bercy #11396
    nincs meg valakinek a legújabb patch-hoz a crack
  • karikusz
    Srácok...a 98 -nál hova is rakja a mentéseket az NFSU?
  • karikusz
    Ez egy tipikus karikusz duma...:DDD

Valaki azt mondta egyszer hogy "hozzád már néha egy szótárat kellene használni....a karukusz szótárát.."

:DDDD
  • RelakS
    Nem esküszök meg rá, de sztem Mozilla+WinXP az megy, legalábbis otthon az egér körül volt szöveg, a menüre nem emléxem.

Mellesleg az én weblapomon is van script (nem ilyen bonyolult, csak php-t paraméterezget), de az müxik (relaks.uw.hu, és nem a táros)
  • zaki
    "nem sok senki" :P
  • karikusz
    Ezek a cuccok mind az explorerre lettek kihegyezve...Linuxal nem sok senki játszik a gaméval...így ezért nem érdekelt ez a része....de tudom hogy nem müxik...Ha a számlálóra ráklikkelsz a az oldalon akkor lebontja a nézetséget és akkor ott meglátod, hogy szinte csak explorer 6-al nézték meg az oldalt...na ezért nem éreztem szükségét a változtatásnak...mozillánál bekapcsoltad a szkripteket? Mert a haverom akivel csináltuk az egyik szkriptet, mozillával böngészik és nem mondta hogy nála nem müxik...
  • Bercy #11390
    engem is érdekelne a legújabb patch-hez crack, de az oldaladon nincs. a legújabb patch sincs fönn, csak az 1.3as! a legújabb az 1.4es.
  • karikusz
    Nagy kamu gép vagy te akkor Csocso....
    Vagy ennyire jó a teleobjektíved hogy Magyarországról Amerikába tudsz fényképezni?
  • RelakS
    Hiélo!
    #11386?
  • karikusz

Need For Speed Underground HUN

Itt nézd meg...
  • RelakS
    kakirusz, mozillával linux alatt nem müxik az oldalad menüje, meg az egér sem "lát" szövegeket :D :(
  • Bercy #11385
    Nem tudom ti h vagytok vele, de én utálom az EA online patch-olási rendszerét. Egy kis progival az EA FTP szerveréröl(a címe a csomagolt file-ban) letöltheto patchet installálja fel a játékra.
    innen töltheted le
  • Bercy #11384
    hát ez nem magyarorszag, legalabbis a kocsik rendszáma nem az(meg 350z-t itthon meg nem lehet kapni)
  • DJ Skyline
    Faszom te merre lax? Mer azé' levágod hogy a Szentenderein van egy sárga fotel genyó...hol lax te Rózsadombon?Vagy Miamiban?
  • Blasta
    És hogy lett vége? Csak úgy eccercsak? Vagy tettél ellene...?
  • Blasta
    Srácok, ha a game a 80. kör tájékán elkezd szaggatni, az minek lehet az oka?
    Nem az én gépem, haveromé, nem láttam mit csinál. Ráadásul nem is ért a PC-hez, szal sötétben tapogatózunk!
    Asszem cel 1,7, 256 ram és GF4 mx 64 van neki.
    De eddig nem panaszkodott... Mi lehet?
  • gPROject
    van az új patch-hez crack?
  • gPROject
    kékis + fehér is?
    mi volt ott, találkozó?
  • CSOCSO
    jobb also ablakbol irok eppen

mellettunk levo parkolo
  • CSOCSO
    hat tuti beledolnek azonnal egy kesbe.. de nyugodj meg.. vmelyik nap lattam egy zold suprat...

amugy tenyleg elek kin vazz.. foleg a nissan 350 z... gyerekek.. komolyan mondom szinte sirok amikor kinezek az ablakon.. olyan rohadt szep hogy majdmeghulyulok!
  • CSOCSO
    most?? eleg jo helyen:)))
  • karikusz
  • Bercy #11369
    te szegény ez milyen kínszenvedés lehet amikor elmész mellettük, de nem vezetheted őket. még jó h supra nem áll abban a parkolóban
  • karikusz
    Hol lax???

A Genfi autokiállítás mellet??