Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
nem tud valaki egy patchot adni,hogy tudjak a neten játszani?

DJ Skyline
azon a versenyen én is kész voltam...legszivesebbben szétvertem volna valamit...pedig én is türelmes vagyok...

DJ Skyline
130.000???---gratula...milyen kocsival tolod???én nekem összdriftbe a rekordom kb. 180.000-200.000 volt...

DJ Skyline
Mi az a catch up???....tanulok angolt de ez most..???

Amse
Én eclipse-vel mentem a végén.Simán nyertem.

Azon a versenyen szabályosan dührohamot kaptam, pedig nagyon nyugodt ember vagyok. Easy-n a catch up miatt állandóan kikaptam, de még úgy hogy az utolsó körben a cél elõtti métereken szabályosan állva hagyott a gép. Akkor pár napig szüneteltettem, majd mazochista kedvemben nekiálltam hardon, és úgy elsõre sikerült.

What\'s your excuse?

DJ Skyline
asszem,hogy én nissan Skyline-al vittem végig azt.figyelj: Easy-n csináltam de csak 10x-re sikerült...pedig ízin volt...és semmi nem történt az egész 6 kör alatt csak a 7-ben neki mentem a falnak és behoztak...........

zaki
nincs mit :)

Caby
KÖSZ ZAKI ISTEN VAAAGY

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

zaki

Caby
Bocs! de nem megy keresem, de nem találom. Már a gépemen is kerestem keresõvel, de úgy se adja ki. HOL VAAAAAN

zaki
olvass vissza

Caby
Hova rakja az NFS a mentésekeeeet?

Caby
HELLOOOO NAGYON FONTOS LENNNEEEE légyszi segítseteeek

Caby
Sziasztok nem tudja valaki hova rakja ki a mentéseket az NFS? elõre is köszi.

Lacc
Most tartok a 101- versenynél. De már megint tép az ideg, hogy egymás után jönnek a 6-7 körök maratoni körversenyek :PP Mekkora szopatások vannak itt a végén is... Nem mintha másra számítottam volna, de lehetett volna kicsit változatosabb is.
Shep
Srácok akkor mi van ha felpakolom a gamet crackelt exe miegymás de ME alatt nem indul el azt írja hogy a speed hibát okozott a speed.exe fileban, stb stb.. Van vmi gyógyír?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zaki
én nem tudok róla. de minek ilyen játékhoz magyarítás? elakadtál benne, vagy mi a pöcs?

Fordítás (magyarítás) készül a játékhoz? Vagy esetleg már van is?
robotnyk
igen, simán megy ingyen warezzal is
tomsolo
10 000 Ft

:D

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Hi!Ahoz hogy multiban tudjam nyomni be kell registrálnom magam a ea.comhoz?

\"Amikor a szeretet hatalalma legyõzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

Gresi
Írtam neked 1 mailt....olvasd el.....és cselekedj úgy....akkor minden okés lesz...De csak 20.00-ig muxik a dolog...ha nem jött össze írj.....

Intel, ATI, MS rulez...

Hmuda
Huh, már vagy egy hónappal ezelõtt próbáltam de nem ment. Hátha msot.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Gresi
Nincs........MSN messengert hasznaalok.......

Intel, ATI, MS rulez...

Gresi
Már nem emlékszem. Valami fizetõs Ftp-rõl aszem.....

Intel, ATI, MS rulez...

Gresi
Sajna nem, mert kövérke..kb 5 MB....de ha fel tudom ftp-zni neked vhogy...áttolom....csak mailben küldj egy accot..vagy mondj más ötletet

Intel, ATI, MS rulez...

Gresi
Belee=BaLeeX ..... Bocs......

Intel, ATI, MS rulez...

Gresi
Figy Belee !!! Kéne help... A szitu:

Konfig: P4 3.0, ATI 8500(C3.9),512 DDR,ABIT IS7,Live!
SW: WinXP Prof ENG SP1 (minden szükséges peccs),DX 9.0b
Game: Full install Daemon Toolz-ból, a gyári deviance-os töréssel, és kóddal......

És ami a gáz....

Elõször becumtam a Collect Reward bug-ot, mert a Non-Unicode program nem volt Englis(US)-ra állítva, de miután ezt átállítottam ment a game, végig is nyomtam, semmi hiba, jó volt. Most szeretnék online nyomulni, de az istennek se jön össze. Elõször még nem változtattama verziószámon (semmi peccs), és nyomtam online gombot,de az eredmény csak az lett, hogy a Chello-s modem send, és receive ledje kiakadt, elnémult a hangja a gaménak, és annyi.... nem csinált semmit....Fagyi nem volt, mert a task managerrel ki tudtam lõni a processzt, de mindíg ezt csinálta.

Ja....Semmi tûzfal.....minden olyan progi kilõve, ami a nettel kapcsolatos....még a NAV-ot is letiltottam...

Utána feltettem az 1.1-es patchot, felülírtam az exe-t stb... de semmi... ugyan az a szitu....

Aztán teljesen leszedtem, majd vissza...... És elsõnek a gyári netes update-et raktam fel, amit a CD1 elindulásakor megjelenõ ablakból indítottam. Kiírta, hogy még nekem nics frissítve, majd õ meg is tette. Azután kiírta, hogy most már jó. Természetesen ezután nem indul el a game, de az 1.1-es patchot utána rátettem, és utána már a game elindult, de az online game, még mindíg ugyanazt csinálja...

MÁR NINCS TÖBB 5LETEM.....

SEGÍTSEN VALAKI !!!

Intel, ATI, MS rulez...

bocsika nem ezt akartam!!!
de ha már itt van akkor ezek a cheatok.

Skyline -
Focus -
Mazda Miata -
Mitsubishi Lancer -
Golf -
Nissan 350Z -
Impreza -
Tiburon GT -
Mazda RX7 -
Peugeot -
Dodge Neon -
Eclipse -
Sentra -
? car -
Civic -
Supra -
? car -
Integra -
Celica -
? car -
Petey Pablo -
Az összes Circuits pálya -
Az összes Drag pálya -
Az összes Sprint pálya -
Rob zombie -
Mystikal -
Lost Prophets -
? -
? -
? -
? -
? -
? -
111skyline
119focus
221miata
222lancer
334mygolf
350350z
371impreza
667tiburon
777rx7
77peugeot
893neon
899eclipsen
922sentra
2000s2000
889civic
228supra
240240sx
342integra
239celica
973rsx777
gimmeppablo
gimmesomecircuits
gimmesomedrag
gimmesomesprints
gotcharobzombie
havyamystikal
needmylostprophets
allmylvloneparts
allmylvl2parts
seemylvl2parts
driftdriftbaby
slidingwithstyle
givemenismo
A Cheat-eket úgy kell aktiválni hogy a kezdõmenü statisztika részére bemész, aztán nyomsz egy vissza gombot, beírod amit szeretnél és nyomsz egy bal egeret...és mehet a menet!!!

Alien
Szia, nem lehet más zenét hallgatni.

BaLeeX
Még nem is lesz egy darabig.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Rákattintasz az Online game menüpontra.
Bejön egy ablak (IE) ott le tudod tölteni a patchet. Ha lejött azt kiírja. Majd a www.gamecopyworld.com-ról töltsd le a crakcelt patchet, tedd fel és mehetsz.

Ha a demóban nem csináltál accountot akkor azt is kell.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Hmuda
Tudja vki, hogy mit kell csinálnom, hogy neten is menjen?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Bandee
te. ott csak sávot váltasz, nem kormányzol. ahhot nagy az érzékenység???

tomsolo
111

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Gresi
Sajna nem jó a pass....van esetleg másik?

Intel, ATI, MS rulez...

balcooo
Nah, 92. palya... eddig birtam mindent mediumon, meg a sprinteket és a drifteket hardon, de má' elöre félek attol ami még hátravan Deeeeee még mindig nincsen kaszni szélesités visual upgradem!!

Rookie
Köszike!

zaki
miután megnyerted a versenyt azután lép ki a játék?

zaki
próbáltad azt a megoldást, mint a collect reward-snál?

CSOCSO
hanyas verzsön a gamezod? lesd meg
CSOCSO
segg:))))))))))
M@TriX
sztem ez azért van, mert ezek a csákók az NFS-ekkel játszottak ahol ugye 300km/h-nál is csak a motorház görbül meg (ebben a részben még az sem) és azt hitték az a való élet. (Ezért is szeretem inkább a szimulátorokat. ;))

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Brutal
Hi all!
Lenne egy olyan gondom,hogy a 19. pálya után mindig kilép a game
Több módot is kipróbáltam már a dolog orvoslása érdekében de semmi.
Leszedtem a gamecopyworld-rõl egy másik cracket, átállitottam a földrajzi régiókat, próbáltam a játék mellé adott crack-el de semmi hatás.
Tudom hogy sokan kérdezték már ezt a témát de már teljesen kifujtam.
Adjatok még valami uj tanácsot amivel meg lehetne javitani.
Thx

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

zaki
lol, mi az, fészket rakott a verdájának a csávó?

Bercy
Bercy
Van 1-2 ügyi ember
zaki
nem tudom, de Skyline-t a 80. után kapsz :)